Влез

View Full Version : Гърди!

savoy
09-11-2007, 15:57
вярно ли е ,че малките гърди носят големи комплекси ?! ако да защо ?! как се справяте с това ..

savoy
09-11-2007, 15:58
на мен ми стига поне да има къде да се облегна :roll:

Erica
09-11-2007, 16:07
Незнам...немам този проблем,и немога да ти отговоря...Ама ми се струва , че не би трябвало това да е комплекс...

BaByLisS
09-11-2007, 16:08
Тряа се радваш на тва, което имаш .. Било то малко или много .. Щото всеки иска това, което няма :> Мене лично малки гърди ме кефят поече (или средни) ама не и някфи - лягаш на едната и се завиваш с другата :mrgreen:

VerryBerry
09-11-2007, 16:14
Предполагам,както малка пишка,така и малки гърди враждат комплекс в собственика.
Можеш да се справиш само като приемеш проблема си...всъщност,като не го приемаш за проблем.Трябва да се радваш,че си такъв,какъвто си си... :-k

=D> i az taka mislq

Leksi23
09-11-2007, 16:22
Не ми пука особено много :-D . Харесвам се такава каквато съм :smt006

i am not okay
09-11-2007, 16:47
Предполагам,както малка пишка,така и малки гърди враждат комплекс в собственика.
Можеш да се справиш само като приемеш проблема си...всъщност,като не го приемаш за проблем.Трябва да се радваш,че си такъв,какъвто си си... :-k

+1

savoy
09-11-2007, 16:47
аа значи размера е от значение само при кура не е честно

savoy
09-11-2007, 17:24
:lol: :lol:

savoy
09-11-2007, 17:26
аз съм на 15 и ми е 16см :smt010 :smt010 :smt010 :smt010

Violenza
09-11-2007, 17:28
Не се комплексирам от това, че нямам големи гърди.
Те моите не са и малки де... за ръстта ми са добре.

sad{angel}
09-11-2007, 17:38
Edno momi4e moje da se kompleksira kakto ot malki,taka i ot golemi gurdi.Taka 4e vsi4ko si e do 4oveka :)

09-11-2007, 17:48
аз сам с малки гарди и поне на мен са ми голям комплекс. То да няма какво да покажеш от пред гадно е, друго е да имаш по големи малко самочувствие

miminia
09-11-2007, 17:51
пффф тва пък да ти е комплекс :roll: като имаш малки искаш големи,като имаш големи искаш по -малки :lol: мойта са ми пре - пре -достатъчни

sexy_for_you
09-11-2007, 17:55
Зависи как се възприемаш.Ако дадено момиче харесва тялото си и е уверена,малките гърди не би трябвало да пораждат комплекси.

Anf3tamin4o
09-11-2007, 18:02
Ъъъъъъъ Цици И Комплекси това сега го измисли
:smt075

bebito0o
09-11-2007, 18:09
по принцип някои хора се комплексират ,но аз не виждам за какво..
..чувам изцепки от сорта на 'на 13 съм и са ми мн малки'и си мисля че на 13 започваш да се развиваш/може и от по малък но рядко/ и ако не си по развит /редки случай/няма как да имаш голееееми гърди се пак до 18 -20 има време и те си растат .. :wink:

VeRdiSSima
09-11-2007, 18:10
вярно ли е ,че малките гърди носят големи комплекси ?! ако да защо ?! как се справяте с това ..Моите гърди не са големи но на мен ми харесват такива каквито са и нямам комплекси :P

kr1s0
09-11-2007, 18:11
аз па да ви кажа че ГОСПОД 1 взима друго дава + тва за всеки влак си има пътници :wink: :wink:

Anf3tamin4o
09-11-2007, 18:13
аз па да ви кажа че ГОСПОД 1 взима друго дава + тва за всеки влак си има пътници :wink: :wink:
Или да бъдем по точни Взима горе,дава долу и обратното.

savoy
09-11-2007, 18:15
мда дави кажаи аз не харесвам много големите цици харесват ми такивакато на VeRdiSSima :-D

kr1s0
09-11-2007, 18:15

не се знае може да земе отгоре и да сложи по горе :-({|= :D :D :D

savoy
09-11-2007, 18:18

мнооого правилно!!!

Anf3tamin4o
09-11-2007, 18:20

Тва правило е за блондинките

09-11-2007, 18:42
Миии хора, аз в момента съм на 16 и преди тази тема ми беше много болна... наистина много се комплексирах от факта, че имам малки гърди, но вече не е така. В момента в който се приемеш такава каквато си и също откриеш, човек който те приема и обича такава каквато си целия комплекс изчезва напълно :)

препоръка към момчетата: ако приятелката ви е с малки гърди и усещате, че се притеснява от това, постарайте се да се почувства желана и красива ;) ще ви е благодарна цял живот! :)

savoy
09-11-2007, 21:15
Миии хора, аз в момента съм на 16 и преди тази тема ми беше много болна... наистина много се комплексирах от факта, че имам малки гърди, но вече не е така. В момента в който се приемеш такава каквато си и също откриеш, човек който те приема и обича такава каквато си целия комплекс изчезва напълно :)

препоръка към момчетата: ако приятелката ви е с малки гърди и усещате, че се притеснява от това, постарайте се да се почувства желана и красива ;) ще ви е благодарна цял живот! :)

radvam se 4e pomognah!

09-11-2007, 23:22
ne wijdam kakyw e problema ako gurdite sa malki?wajen e chara spored men

crs
09-12-2007, 06:52
Това,че едно момиче има малки гърди не я прави грозна или т.н. но много ме възбужда като момичето е със сладки гърди като на приятелката ми.. =P~

sunshine0107
09-12-2007, 07:16
i na men ne mi puka, 1vo 4e sam sviknala i 2ro 4e si se haresvam taka. qvno na tva tqlo takiva otivat.. znam li :-k

krem4et0
09-12-2007, 12:30
Аз имам малки гърди и не се комплексирам. Голяма работа! По-добре малки и стегнати, отколкото увиснали до пъпа!

FelisDirus
09-12-2007, 12:34
Аз имам малки гърди и не се комплексирам. Голяма работа! По-добре малки и стегнати, отколкото увиснали до пъпа!

ей това винаги ме е вбесявало, кремче
нямам нищо против малките гърди, но техните собственички винаги твърдят, че големите за увиснали

еми, не! аз имам големи и стегнати цици, по дяволите... не са ми до пъпа (да не повярваш..)

`Death`Whore``
09-12-2007, 12:46
Няма човек, който да е перфектен. Един няма гърди, на друг са големи, но отпуснати...или са прекалено големи...трети има грозен нос...четвърти има шкембе...Какво толкова :)

`Death`Whore``
09-12-2007, 12:49
У нас се появи еротичното списание Максим. На последните му страници има 2 девойките с големи естествени гърди. И въобще не са им увиснали, даже на едната са супер яки. Има и такива...но като цяло са по-тежки и увисват. :)

FelisDirus
09-12-2007, 12:51
Оххх тема балсам за моите очи още някоя няма ли да си опише боцките :oops:

еми, шегувай се, но наистина е тъпо

разбрах, че всички харесват ''малки стегнати цицки, колкото чашка от шампанско и не знам си какво още..''

malchance... не всички сме така

hahavteen
09-12-2007, 15:28

нямам нищо против малките гърди, но техните собственички винаги твърдят, че големите за увиснали

еми, не! аз имам големи и стегнати цици, по дяволите... не са ми до пъпа (да не повярваш..)

I az vinagi sum se draznela ot bodobni izkazvania.Za da ne se kompleksirat tezi s malkite cici triabva dygite da se kompleksirat.Az kato po-malka zaradi podobni komentari izob6to ne mojeh da se vuzpriema i misleh 4e golemite mi gurdi sa bojie nakazanie :-$

FelisDirus
09-12-2007, 16:08

I az vinagi sum se draznela ot bodobni izkazvania.Za da ne se kompleksirat tezi s malkite cici triabva dygite da se kompleksirat.Az kato po-malka zaradi podobni komentari izob6to ne mojeh da se vuzpriema i misleh 4e golemite mi gurdi sa bojie nakazanie :-$

абее, да се оправят

затова съм го казвала хиляди пъти - харесвайте си ги и толкова!

`Death`Whore``
09-12-2007, 16:10
А и дори да не са толкова хубави...перфектно няма. :)

FelisDirus
09-12-2007, 16:22
А и дори да не са толкова хубави...перфектно няма. :)

и ти си права

Erica
09-12-2007, 16:23

И аз съм така като тебе...,но знаеш ли стигнах до извода,че тези коментари в повечето случаи са от завист...или избиване на комплекси...
Ама да си говорят не ми пречат...
Нали знайш гроздето е кисело,когато е високо 8)

`Death`Whore``
09-12-2007, 16:28
И аз съм така като тебе...,но знаеш ли стигнах до извода,че тези коментари в повечето случаи са от завист...или избиване на комплекси...
НИКОЙ НЕ Е КАЗАЛ, ЧЕ ВСИЧКИ ГОЛЕМИ ГЪРДИ СА УВИСНАЛИ!
Тя просто каза, че е по-добре малки и стегнати, отколкото големи и увиснали. Не мислите ли и вие така?

Erica
09-12-2007, 16:30
Тя просто каза, че е по-добре малки и стегнати, отколкото големи и увиснали. Не мислите ли и вие така?
Ами на мен си ми е добре и с големи и стегнати..

`Death`Whore``
09-12-2007, 16:31
В момента се показваш като много злобна кучка. И не, не го казвам, защото имам малки цици и ти завиждам.

FelisDirus
09-12-2007, 16:31

да де, не го е казал, но просто се подразних, че с ''големи'' винаги спрягат и ''увиснали''
правило ми е впечатление
както и да е
наистина не и се спори, нито обяснява.. мързи ме
:lol:

`Death`Whore``
09-12-2007, 16:32
Аз на нея се издразних...все някой завижда...ниските завиждат и са злобни, тези с малки гърди завиждат и са злобни...'баси...

FelisDirus
09-12-2007, 16:35
Аз на нея се издразних...все някой завижда...ниските завиждат и са злобни, тези с малки гърди завиждат и са злобни...'баси...

да, бе.. не всичко е завист и злоба
но както вече казах - мързи ме и точка
:D

Erica
09-12-2007, 16:35
В момента се показваш като много злобна кучка. И не, не го казвам, защото имам малки цици и ти завиждам.
Възможно е 8)Но ми е омръзнало да чувам тъпи коментари от сорта на по-добре малки и стегнати , отколкото големи и увиснали...,защото има и малки и увиснали...ама както и да е не ми се спори не ми се обеснява и не ми се занимава,честно казано.
Отивам да си мия колата щото смятам да си ходя.Айди лека вечер от мен :smt006

Tomi-stile
09-12-2007, 18:03
mene mnogo me vazbujdat malki gardi :smt007 prosto vapros na vkus i li4no mnenie :roll:

09-12-2007, 20:45
знаеш ли кво е силикон

bEbsI
09-12-2007, 21:21
Мойте може да са мънички ама си ги харесвам такива и за нищо на света не бих си ги променила. :-D

morenita
09-13-2007, 00:19
Abe nali si imash 2 gurdi znachi nqmash problem

Levane
09-13-2007, 00:20
Незнам какви конплекси водят аз лично харесвам по малки гърди ... не говорим никакви а просто по малки не някви дето не може си иг прибере в блузата ;) и за момичетата с малки гърди не мисля чее конплекс гърдите не са най-важното ;)

h0s7
09-13-2007, 00:21
правилно :roll:

mgxpower
09-13-2007, 01:55
Оххх тема балсам за моите очи още някоя няма ли да си опише боцките :oops:

еми, шегувай се, но наистина е тъпо

разбрах, че всички харесват ''малки стегнати цицки, колкото чашка от шампанско и не знам си какво още..''

malchance... не всички сме такаМен твоите ми харесват в смисъл ти си знаеш мнението ми за тях [-o<

tqNata
09-13-2007, 03:34
Едвали има нормално момче, което не иска приятелката му да има хубав, стегнат и добре оформен бюст ! :smt012

koalka
09-13-2007, 05:57
Еми, имам някакви комплекси заради това, не са ми особено големи, но какво мога да направя...примирявам се и си повтарям, че не са толкова малки, хаха.

emga
09-13-2007, 12:22
az super mnoo se kefq na malki-sredni gurdi ama da sa stegnati dansa nekvi giganti...

ev4eto_92
09-13-2007, 12:50
ne e nujno da se kompleksira6 se pak xirurgiqta si znae rabotata

krem4et0
09-16-2007, 10:49

Е, сега малките -няма как да увиснат. По-скоро няма какво. и говорим за изключително малки гърди като моите. Разбира се, че не е гаранция големия бюст, че ще увисне, ача след 2 раждания и кърмения-така ще се получи. Сори! Като станеш на 40 ще говорим. нормално е на младо момиче да са стегнати. но виждам майка ми и други жени с по-голям бюст на нейната възраст. разлика има.........Разбира се има и пластична хирургия за повдигане, ама ивма и за увеличение на бюста. колкото повече тежи нещо, толкова по-бързо пада на земята. това си е природен закон!

babity
09-17-2007, 12:09
Не мисля, че малките гърди носят комплекси! Аз самата съм дооооста далеч от Памела Андерсън, но в никакъв случай не съм комплексирана от това! Харесвам си ги каквито са, а ако решат и да попораснат още, само мога да им се радвам! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sasha_90
09-17-2007, 12:12
Не е важно дали са ти малки гърдите-трябва да се приемаш такава каквато си.

lyly_lili
09-17-2007, 12:50

Nie tuk napravo otvorihme klub "Malki cici " v koito 6te se prisuedinq i az :-D

Escarina
09-17-2007, 17:50
Ха..Във клуба съм и аз :-D Нося чашка Б и гърдите ми определено не са големи...но пък вече не ми пука. Преди имах страшни комплекси и се побърквах от мисълта, че всички около мен са по-надарени, но с времето това отминава. В крайна сметка гърдите въобще не са най-важното нещо:)

09-17-2007, 19:23
uuf nqma zna4enie kolko sa ti golemi gurdide ili kolko sa ti dulgi krakata vajnoto e tqloto da e proporcionalno i mislq 4e edno poduddurjano momi4e koeto hodi na fitnes izglejda 100 puti po dobre ot nqkoq det e s golemi cici ama teji 100 kilograma 6tot q murzi malko da se razmurda +tva mislq 4e kompleksa e po golqm problem ot samiq fakt 4e sa ti malki gurdite

sasha_90
09-17-2007, 19:26

Nie tuk napravo otvorihme klub "Malki cici " v koito 6te se prisuedinq i az :-D
:-D Май и аз трябва да се присъединя.Но аз пък си ги харевам.

krem4et0
09-17-2007, 19:58
Днес гледах пилотния брой на Пълна промяна и вече комплекси нямам за нищо. Много помага на самочувствието това предаване.

seks1t i GZ
09-17-2007, 21:17
s kolko digate za g1rdi ta stawat tolkowa golemi i stegnati we ](*,) ](*,)

09-17-2007, 21:27

abe vie ludi li ste be...vseki haresva razli4ni...az imam malki no na men specialno srednite pove4e mi haresvat...nito mn golemi...nito mn malki...i btw ne samo golemite gardi sa uvisnali...ima i momi4eta s malki koito sa uvisnali...vsi4ko si e do tqloto...