.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Голям фен
    Град
    In my broken heart...

Предложение за старите и ненужни теми

Моля ви, не игнорирайте темата ми преди да сте я прочели! Знам, че е задача на Модераторите, да заключват и ТРИЯТ някои теми. Триейк тези теми, те трият постовете на някои потребители и за някои от нас това е супер дразнещо. Та, по същество:
    Предлагам да направите раздел Кошче (Килер, Архив, Recycle Bin - наречете го както искате) където да слагате стари и ненужни теми и да ги заключвате там. По този начин мненията на потребителите ще се запазят, а ненужните теми ще са заключени в специален раздел!
    Надявам се да одобрите идеята ми и тя да се осъществи!
    Поздрави,
    didivid

звучи разумно но пък ккво толкоз 5 или 20 мнения повече или по-малко няма да навредят
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Голям фен
    Град
    In my broken heart...
    Е, ти си Мега фен, на теб не ти влияе! НО има такива, които също искат да са Мега фенове, а това триене им попречва! Това ми е идеята! =D> =D> =D> =D> =D>

Идеята е интересна и ще я коментарирам с останалите модератори. Въпреки това смятам, че спам темите трябва да се трят. Но наистина старите и ненужни теми могат да стоят на определено за това място. Благодаря ти за идеята.

Цитирай Първоначално написано от didivid
    Е, ти си Мега фен, на теб не ти влияе! НО има такива, които също искат да са Мега фенове, а това триене им попречва! Това ми е идеята! =D> =D> =D> =D> =D>
    ми не е лоша идеята

Голям фен
    Град
    In my broken heart...
    Цитирай Първоначално написано от alex
    Идеята е интересна и ще я коментарирам с останалите модератори. Въпреки това смятам, че спам темите трябва да се трят. Но наистина старите и ненужни теми могат да стоят на определено за това място. Благодаря ти за идеята.
    Много се радвам, че ви харесва!

Голям фен
    Град
    In my broken heart...
    Искам да попитам и другите Модератори, какво мислят за идеята ми?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Спамът и тъпите теми, пускани от индивиди като veseliq kuci и Шкембе-чорба не трябва да се пазят НИКЪДЕ! за вече изчерпани и заключени теми-ок. Но за тъпи и без смисъл-няма защо да ги пазем. а потребителите, за да не пискат-да не пишат в подобни теми.

Голям фен
    Град
    In my broken heart...
    Taka stradat samo potrebitelite, a vie kato triete temite samo im pokazvate na spamurite 4e se draznite i te o6te pove4e se stimulirat da puskat spam temi! A i kolko 4oveka se vuzdurjat da ne pi6at v spam temite. normalno e da pi6em tam i ako gi slagate v ko64e 6te e mnogo po-dobre! Radvam se pone, 4e alex (admina) e s men!!

Лично аз съм на мнение, че спам темите не трябва да бъдат толерирани. Създаден е цял раздел, а тези, които не са на правилното място са за триене. Това, че някой иска да трупа мнение не трябва да е повод такива теми да се толерират.
    Старите теми в повечето случаи, да не кажа във всички случаи се заключват и не се трият, така мненията на потребителите не се губят.
    Подкрепям идеята на Алекс за раздел кошче, където да се местят старите и вече изчерпани теми, но не и там да се местят спам теми. Те директно са за триене. И както Кремчето каза много точно, който не иска да губи мнения да се въздържа да пише в такива теми.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Лично аз съм на мнение, че спам темите не трябва да бъдат толерирани. Създаден е цял раздел, а тези, които не са на правилното място са за триене. Това, че някой иска да трупа мнение не трябва да е повод такива теми да се толерират.
    Старите теми в повечето случаи, да не кажа във всички случаи се заключват и не се трият, така мненията на потребителите не се губят.
    Подкрепям идеята на Алекс за раздел кошче, където да се местят старите и вече изчерпани теми, но не и там да се местят спам теми. Те директно са за триене. И както Кремчето каза много точно, който не иска да губи мнения да се въздържа да пише в такива теми.

Мега фен Аватара на machoka
    Стари и ненужни теми ще се трият, а няма да се пазят само защото искаш да не ти изчезват постове.

Тук никой не трябва да пише за самата бройка.. много по-важно е КАКВО казваш, а не в колко поста го правиш - ето, аз примерно получих предложение за модератор, без да познавам никой от екипа, когато имах около 100 поста. А съм получава ЛС-та от сорта 'вече направих 1500 мнения, няма ли да ме правите мод' - а той само във фън са му постовете, и повечето от тях са емотиконките във флууд темите игри

Така че, то и сега няма включена автоматичната система на форума за триене на теми по-възрастни от 3 месеца да речем, така че за мен по-добре е старите теми да си седят по разделите, а не всички възможни стари теми да се местят в един и да става анархаия.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Подкрепям с две ръце.

Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Подкрепям с две ръце.
    и аз =D>

Голям фен Аватара на Communist
    Град
    Earth
    Да, да
    само да се хаби ценно място и да натоварват форума
    Ако не знаеш - ще те научим!
    Ако не можеш – ще ти покажем!
    Ако не искаш - ще те принудим!

Пролетарии от всички страни - обединявайте се!

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Изобщо не съм съгласна. Това, че ти пишеш заради бройката мнения, а не за да обмениш опит или да дадеш смислен съвет, си е твой проблем. Защо трябва да се съобразяваме с теб или с другите като теб?

Не виждам каква е ползата тема като "Обичате ли зелева чорба" () да се пази, вместо да бъде изтрита и по този начин да бъде освободено място за други, далеч по-смислени теми.
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Не виждам каква е ползата тема като "Обичате ли зелева чорба" () да се пази, вместо да бъде изтрита и по този начин да бъде освободено място за други, далеч по-смислени теми.
    =D>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си