PDA

View Full Version : Кофти съседка

find_m3
09-11-2007, 15:13
Имаме една съседка дето е много стара и има една внучка и някакви други далечни роднини ,които не я искат.Хубаво майка ми още като се нанесохме започна да й прави услуги.Ходи до магазина,изхвърля й боклука и т.н. .Тая жена обаче отговаря за блока.Като се счупи нещо или са разбили врата да кажем вика майка ми да събира пари и да ходи да купува разни неща за да се оправи.Правихме ремонт това лято и майка ми зае от нея една стълба ,щото ние нямаме ,обаче още не сме приключили напълно и трябва да се оправя банята ,а стълбата още е в нас.Тая жена е много зле не може да ходи ,тряя да се подпира,да й помагат да се качи до горе пък тя живее на 4тия етаж и еее ужас.Не иска да ходи в старчески дом ,а не може да се грижи сама за себе си.Знам ,че е много кофти ,но направо не ми издържат нервите.Днеска седи отвънка пред наща врата и се кара на майка ми за стълбата ,щото и трябвала пък нямало кой да й я занесе (тя дори не я е търсила ,а аз цял ден си бях в нас)...направо като я слушам ми кипва ,а майка ми е една добричка и още малко ще се разреве докато оная вещица й крещи пред целия блок....аз я извиках уж съм счупила нещо за да я оттърва ,а трябваше да я сложа на мястото й.Да не говорим ,че нещо стълбищния автомат се повреди преди 2 седмици и трябваше майка ми ...ест...да събере пари и да купи нов след ,което един човек от блока да го постави.Майка ми се преби да ходи да събира пари ,а тия не дават и какво...пак тя виновна.Накрая се купи и се оказа ,че човека не може да го сложи и извикахме майстор ,за който пак се събираха пари и майка ми си плати от джоба ,щото ония мизерници не дават .И бабата с всичката си наглост пак на майка ми на главата.От както сме се нанесли звънеца ни не работеше и не сме го оправяли ,телефона си спряхме ,щото няма смисъл от бтк и никой не говори само оная звъни денонощно,а тя искала да сме си ги оправили ,щото сме живяли като отшелници....там е въпроса ,че ние телефони си имаме и то по 2 ,ама на нея като не й се плаща да мълчи!Какво по дяволите да я правя?

Вече разбирам защо никой не я иска :smt012

Мерси ,ако някой го прочете исках да си излея гнева

VerryBerry
09-11-2007, 15:29
dobre de,za6to maika ti se zanimava s taq babka?Nali yj tq otgovarqla za vhoda??Maika ti 6to ne zeme da i se otvori vednaj zavinagi,kvo kato e stara..tva ne zna4i 4e tr se ka4va na glavite na horata!!
(4ak na men mi kipna!! :smt011 )

Blab
09-11-2007, 15:37
Познато!И ние си имахме една баба, живееше до нас, обичаше да потропва по преградата на терасата и да вика "Мимееее, мимеее"..., както и да е....тя почина...лека й пръст...

Сега дойдоха двамца(мъж и жена на по 23-25)от Нова Загора...Бивши спортисти...пълни идиоти......Счупват се да тропат с думите "Петьоооу, Петьооооу..." :smt013 , Тамара(а навремето мн харесвах името) се сваля на тати..., даже се домъкнаха на морето т'ва лято..... иде ми да йм размажа муцунуте............
ох, аз никога не съм случвала на съседи......тръгнах да си правя стая при баба и кой се нанесе във входа....директорката ми :smt011

find_m3
09-11-2007, 15:59
dobre de,za6to maika ti se zanimava s taq babka?Nali yj tq otgovarqla za vhoda??Maika ti 6to ne zeme da i se otvori vednaj zavinagi,kvo kato e stara..tva ne zna4i 4e tr se ka4va na glavite na horata!!
(4ak na men mi kipna!! :smt011 )

и аз тва се чудя.Викам й слеващия път като я карат да прави нещо да каже "оо аз не поемам отговорност" и точка по въпроса,ама тя .... много досадно бабето.Не че ние сме китки ,щото от нашия апартамент се се носят викове особено вечер като е пълен комплакта,ама та прекалява.и какво и пречи това ,че няма звънец и без тва се чува и муха да бръмне.Кой от друга страна е длъжен да си пуска телефон ,който да ползваме ,едва ли не,не ние ами тя с постоянното си звънене :smt013

09-13-2007, 21:20
ползвай най-силното оръжие срещу баби - МУЗИКА!!! имах проблеми с 1 баба под нас постоянно мранка за парното и какви ли не глупости. тя не искала парно отоплявала се с климатик за какво и било(целия вход позлва парно и излиза сравително евтино и е топло) почва да цирика и почва да агтира хората да спират парното. 1 пат направи грешката да мранка на майка ми(добра женичка и я гледам че се свива а баща ми го нямаше) излязох аз насметах я набарзо трашнах и вратата и BASS на MAX и така вксеки пат като ме ядоса.На вкичкото отгоре когато идват приятели до нас някои от пушат и казва на наще че сам се сабирал с наркомани :smt013 добре че родителите ми познават приятелите ми и най-често баща ми се разправя с нея (много го бива да нацепва хората :smt005 )

find_m3
09-14-2007, 18:18
ползвай най-силното оръжие срещу баби - МУЗИКА!!! имах проблеми с 1 баба под нас постоянно мранка за парното и какви ли не глупости. тя не искала парно отоплявала се с климатик за какво и било(целия вход позлва парно и излиза сравително евтино и е топло) почва да цирика и почва да агтира хората да спират парното. 1 пат направи грешката да мранка на майка ми(добра женичка и я гледам че се свива а баща ми го нямаше) излязох аз насметах я набарзо трашнах и вратата и BASS на MAX и така вксеки пат като ме ядоса.На вкичкото отгоре когато идват приятели до нас някои от пушат и казва на наще че сам се сабирал с наркомани :smt013 добре че родителите ми познават приятелите ми и най-често баща ми се разправя с нея (много го бива да нацепва хората :smt005 )

бих ама тя живее на последния етаж ,а ние сме на първия :smt012

didivid
09-14-2007, 18:33
И ние имаме едно чудовище отдолу...

N0_feAR
09-15-2007, 17:04
еми първо кажи на майка си какво мислиш за тази жена и й кажи да не се впряга много за тая баба... и като я видите да ви звъни на вратата хич не си правете труда да й отваряте. АКо е по телефона просто казваш "Имате грешка" ако пък някой път няма как да избегнете срещата с нея прайте се на ударени....аз ви казвам с бабки да си нямате работа, няма оттърваване ей