Влез

View Full Version : Бях жестока...

09-14-2007, 12:41
ima6e 1 mom4e koeto mn me haresva6e,be6e mnogo mil s mene,izslu6va6e me v rqdkite momenti v koito mu obry6tah vnimanie.....be vluben v mene
prez cqlata u4ebna godina....no az prodyljavah i prodyljavah da go othvyrlqm...prosto ne be6e za mene,be6e leko pylen...tova mi be problema...
i dnes go vidqh za tezi nqkolko meseca be otslabnal,hodil e na fotnes,stanal e golqm sladur...i re6ih da vidq dali nqma nqkvki 4uvstva kym mene vse o6te...izglejda nqma6e....problema e 4e az mai se vlubih v nego .....kak moga da napravq taka 4e da mi obyrne vnimanie ?

Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка

sasha_90
09-14-2007, 12:48
Няма да ти обърне внимание.Сама каза,че си била жестока с него.А сега той ти отмъщава(може би)за лошото ти държание.Научи се занапред да не обръщаш таковавнимание на външния вид,защото важно е какво сърце имаш.

thefreak
09-14-2007, 12:48
Ще страдаш сега. Като си толкова повърхностна.

Sinner
09-14-2007, 12:51
Явно си отмъщава да разбереш какво му е било.И сега ако е разбрал някак си че го обичаш ще те наранява,начинът да си го върнеш е труден може би вече не те харесва,но винаги има шанс(послушай сърцето си) ако наистина си сигурна че го обичаш то тогава ти си на вход да го свалиш.

WitcH_oF_DooM
09-14-2007, 12:52
абсолютно вярно :!:

Qnchety
09-14-2007, 12:55
Щом си била жестока с него той сега определено би ти го върнал. Но в случай, че все още има чувства към теб може би като разбере че си влюбена в него ще си каже "Какво толкова като не се държеше добре с мен.Нали сега ме харесва". Пробвай се, да му признаеш чувствата си пък може и да стане нещо....

MayKyTy
09-14-2007, 12:58
и аз така мисля ... докато не се научите че външният вид не е най-важното така ще страдате ....

VerryBerry
09-14-2007, 13:06
vsi4ko se vra6ta.. :roll: ,po-dobre nameri nqkoi drug,i tozi pat ne gledai kolko e palen :wink:

cherinka
09-14-2007, 13:08
и аз така мисля ... докато не се научите че външният вид не е най-важното така ще страдате ....
Та па голямото страдание, голямото нещо.
Какво всички пишете, че сега ще си страда.
Ама, че сте и вие. #-o
Къде го видяхте това страдание. Хаха.
Както и да е.
Според мен няма смисъл да се занимаваш повече с него.
Било каквото било.
Дори, недай си Боже, тръгнете заедно, мислиш ли, че той е толкова глупав, че няма да си каже "Ха, отслабнах и тая се захфана с мен, за какво ми е!?".
Точка.
Няма лошо да си повърхностен. Лошо е когато започне да те гложди от вътре, че си такъв.
За тва го давайте по-оптимистично. :D

ZaHaRcHe
09-14-2007, 13:08
малее ква си проста ма пу да та е** кво кат е бил пълен а кво от туи ма малее че си зле ся той кат си е падал по тее ти си са напраила на газарка и мн са радвам че ся та е отрязал и че не те харесва нека да ти е зле радвам са

GregoryHouse
09-14-2007, 13:22
Кфо пускаш тая тема кат увлечението ти ще мине след 2 дни ?! Поредната дет не знае кфо иска бил леко пълничък и кфо от тва ?! Той може да отслабне ма ти нема поумнееш нали !

Erica
09-14-2007, 13:48
Кфо пускаш тая тема кат увлечението ти ще мине след 2 дни ?! Поредната дет не знае кфо иска бил леко пълничък и кфо от тва ?! Той може да отслабне ма ти нема поумнееш нали !

Абсолютно точно казано =D>

А пък това,че отмъщава са пълни глупости за мен...,а вариант просто да се е отказал от нея...и да я е забравил не съществува ли :?: :-k

И към авторката нали знайш "Каквото посееш,това ще пожънеш" , всичко се връща!

cherinka
09-14-2007, 13:49
Тия феномени ги наричам с баналния лаф "Всяко чудо за три дни".

victoriq
09-14-2007, 13:59
Сега се научи от грешката си и за напред не я повтаряй! [-X

desoxy
09-14-2007, 14:14
Всичко се връща :wink:

namina
09-14-2007, 14:15
ima6e 1 mom4e koeto mn me haresva6e,be6e mnogo mil s mene,izslu6va6e me v rqdkite momenti v koito mu obry6tah vnimanie.....be vluben v mene
prez cqlata u4ebna godina....no az prodyljavah i prodyljavah da go othvyrlqm...prosto ne be6e za mene,be6e leko pylen...tova mi be problema...
i dnes go vidqh za tezi nqkolko meseca be otslabnal,hodil e na fotnes,stanal e golqm sladur...i re6ih da vidq dali nqma nqkvki 4uvstva kym mene vse o6te...izglejda nqma6e....problema e 4e az mai se vlubih v nego .....kak moga da napravq taka 4e da mi obyrne vnimanie ?

е какв като е бил пълен???......... :shock: това ли е най-важното за теб-пари коли хубави мускулести мъже без грам мозък в главата?...
:shock: ако това ти е идеала за перфектният мъж............. :shock: ужас.......нямам думи просто.......ами честно казано ти си го заслужаваш след като си била жестока със него той сега естествено ще ти отмъсти и ще те отхвърли..........
иначе незнам честно казана поговори с него извиниму се обясни му какво чувтваш към него че не си била права като с се дэржала лошо със него кажи му че сега го обичаш извини му се за държанието си към него макар че не сскам да те отчайвам аз лично никого не бих простила такова държание!

DEviL_BG
09-14-2007, 14:21
Ще страдаш сега. Като си толкова повърхностна. :!: :!: :!: :!: просто ми взе думите от устата :!:

cherinka
09-14-2007, 15:41
Като, че ли вие сте много безгрешни.

koalka
09-14-2007, 16:15
Според мен нямаш много големи шансове, даже никакви.Той явно нищо не изпитва към теб, преодолял те е.Лошо е, че тогава си гледала само външния вид...

09-14-2007, 18:48
:lol: нека ти :lol: просто нямам какво да кажа ... ти не си се влюбила / влюбваш в него. толкова си повърхностна че даже незнаеш ко искаш май аре вари да спиш и порастни

LizZz
09-14-2007, 20:07
Ахааааааа...Момчето отслабна и ти се влюби в него... :smt011 Браааааво на тебе...По-добре за него е да НЕ ТРЪГВА с тебе!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!1 :smt018 :smt018

MoHuTo
09-14-2007, 20:24
А така!!! :::

Бай Гроздан
09-14-2007, 20:24
Като е пълен и кво? Сега е отслабнал и няма причина да се срамуваш? Много си повърхностна! Аз ако съм на негово мястно ще те подминавам кат пътен знак! :smt018

sLadkaTa_LoRi
09-14-2007, 20:32
Еми следващия път внимавай! Прекаленно много държиш на външния вид ... а има много по-важни неща !!!

BaD_GiRl_mL2
09-14-2007, 20:42
На негово място, нямаше да ти обърна внимание.Външния му вид се е променил но е същия човек.Не си дала шанс и на двамата да се опознаете а сега изведнъж..не става така.ако гледаш единствено външния вид, никога няма да си истински щастлива..

drfatt
09-15-2007, 06:11
Ако бях на мястото на пича, щях да ти ударя една чурка, след което щях да те накарам да съжалиш, че си се родила. Свини като теб освен за тъпчене, за друго не стават. Не за друго, ама и аз съм бил пълен и са ме мачкали разни пачи от 2 лева. Аман!:smt097

LizZz
09-15-2007, 16:33
Ако бях на мястото на пича, щях да ти ударя една чурка, след което щях да те накарам да съжалиш, че си се родила. Свини като теб освен за тъпчене, за друго не стават. Не за друго, ама и аз съм бил пълен и са ме мачкали разни пачи от 2 лева. Аман!:smt097
Точно така! :evil:

neverand
09-16-2007, 09:03

коалка

няма какво да направиш,освен следващия път да не се правиш на недостъпна и "Жестока".

heartless*charm
09-16-2007, 11:13
еми да, повърхностна си, но някои хора тук бяха отбелязали, че и аз съм...така че ще се опитам да ти дам обективен съвет... :roll:
ако момчето е мазохист, още си пази старите чувства... твърде вероятно е малко да те потормози и после да ти даде шанс...което ще е лошо за него, защото от теб добро няма да види
а ако е умен и държи на достойнството си, изобщо няма да ти даде шанс

gLoRiOuS_aNGeL
09-16-2007, 21:45
абсолютно вярно :!: Absoliutno sam saglasna!da si mislila po-rano!

IGNGN
09-17-2007, 00:17
Ахахаха... как беше оня лаф? "Дръж питомното че да не гониш дивото" или нещо в тоя стил
Абе накратко - изпуснала си влака щото си тъпа и повърхностна кучка
Не че има нещо лошо в т'ва де. От т'ва може да се живее и то добре но в тоя случай едва ли ще ти помогне

simba007
09-17-2007, 03:34
Mila az prejivqh su6toto toi be6e lud po men kvo li neprave6e zza da mu oburna vnimanie ,no az neme interesuva6e i kum kraq na min. u4ebna godina se vlubih v nego no trqbva6e da izlezem vakanciq i ni6to nestana sega kato po4nah me daskalo 6te vidq kvo 6te stane

RoSsY88
09-17-2007, 04:45
Няма перфектни неща...той година е тичал след теб а ти нищо....защо външноста е от такова значение....се пак опитай може пак да събудиш чуства с него но може би той си е казал карай....смятай него кво му е било цяла година...

Zodiac
09-17-2007, 08:43

така е и аз сум пълничък ама к`во от тва.Някои п*дали ми се подиграват друг не наистина триабва да се научите че външниа вид не е важен (не много)

babity
09-17-2007, 11:26
Като сте толкова повърхностни никой неможе да ви помогне!!! Аз лично в такава ситуация съм давала шанс въпреки, че момчето не ми е допадало на външност просто защото ВЪНШНОСТТА НЕ Е ВСИЧКО!!!

Iv4eTy
09-17-2007, 11:30
Всичко се връща са казали хората, преди ти си била жестока и безразлична сега е дошло неговото време да бъде гаден с теб... сама си си виновна външността не е всичко... :::

Phoenixheart
09-17-2007, 11:40
карма баце

MiMcHeToOo
09-17-2007, 13:15

еми подкрепям мнението.. хах... както обикновенно - кратко, точно и ясно :wink:

namina
09-17-2007, 15:18
ВЪНШНОСТТА НЕ Е ВСИЧКО!!!
=D> точно ясно и кратко! =D> :!:

tweeetyreni
09-17-2007, 16:59
Shtom predi vreme si postypila taka s nego i ne si mu obratyshtala vnimanie povqrvai mi sega nqma da go napravi :roll:

caRamelO_cHicA
09-17-2007, 17:52
Мммммм сори такъв е живота човека е бил пренебрегнат преди и сега е решил че твой ред.Иначе като гледам ти си се влюбила заради външноста му или греша знаци гледаш външноста отколкото характера.

kael
09-17-2007, 18:22
.... мацка ... НЕКА ТИ

Escarina
09-17-2007, 18:58
Хмм имам въпрос. Какво разбираш под "влюбих"?

F@t@lNy_Sl@dK@
09-17-2007, 19:06
според мен той сега иска да ти покаже как се е чувствал...била си жестока със него и доста повърхностна!сега всичко се връща.все пак опитай да говориш с него дали има чувства към теб признай му и ти и може и да имаш шанс.знам ли!?не мога да ти кажа нищо друго.айде успех!

09-17-2007, 20:16

коалка
А ако играе игра глупаче :::

_BoSSy_
09-17-2007, 20:35
''Ако се питаш какво да правиш в този ден,защо не вземеш да се влюбиш в мен, а аз пък щом те зърна,тъпкано ще ти го върна!!''
Когато ти прочетох темата,веднага се сетих за този спомен,готин е нали?
Изпуснала си влака мило момиче,но като не замислиш живота продължава... :wink: