View Full Version : Pobesnqvam...
hshsdhsdhssd
09-13-2007, 20:02
Lelele Neznam Kvo sTava S Men Naposledak :? Vsqkash vsi4k0 losho mi se strupa na Glavata .. napravo Pobesnqvam :!: ot 2 sedmici nAsam mi se sluchvat samo gadni neshta i to edno sled drygo bez pochivka dori :x a horata kazvat , 4e sled loshite neshta idvat hubavite ! E Da no eto pri men taka stana 4e sled vsqko losho idva vse po loshoooooo...... :cry: parvo kucheto mi umrq a mi beshe mnogo skapo i mi e mn ma4no prejivqh go adski trudno ...... dori oshte go prejivqvam :( :( :( :( Kato 4e li ne mi stigashe tozi udar a i mom4eto koeto haresvam mi se sardi vapreki 4e ot 4asti toi e vinoven ! no az sam inat i nqma da go potarsq parva kvoto i da stavaaaa a pak taka se izmachvam kato ne me tarsi lelelee ..........................
Anf3tamin4o
09-13-2007, 20:05
Той ако те обича според мене ще те потърси :)
GregoryHouse
09-13-2007, 20:06
1во - това за кучето го разбирам аз цял живот съм имал кучета и те стават като част от семейството ти...
2ро като си инат ще страдаш бе не знаеш ли че като имаш връзка с някой трябва да се правят компромиси от време на време...потърси го 1ва докажи му че дуржиш на него (САМО АКО ДЪРЖИШ) и ако наричаш това само лоши неща нямаш представа кфо е лошо...
Актрис х.Х
Lelele Neznam Kvo sTava S Men Naposledak :? Vsqkash vsi4k0 losho mi se strupa na Glavata .. napravo Pobesnqvam :!: ot 2 sedmici nAsam mi se sluchvat samo gadni neshta i to edno sled drygo bez pochivka dori :x a horata kazvat , 4e sled loshite neshta idvat hubavite ! E Da no eto pri men taka stana 4e sled vsqko losho idva vse po loshoooooo...... :cry: parvo kucheto mi umrq a mi beshe mnogo skapo i mi e mn ma4no prejivqh go adski trudno ...... dori oshte go prejivqvam :( :( :( :( Kato 4e li ne mi stigashe tozi udar a i mom4eto koeto haresvam mi se sardi vapreki 4e ot 4asti toi e vinoven ! no az sam inat i nqma da go potarsq parva kvoto i da stavaaaa a pak taka se izmachvam kato ne me tarsi lelelee ..........................
И големият въпрос е: "Защо, по дяволите си си помислила, че това трябва да ни заинтересува?"
sasha_90
От любов не се умира.-доказано е.
mi tova e problema 4e do sega ne sme si priznavali 4e ispitvame neshto edin kam dryg a i dvamata znaem 4e e takaa i sq tfa i stana oshte po nelovko :cry: dvama inati na edno mqsto i nikoi ne otstapvaaaa
Актрис х.Х
09-13-2007, 20:08
Дои и да имаше връзка с темата, пак щеше да звучи тъпо...
GregoryHouse
09-13-2007, 20:17
mi tova e problema 4e do sega ne sme si priznavali 4e ispitvame neshto edin kam dryg a i dvamata znaem 4e e takaa i sq tfa i stana oshte po nelovko :cry: dvama inati na edno mqsto i nikoi ne otstapvaaaa
Ти кфо не мойш да четеш ли ?! Обади му се мамка му ! Кфо чакаш ако държиш на шибаното си его повече отколкото на него по добре остави момчето но в случей че не вдигаш скайп/тел/мирк/icq/водомер (опа тва май не беше от тука) и му казваш че не можеш така и просто не си засложава да сте раделени заради егото си ! Из ит со хард ?!
sexy_for_you
09-13-2007, 20:19
Ти кфо не мойш да четеш ли ?! Обади му се мамка му ! Кфо чакаш ако държиш на шибаното си его повече отколкото на него по добре остави момчето но в случей че не вдигаш скайп/тел/мирк/icq/водомер (опа тва май не беше от тука) и му казваш че не можеш така и просто не си засложава да сте раделени заради егото си ! Из ит со хард ?!
=D> +1.
П.П.Това за водомера ме съсипа :smt005
Е да, но хората казват също така, че злото никога не идва само! И стига си се инатила! Човек не трябва да е нито инат, нито мекошав, а да е гъвкав! Т.е. да е инат, когато и колкото е необходимо и по същия начин да е мекошав когато и колкото е необходимо... В случая необходимо е второто! :wink:
ZaHaRcHe
09-13-2007, 20:32
всеки човек има такива периоди , но след време вс се оправя та за кучето ти мн съжелявам а за момчето какво да ти кажа нз недеи да бъдеш такъв инат ако наистена го харесваш потърси го няма да ти стани нищо
vijdam te, che si nqkakyv g0lqm expert, p0syvetvai ti t0gava nesht0 momicheto ?
Актрис х.Х
09-13-2007, 20:40
p0syvetvai ti t0gava nesht0 momicheto ?
Не виждам причина да се занимавам с баналните й проблеми...
Бтв, това, което бях цитирал не беше съвет.
Ами знам какво е да си инат, но просто трябва да се преодолее по някакъв начин. Трудно е да се пребориш с гордостта си, но щом толкова държиш на него, ще се наложи. А пък ако неискаш ще си седиш сама докато осъзнаеш, че за една връзка трябват компромиси. Неможе да става винаги това което ти искаш. Обаждаш му се или се свързваш с него по някакъв начин и говориш с него.
alkobalko
09-14-2007, 05:22
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=130707