Влез

View Full Version : Твърде малки за деца

09-13-2007, 08:43
Здравейте.

Аз съм момче на 15 години преди 2-3 седмици правихме секс с приятелката ми.Тя също е на 15 и двамата многог го искахме правили сме го няколко пъти но винаги с презерватив но точно преди тези 2-3 седмици тя искаше да го направим без презерватив че и е било любопитно.Добре аз се съгласих и го направихме но преди 3-4 дни тя ми каза че я боляло корема и и много и се гадило на моменти веднага отидохме и купихме 2 теста а бременност за да бъден сигорни какъв ще е резултата.Оказа се че е бременна и двамата го възприехме много трудно и сега незнаем какво да правим.Ако кажем на родителите си е ужасна идея защото моите родители ако разберат че момиче е бременно от мен не ми се мисли.А тя ако каже на техните ще стане много лошо и за мен и за нея.И двамата сме малки за дете!А знам че и аборта е много опасен.Затова моля ви дайте ми някои съвет.

Положението е много сериозно и не историята е истина!

Дайте ми съвет как да постъпим.Не се майтапете и не говорете глупости. Само молим за съвет.

flowerlina
09-13-2007, 08:45
А защо не е пила противозъчатъчни?

09-13-2007, 08:48
Ами тя ми каза преди 4 дни дори и тя не знаеше че е бременна ча след теста ознахме.Възможно ли е да се изпият сега тези противозачатачни?

marina star
09-13-2007, 08:49

ne protivoza4ata4ni,a hap4eta za barza kontracepciq-escapelle,no kakto i da e stanalo e ve4e
osven da napravi nelegalen abort drug izhod ne vizdam,nosi mn riskove,no se e slu4ilo,ako ne e minala parviq mesec 6te moje da abortira i s injekciq

flowerlina
09-13-2007, 08:49
Вече е късно

09-13-2007, 08:51
преебан си сори. :-k
"било и интересно без" сигурно и е интересно как навлиза семето ти. да бяхте опитали орално пак е интересно според мен.

swords1010
09-13-2007, 09:00
Предполагам. че имаше предвид хапчета за спешна контрацепция.

До автора:
Задължително кажете на родителите си, защото ако вие не знаете как да постъпите, те определено са хората, които могат да вземат адекватно решение в този случай. Наистина е немислимо, да роди на тази възраст. В първите 3 седмици, бременността може да бъде прекратена с инжекция, за това побързайте. Абортът (в случай, че това решите) е много рискована, процедура, и трябва да се извърши от професионалист, в никакъв случай не го правете на черно. Аборт след 3-тия месец, не се прави.

Успех! :wink:

09-13-2007, 09:05
Ако наще разберат може да ме убият баща ми като си пиине не ми се мисли какво може да направи.А ако кажа на маика ми тя като чуе ще припадне и в какъвто и да е вариант ако кажа на маика ми тя ще каже на баща ми.

swords1010
09-13-2007, 09:08
Ако наще разберат може да ме убият баща ми като си пиине не ми се мисли какво може да направи.А ако кажа на маика ми тя като чуе ще припадне и в какъвто и да е вариант ако кажа на маика ми тя ще каже на баща ми.
Разбери, че нищо не можеш да направиш без тяхно съгласие (така е по закон)! Най-голямата грешка, която можете да направите в случая е да криете от тях. Трябва да уцелите подходящ момент и да им кажете. :wink:

swords1010
09-13-2007, 09:10
)}]кажете на родителите си.ако направите нелегален аборт,които ще ви излезе доста скъпо рискува после да няма деца!заслужавате си един хубав пердах.Но родителите винаги мислят наи-доброто на децата си !ще ви помогнат успех.А ако искате да направите таен(нелегален)аборт бързо започваите да събирате пари! легалния е с родител и цените са горе долу 100-200 лв не мога да ти кажа точно..
постъпката ви е Много глупава !!!
Как може да даваш подобни съвети !?!?!?! #-o Знаеш ли какво може да и се случи, ако го направи на черно !?! Не се излагай !@! :evil:

Sex_master
09-13-2007, 09:13
ХОРА ПРАВЕТЕ СЕКС С ПРЕЗЕРВАТИВ! ЕДИН ПРИЯТЕЛ ИЗПАДНА В ПОЧТИ СЪЩОТО ПОЛОЖЕНИЕ! НЕ ПРАВЕТЕ СЕКС БЕЗ ПРЕЗЕРВАТИВ! НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА ИНТЕРЕСНИ! ВИЖДАТЕ КАКВО СТАВА ОТ ЕДНА ГЛУПОСТ!

h0s7
09-13-2007, 09:18
::: или зимаите противозачатачни

swords1010
09-13-2007, 09:20
И как ще помогнат ? :wink:

Decu
09-13-2007, 09:20

Но навреме #-o
Как може..абе такава глупост =P~ любопитно и било...ми тогава да беше пила някакво хапче е така дет' се вика-за всеки случай !
И аз съм на мнение, че трябва да кажете на родителите си, и то колкото се може по-скоро!!!

h0s7
09-13-2007, 09:22

кат за начало няма да забраменее :::

swords1010
09-13-2007, 09:24

Ти явно не четеш! Тя вече е бременна !

Decu
09-13-2007, 09:26

Ти явно не четеш! Тя вече е бременна !

И затова трябва да кажат на родителите сиииии!!

h0s7
09-13-2007, 09:27
:x идеята беше да допълна мнението на @Sex_master

09-13-2007, 09:32
Благодаря но сега говорих с нея и тя категорично като мен не иска да казваме на родителите си.Няма ли вариант да премахнем бебето тя да е добре и родителите ни да не ознават?

h0s7
09-13-2007, 09:33
абортец :roll:

swords1010
09-13-2007, 09:35
Благодаря но сега говорих с нея и тя категорично като мен не иска да казваме на родителите си.Няма ли вариант да премахнем бебето тя да е добре и родителите ни да не ознават?
Аборт, на черно! Така, обаче рискуваш живота и здравето и! В момента, едва ли осъзнавате колко е важно родителите ви да знаят.

Decu
09-13-2007, 09:35

Просто няма как....не е редно! За ваше добро е да кажете на родителите си, колкото и да ви е трудно! Наистина нямате друг избор..

h0s7
09-13-2007, 09:36
може па да ви дадат савет ::: които да ви хелп .... да сте мислили

swords1010
09-13-2007, 09:39
може па да ви дадат савет ::: които да ви хелп .... да сте мислили
Естествено! Ще са до тях, и ще знаят във всеки един момент как да постъпят. Да не говорим, че ако момичето направи аборт, родителите и ще и помогнат да преодолее психичната травма. Само, че трябва да побързате! :wink:

gavro64eto
09-13-2007, 09:52
Tova e mn lo6a postapka!Dori i da i e bilo lubopitno trqbvalo e ti da vzeme6 merki i da ne se izprazva6 v neq!Trqbva da kajete na roditelite si vazmojno nai-skoro,za6toto aborta e vazmojen samo do 3 mesec!

rebel_kid
09-13-2007, 09:55
Честито да ви е.

09-13-2007, 10:38
Ами обедихте ме ще се опитаме да не казваме на мойте родители а само на неините само да не реагират много лошо че и аз ще загазя още повече.Надявам се да ни помогнат

h0s7
09-13-2007, 10:40
[-( и за на пред мислете

09-13-2007, 10:42
Мерси на всички от teenproblem обещавам че ще мисля и за напред!

Dark_Angel_F
09-13-2007, 10:46
Абе вие да сте чували за спешни контрацептиви ?! Ама тва да ви е за урок и на двамата ... А сега кажете на родителите си , защото те са зрели хора и биха ви дали най-правиле съвет....

emga
09-13-2007, 12:13
za kakvo mislite varvqt oniq "reklami" momi4e na 17 2-3 aborta li be6e tva normalno li e ?! ako znai6 4e partniora nema bolest qko e s hap4e ama nai sigorno e prezervativa

savoy
09-13-2007, 12:21
Здравейте.

Аз съм момче на 15 години преди 2-3 седмици правихме секс с приятелката ми.Тя също е на 15 и двамата многог го искахме правили сме го няколко пъти но винаги с презерватив но точно преди тези 2-3 седмици тя искаше да го направим без презерватив че и е било любопитно.Добре аз се съгласих и го направихме но преди 3-4 дни тя ми каза че я боляло корема и и много и се гадило на моменти веднага отидохме и купихме 2 теста а бременност за да бъден сигорни какъв ще е резултата.Оказа се че е бременна и двамата го възприехме много трудно и сега незнаем какво да правим.Ако кажем на родителите си е ужасна идея защото моите родители ако разберат че момиче е бременно от мен не ми се мисли.А тя ако каже на техните ще стане много лошо и за мен и за нея.И двамата сме малки за дете!А знам че и аборта е много опасен.Затова моля ви дайте ми някои съвет.

Дайте ми съвет как да постъпим.Не се майтапете и не говорете глупости. Само молим за съвет.

Ами незнам много кофти се е получило! Но ще ти дам съвет- не правете аборт! :smt011 Това е човешки живот все пак. Знам, че ще ви е трудно, но е станало и няма връщане назад!Говорете с родителите си (неискам да ви стряскам, но със сигурно ще ви се карат) и отгледайте детето! И внимавайте следващият път!

cskamoni4ka
09-13-2007, 12:25
Когато решите следващия път да правите секс без презервативи(надявам се да е,като пораснете малко..) обмислете всичко и вземете нужните мерки.А ти как си могъл да се изпуснеш в нея?Малки сте още за това ИЗПОЛЗВАЙТЕ ПРЕЗЕРВАТИВИ!!!Само не разбрах точно преди колко време сте правили секс?Защото,за да направите тест и да покаже вярно трябва да мине известно време..Може да абортира с инжекции,защото не е в напреднала бременност.

VeRdiSSima
09-13-2007, 12:39
Аборта е единственото решение иначе незнам как 2 деца ще гледат 3 то :smt012

swords1010
09-13-2007, 12:43
Здравейте.

Ами незнам много кофти се е получило! Но ще ти дам съвет- не правете аборт! :smt011 Това е човешки живот все пак. Знам, че ще ви е трудно, но е станало и няма връщане назад!Говорете с родителите си (неискам да ви стряскам, но със сигурно ще ви се карат) и отгледайте детето! И внимавайте следващият път!
Все още, не се счита за живо същество! Немислимо е да роди и гледа дете на 15-годишна възраст. Не е готова за тази крачка нито психически, нито физически. Живота е пред нея, сега трябва да мисли за бъдещето си. Какво образование, ще има това момиче, как ще учи докато трябва да гледа бебе ?!? Дете да гледа дете!

savoy
09-13-2007, 12:44
с помощта на родителите!!!

VeRdiSSima
09-13-2007, 13:20
с помощта на родителите!!! Е да но аз мисля,че ако родителите разберат сами ще принудят момичето да абортира и те 2 мата едва ли ще имат право на глас

sladkish_14
09-13-2007, 13:30
Оххх :roll: И аз знам един такъв случай,момичето забременя на 15(няколко дни преди да навърши 16)..Само че момчето е на 19....На 09.09 им беше сватбата :-D ..НЕ се оставяй така,кажи на майка ти може да не каже на баща ти!?И тя да земе да иде при техните и да си каже,ЧЕ ТЯ е виновна,искала без презерватив,за по-интересно :smt011 ,ето ви сега интересното-цяло бебче..Питай я дали и е интересно сега :smt011 :smt012 ..Някой ги е страх и не го прават от страх за дете,а тя тешкарка,сега да си търпи последствията,като й хвърлят един як бой ще пометне :smt011 глупаво момиче!!!Кажете на ваще,и без това няма от къде да земете толко пари за няколко дена или дори месец(1,2)Нямате избор :smt011

mon4eto
09-13-2007, 13:47
Abe kade vi e akala...kato iskate da go pravite bez prezervativ 6to posle momi4eto ne vze protivoza4ata4ni...lele #-o
Sa si nosete polsedstviqta ](*,) ](*,)

swords1010
09-13-2007, 13:55
Abe kade vi e akala...kato iskate da go pravite bez prezervativ 6to posle momi4eto ne vze protivoza4ata4ni...lele #-o
Sa si nosete polsedstviqta ](*,) ](*,)
Стига се излагайте де! ХАПЧЕТА ЗА СПЕШНА КОНТРАЦЕПЦИЯ, не противозачтачни!

nel4eto
09-13-2007, 13:58
Здравейте.

za kakav 4ove6ki jivot govori6 tova e samos perma vse o6te i 2 kak 6te go otgeldat ti misli6 li kato govori6 e sa na 15 edva sega zapo4va tehnia jivot a 6te biaga dete pokrai tiah i 6te ima vika mamo ujas ne mi se misli ne davaite saveti kaji na maikati i abort no ne 4erno ili injrkcia ako ne e minalo mnogo vreme i po poleeka kvo e tva lubopitstvo mn e glupava tia niama nikakva sexualna kultura sajaliavam mislete predi da deistvate 4ao kasmet

devil_feel_f
09-13-2007, 14:10
Здравейте.

Напълно съм съгласна с теб.Това е човешки живот,а и няма никаква вина за грешката на автора и приятелката му.
По темата:Отгледайте си го!И друг път да внимавате!!!

swords1010
09-13-2007, 14:13
Здравейте.

Напълно съм съгласна с теб.Това е човешки живот,а и няма никаква вина за грешката на автора и приятелката му.
По темата:Отгледайте си го!И друг път да внимавате!!!
Повтарям! Все още НЕ е живо същество!

swords1010
09-13-2007, 14:28
До края на осмата седмица от бремеността, ембрионът се нарича зародиш и не е живо същество! :wink:

Levane
09-13-2007, 14:34
Аз ще ти дам съвет Събирай парички за аборт ;)
Абе как ще го отгледат 15 годишни лапета бре ?! вие мислите ли първо ще им съсипе образованието няма да могат завършат за грижи по детето няма да имат кариера ще се разделят и накрая детето ще свърши в дом а техните родители никой родител не би го допуснал ;)

09-13-2007, 14:53
За да може теста да покаже дали момичето е бременно в действителност се прави след една седмица след акта.По-добре отидете при лекар специалист в тази област(мисля че генеколог) за да ви каже дали със сигурност момичето е бременно и как ще е най-добре да постъпите за да махнете детето.БЯГАЙТЕ НА ЛЕКАР!!!И ако наистина е бременна кажете на родителите си.И мислете за напред1

09-13-2007, 16:00
АБЕ КАТО ИСКАТЕ ДЕЦА ПРАВЕТЕ СЕКС С ПРЕЗЕРВАТИВИ! КАТО НЕ ИСКАТЕ ДЕЦА НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА ИНТЕРЕСНИ И ВЗИМАЙТЕ ИЛИ ПРОТИВОЗАЧАТЪЧНИ ИЛИ ПРАВЕТЕ СЕКС С ПРЕЗЕРВАТИВИ![

относно темата:
Еми кажете на родителите си и те ще преценят но аз мисла че не е мн хубаво да се прави аборт защото по нататъка ако мамичето иска да има деца няма да може

Sweet__baby
09-13-2007, 16:12
Кажете непременно на родителите си. Може и много да ви се карат, но трябва да се направи нещо по въпроса докато не е късно за аборт!!!
Айде УСПЕХ!!! :smt006 :|

09-13-2007, 19:08
Преди 2 часа с много страх говорихме с родителите ни.И моите и неините решиха да се роди бебето(първоначално помислиха че се шегуваме ама след като разбраха истината много ни се караха но трябаше да му мислимю).Ние неможем да направим нищо :smt010 Обещаха ни да ни помагат с гледането за да завършим образование.Немога да си представя че ще стана 15 годишен баща ](*,) Ама сме много глупави трябваше да му мислим преди 3 седмици :smt010 :smt010 :smt010 сега неискам да мисля за напред.А този където е написал коментара че не разбирам нищо.Да прав си не разбирам много,но знам достатачко че ще ставам баща. Даваите ми съвети за по напред какво трябва да прави тя за да мине всичко добре докато се роди. Благодаря предварително

Doomcryer
09-13-2007, 19:13
Преди 2 часа с много страх говорихме с родителите ни.И моите и неините решиха да се роди бебето(първоначално помислиха че се шегуваме ама след като разбраха истината много ни се караха но трябаше да му мислимю).Ние неможем да направим нищо :smt010 Обещаха ни да ни помагат с гледането за да завършим образование.Немога да си представя че ще стана 15 годишен баща ](*,) Ама сме много глупави трябваше да му мислим преди 3 седмици :smt010 :smt010 :smt010 сега неискам да мисля за напред.А този където е написал коментара че не разбирам нищо.Да прав си не разбирам много,но знам достатачко че ще ставам баща. Даваите ми съвети за по напред какво трябва да прави тя за да мине всичко добре докато се роди. Благодаря предварително
Аве пич стига си съчинявал и ходи си играй с камиончетата... :roll:

sladkish_14
09-13-2007, 19:14
ИСКАЙТЕ АБОРТ #-o Оле съжалявам те :smt010

savoy
09-13-2007, 19:18
абе идиоти преди да ме обиждате помислете малко! Може с помоща на родителите да го отгледа! И не мисля че е все още сперма!
Ето както казах техните родители са умни!!! И бебето ще се роди!!! ЧЕСТИТО И КЪСМЕТ!!!

swords1010
09-13-2007, 20:21
Щом това сте решили добре. Ами можете да започнете да четете литература. Ако приятелката ти има достъп до интернет може да посещава http://www.bg-mamma.com/ както и форума на сайта. Много ще ви помогне.
Успех! :wink:

Morpheus
09-13-2007, 21:40
Няма да те критикувам. Каквото станало - станало. Квото и да правиш не можеш да се върнеш назад, но съм сигурен , че си начил добър урок, както и приятелката ти. Имате свестни родители - ценете ги и им помагайте с каквото можете. Сега е момента да покажеш, че си мъж на място,защото най-вероятно приятелката ти ще има проблеми в училище, ще отнесе доста язвителни подмятания - бъди до нея и я подкрепи. Научи се да бъдеш ОТГОВОРЕН!!!
Успех :wink:

bloodranger
09-13-2007, 22:04
6toto razvalqt zabite :-D :-D
--->ina4e mnoo tapo ne6to ste napraili i ako nema go gledate kat horata /na 15 4ovek i hamster ne moje da gleda/ aborta e edinstvenoto re6enie

za sajalenie

i am not okay
09-13-2007, 22:06
а ве няма кфо да чакаш бе тъпчо казвай там н а ваще да абортира момичето иначе след някой месец памрерси ще сменящ

еди коя си
09-13-2007, 22:19
Много глупава постъпка!Сега не ми се мисли какво ще и е на момичето в училище като е бременна на 15 години!Според мен трябва да направи аборт, но вие си решавате след като сте решили да гледате дете на 15 години и да се обвържете с таква огромна отговорност ваша си работа! :? Станалото, станао въпреки, че има още време....

09-13-2007, 23:21
На къде отиде света......

mp3f
09-13-2007, 23:34
Много глупава постъпка!Сега не ми се мисли какво ще и е на момичето в училище като е бременна на 15 години!Според мен трябва да направи аборт, но вие си решавате след като сте решили да гледате дете на 15 години и да се обвържете с таква огромна отговорност ваша си работа! :? Станалото, станао въпреки, че има още време....

И аз мисля така.Постъпката е доста глупава :( Трябва да се мисли когато се правят тези работи,но за по-сигурно да отиде на Генеколог :|

i am not okay
09-13-2007, 23:36
а бе всеки нормален не би оставил бебето

ZaHaRcHe
09-13-2007, 23:55
ем вии сте си виновни нито ти зн нито тя как да се пазите като сте без презерватив ся тряя кажете на ваще и те да решат ко да праят с вас

eu.hyricane
09-14-2007, 05:15
vie ste bahti kretenite... zemete kontraceptivi, t.e. tq.. mai ne ste pomislili.. ili da se izhvarli6 navan.. da vi iba glupacite smotani, tapi lapeta kirilivi ! :@ drugiq pyt in vitro probvaite, po nadejdno e xD

alkobalko
09-14-2007, 05:48
А всъщност вашите родители дадоха ли ви право на избор. Все пак твоята приятелка ще износи и роди детет, а не те.
Ако не се чувствате готови да станете родители им обяснете. Не подкрепям аборта, но съм на мнение, че всеки има право на избор. А ако вие не сте готови за едно дете, те трябва да се вслушат и във вашите желания.

Leksi23
09-14-2007, 05:51
#-o Такава отговорност на 15? О Боже дано сега ви дойде акъла в главата!

Dark_Angel_F
09-14-2007, 06:16
#-o ако това дете се роди много ще ми е жал за него с такива родители ..........

DoomShadow
09-14-2007, 06:41
decata sa golqma radost. dano da imate bliznaci :-D

krem4et0
09-14-2007, 06:53
Struva mi se absurdno....gadene sled 3-4 dena..malko stranno mi se vijda...Ina4e aborta e edinstveniq izhod vapreki 4e e dosta vredno za 15 godi6no momi4e...Iztanqvane 6iikata na matkata..moje da dovede do ve4e sterilitet...
На мен също. Майка ми е получила съмнения за бременността си с мен едва в 4-тата седимица. Просто е имала доста нередовен цикъл. А иначе болки, гадене и труги симптоми е усетила с мен и кака ми чак към края на 2-рия месец. за 10-12 дни подобни симптоми са невъзможни!
Говорете с родителите си пак. Вие не може да се справите. те са до време. Знаеш ли колко е издръжката на 1 бебе? Те знаят ли го?
За Свищов, който е сравнитлно евтин град не пада под 1000лв месечно. 1000 лв само за това бебе!!!!!!! А за вас, за тях?
А и как ще си възпитате детето-да забременее(стане баща) на 15 ли?
Интересно ви било.
Ей сега гаранция, че няма да скучаете!!!!

Ерих фон Манщайн
09-14-2007, 07:05
според мен сте сгрешили че сте го правили без презевъртив :!: сега ще си носите последствията :evil:

maybelline
09-14-2007, 07:59
Нека изпие 2 аспирина и малка чаша оцет и да легне да си почине - вероятноста да пометне (спонтанен аборт) е много голяма.

09-14-2007, 09:38
Да не ни дадоха избор особено нейните родители.Казаха че е било опасно да прави аборт,но ние с нея мислим да има кажем че тя иска аборт а не бебето.Ндявам се да ни разберат.Надявам се че има още време за аборт.

hforce
09-14-2007, 10:17
Здравейте.

-10
bratle ti misli6 li kakvo pi6e6? edna jena e napulno godna da rajda sled 24
bebeto 6te e kekavo, preebavat si jivota, tq moje da umre, bebeto moje da umre, moje da nqma pove4e deca i t.n. i aborta e po-bezopasen v slu4aq, i tva ne e 4ove6ki jivot. 4ove6ki jivot e kato se rodi bebeto. predi tva e nekuv zarodi6.

po temata: kazvate na tehnite, abort po vuzmojnost s injekciq, ako ne - normalen. Kolkoto po-burzo go napravi aborta, tolkova po-maluk e riska za neq.

edit: um, sorry, ne bqh is4el vsi4ko. Iskaite da napravi abort.

glezan4e
09-14-2007, 10:28
)}]кажете на родителите си.ако направите нелегален аборт,които ще ви излезе доста скъпо рискува после да няма деца!заслужавате си един хубав пердах.Но родителите винаги мислят наи-доброто на децата си !ще ви помогнат успех.А ако искате да направите таен(нелегален)аборт бързо започваите да събирате пари! легалния е с родител и цените са горе долу 100-200 лв не мога да ти кажа точно..
постъпката ви е Много глупава !!!
+10

09-14-2007, 10:47
MALUMNICI STE !!! Biva be ami q si predstavete che vi se rodqt BLIZNACI kakwo pravim togava??? Are marsh na abort.. tiq vashte roditeli ne sa dobre na po 15 deca da gledate...A s vas kakwo stawa .. preebavate si jivota ot tam i na deteto koeto nqma da ima nikakva vina za tova che vie ste MALUMNICI !!! Deeba takiva kato vas mnogo be draznqt nestiga che bez prezervativ ami i v neq svurshil daje i hapcheta ne pila............ kato ne vi e qsno pitaite be chete ako iskate .......

09-14-2007, 12:41
+10 NEZABAVEN ABORT!

rashito0o
09-14-2007, 13:08
Мн глупава постъпка от страната и на двамата ти моеше да откажеш нали уж знаете че има рискове...а ся върветв при ваще и каайте преди да е станало късно ](*,) ](*,)

09-16-2007, 10:05
Знам,че всички ви го казват,но това е много глупава постъпка от ваша страна :smt018 .Трябва да кажете на вашите колкото е възможно по-бързо.Не му мислете дали ще ви се карат или не-просто им кажете :smt091 Заедно ще обмислите ситуацията и ще решите какво да правите.Но аз ви предлагам да направите още един тест за бременност,може да сте сгрешили с първия :smt083 .

ChRiSTiaNo_07
09-16-2007, 10:14
За дете сте малки,а за секс-не,така ли ?

DivoTo_KoTe
09-16-2007, 10:28
Знам,че всички ви го казват,но това е много глупава постъпка от ваша страна :smt018 .Трябва да кажете на вашите колкото е възможно по-бързо.Не му мислете дали ще ви се карат или не-просто им кажете :smt091 Заедно ще обмислите ситуацията и ще решите какво да правите.Но аз ви предлагам да направите още един тест за бременност,може да сте сгрешили с първия :smt083 .

и доколкото знам теста се прави две седмици след половия акт

09-19-2007, 01:39
Здравейте.

пич, когато бях на твоите годинки, имам предив кгоато нямах сериозна приятелка, давах на момичетата едни хапчета- пустинор се казват. да ги пие до 48 след като си се испразнил вътре. не помння вече как ставаше. от 3 години си имам сериозна приятелка и не и давам такива работи. обачр за хапчето- ебава мамата на половата система на гаджето ти. но нищо .. след 6 месеца всичко е на ток и жица ! няма страшно. ако имаш некви въпроси shadow_2bgg yahoo com 5 години DJ и имам кви ли не преживявания. За тези които ше кажат-хвали се - не сам влязал с профила си точно за това, и давам друг е-маил адрес !

swords1010
09-19-2007, 03:58
Здравейте.

пич, когато бях на твоите годинки, имам предив кгоато нямах сериозна приятелка, давах на момичетата едни хапчета- пустинор се казват. да ги пие до 48 след като си се испразнил вътре. не помння вече как ставаше. от 3 години си имам сериозна приятелка и не и давам такива работи. обачр за хапчето- ебава мамата на половата система на гаджето ти. но нищо .. след 6 месеца всичко е на ток и жица ! няма страшно. ако имаш некви въпроси shadow_2bgg yahoo com 5 години DJ и имам кви ли не преживявания. За тези които ше кажат-хвали се - не сам влязал с профила си точно за това, и давам друг е-маил адрес !
Постинор не се произвежда вече. В момента има Ескапел (Escapelle). :wink:

scorpias
09-19-2007, 04:23
Аве пич стига си съчинявал и ходи си играй с камиончетата... :roll:

=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

09-19-2007, 05:46
За дете сте малки,а за секс-не,така ли ?

A ti si mnogo golqm nali :smt019

SilverAngel
09-19-2007, 06:22
една приятелка даде 50 лв за 2 изжекции и беше в 1вия месец. не знам какви точно, ама се интересувайте и не губете време щото...

И наистина, кажете на родителите си, те винаги мислят най-доброто за децата си [-o<

Erica
09-19-2007, 08:24
Аз пък ей сега,като прочетох абсолютно всички постове...и се замислих...най-вече за автора...на темата....
Абе кой нормален човек,ще има такъв сериозен проблем и ще седне да си прай теми по форумите...-нещо ми се струва много неадекватна тая история...де да знам
Извинявам се ама да ти предстои на 15 години да ставаш родител...и да седнеш да си споделяш проблема в някакъв си тийн форум...за мен не е нормално...Според мен ако тази история е истина...последното нещо за което ще се сетиш е ФОРУМ...,поне според мен е така...
Айди живи и здрави и много успехи на автора,ако е истина... честито...вие вече си подадохте документите в училището на живота...и в семейната академия също...Успех

09-19-2007, 10:24
Точно като имаш такъв сериозен проблем започваш да търсиш помощ от почти всяко място, където могат да ти я окажат. Освен това надали на пича и на проятелкатаму би им било готино другите около тях да знаят какво става, та те дори от родителите си искаха да скрият.

Но решението на родителите е неприемливо. Детето не бива да се ражда. Да, жестоко е, заради нечия глупост да страда невинен живот (въпреки всички спорове относно това дали е живо същество или не). Факт е обаче, че ако това решение е с цел само наказание и назидание, както и много хора споменаха в темата през последните дни - да видите сега, като трябва да гледате бебе - не е правилно. Първо, че те двамата ще страдат. След това я си помислете каква обстановка се създава за това бъдещо дете? Не върви отвсякъде. Да правят аборт и да не се правят на интересни повече...
Може да е рисковано. Така е. Но е по-доброто решение.

Adrnln
09-19-2007, 10:29
Po dobre edin boi, otkolko tq da se izlaga na takyv risk (aborta na 4erno) !!!!

petet
09-19-2007, 17:49
Майчицееее!Незнам какво да кажа освен късмет ](*,) #-o

До 3-ят месец не е същество дори е научно доказано.Още е ембрион.Въпреки че малко гадно звучи.

EmO_KiD_;(
09-19-2007, 17:58
Здравейте.

Какво???? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ВИНАГИ ПРАВИ СЕКС С ПРЕЗЕРВАТИВПи4,аз съм на 13 ама го знам макар,4е не съм правила секс(рано ми е).Нау4и пове4е за секса и не повтарай същата грешка!!!Сега кажете на родителите си,те ще направят това,което е необходимо.Те винаги мислят за децата си!!! Успех ви пожелавам!!!!

petet
09-19-2007, 18:04
Абе тва за родителите винаги е лесно еми просто кажете на родителите си те мислят....НА БАБАТ И ХВЪРЧИЛОТО
и нас доста ще ни е страх да кажем,но нали не е на нашата глава? #-o

miloto_girl_4e
09-19-2007, 18:05
Каквото и да си говориш е по-добър вариант да кажете на родителите си, отколкото да правите глупости(които са особено опасни за момичето), като нелегален аборт и т.н
Вие явно не само за деца, но и за секс сте малки ...
Била любопитна ... сега дали и е любопитно какви са родилните болки?
Аман от безстрашни хора...

petet
09-19-2007, 18:09
Един въпрос към автора:

АБЕ ТИ УСЕЩАШ ЛИ КОГА ЩЕ СВЪРШИШ?!

rakiQ
09-19-2007, 18:10
ами ако съм на мястото на приятелката ти ще споделя с майка ми че водя полов живот с гаджето ми и ше и обясня какво по-точно се е случило с мен и така ще отида на лекар да махнат бебето-аборт.Просто твърде малки сте за дете!спасявайте се само по 1 начин-тя да направи аборт .Ако този който направи аборта е добър в работата му мисля ,че няма да има проблеми за по-нататък в бъдещето и.Сега има мн добри доктори!

успех! :-)

mi6ani
09-19-2007, 19:26
kajete na roditelite si ne mislimo e da naprvi abort na 4erno prekaleno riskovanoe roditelite vi 6te vi podkrepqt uspeh

09-19-2007, 19:28
в моята страна хората раждат на 10 години
:wink:

petet
09-19-2007, 20:57
Коя е тя ? Циганска махала? 8-[ :smt005

kael
09-19-2007, 21:00
Здравейте.

братовчед ми прати такова нещто масово по скайп миналата седмица АБСОЛЮТНО ИДЕНТИЧНО !!! или някой се ебава или наистина е братовчед ми ... форко ти ли си бе идиот ???

rihannka
09-20-2007, 08:18
che kato go pravihte bez v neq li svarshi?ako e bilo taka tva e goqma greshka ako go beshe izvadil predi da svarshish veroqtnosta ot bremennost e mnogo malka...v takav sluchai nai dobre e abort..proto nqma drugo reshenie...vse pak ako imate dete osven che shte imate problemi s vashte shte si provalite jivota i obrazovanieto..takache nai dobre abort :!: :!: :!:

swords1010
09-20-2007, 10:52
che kato go pravihte bez v neq li svarshi?ako e bilo taka tva e goqma greshka ako go beshe izvadil predi da svarshish veroqtnosta ot bremennost e mnogo malka...v takav sluchai nai dobre e abort..proto nqma drugo reshenie...vse pak ako imate dete osven che shte imate problemi s vashte shte si provalite jivota i obrazovanieto..takache nai dobre abort :!: :!: :!:
Не видяхте ли отговора от автора ?!? Темата е приключена! :wink:

sexy_tigar4e_MM
09-20-2007, 17:24
Samo edin vupros , ei taka za statistikata. Kato go pravihte bez prezervativ ti izprazni li se v neq ili be6e s prekusnat polov akt. Inache po vuprosa osven da kajete da roditelite ... drug na4in nqma. Uspeh vi pojelavam , i pi6ete posle kvo e tsnalo

slOw
09-20-2007, 17:30
С 1 дума - Д У Х А Ш!!! Кажи на баща си да те убие.