View Full Version : Първият ден... :-)))
Предстои ми първи ден в елитна гимназия, където всички ще сме за първа година в един клас и няма да се познаваме. Някой би ли разказал за неговия първи ден в друго учебно заведение? Ще ми бъде интересно.
Благодаря предварително! :)
Jamalska
09-13-2007, 12:50
Мхм...8кл..толкова скоро ми се струва....Разбира се бях първа в стаята...един по един пристигаха и останалите и повечето ми се сториха големи мухльовци.Седнах до една мацка...разговорих се с още 2 дето седнаха зад нас.Дойде ни класната и ни каза няколко нещица дет тряаше....Тя поне беше пекана.На 2рия ден ни почнаха с километричните домашни...излязохме на кафе с няколко човека та да се опознаем и тъй...
Ейййй,и аз съм кат' теб!Много интересен въпрос!И аз искам да чуя отговорите!Се пак...в коя гимназия си?Мое сме заедно!
Ami az pristignah v staqta sedma ili osma i tezi,koito ve4e bqha tam,si govoreha.okaza se 4e se poznavam s 1to momi4e i otna4alo bqhme samo 2te no za 2 sedmici si4ki se opoznahme i si4ko be6e nared!Ne e tolkova trudno spox-mojete da izlezete na kafe za da se opoznaete i v 4asovete po fizi4esko da igraete zaedno celiq klas na basketbol naprimer! :-)
С целия си мързел влязох последен в стаята и се настаних на единственото свободно място на последния чин до едно момче-голям пич се оказа.Запознах се с всички момчета от класа за седмица а с момичетата за две.На добър клас случих(поне от страна на момчетата :lol: ).
Ами аз лично в новия клас познавах 10 човека от 26. :-D Ние се събирахме пред даскало и беше голяма обърквация,щото ни бяха забравили табелките 8 а,8б,8в и т.н...Ама се оправихме де..Полагахме клетва.После влязохме в даскало и ни раздаваха моркови!На мен даже и цвете ми подариха! :-D Отвън половината се бяха разбрали с кой да сядат, а аз още от август си намерих другарчето. :-D Влязохме в стаята,класната ни бъбреше някви работи,записвахме си..Беше адски смешно,защото не можехме да чуем правилно имената на даскалките..Ама оправихме се де.. ::: Иииии после класната ни разведе из даскало,ни обясни всичко..Накрая се събрахме половината клас и отидохме да се черпим..Втория ден беше по-яко... :smt005
Slave4You
09-13-2007, 16:23
Не беше нищо особено ... В целия ден се запознах само с 2 човека и имаше други 2 дето ги познавах отпреди... Тържеството си беше отвън после влязохме по стаите. Класната влезе, изговори си неибходимото и всички излязоха и си заминаха :-D
Aми,не беше нищо особено.Като за начао се запознах с всички от моя клас(като ги питах поне по 10 пъти как се казват,т.к. трудно помня имена) и вървях и питах наред дали са от моя клас,защото бяхме на двора нямаше нито табелки,нито нищо.Помня,че бях във възторг от това,че вече съм в гимназията и съм голяма :lol: .Първите 2 седмици всичко беше повече от страхотно.След 2рия месец вече всички си знаехме кирливите ризи(в нашия клас ги има в промишлени количества) и така.Не случих на клас,но поне засега съм доволна от у-щето! :-({|=
:lol: i na men mi predstoi 9 ti kas v novo daskalo/// t.e sam zaek :D ama nz de samo sled 2 dni 6te razbera....kak sedqt ne6tata :)
Ми беше много хубаво.С хората си паснахме и ни беше эабавно :-D Чувствах се супер..
teenage_drama_queen
09-13-2007, 17:43
първият ден.. добре че имах 2ма фр там та като излезнахме на двора си говорих с тях,но като отидох бях малко закасняла,нещо нашия клас ги бяха викнали вече и аз питах един даскал каде сме и някво момиче трагна след мен и се оказа че сме от 1 клас и бяхме 2те после се ометох със старите ми фр :)
fuckyouuuu
09-13-2007, 18:10
ами аз сега също съм зайк и на 10 имахне родителска, на която сднахме с 1 стара фр и после почнахме да разпитваме наред кой има скайп и така...посъбрахме информацийка :smt005 и вчера даже излизахме с 2 момичета..та така да видим на 15 кво ше става и кой ше яде моркови...
Тези, на които им предстои този първи ден, да не забравят да споделят първите си впечатления за новата обстановка следващата седмица? Аз също ще разказвам. :wink:
еми на мен ми се случи миналата година като бях 9-ти клас... отначало всички ме мразех щото всички ме мислеха за супер надута ... но аз показах че не сам .. и започнах да си говоря със всички ... Те си ме харесаха исега съм лидерката :Р :D :oops:
аз не си спомням "първия ден" :| беше в 5-и клас, все пак...
mii nachi az poznavah edno momiche i bqhme s nego uj ii nqmah namerenie da se zapoznavam s nikoi pyrviq den s 1-2ma se zapoznah ii pyrvite dni nikoi pochti ne poznavah ama posle vechee ;D ama mislq che kalsa mii ne e koi znai kyf ot strana na momcheta
(mn smotani) taa az sam momiche de ;D
sexy_for_you
09-13-2007, 20:13
Ами първият ден в абсолютно нов клас беше преди....3 години.5 клас.Беше ми супер гадно,защото не познавах никога,абсолютно.Гледах много страшно и много се притеснявах.Сега ще бъда 8-ми клас,но познавам повече от половината от класа си и ще е по-добре. :-D
punkrock
09-13-2007, 20:16
Еми, обърках си класа, после обикалях половин час стаите и разпитвах каде е 8-ми б... Намерих ги, ама тъкмо влязах и тя класната ни освободи, бахти :shock:
Утре предстои... :shock: Ще се опитам да го преживея някак си... :smt005
ти от къде си? (Авторката на темата)
ти от къде си? (Авторката на темата)
На авторка ли ти приличам? :roll: :lol: :smt006 :smt005
sladkish_14
09-14-2007, 19:26
НЕ искам да ходя :smt010
ем чек да са сетя.......та значи, събрахме се целия клас на входа на даскалото и аз от там ги почнах...запознах се с 3-4 момичета и такам....малко тъпо се гледахме и стояхме кат пънове ама то нормално за начало. След тва влязохме в стаята....всички изпосядаха по чиновете и аз седнах сама и след малко дойде едно момиче при мен (която също беше седнала сама) и ми предложи да седна на нейния чин та отидох там тя ме запозна с още няколко момичета и така почнахме лафа, гледахме каталог на Ейвън :D и такам....след тва разбрах че има няколко момчета, които живеят в моя квартал и започнах да се пребирам с тях ( в една посока сме) и така постепенно се запознахме и опознахме всички...... повярвайте ми много по-забавно е като започнете на чисто в нов клас .... кви са тея лупости "Страх ме е, притеснявам се" горе главата ;)