View Full Version : какви дрехи си купувате за даскало
тук слагайте снимки на дрехите които сте си купили за даскало
AnTiBuLLsHiTs
09-12-2007, 19:31
Ахаха специални дрехи за даскало нямам.Обличам нещо що годе в приличен вид и заминавам. :D
купих си дънки и обувки (нямах досега :( ) а утре ще си купя и 2-3 тениски :)
CuRly_Doll
09-12-2007, 19:40
nqmam ne6ty specialno za daskalo,nosq tovo,koeto i prez ostanaloto vreme,samo gledam da e po prili4no,6oto se pak sam na daskalo,a ne na modno revu :wink: [/i]
sladku_bebzi
09-12-2007, 19:45
Ами в последната седмица си купих суичър и маратонки (трябваше да са платненки) и скоро ще си купувам дънки и чанта.
Че аз нося всичко дето го нося и извън даскало :) .Сега ще сме с униформи нагоре.. :?
Нямам специални дрехи за училище, насвякъде където ходя се нося еднакво (почти, де).
Тая есен нищо ново не съм си купила, ама като гледа трябва да си взимам яке и обувки).
KaTinCeTy
09-12-2007, 20:07
Аз не си разделям дрехите по това дали са за даскало или не са. На даскало обличам това, което обличам навън. Е все пак правя някаква граница и не обличам чак толкава официални и разголени неща, каквито навън, защото просто не са подходящи за даскало. :)
ъъъъъ, купих си обувки - симпатични, черни, затворени с нисък ток...последна година, трябва да имам и нещо по-неразвлечено за училище и тн...и ся трябва да си сменя половината гардероб заради едни обувки :?
Ъъъ.....и тва понеже идва даскало трябва да се юрна да си купувам дрешляци , от който гардероба не мога после си затвора?!? айде нема нужда :wink: Единственото нещо ,което си взех бяха нови белички кецове и са си търся анцунг на адидас ........
ми слагам си дънките, кубинките(кецовете), тениска, коженото яке 9ако е студено) и пердаша за даскало.
tItEufFf
09-12-2007, 21:02
Купувам си черен панталон, защото е задължително, купувам си и риза, щоту училищните са големи боклуци...И зимата си взимам няколко суичъра, че като ходя до магазина да не ми е студенко :wink:
pri4eska
09-17-2007, 10:04
аз на даскало ходя с мойте си дрехи с които излизам по центъра с които излизам в квартала :D нали после ша са операт затуй си ходя навсякъде с всички дрешки. ;)
sexa_na_kompleksa
09-17-2007, 12:23
Нямам специални дрехи за училище.
bqsna_teenagerka
09-17-2007, 12:26
:roll: дали ще съм на даскало,или не стилът ми за обли4ане е един и същ!!!! не е нужно да слагам снимки,да ми гледаш дрехите!!!
Нямам специални дрехи за даскало - ходя с кецове, дънки или широк панталон, както обикновенно...
malka_sladuranka
09-17-2007, 20:39
На даскало си ходя както и навсякъде. Спортно-елегантно. 8)
По-обикновенно почти винаги, не ми се гласи за училище никога...
Mimka_sweet
09-18-2007, 06:08
Хах... ами купих си дънки,синя ризка,кецки-бяло и бежаво,ъ,ъъ,ъъъ,ъъъъ,ъъъъъ... .това е май :lol:
_crazy_baby_
09-18-2007, 07:14
xax interesnoto e oba4e 4e nikoi ne sloji snimka :P
po temata kupih si dunki blizi sutieni :P obuvki imam cql shkaf no sq si haresah o6te tri vida i smqtam da si gi zema i tka
зависи- ако имаме физическо-спортно,а ако нямаме с дънкиили панталон. Отгоре с яке и блуза
gothic_angel
09-19-2007, 08:26
Ами кога с дънки кога с поли и така...
Jamalska
09-19-2007, 19:00
Аз на даскало ходя като прошляк.Сфестните дрехи ги нося навън от него
Nicole_Richie
09-19-2007, 19:23
nqmam ne6ty specialno za daskalo,nosq tovo,koeto i prez ostanaloto vreme,samo gledam da e po prili4no,6oto se pak sam na daskalo,a ne na modno revu :wink: [/i]
i az taka...
caRamelO_cHicA
09-20-2007, 20:46
Как какви нормални каквито бих си купила и ако не съм на даскало-дънки блузки панталони от 7-8-те
miloto_girl_4e
09-20-2007, 20:56
Не си купувам нищо специално за даскало..
Но последните ми покупки са
:arrow: дънки
:arrow: ботуши
:arrow: черна ризка
:arrow: една готина блузка, предимно за купони
:arrow: елек
:wink: :wink:
Ходя по спортно или спортно елегантно на училище....а извън училище обичам да съм разголена,секси и дръзка ...
momi4encee
09-21-2007, 05:49
5-6 блузки
4 чифта дънки
2 панталона
1 маратонки
1 кецки
Кожено яке
Sweetlove1990
09-21-2007, 13:52
Еми нищо по-специално с изключение на това, че гледам да съм по-умерена откъм бижута, високи токчета, по-оскъдни дрехи. Все пак сме на училище, а не на дискотека... Иначе спортно- елегантно, както и през другото време...имах една учителка дето един път ми направи забележка, че почти всеки ден идвам с нова блузка и от тогава внимавам доста...не че ми пука особено какво мислят ама все пак...трябва да се прави и добро впечатление :-D
Tempestjuji
09-21-2007, 16:42
bojeeeeeeeeeee... hodi se pregledai we
Kras4eto_lp
09-21-2007, 18:00
Това "дрехи за даскало" как звучи...едва ли не за останалото време трябва да си купуваме други дрехи :smt005
Нямам специални дрехи за даскалото...ходя си както винаги :::
Аз си нося дрехите, с които съм и навън....е, с изключение на по-разголените и къси дрехи, които стават за дискотеката през лятото, не и за даскало....Обаче съм забелязала, че много момичета изобщо не правят разлика и като ги гледам в какъв вид идват простооо #-o Сутринта в 7 часа, всички гледат като сомнамбули и едвам ходят, и в един момент гледаш идват 2-3 девойки, облечени като за клуб, с прическа и грим като за клуб...Фактът като факт не е толкова смешен, смешно е, че се мислят за оригинални.
[B]a[N]D[i]T[k]a
09-22-2007, 08:01
е чак пък до там.. тц купувам си сини бели и черни.. като бели почти не .. :smt011
_crazy_baby_
09-22-2007, 10:41
i az taka...
imam 4uvstvoto 4e dvete ste eedin i sysht 4ovek ako ednata kaje ne6to i dr sulgalsna i obratnoto?!?!?!?!?!?
Не,просто явно ги мързи да пишат. :lol:
bloodfrozen
09-22-2007, 12:06
То даскалото не го смятам за толкова специален повод да си купувам нови дрехи.. Ходя си с нормални дрехи, каквито нося и извън училище.
Нагоре с униформа,надолу с тъмни дънки или панталон.Такива са изискванията на гимназията :)