View Full Version : Сменяне на позите
Когато го правите как сменяте позите? В смисъл колко пози ползвате по време на акт (грубо разбира се, всеки път е различно) и колко дълго се задържате в дадена поза преди да решите да я смените. И когато искате да смените позата това импулсивно ли става или казвате на приятеля/приятелката си, че искате да смените позата?
Понякога казвам..смисъл случвало се е да ме боли при определена поза.Иначе усещам приятеля си,той или ми дава знак или нз инстинкт.Относно колко пози сменяме ами честно казано не съм се занимавала да ги броя,но предполагам около 4-5 някъде.На мене си ми е хубаво и само в една щом е с човека,който обичам. O:)
Schnitzer
09-12-2007, 21:14
Ми към 4 5 и ги въртим. :twisted:
всеки път е различно. По принцип, ако се познаваш достатъчно добре с човека, с който правиш секс без думи се разбирате кога какво да правите, Но ако все пак не се получи с поглед, пробвай с думи....
Различно е, но около 3-4.
krem4et0
09-13-2007, 07:25
Зависи от акта и от моето или неговото състояние. Сега съм леко болничка и освен мисионерската друга не става да правя. Сърцето ми хлопа иначе. но по принцип са доста. В смисъл-то и краката да вдигнеш малко си е нова поза. За 1 акт пробваме повечето, които са ни приятни. Не правим често секс и за това гледаме да е наситено. понякога чак въображението ни не стига..........
johnny_depp
09-13-2007, 07:46
Ми към 4 5 и ги въртим. :twisted: :-D =D> една партийка сме
`Death`Whore``
09-13-2007, 07:47
Нещата трябва да са спонтанни. Можем да го правим и в 1 поза, можем и да ги сменяме.
Kras4eto_lp
09-13-2007, 08:29
)}]зависи..... някои път само 1,друг път 4-5:)
+1
alkobalko
09-13-2007, 16:25
Различно е. Понякога оставаме само в една. Друг път сменяме 4-5. Много рядко се случва да си казваме кога да я сменим. Всичко става спонтанно.
sh3_1s_7h3_0n3
09-13-2007, 17:35
спонтанно...
или пък някой път съм казвала 'искам тъй!' и той ме е слушал :lol:
Обичам да ме командват с леглото!Квото ми кажат туи прая или както ме намести така седя хаха Не съм дърво Просто ме кефи този с когото спя да знае аккво да прави с мен и как да си го получи
Е нормално някой път и аз късам синджира
krem4et0
09-14-2007, 07:00
как стават тия спонтанни работи. Не мога спонтанно да го махна от мен, да го сложа да легне и да се кача отгоре? Най-малкото той тежи 20-25 кг повече от мене. Някак си не става сопанно той като е над мен, да стана и да се опра на стената. Ние пък си говорим. Уф, искам секс, ам няма да видя скоро. С утрешния работен ден и сърцето ми :(
john_kaleka
09-14-2007, 07:02
Abe winagi zapo4vame s tazi.... 75 (http://am.martinmarinov.info/ohapan.php?i=iordan)
ama posle znae li se!
sunshine0107
09-14-2007, 09:33
Към 4-5 ... иначе му казвам- не ме кефи тая и я сменяме.. няма кво да мълча ебати ако не ми е приятна!