.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 101
    Guest

Твърде малки за деца

Здравейте.

Аз съм момче на 15 години преди 2-3 седмици правихме секс с приятелката ми.Тя също е на 15 и двамата многог го искахме правили сме го няколко пъти но винаги с презерватив но точно преди тези 2-3 седмици тя искаше да го направим без презерватив че и е било любопитно.Добре аз се съгласих и го направихме но преди 3-4 дни тя ми каза че я боляло корема и и много и се гадило на моменти веднага отидохме и купихме 2 теста а бременност за да бъден сигорни какъв ще е резултата.Оказа се че е бременна и двамата го възприехме много трудно и сега незнаем какво да правим.Ако кажем на родителите си е ужасна идея защото моите родители ако разберат че момиче е бременно от мен не ми се мисли.А тя ако каже на техните ще стане много лошо и за мен и за нея.И двамата сме малки за дете!А знам че и аборта е много опасен.Затова моля ви дайте ми някои съвет.

Положението е много сериозно и не историята е истина!

Дайте ми съвет как да постъпим.Не се майтапете и не говорете глупости. Само молим за съвет.

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    А защо не е пила противозъчатъчни?

Guest
    Ами тя ми каза преди 4 дни дори и тя не знаеше че е бременна ча след теста ознахме.Възможно ли е да се изпият сега тези противозачатачни?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от summer flower
    ne protivoza4ata4ni,a hap4eta za barza kontracepciq-escapelle,no kakto i da e stanalo e ve4e
    osven da napravi nelegalen abort drug izhod ne vizdam,nosi mn riskove,no se e slu4ilo,ako ne e minala parviq mesec 6te moje da abortira i s injekciq
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Вече е късно

Guest
    преебан си сори.
    "било и интересно без" сигурно и е интересно как навлиза семето ти. да бяхте опитали орално пак е интересно според мен.

Град
    Асеновград, България
    Цитирай Първоначално написано от summer flower
    Предполагам. че имаше предвид хапчета за спешна контрацепция.

До автора:
    Задължително кажете на родителите си, защото ако вие не знаете как да постъпите, те определено са хората, които могат да вземат адекватно решение в този случай. Наистина е немислимо, да роди на тази възраст. В първите 3 седмици, бременността може да бъде прекратена с инжекция, за това побързайте. Абортът (в случай, че това решите) е много рискована, процедура, и трябва да се извърши от професионалист, в никакъв случай не го правете на черно. Аборт след 3-тия месец, не се прави.

Успех!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Guest
    Ако наще разберат може да ме убият баща ми като си пиине не ми се мисли какво може да направи.А ако кажа на маика ми тя като чуе ще припадне и в какъвто и да е вариант ако кажа на маика ми тя ще каже на баща ми.

Град
    Асеновград, България
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ако наще разберат може да ме убият баща ми като си пиине не ми се мисли какво може да направи.А ако кажа на маика ми тя като чуе ще припадне и в какъвто и да е вариант ако кажа на маика ми тя ще каже на баща ми.
    Разбери, че нищо не можеш да направиш без тяхно съгласие (така е по закон)! Най-голямата грешка, която можете да направите в случая е да криете от тях. Трябва да уцелите подходящ момент и да им кажете.

Град
    Асеновград, България
    Цитирай Първоначално написано от {([~{Tu~Cu~Mu~Bcu4Ko}~
    )}]кажете на родителите си.ако направите нелегален аборт,които ще ви излезе доста скъпо рискува после да няма деца!заслужавате си един хубав пердах.Но родителите винаги мислят наи-доброто на децата си !ще ви помогнат успех.А ако искате да направите таен(нелегален)аборт бързо започваите да събирате пари! легалния е с родител и цените са горе долу 100-200 лв не мога да ти кажа точно..
    постъпката ви е Много глупава !!!
    Как може да даваш подобни съвети !?!?!?! Знаеш ли какво може да и се случи, ако го направи на черно !?! Не се излагай !@!

ХОРА ПРАВЕТЕ СЕКС С ПРЕЗЕРВАТИВ! ЕДИН ПРИЯТЕЛ ИЗПАДНА В ПОЧТИ СЪЩОТО ПОЛОЖЕНИЕ! НЕ ПРАВЕТЕ СЕКС БЕЗ ПРЕЗЕРВАТИВ! НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА ИНТЕРЕСНИ! ВИЖДАТЕ КАКВО СТАВА ОТ ЕДНА ГЛУПОСТ!
    A.C.A.B - All cops are bastards

или зимаите противозачатачни

Град
    Асеновград, България
    Цитирай Първоначално написано от h0s7
    И как ще помогнат ?

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Но навреме
    Как може..абе такава глупост любопитно и било...ми тогава да беше пила някакво хапче е така дет' се вика-за всеки случай !
    И аз съм на мнение, че трябва да кажете на родителите си, и то колкото се може по-скоро!!!
    What you give is what you get!

Цитирай Първоначално написано от swords1010
    И как ще помогнат ?

кат за начало няма да забраменее

Град
    Асеновград, България
    И как ще помогнат ?

Ти явно не четеш! Тя вече е бременна !

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    И как ще помогнат ?

Ти явно не четеш! Тя вече е бременна !
    И затова трябва да кажат на родителите сиииии!!

идеята беше да допълна мнението на @Sex_master

Guest
    Благодаря но сега говорих с нея и тя категорично като мен не иска да казваме на родителите си.Няма ли вариант да премахнем бебето тя да е добре и родителите ни да не ознават?

Град
    Асеновград, България
    Благодаря но сега говорих с нея и тя категорично като мен не иска да казваме на родителите си.Няма ли вариант да премахнем бебето тя да е добре и родителите ни да не ознават?
    Аборт, на черно! Така, обаче рискуваш живота и здравето и! В момента, едва ли осъзнавате колко е важно родителите ви да знаят.

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Просто няма как....не е редно! За ваше добро е да кажете на родителите си, колкото и да ви е трудно! Наистина нямате друг избор..

може па да ви дадат савет които да ви хелп .... да сте мислили

Град
    Асеновград, България
    може па да ви дадат савет които да ви хелп .... да сте мислили
    Естествено! Ще са до тях, и ще знаят във всеки един момент как да постъпят. Да не говорим, че ако момичето направи аборт, родителите и ще и помогнат да преодолее психичната травма. Само, че трябва да побързате!

Tova e mn lo6a postapka!Dori i da i e bilo lubopitno trqbvalo e ti da vzeme6 merki i da ne se izprazva6 v neq!Trqbva da kajete na roditelite si vazmojno nai-skoro,za6toto aborta e vazmojen samo do 3 mesec!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си