View Full Version : Не мога да го разбера
Znachi poznavam edno momche koeto mn haresvam,toi sashto mi e pokazval che ne sam mu bezrazlichna.Imam mu skype no vinagi az zapochvam da mu pisha parva. ](*,) Vsichki kazvat che e mn sramejliv i zahlupen,a kogato me vidi s drugi momcheta ili samo mi se hili otstrani ili puska po nqkoi komentar kato minava krai men. #-o kak da go razbiram i kakvo da pravq? pls pomognete :(
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
мисля 4е си му берзразли4на :lol: може6 да разбере6 като не му пи6е6 да види6 дали 6те те потърси той :wink:
Тва ти е втората еднаква тема...3та няма ли да пуснеш ? :lol:
ZaHaRcHe
09-12-2007, 13:28
ае колко едни и съши теми мислиш да пускаш а една е достатъчна не е нужно само да са натрапваш по тоя начин аааа
tweeetyreni
09-12-2007, 13:45
A momchenceto na kolko e godinki :roll:
Мисля,че той е още дете и незнае какво иска.
izvinqvam se che sam q pusnala 2 pati taq tema ne sam go napraila noricno nz sto taka e stanalo :?: sig sam natisnala 2 pati 'izprati' . Ami toi e na 17
Sladkoto Mi6e
09-12-2007, 15:17
Spored men si mu pone simpati4na.Za jalost ponqkoga mom4etata sa dosta sramejlivi i pokazvat 4uvstvata si po razli4en na4in. :wink: toq slu4ai az mislq 4e toi e izrevnuval kato te e vidql s drugi mom4eta.Az imah podobna slu4ka predi nqkolko meseca i se okaza 4e toi e revnuval i za tova se e pravil na nedostupen i interesen [-( Taka 4e,mila,ne se trevoji vajno e 4e ti e obarnal vnimanie, a nali znae6-vsi4ko s vremeto si :-) :wink:
Явно наистина е срамежлив, възможно е.Ако не ти харесва-не е нужно да правиш нищо и можеш да оставиш нещата така.Иначе, ако те кефи, направи първата крачка ти.