View Full Version : Предложение за старите и ненужни теми
Моля ви, не игнорирайте темата ми преди да сте я прочели! Знам, че е задача на Модераторите, да заключват и ТРИЯТ някои теми. Триейк тези теми, те трият постовете на някои потребители и за някои от нас това е супер дразнещо. Та, по същество:
Предлагам да направите раздел Кошче (Килер, Архив, Recycle Bin - наречете го както искате) където да слагате стари и ненужни теми и да ги заключвате там. По този начин мненията на потребителите ще се запазят, а ненужните теми ще са заключени в специален раздел!
Надявам се да одобрите идеята ми и тя да се осъществи!
:wink: Поздрави,
didivid
:-) звучи разумно :wink: но пък ккво толкоз 5 или 20 мнения повече или по-малко няма да навредят :) :wink:
Е, ти си Мега фен, на теб не ти влияе! :wink: НО има такива, които също искат да са Мега фенове, а това триене им попречва! Това ми е идеята! =D> =D> =D> =D> =D>
Идеята е интересна и ще я коментарирам с останалите модератори. Въпреки това смятам, че спам темите трябва да се трят. Но наистина старите и ненужни теми могат да стоят на определено за това място. Благодаря ти за идеята.
Е, ти си Мега фен, на теб не ти влияе! :wink: НО има такива, които също искат да са Мега фенове, а това триене им попречва! Това ми е идеята! =D> =D> =D> =D> =D>
ми не е лоша идеята :wink:
Идеята е интересна и ще я коментарирам с останалите модератори. Въпреки това смятам, че спам темите трябва да се трят. Но наистина старите и ненужни теми могат да стоят на определено за това място. Благодаря ти за идеята.
Много се радвам, че ви харесва! :) :) :)
Искам да попитам и другите Модератори, какво мислят за идеята ми? :)
krem4et0
09-14-2007, 18:12
Спамът и тъпите теми, пускани от индивиди като veseliq kuci и Шкембе-чорба не трябва да се пазят НИКЪДЕ! за вече изчерпани и заключени теми-ок. Но за тъпи и без смисъл-няма защо да ги пазем. а потребителите, за да не пискат-да не пишат в подобни теми.
Taka stradat samo potrebitelite, a vie kato triete temite samo im pokazvate na spamurite 4e se draznite i te o6te pove4e se stimulirat da puskat spam temi! A i kolko 4oveka se vuzdurjat da ne pi6at v spam temite. normalno e da pi6em tam i ako gi slagate v ko64e 6te e mnogo po-dobre! Radvam se pone, 4e alex (admina) e s men!!
alkobalko
09-14-2007, 19:21
Лично аз съм на мнение, че спам темите не трябва да бъдат толерирани. Създаден е цял раздел, а тези, които не са на правилното място са за триене. Това, че някой иска да трупа мнение не трябва да е повод такива теми да се толерират.
Старите теми в повечето случаи, да не кажа във всички случаи се заключват и не се трият, така мненията на потребителите не се губят.
Подкрепям идеята на Алекс за раздел кошче, където да се местят старите и вече изчерпани теми, но не и там да се местят спам теми. Те директно са за триене. И както Кремчето каза много точно, който не иска да губи мнения да се въздържа да пише в такива теми.
Лично аз съм на мнение, че спам темите не трябва да бъдат толерирани. Създаден е цял раздел, а тези, които не са на правилното място са за триене. Това, че някой иска да трупа мнение не трябва да е повод такива теми да се толерират.
Старите теми в повечето случаи, да не кажа във всички случаи се заключват и не се трият, така мненията на потребителите не се губят.
Подкрепям идеята на Алекс за раздел кошче, където да се местят старите и вече изчерпани теми, но не и там да се местят спам теми. Те директно са за триене. И както Кремчето каза много точно, който не иска да губи мнения да се въздържа да пише в такива теми. :twisted:
Стари и ненужни теми ще се трият, а няма да се пазят само защото искаш да не ти изчезват постове.
Тук никой не трябва да пише за самата бройка.. много по-важно е КАКВО казваш, а не в колко поста го правиш - ето, аз примерно получих предложение за модератор, без да познавам никой от екипа, когато имах около 100 поста. А съм получава ЛС-та от сорта 'вече направих 1500 мнения, няма ли да ме правите мод' - а той само във фън са му постовете, и повечето от тях са емотиконките във флууд темите игри :)
Така че, то и сега няма включена автоматичната система на форума за триене на теми по-възрастни от 3 месеца да речем, така че за мен по-добре е старите теми да си седят по разделите, а не всички възможни стари теми да се местят в един и да става анархаия.
teenkopele
09-14-2007, 22:14
Подкрепям с две ръце.
Подкрепям с две ръце.
и аз :!: =D>
Communist
09-15-2007, 08:13
Да, да [-X
само да се хаби ценно място и да натоварват форума :!:
IKisseDAGirL
09-15-2007, 10:22
Изобщо не съм съгласна. Това, че ти пишеш заради бройката мнения, а не за да обмениш опит или да дадеш смислен съвет, си е твой проблем. Защо трябва да се съобразяваме с теб или с другите като теб?
Не виждам каква е ползата тема като "Обичате ли зелева чорба" (:lol:) да се пази, вместо да бъде изтрита и по този начин да бъде освободено място за други, далеч по-смислени теми.
Не виждам каква е ползата тема като "Обичате ли зелева чорба" () да се пази, вместо да бъде изтрита и по този начин да бъде освободено място за други, далеч по-смислени теми.
=D>