View Full Version : коя беше първата ви любоф
споделете няма лошо :smt008
sasha_90
09-13-2007, 10:14
Кой беше ли?Беше обикновено и скромно момче.Запознах ме се чрез най-добрата ми пр-ка и неговия приятел.Харесах ме се и тръгнахме.Ходих ме 5 месеца.Е,стига ти толкова инфо. :-D
heartless*charm
09-13-2007, 10:16
първата ми любов беше и последната. човекът беше тотално не мой тип
оттогава мина мн време и нещо не мога да обичам...
за сега
sasha_90
09-13-2007, 10:17
първата ми любов беше и последната
оттогава мина мн време и нещо не мога да обичам...
за сега
И аз съм тей,но в това няма лошо. :lol:
evilkaAaAa
09-13-2007, 10:19
бях отишла да видя моя съученичка и така се срещнахме :roll: все още сме заедно и много много много се обичкаме :smt058 :smt055
този с когото спах за пръв път, този с кого бях мн малко време и този когото все още харесвам.
исках му автограф в 5-и клас :lol: , 'щото приличаше на Сашо от Д2...след 2 години му пратих валентинка...и той ме издирваше да ме бие, сигурно :lol: ...и си тръгваме ние с 2 девойчета...и вървим към спирката..., а той идваше след нас...."Здравейте, момичета.Някоя от вас да познава *** от 7в?"...сраааам, срааам :smt005
Сапунджиев, к'во да го правя, красавец неземен :smt005
хах, нямам си работа, та споделям глупости:))
sexy_for_you
09-13-2007, 10:32
Първата любов...срещнах го преди 3 години.В даскало.Беше от моя клас и сега пак ще бъде.Все още го обичам...
corneliq_15^
09-13-2007, 10:41
parvata mi lubov be6e sin na klasnata mi :-D една година по-голям от мен и на жси4ки екскурзии маика му(класната ни) го жзима6е с нас и така стана :D ама же4е е минало :wink:
corneliq_15^
09-13-2007, 10:42
Мале как съм писала :smt005
GaZaRkAtA_17
09-13-2007, 11:12
purvata mi liubof..hm..toi hode6e s edno momi4e po to4no edna kurva deto mn q mrazeh i otidohme da q bie i toi be6e tam v negoviq kompiuturen klub i toi nekuf sedi takuf i vika are ostavete q nekfi takifa a toi be6e mn mn sladuk i az vikam na moite fr ostaite q i posle vseki den hodeh v kluba xaxa i sled 1 sedmica toq q zarqza taq i trugna s men axax i sled o6te 1 2 sedmici taq q smazahme ot boi .. mejdu drugoto o6te go obi4am tova mom4e pff.. am se radvam 4e toi ve4e ne me obi4a xxa pone nqma go naranqvam :) Hubavi vremena bqha predi 2 godini :smt007 i sa nqma pove4e liubof JUST SEX :)
Обичах го много, ходихме година и 8 месеца.Наистина беше хубаво, но всяко нещо си има край и той дойде.Това е, иначе той е невероятен човек.
ZaHaRcHe
09-13-2007, 11:19
ми.. мойта първа любов е едно момче което винаги ще обичам запознахме се в един саит , един ден бях в една аверка и нямаше какво да правим и той доиде да се запознаим и така излязохме 2 пъти и тръгнахме бяхме заедно 10 месеца
Tomi-stile
09-13-2007, 11:44
leleeee tuk si4ki tragnali da biqt nekvi drugi i taka sa fanali :smt005 :smt005 xaxaxa АНИМАЦИОННИ ГЕРОЙ :smt005 ina4e moita parva lubof be6e kogato bqh v 6 kl :smt005 o6te q haresvam
girlmania
09-13-2007, 12:01
purvata mi lubov be6e ot moeto daskalo-rus sas sini o4i :-D ...minalo zaminalo
CrazyWitch
09-13-2007, 12:05
Еми ученическа... 6 клас той се влюби в мен.
7 клас аз в него, но той си имаше приятелка. Разигравахме си.
Бележки .. разговори тук там, писма хаа.
8 клас тръгнахме, но се наложи да скъсаме след 10 дни.
Мислех го 1 година след това. Общо взето сме се разигравали и ми е бил в главата 4 години, а сега като се видим можем само да се базикнем за тия лапешките неща :)
Иначе много си го уважавам и той мен.
Но след него имах няколко други зарибявки, но не и гаджета, а най-дребната ми зарибявка... се превърна в най-серозното нещо за мен до сега :) 2 години с едно лайненце, но моето лайненце.
първата ми любов беше едно момче от моя клас което ми беше страшно добър приятел.след като се влюбих в него в др не съм...
Deskata_90
09-13-2007, 13:25
Първата ми любов беше някъде 5-6 клас беше от квартала децки глупости.
sh3_1s_7h3_0n3
09-13-2007, 14:22
а моята 'първа' любов беше Владко от детската градина 8-[ :lol:
моята беше Христо
и кво ви интересува вас това?!?
споделете няма лошо :smt008
тъй като незнам какво е това "любоф"
ще ти дам снимка на първото ми гадже >
http://i17.tinypic.com/680ch11.jpg
първия път, когато хлътнах (нека не го нарчам любов) беше по един много луд и интересен съученик. той беше от този тип - нахакан, леко арогантен, но със светски обноски и ум като бръснач. така се случи, че не ходихме, но коленете ми омекваха често покрай него...после ми мина. сега вече сме във ново училище, и двамата в едно и също, познаваме се от 5 или 6 години и остана един от най-близките ми приятели. това ми харесва. не заменям такъв приятел в никакъв случай за някаква си краткотрайна афера.
Bubeto_f
09-13-2007, 21:20
ох спомени.първата ми любов беше едно момче с 5 години по-голямо от мен.в началото бяхме само мн добри приятели.после аз пораснах и той ме хареса и тръгнахме.имахме мн хубави моменти,но той ми изневери и така свърши всичко.уж мн държеше на мен,а от няколко месеца един sms не ми е написал шибаняка :smt013
Ами,бях седми клас!Бяхме приятели уж!В училище се базикахме и т.н.!Аз като го видех не можех да обеля 1 дума!В началото отой ме харесваше аз се дърпах(нали съм голямата работа :smt013 ),после стана обратното по същата причина!Така и не тръгнахме!Беше с 4 год. по-голям от мен!Харесвах го цели 2 год.-за мен са си много и то без да ходим,без нищо :smt013 !Сега разбирам,че е било грешка! :smt010
sLadkaTa_LoRi
09-13-2007, 22:20
Първата ми любов ... запознахме се преди няколко години. Може да се нарече "любов от пръв поглед". Той всъщност живееше в друга държава и си идваше само през лятото. Чувствах се ужастно,когато замина. Но следващото лято,когато го видях за 2ри път,нямах никакви чувства към него. Сега често излизаме заедно,но не сме нищо повече от приятели :wink:
Запознахме се в 6-ти клас. Разделихме сме в 11-ти. Аз още я обичам (студент съм), за нея също съм почти сигурен. Но не сме заедно. Съдба.
naMy4Ho_KoTe
09-14-2007, 21:55
Тлъст, злобен металяга, на който изневерявах много и след година ме заряза. Още се мразим :) Лошото е, че две години подред го сънувах по 5-6 пъти на месец - и то как ме моли да се съберем отново. Кофти ралта. Сега не се сещам за него, алелуя. :roll:
naMy4Ho_KoTe
09-14-2007, 21:56
Запознахме се в 6-ти клас. Разделихме сме в 11-ти. Аз още я обичам (студент съм), за нея също съм почти сигурен. Но не сме заедно. Съдба.
Защо?.... :smt022
OtherDimension
09-14-2007, 22:00
Мария от детската градина, после я замених с Бритни Спиърс 8)
Как да го нарека? Гаден микс от обстоятелства? Може би гордост. А може би страх. И едно невероятно добро момиче, на което съм решил да дам всичко мое и което няма да си простя ако разочаровам.
Твърде дълго се лутах в безцелни връзки и заблуди, сега имам човек до себе си, когото ако трябва света ще обърна, но ще направя щастлив.
naMy4Ho_KoTe
09-14-2007, 22:13
Как да го нарека? Гаден микс от обстоятелства? Може би гордост. А може би страх. И едно невероятно добро момиче, на което съм решил да дам всичко мое и което няма да си простя ако разочаровам.
Твърде дълго се лутах в безцелни връзки и заблуди, сега имам човек до себе си, когото ако трябва света ще обърна, но ще направя щастлив.
Е, щом е така - защо не се съберете.. Има ли желание - има и начин! :)