.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    Роси
    Guest

Не ме пускат да излизам след 8

Иммам проблем нз дали е типичен или не на 15 съм, а родителите ми не ме пускат да излизам след 8 а ако да трябва да съм в квартала..
    Четох в една от темите за едно момиче което трябвало да си бъде в къщи като се стъмни е аз съм почти така... Незнам какво да правя искам да излизам с приятели вечер поне до 10 ама и не може и цяла вечер скучая пред компа или съм забила нос пред ТВ-то.... Наскоро един фр от даскало ме покани да излезем вечерта и аз му казах горе долу как стоят нещата и от тогава не съм го чувала .......
    Незнам някой би ли ми дал съвет как бих могла ад накарам нащте да ми имат повече доверие и да започнат да ме пускат

Мерси предварително за отг =]

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!

Мииииииии идея си нямам... ама да ти кажа доста момичета са така, така че не се отчайвай...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Родители те ти се притесняват за теб.И с моите е така е почти.Трябва да им се обаждам къде съм,а пък и не съм от тези,които обичат "скитането"по улиците вечер.И запомни-не казвай на никого че не те пускат-ще те помислят за малко лапе и ще те зарежат.Като това момче,което спомена.

Guest
    Един от вариантите е(ако излизаш със свясни момичета) да ги заведеш у вас и вашите да видят че се събираш с добри момичета и има възможност да те пускат до малко по късно след като им обесниш че нищо лошо не правите,само се събирате приказвате си,ходите на кафе и тфа онова...дано да стане

Голям фен Аватара на CaSsIe
    moite sa sy6tite ako sy, navyn do 10-11 primerno prez 2 sec zvunat i :"kyde si""s koi si" i super mn omryzva!!

mii
    Guest
    Uff sa6tata istoriq sam do 10 trqa sam vka6ti a predi tfa mi se zvani po gsma ujas be ujas 2 3 pati sedqh do 12 i naprao konsko qko ami edinstveniq na4in e da ne se pod4inqva6 i te 6a sviknat nqma kade da idat - smisal 6a sa pribira6 vseki den po kasno i po kasno malko 6ti mrankat ama posle 6a sviknat ai uspeh

Град
    Асеновград, България
    Нормално е. Родителите ти се притесняват за теб. Постоянно се говори, за отвлечени, убити или изнасилени деца. Сабери ги един ден двамата и поговорете. Кажи има, че искаш да се пребираш, малко по късно. Не очаквай, обаче веднага да ти позволят да стоиш до 10 часа.
    Успех!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Град
    OUT OF SPACE
    УЖАС И СЯ КВО ПРАИМ?МИ ИЗ4АКАИ МАЛКО КАТО ПОРАСНЕШ НЯМА ДА Е ТАКА!

Това определено не е нормално. Аз също съм на 15 и вечерния ми час лятото е 11и30/12 часа, а зимата някъде 11 часа. Спечели им доверието като им покажеш, че си отговорна, сериозна и здравомислеща. Поговори с тях за вечерния си час и им кажи, че не си съгласна с него. Надявам се да помогне.
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

Guest

Re: здравейте

Цитирай Първоначално написано от Роси
    Иммам проблем нз дали е типичен или не на 15 съм, а родителите ми не ме пускат да излизам след 8 а ако да трябва да съм в квартала..
    Четох в една от темите за едно момиче което трябвало да си бъде в къщи като се стъмни е аз съм почти така... Незнам какво да правя искам да излизам с приятели вечер поне до 10 ама и не може и цяла вечер скучая пред компа или съм забила нос пред ТВ-то.... Наскоро един фр от даскало ме покани да излезем вечерта и аз му казах горе долу как стоят нещата и от тогава не съм го чувала .......
    Незнам някой би ли ми дал съвет как бих могла ад накарам нащте да ми имат повече доверие и да започнат да ме пускат

Мерси предварително за отг =]
    значи, с маман беше нещо подобно. но я разбирам, притеснява се да се шматкам по улиците, времената са кофти. стигнахме до следния компромис: през деня да ходя където искам до 8, а ако искам да се прибира до 10, да знае къде съм и с кого съм и ако ми падне батерията на телефона, да й пратя смс от тел-а на някой от компанията, за да знае, че всичко е наред. пробвай с нкякоя подобна уговорка, а?

Ми бих казала ,че е нормално.Особено ако си от голям град,нз -разбираемо е.То мен ме е страх вечер понякога... A и номера с 'големия' час на 15-16...годишните нещо пак ми се струва преувеличен.Има разбира се,ама супер рядко.Аз не знам за другите ,но бих могла да се закълна ,че почти не съм видяла такива младежи било то на улицата,градския транспорт или заведение след 9-10 Да не говорим след 11,когато тръгвам за работа.
    Къде сте тръгнали ве хора.Има време за всичко ; )
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

Guest
    off i az sam taka na 16 sam a ve4erniq mi 4as e 11 a sega kato stane studeno daje 6te e do 9 napravo izperkvam az sam edinstvenata ot kompaniqta koqto ima ve4eren 4as opitah se da razubedq na6te ama nqma polza

ох стига ве4е с вашите тъпи теми!!!! не ме пускат до еди кога си! повтаряте се!
    щом си видяла другата тема,зна4и си про4ела мненията ни...зашо правиш друга нова? тъпа и безмислена!
    освен тва може да си и до по късно,но в квартала! ти къде искаш да си? да се мотаеш по магистралите ли? или да се мотаеш из улиците да те хване някой да те изнасили и после да пишеш "изнасилиха ме...какво да правя????

Мега фен
    Град
    София
    Надали ще ги обедиш.Пък и щом така са решили,эначи така тряа Явно ти нямат голямо доверие.С олеждения няма да стане.като станеш на 16 сигурно ще те поотпуснат..эависи си от теб де.
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    теми от тоя тип ме карат да се чувствам гадно, бахти, само аз ли познавам достатъчно добре родителите си и умея да ги манипулирам
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

еми...колкото повече простотии правиш толкова повече ще те пускат ваще...поне на мен майка ми е така

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    И аз преди бях долу горе в твоеото положение,но ми писна.Аз по принцип не се прибирам кой знае колко късно.Например сега като се стъмнява кам 7:30 аз се прибирам към 10 най-късно.Просто им казвам,че не съм толкова малка да се прибирам в 8,а и винаги ме изпращат до нас.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Цитирай Първоначално написано от alice sw
    теми от тоя тип ме карат да се чувствам гадно, бахти, само аз ли познавам достатъчно добре родителите си и умея да ги манипулирам
    Не си само ти Баща ми няма нужда да го манипулирам,защото никога нищо не ми казва,а майка ми...винаги действа като и кажа,че ми няма никво доверие и се правя на жертвата в случая \/

Знаеш ли,на мен вечерния ми час е 10, а в петък- 11(на 16 години сам).Миналата година трябваше да се прибирам в 7 зимно време.Беше голям ужас за мен... После майка реши да бъде по-дашна и ме пускаше до 9.15!!!забележете И 15 .Та така..Мн пъти съм си говорила с нея на тази тема и винаги разговора е приключвал с ''моляте не ми създаваи излишни главоболия''.
    Ще видиш,че скоро родителите ти ще започнат да те пускат,те просто се притесняват за теб,искат да си добре..Когато видят,че си станала самостоятелна и можеш да се опазиш сама и имаш акъл в главата всичко ще се нареди.Мои съвет-седни и поговори с тях-кажи им каде излизаш,с кои,какво правите и постепенно те ше се разчупат
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

и мойте не ме пускат до по късно от 8

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    ^^
    Те не че почват да те пускат така, а просто спира да им пука и те оставаят, да, доказано...
    Щото като на 14 някъде почнах да не се прибирам по цяла нощ, и ден-два,понякога без дори да се обадя в началото нашите се цупеха, ама после тотално спря да им пука и дори не ме питат ще се прибирам ли...от 16 годишна изобщо...
    Пък и като разбраха че друсам...там ала-бала някви истории напълно вече не им пука.
    Нямам никакъв контрол...От може би 2 години изобщо.
    Само като се видим се държим мило един с друг...останалото...на никой не му дреме.
    Така е... Като не позволяваш да ти се качват на главата, рано или късно просто те лишават от всякакъв родителски котрол...колкото и да си голям...
    Права си.
    И с цената на какво е това?Да загубиш нормалните отношения с родителите си?Направо абсурдно е това което говориш,и ако при теб се получава,то не мисля че при които и да е нормални родители ще се получи (нищо лично).Коя си ти че да диктуваш правилата?Казваш,че просто са се примирили..ми дай утре на някой тийн ще му хрумне да се самоубие и кво..техните просто ще се примирят щото си ги е възпитал както трябва,като някви домашни любимци...ноу комент..

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Еми аз съм на 14 и съм се прибирала най-късно 10 и майка ми нещо недоволничеше...а ся като се стъмнява по-рано съм до 8.30 - 9 ама и другите ми приятелки са така и го имам за нормално. Нямам големи проблеми с това
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Голям фен
    Mm i na6te za tva vikat. karame se mn jestoko. daje ba6tata nqkoi pyt vika nqma izlzia6 1 mesec da se nau4i6, pa az na drugiq den izlizam s brat mi i kat se vyrnem i si praim kot namerim za dobre , pa daje i na boi sme gotovi da za6titim svoeto..........
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Град
    Русе
    Нормално е това, не се претиснявай като станеш на 16-17 и почнеш да закъсняват мн мн няма да ти се карат , а после даже ще те пускат до 10-11

Роси
    Guest
    Благодаря ви за всичките отгоовори много ми помогнахте като разбрах че не съм вединствената. Е надявам се скоро да им спечеля доверието и да мога да излизам може да не е скоро, но както някои казват все някога ще ме пуснат така, че мерси отново

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си