View Full Version : спешно!
...........
09-12-2007, 14:35
Моля ви някой да ме просветли, дали косата ми ще хване къна, след като съм на кичури - руси, които са израстнали една педя до върховете на косата. Косата ми е кестенява, по-светла. Искам да се направя черна с къна (арома) вече я купих, препоръчаха ми я. Та въпросът ми е главно кичурите дали ще хванат, защото знам че боя върху къна не хваща, но обратно...? И ако някой има опит в къносването да каже нещо за къната на арома . Благодаря!
А къната хваща ли като си в цикъл :) за боята знам ,че не.
Hot^Baby
09-12-2007, 14:37
da vinagi hva6ta kynata nezavisimo cveta na kosata samo 4e stoi malko po dylgo s 15 min napr.spoko nqma da ti izgori :)
Аз позлвам Арома, но червената и съм много доволна- подрханва мн добре косата! За кучирите не мога да ти кажа, предполагам че ще хване, но мисля, че като вземе да пада къната и мястото на кичурите няма да изглежда мн добре, но нека по-запознати ти кажат!
..............
09-12-2007, 14:38
Пак съм аз. Забравих да питам за веждите , ще хванат ли с къната, или да ги направя с боя, ще пробвам с къна, ама да не станат петна около тях защото знам,че се чисти трудно.
...........
09-12-2007, 14:40
:oops: Забравих да питам още нещо :) пише да се стои 2 часа, ще се увреди ли косата ако спя с къната и се измия на следващия ден, чувала съм, че колкото повече стои , токлова по-добре, ама се отнася за оригинална къна май, пък такава немога да намеря.
afrodita mai e po-dobra kyna, taka sym 4uvala. ina4e ne trqbva da si v cikyl mai
Аз се къносвам с черната къна на АРОМА вече 1 година и съм много доволна.Значи мисля че щте ти хване,но след няколко измивания там където са кичурите ще стане червеникаво,но все пак няма начин-русото трудно се покрива.А относно веждите-не прави тази грешка да се намажеш с боя или къна по тях-по добре използвай молив за о4и.
Hot^Baby
09-12-2007, 16:24
sestra mi polzva indiiska i stoi baq d1lgi4ko i ni6to ne i stava taka, 4e spoko kazah ti, 4e ne izgarq ot kana, no opredeleno kos1ma stava po grub
...........
09-13-2007, 15:11
ох моля ви кажете нещо, страх ме е да не сгреша с това черно, ама много искам
rali4ka91
09-13-2007, 15:44
Ще направиш огромна грешка... върху русо боята пада за отрицателно време, за къна да не говорим.И представи си какви "готини" кичури ще имаш... русо и отгоре паднала черна къна ....
za men ne e problem da q boqdisvam 4esto kogato pada na ki4urite, nali ne se habi ot kynata :-k
rali4ka91
09-13-2007, 15:59
za men ne e problem da q boqdisvam 4esto kogato pada na ki4urite, nali ne se habi ot kynata :-k
И кво? Hа две измивания ще се клепеш с къна?!?!?!
ami moje, samo na vyrhovete , kydeto e ostanalo ruso :)
rali4ka91
09-13-2007, 16:18
В твоя си работа в крайна сметка.Виждам, че си си наумила да се къносваш и не мога да те разубедя, но все пак ... ще съжаляваш
bebitooo___
09-13-2007, 18:52
Хммм.. не използвам кана попринцип.. но предполагам,че след няколко измивания ще си личат кичурите.. и даже с повтаряне на каносването няма да се заличат след няколко измивания.. трябва да израсте косата.. тва е спасението! Ама тва да не те обезпокоява няма да личи кой знае колко много.. \:D/
...........
09-15-2007, 06:14
И все пак се направих, стана добре. Който иска да си потъмни леко веждите с къна става, държах я 1 минута и стана напълно естествено \:D/ благодаря на всички :)
great_mari
09-15-2007, 10:02
bravo sega trqbva da kaje6 kakvo e stanalo sled kato ti e padnala kunata ot ki4urite :mrgreen: