- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- какви дрехи си купувате за даскало
тук слагайте снимки на дрехите които сте си купили за даскало
Ахаха специални дрехи за даскало нямам.Обличам нещо що годе в приличен вид и заминавам.![]()
Simplicity is harder than complexity.
Прост народ - слаба държава!
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.
купих си дънки и обувки (нямах досега) а утре ще си купя и 2-3 тениски
![]()
nqmam ne6ty specialno za daskalo,nosq tovo,koeto i prez ostanaloto vreme,samo gledam da e po prili4no,6oto se pak sam na daskalo,a ne na modno revu[/i]
Just haters make me famous! εĭз
Ами в последната седмица си купих суичър и маратонки (трябваше да са платненки) и скоро ще си купувам дънки и чанта.
Че аз нося всичко дето го нося и извън даскало.Сега ще сме с униформи нагоре..
![]()
Нямам специални дрехи за училище, насвякъде където ходя се нося еднакво (почти, де).
Тая есен нищо ново не съм си купила, ама като гледа трябва да си взимам яке и обувки).
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Аз не си разделям дрехите по това дали са за даскало или не са. На даскало обличам това, което обличам навън. Е все пак правя някаква граница и не обличам чак толкава официални и разголени неща, каквито навън, защото просто не са подходящи за даскало.![]()
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
ъъъъъ, купих си обувки - симпатични, черни, затворени с нисък ток...последна година, трябва да имам и нещо по-неразвлечено за училище и тн...и ся трябва да си сменя половината гардероб заради едни обувки![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Ъъъ.....и тва понеже идва даскало трябва да се юрна да си купувам дрешляци , от който гардероба не мога после си затвора?!? айде нема нуждаЕдинственото нещо ,което си взех бяха нови белички кецове и са си търся анцунг на адидас ........
ми слагам си дънките, кубинките(кецовете), тениска, коженото яке 9ако е студено) и пердаша за даскало.
аз на даскало ходя с мойте си дрехи с които излизам по центъра с които излизам в кварталанали после ша са операт затуй си ходя навсякъде с всички дрешки.
![]()
mn gotiinaaa pri4esskaaaaa
Нямам специални дрехи за училище.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
Неподходящ размер на снимка в подпис!
дали ще съм на даскало,или не стилът ми за обли4ане е един и същ!!!! не е нужно да слагам снимки,да ми гледаш дрехите!!!
Нямам специални дрехи за даскало - ходя с кецове, дънки или широк панталон, както обикновенно...
На даскало си ходя както и навсякъде. Спортно-елегантно.![]()
По-обикновенно почти винаги, не ми се гласи за училище никога...
I am the substance and the one who has no substance.
Хах... ами купих си дънки,синя ризка,кецки-бяло и бежаво,ъ,ъъ,ъъъ,ъъъъ,ъъъъъ... .това е май![]()
xax interesnoto e oba4e 4e nikoi ne sloji snimka :P
po temata kupih si dunki blizi sutieni :P obuvki imam cql shkaf no sq si haresah o6te tri vida i smqtam da si gi zema i tka
No matter where you go, there they are...
зависи- ако имаме физическо-спортно,а ако нямаме с дънкиили панталон. Отгоре с яке и блуза
Аз на даскало ходя като прошляк.Сфестните дрехи ги нося навън от него