- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Твърде малки за деца
Здравейте.
Аз съм момче на 15 години преди 2-3 седмици правихме секс с приятелката ми.Тя също е на 15 и двамата многог го искахме правили сме го няколко пъти но винаги с презерватив но точно преди тези 2-3 седмици тя искаше да го направим без презерватив че и е било любопитно.Добре аз се съгласих и го направихме но преди 3-4 дни тя ми каза че я боляло корема и и много и се гадило на моменти веднага отидохме и купихме 2 теста а бременност за да бъден сигорни какъв ще е резултата.Оказа се че е бременна и двамата го възприехме много трудно и сега незнаем какво да правим.Ако кажем на родителите си е ужасна идея защото моите родители ако разберат че момиче е бременно от мен не ми се мисли.А тя ако каже на техните ще стане много лошо и за мен и за нея.И двамата сме малки за дете!А знам че и аборта е много опасен.Затова моля ви дайте ми някои съвет.
Положението е много сериозно и не историята е истина!
Дайте ми съвет как да постъпим.Не се майтапете и не говорете глупости. Само молим за съвет.
Ами тя ми каза преди 4 дни дори и тя не знаеше че е бременна ча след теста ознахме.Възможно ли е да се изпият сега тези противозачатачни?
ne protivoza4ata4ni,a hap4eta za barza kontracepciq-escapelle,no kakto i da e stanalo e ve4eПървоначално написано от summer flower
osven da napravi nelegalen abort drug izhod ne vizdam,nosi mn riskove,no se e slu4ilo,ako ne e minala parviq mesec 6te moje da abortira i s injekciq
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
преебан си сори.
"било и интересно без" сигурно и е интересно как навлиза семето ти. да бяхте опитали орално пак е интересно според мен.
Предполагам. че имаше предвид хапчета за спешна контрацепция.Първоначално написано от summer flower
До автора:
Задължително кажете на родителите си, защото ако вие не знаете как да постъпите, те определено са хората, които могат да вземат адекватно решение в този случай. Наистина е немислимо, да роди на тази възраст. В първите 3 седмици, бременността може да бъде прекратена с инжекция, за това побързайте. Абортът (в случай, че това решите) е много рискована, процедура, и трябва да се извърши от професионалист, в никакъв случай не го правете на черно. Аборт след 3-тия месец, не се прави.
Успех!![]()
Ако наще разберат може да ме убият баща ми като си пиине не ми се мисли какво може да направи.А ако кажа на маика ми тя като чуе ще припадне и в какъвто и да е вариант ако кажа на маика ми тя ще каже на баща ми.
ХОРА ПРАВЕТЕ СЕКС С ПРЕЗЕРВАТИВ! ЕДИН ПРИЯТЕЛ ИЗПАДНА В ПОЧТИ СЪЩОТО ПОЛОЖЕНИЕ! НЕ ПРАВЕТЕ СЕКС БЕЗ ПРЕЗЕРВАТИВ! НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА ИНТЕРЕСНИ! ВИЖДАТЕ КАКВО СТАВА ОТ ЕДНА ГЛУПОСТ!
A.C.A.B - All cops are bastards
или зимаите противозачатачни
Но навремеПървоначално написано от h0s7
![]()
Как може..абе такава глупостлюбопитно и било...ми тогава да беше пила някакво хапче е така дет' се вика-за всеки случай !
И аз съм на мнение, че трябва да кажете на родителите си, и то колкото се може по-скоро!!!
What you give is what you get!
Първоначално написано от swords1010
кат за начало няма да забраменее![]()
И затова трябва да кажат на родителите сиииии!!Първоначално написано от swords1010
идеята беше да допълна мнението на @Sex_master
Благодаря но сега говорих с нея и тя категорично като мен не иска да казваме на родителите си.Няма ли вариант да премахнем бебето тя да е добре и родителите ни да не ознават?
абортец![]()
Просто няма как....не е редно! За ваше добро е да кажете на родителите си, колкото и да ви е трудно! Наистина нямате друг избор..Първоначално написано от Анонимко
може па да ви дадат саветкоито да ви хелп .... да сте мислили
Tova e mn lo6a postapka!Dori i da i e bilo lubopitno trqbvalo e ti da vzeme6 merki i da ne se izprazva6 v neq!Trqbva da kajete na roditelite si vazmojno nai-skoro,za6toto aborta e vazmojen samo do 3 mesec!