View Full Version : Не ме пускат да излизам след 8
Иммам проблем нз дали е типичен или не на 15 съм, а родителите ми не ме пускат да излизам след 8 а ако да трябва да съм в квартала..
Четох в една от темите за едно момиче което трябвало да си бъде в къщи като се стъмни е аз съм почти така... Незнам какво да правя искам да излизам с приятели вечер поне до 10 ама и не може и цяла вечер скучая пред компа или съм забила нос пред ТВ-то.... Наскоро един фр от даскало ме покани да излезем вечерта и аз му казах горе долу как стоят нещата и от тогава не съм го чувала ....... :(
Незнам някой би ли ми дал съвет как бих могла ад накарам нащте да ми имат повече доверие и да започнат да ме пускат
Мерси предварително за отг =]
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
Мииииииии идея си нямам... ама да ти кажа доста момичета са така, така че не се отчайвай...
sasha_90
09-12-2007, 08:00
Родители те ти се притесняват за теб.И с моите е така е почти.Трябва да им се обаждам къде съм,а пък и не съм от тези,които обичат "скитането"по улиците вечер.И запомни-не казвай на никого че не те пускат-ще те помислят за малко лапе и ще те зарежат.Като това момче,което спомена.
Един от вариантите е(ако излизаш със свясни момичета) да ги заведеш у вас и вашите да видят че се събираш с добри момичета и има възможност да те пускат до малко по късно след като им обесниш че нищо лошо не правите,само се събирате приказвате си,ходите на кафе и тфа онова...дано да стане :)
moite sa sy6tite ako sy, navyn do 10-11 primerno prez 2 sec zvunat i :"kyde si""s koi si" i super mn omryzva!! :smt013 :smt011
Uff sa6tata istoriq sam :? do 10 trqa sam vka6ti a predi tfa mi se zvani po gsma ujas be ujas :evil: 2 3 pati sedqh do 12 i naprao konsko qko :mrgreen: ami edinstveniq na4in e da ne se pod4inqva6 i te 6a sviknat nqma kade da idat - smisal 6a sa pribira6 vseki den po kasno i po kasno malko 6ti mrankat ama posle 6a sviknat :wink: ai uspeh ;-)
swords1010
09-12-2007, 19:33
Нормално е. Родителите ти се притесняват за теб. Постоянно се говори, за отвлечени, убити или изнасилени деца. Сабери ги един ден двамата и поговорете. Кажи има, че искаш да се пребираш, малко по късно. Не очаквай, обаче веднага да ти позволят да стоиш до 10 часа. :wink:
Успех!
theEXPLOITED
09-12-2007, 20:14
УЖАС И СЯ КВО ПРАИМ?МИ ИЗ4АКАИ МАЛКО КАТО ПОРАСНЕШ НЯМА ДА Е ТАКА!
KaTinCeTy
09-12-2007, 20:23
Това определено не е нормално. Аз също съм на 15 и вечерния ми час лятото е 11и30/12 часа, а зимата някъде 11 часа. Спечели им доверието като им покажеш, че си отговорна, сериозна и здравомислеща. Поговори с тях за вечерния си час и им кажи, че не си съгласна с него. Надявам се да помогне. :)
Иммам проблем нз дали е типичен или не на 15 съм, а родителите ми не ме пускат да излизам след 8 а ако да трябва да съм в квартала..
Четох в една от темите за едно момиче което трябвало да си бъде в къщи като се стъмни е аз съм почти така... Незнам какво да правя искам да излизам с приятели вечер поне до 10 ама и не може и цяла вечер скучая пред компа или съм забила нос пред ТВ-то.... Наскоро един фр от даскало ме покани да излезем вечерта и аз му казах горе долу как стоят нещата и от тогава не съм го чувала ....... :(
Незнам някой би ли ми дал съвет как бих могла ад накарам нащте да ми имат повече доверие и да започнат да ме пускат
Мерси предварително за отг =]
значи, с маман беше нещо подобно. но я разбирам, притеснява се да се шматкам по улиците, времената са кофти. стигнахме до следния компромис: през деня да ходя където искам до 8, а ако искам да се прибира до 10, да знае къде съм и с кого съм и ако ми падне батерията на телефона, да й пратя смс от тел-а на някой от компанията, за да знае, че всичко е наред. пробвай с нкякоя подобна уговорка, а?
Ми бих казала ,че е нормално.Особено ако си от голям град,нз -разбираемо е.То мен ме е страх вечер понякога...8-[ A и номера с 'големия' час на 15-16...годишните нещо пак ми се струва преувеличен.Има разбира се,ама супер рядко.Аз не знам за другите ,но бих могла да се закълна ,че почти не съм видяла такива младежи било то на улицата,градския транспорт или заведение след 9-10 :-s Да не говорим след 11,когато тръгвам за работа.
Къде сте тръгнали ве хора.Има време за всичко ; )
off i az sam taka na 16 sam a ve4erniq mi 4as e 11 a sega kato stane studeno daje 6te e do 9 :shock: napravo izperkvam az sam edinstvenata ot kompaniqta koqto ima ve4eren 4as opitah se da razubedq na6te ama nqma polza :-s :| #-o :(
bqsna_teenagerka
09-13-2007, 16:05
:smt013 :smt013 ох стига ве4е с вашите тъпи теми!!!! не ме пускат до еди кога си! повтаряте се! :smt019
щом си видяла другата тема,зна4и си про4ела мненията ни...зашо правиш друга нова? тъпа и безмислена! :smt012 :evil:
освен тва може да си и до по късно,но в квартала! ти къде искаш да си? да се мотаеш по магистралите ли? или да се мотаеш из улиците да те хване някой да те изнасили и после да пишеш "изнасилиха ме...какво да правя???? :smt017 :smt012
Надали ще ги обедиш.Пък и щом така са решили,эначи така тряа :-D Явно ти нямат голямо доверие.С олеждения няма да стане.като станеш на 16 сигурно ще те поотпуснат..эависи си от теб де.
теми от тоя тип ме карат да се чувствам гадно, бахти, само аз ли познавам достатъчно добре родителите си и умея да ги манипулирам :-s
die_die_my_darling_
09-13-2007, 22:32
еми...колкото повече простотии правиш толкова повече ще те пускат ваще...поне на мен майка ми е така
mechtaq_za_teb
09-14-2007, 05:50
И аз преди бях долу горе в твоеото положение,но ми писна.Аз по принцип не се прибирам кой знае колко късно.Например сега като се стъмнява кам 7:30 аз се прибирам към 10 най-късно.Просто им казвам,че не съм толкова малка да се прибирам в 8,а и винаги ме изпращат до нас.
Kras4eto_lp
09-14-2007, 09:23
теми от тоя тип ме карат да се чувствам гадно, бахти, само аз ли познавам достатъчно добре родителите си и умея да ги манипулирам :-s
Не си само ти :lol: Баща ми няма нужда да го манипулирам,защото никога нищо не ми казва,а майка ми...винаги действа като и кажа,че ми няма никво доверие и се правя на жертвата в случая \:D/
Знаеш ли,на мен вечерния ми час е 10, а в петък- 11(на 16 години сам).Миналата година трябваше да се прибирам в 7 зимно време.Беше голям ужас за мен... :smt013 После майка реши да бъде по-дашна и ме пускаше до 9.15!!!забележете И 15 :-D :-D :lol: .Та така..Мн пъти съм си говорила с нея на тази тема и винаги разговора е приключвал с ''моляте не ми създаваи излишни главоболия''.
Ще видиш,че скоро родителите ти ще започнат да те пускат,те просто се притесняват за теб,искат да си добре..Когато видят,че си станала самостоятелна и можеш да се опазиш сама и имаш акъл в главата всичко ще се нареди.Мои съвет-седни и поговори с тях-кажи им каде излизаш,с кои,какво правите и постепенно те ше се разчупат :wink: :wink:
lyly_lili
09-14-2007, 10:50
и мойте не ме пускат до по късно от 8 :( :(
^^
Те не че почват да те пускат така, а просто спира да им пука и те оставаят, да, доказано...
Щото като на 14 някъде почнах да не се прибирам по цяла нощ, и ден-два,понякога без дори да се обадя в началото нашите се цупеха, ама после тотално спря да им пука и дори не ме питат ще се прибирам ли...от 16 годишна изобщо...
Пък и като разбраха че друсам...там ала-бала някви истории напълно вече не им пука.
Нямам никакъв контрол...От може би 2 години изобщо.
Само като се видим се държим мило един с друг...останалото...на никой не му дреме.
Така е... Като не позволяваш да ти се качват на главата, рано или късно просто те лишават от всякакъв родителски котрол...колкото и да си голям...
Права си.
И с цената на какво е това?Да загубиш нормалните отношения с родителите си?Направо абсурдно е това което говориш,и ако при теб се получава,то не мисля че при които и да е нормални родители ще се получи (нищо лично).Коя си ти че да диктуваш правилата?Казваш,че просто са се примирили..ми дай утре на някой тийн ще му хрумне да се самоубие и кво..техните просто ще се примирят щото си ги е възпитал както трябва,като някви домашни любимци...ноу комент..
ThePowerOfLove
09-14-2007, 14:48
Еми аз съм на 14 и съм се прибирала най-късно 10 и майка ми нещо недоволничеше...а ся като се стъмнява по-рано съм до 8.30 - 9 ама и другите ми приятелки са така и го имам за нормално. Нямам големи проблеми с това :roll:
DoomShadow
09-15-2007, 10:17
Mm i na6te za tva vikat. karame se mn jestoko. daje ba6tata nqkoi pyt vika nqma izlzia6 1 mesec da se nau4i6, pa az na drugiq den izlizam s brat mi i kat se vyrnem i si praim kot namerim za dobre , pa daje i na boi sme gotovi da za6titim svoeto..........
DEviL_BG
09-15-2007, 13:22
Нормално е това, не се претиснявай като станеш на 16-17 и почнеш да закъсняват мн мн няма да ти се карат :), а после даже ще те пускат до 10-11
Благодаря ви за всичките отгоовори много ми помогнахте като разбрах че не съм вединствената. Е надявам се скоро да им спечеля доверието и да мога да излизам може да не е скоро, но както някои казват все някога ще ме пуснат така, че мерси отново O:)
xXxScreamxXx
09-16-2007, 14:21
ohooooo nap1lno te razbiram na 13 i polovina s1m sled 8 - samo v k16ti
На 15 съм, майка ми винаги ме пуска и да спя в приятели, и да излизам, докато баща ми все не дава, против приятелят ми е... Много гадно се държи с мен...
Red.Corp
06-13-2014, 08:00
Ако им покажеш, че си отговорна, тоест че когато кажеш че в 10 си у вас, значи 10 без 5 да си у вас и ако ги запознаеш с приятелите си, за да им покажеш, че няма за какво да се притесняват, проблема може да се оправи. Все пак няма гаранция, че ако се прибереш в 8, няма да ти падне тавана на главата в 8 и 5 да речем (да не чува господ)
nasnedogonyat
06-15-2014, 13:46
И аз бях така. Много се сърдех и се ядосвах и се карах абе направо много жалко беше :D Но с времето разбираш , че всъщност родителите ти са били прави (леле не мога да повярвам че най-накрая и на мен ми е дошъл акъла и съм разбрала че просто се притесняват за мен) :D
Просто трябва да търпиш и ако можеш да им докажеш че може да ти се има доверие.
Коментираме тема от 2007... :cool:
Вече е на 22, вероятно драйфа семе, по кенефите, в дискотеките.