View Full Version : първия път не ми стана
Tomi-stile
09-12-2007, 17:34
еми к'во да ви каа.пържия път когато го напраихме със гаджето ми не ми станаизвестно време :oops: (след това всичко бе6е нарет де) O:) .та искам да ви питам случвало ли ви се е и колко често :smt017
swords1010
09-12-2007, 17:36
Нормално е. Така става, ако се притесняваш. :wink:
Sexy_girl4eto
09-12-2007, 17:37
ами и при мойто гадже не му стана 2 пъти ама то щото не беше възбуден а и нямахме мн време за възбуждане
ако не си бил възбуден може и за тфа да не ти е станал :D :wink: O:)
Schnitzer
09-12-2007, 17:45
ами и при мойто гадже не му стана 2 пъти ама то щото не беше възбуден а и нямахме мн време за възбуждане
ако не си бил възбуден може и за тфа да не ти е станал :D :wink: O:)Че колко време му тряаа на твоя да го дигне???Аз за половин минута и воиника и готов за воина. :twisted:
Fallen Leaf
09-12-2007, 17:46
Нормално е. Така става, ако се притесняваш. :wink:
Именно.
i na moq 1-viq pat ne mu stana ot mn pretisnenie..
2-riq svar6i predi da mi go vkara ot mn entosiazym
3-ti - uspe6en ;)
napalno normalno e,spoks ,qkoto e 4e tva ne ni otkazva ot sexa
\:D/ \:D/
Шкембе-Чорба!
09-12-2007, 19:30
кво да кажеш...по точно научи се да пишеш капут
Fallen Leaf деа майка ти педал гнусен !
емо :lol: педали !
Schnitzer
09-12-2007, 19:30
Ми кат не ви стаат пишоците импровизираите. :x :P
em da dokat stane impovisira6 :-s
nqma da se pretisnqvash i az po pogre6ka zeh da buham edna godzila .. i na men mi stana ama sa pribra mnogo barzo :-& , dobre 4e i tai stana basi godzilata , ne6to bqh v umstveno pomra4enie, ama oniq otdulu dobre 4e nebe6e
`Death`Whore``
09-21-2007, 10:56
ако не си бил възбуден може и за тфа да не ти е станал :D :wink: O:)Че колко време му тряаа на твоя да го дигне???Аз за половин минута и воиника и готов за воина. :twisted:
То за 1/2 минута лизане мацката е готова за подвизи, пък мъж...на мъжа не му трябва време, нито усилия. Мъжете от самата идея, че ще правят секс, се възбуждат. :-D
HouseSoul
09-21-2007, 10:57
Нямаш никакви грижи! На всеки му се е случвало поне 1 път в живота .. Сичко ти е наред бееее :lol:
meaningless
09-21-2007, 11:04
Нормално е. Първият път обикновено не е кой знае какво. Споко...
Нормално е. Първият път обикновено не е кой знае какво. Споко...
да е не е , явно при теб е било така :)
направо не мога да го пиема тфа за нормално ... кво е тва не ми стана .... разбирам да си на 70 години да се оплкакваш....:) а аз казвам че не мога да го приема щото моя преди да съм си помислил за секс и вече стърчи ... ела ми го тупни 2 пъти с ръка и направо ще те удара в челото.
parviq pat kat si spomnq naprao q razporih,
ama stiga da ne e nqkoq godzilka gadna kosmqsala
parviq pat kat si spomnq naprao q razporih,
ama stiga da ne e nqkoq godzilka gadna kosmqsala
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: \:D/ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Phoenixheart
09-21-2007, 11:58
хмм може просто тя да не е успяла да те възбуди както трябва :wink:
marina star
09-21-2007, 13:11
хмм може просто тя да не е успяла да те възбуди както трябва :wink:
kakto nqkoi predi men kaza na majat ne sa mu nujni tolkova usiliq za da se vazbydi edvali momi4eto e pri4inata
Най-вероятно е от притеснение :)
каква е таз жена която неможе да възбуди един мъж...
bqsna_teenagerka
09-21-2007, 15:33
:wink: спокс бе,съвсем нормално е и въобще да не ти стане! не се шашкай! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Абсолютно нормално е да се случи, от притеснение е.Следващият път бъди по-уверен и сигурен в себе си и ще видиш как ще стане. :wink: