View Full Version : Само приятели сме, но напоследЪк той...
Здравейте от мен! Искам да ви попитам за неЩо и да ми дадете ако може съвет какво да правя и какво означава това...
Ще бъда кратка :) и надявамс е ясно да изразя как стоят нещаТа...
Аз съм момиче, на 14 години.Всяка вечер излизаме на вън с моите приятелки и приятели, които са на моята възраст и малко по-големи....Напоседък обаче, си стоим в махалата, вмесТо по центара.Идват и едни момчета, с които се познаваме от много време (още КоГаТо бях на 6/7 годинки)..Та, те са по-големи от нас и са завършили даже вече, обаче са мн пичаги и с тех си говориме нали т'ва-онова... и от два дни едно момче, което е на 20 (изглежда на 17 иначе... и е адски сладЪк и е мн пичага по характер...) неЩо както си говориме нали с него и с моите френдки , той нещо си ме гушка, гали си ме,държи се миЛо с мене и ме кара да се чувствам добре...а УЖ сме само фр.. в смисъл, аз не мисля,че може да нещо повече, защото все пак ТОЙ Е НА 23 !! ... но незнам защо го прави!А не го прави на моите фр, а само с мен...
честно да си кажа, на мен ми е приятно когато съм с него, но незнам как да разбирам тези негови деистия и както да правя....Моля да ми дадете съвет...
P.S.Ще помоля да не ме нападате и да ме обиждате :roll: , аз просто искам съвет...
Благодаря ви за отделеното време!
Ами отговора е лесен...може просто да те харесва 8-[
sladko_dete
09-15-2007, 20:21
Последно на колко е на 20 или на 23? Ама на колкото и да е, по добре не се занимаваи, нямаш работа с такова голямо момче.Само неприятности може да ти донесе. И! Не му позволява да те гушка и т.н, ще изглеждаш като "курве" в неговите и на неговите, а защо не и на твоите приятелки очите!!!
GregoryHouse
09-15-2007, 20:22
Здравейте от мен! Искам да ви попитам за неЩо и да ми дадете ако може съвет какво да правя и какво означава това...
Ще бъда кратка :) и надявамс е ясно да изразя как стоят нещаТа...
Аз съм момиче, на 14 години.Всяка вечер излизаме на вън с моите приятелки и приятели, които са на моята възраст и малко по-големи....Напоседък обаче, си стоим в махалата, вмесТо по центара.Идват и едни момчета, с които се познаваме от много време (още КоГаТо бях на 6/7 годинки)..Та, те са по-големи от нас и са завършили даже вече, обаче са мн пичаги и с тех си говориме нали т'ва-онова... и от два дни едно момче, което е на 20 (изглежда на 17 иначе... и е адски сладЪк и е мн пичага по характер...) неЩо както си говориме нали с него и с моите френдки , той нещо си ме гушка, гали си ме,държи се миЛо с мене и ме кара да се чувствам добре...а УЖ сме само фр.. в смисъл, аз не мисля,че може да нещо повече, защото все пак ТОЙ Е НА 23 !! ... но незнам защо го прави!А не го прави на моите фр, а само с мен...
честно да си кажа, на мен ми е приятно когато съм с него, но незнам как да разбирам тези негови деистия и както да правя....Моля да ми дадете съвет...
P.S.Ще помоля да не ме нападате и да ме обиждате :roll: , аз просто искам съвет...
Благодаря ви за отделеното време!
Ъъъ лека грешка май а? А като те гушка и т.н. кфо мой да иска ?! Сложно ли е да се сетиш. Показва ти че те харесва...от теб зависи нататъка...
той нещо си ме гушка, гали си ме,
Ти какво повече искашhttp://bmwpower-bg.net/forums/images/smiles/mhihi.gif
Момчето си е паднало по тебе
честно да си кажа, на мен ми е приятно когато съм с него,http://bmwpower-bg.net/forums/images/smiles/mhihi.gif е ,че то с тия прегрътки и галеници ...........
ТА ся момчето те харесва какво като е на 23 изглеждащ на 17 а ти си на 14? :smt006
GregoryHouse
09-15-2007, 20:23
Последно на колко е на 20 или на 23? Ама на колкото и да е, по добре не се занимаваи, нямаш работа с такова голямо момче.Само неприятности може да ти донесе. И! Не му позволява да те гушка и т.н, ще изглеждаш като "курве" в неговите и на неговите, а защо не и на твоите приятелки очите!!!
Що пък да изглежда като курве той я харесва тя го харесва...ако ти харесваш някой и той показва същото към теб ти си курва ?! Ебах го изкара всички момичета курви бре...умна си деа...
Първо е на 20 после изглеждал на 17, след тва бил на 23, какво подяволите?
Някой си измисля май.
`Death`Whore``
09-15-2007, 20:26
Разбира се, че си измисля. Момче на 13 не би движило с момиченце на 7 години.
sexy_for_you
09-15-2007, 20:29
Има 2 варианта:
1.Харесва те и иска да сте повече от приятели
2.Манипулира те,за да се покаже по някакъв начин пред приятелите си
Предполагам,че е по-скоро първия вариант.Ти си решаваш дали да бъдеш с него или не,но предполагам,че ако си с него,ще иска нещо повече от това да те гушка,а не съм убедена,че си готова да му го дадеш.Ти решаваш.Успех!
GregoryHouse
09-15-2007, 20:29
Разбира се, че си измисля. Момче на 13 не би движило с момиченце на 7 години.
Вероятно,но да ти кажа идея си нямам за какво си го е измислила ?!Може от малък да има педофилски наклонности :-D :-D :-D
sladko_dete
09-15-2007, 20:30
Що пък да изглежда като курве той я харесва тя го харесва...ако ти харесваш някой и той показва същото към теб ти си курва ?! Ебах го изкара всички момичета курви бре...умна си деа...
Ааа така ли от къде си толкова сигурен, че той я харесва??? Може просто да си запълва времето с нея, и едно свястно момиче, никога няма да позволи, които и да е да се лигави с нея, при положение, че нямат нищо помежду си!
Пп: а, и да умна съм...
Абе ся сори ма щом позволява да е
гали си ме, и ти май си го тъсиш (на вулгарен език значи,че те сърбат гащитеhttp://bmwpower-bg.net/forums/images/smiles/mhihi.gif))
GregoryHouse
09-15-2007, 20:37
Ааа така ли от къде си толкова сигурен, че той я харесва??? Може просто да си запълва времето с нея, и едно свястно момиче, никога няма да позволи, които и да е да се лигави с нея, при положение, че нямат нищо помежду си!
Ти проста ли си ма ?! Момичето казва че го харесва ?! А като харесваш някой и той се държи галиовно няма да му викаш ВЪРИ П*ТКА СИ МАЙНА. А от къде ли можем да знаем дали си запълва времето с нея ?! Може би от екстрасенските ти способности ?! И да не си особено умна...щот както разбираме от ника ти си сладко ДЕТЕ
Ами отговора е лесен...може просто да те харесва 8-[
То тва,че те харесва е ясно,ама с 23 годишен по-добре недей... Не се знае какво може да иска от теб... [-X
Абе щом той е на 23 па тя на 14 и той проявява интерес начи има нещо в предвит иначе ще иде при 16-18 годишните зад а си запълва времето с нещо по-такааааааhttp://bmwpower-bg.net/forums/images/smiles/mhihi.gif
1во, да кажа, че е на 20, а не на 23, просто съм допуснала грешка преди при писанеТо!
друГото,коеТо е...мацката дет твърди,че по този начин ще приличам и приличам на курве, мисля, че греши ... заЩото по тая логика,наистина всички момичеТа,които позволяват на някое момче да ги гушкат и т.н са курви :-k ?според мен не си права ...
а що се отнася до тва за 'измисленаТа история' ... не виждам смисъл да я пиша, ако е измислена ...
Благодаря за отговорите все пак..мисля,че разбрах на какво мнение сте....
GregoryHouse, 10х Мн за оТгУвУрИтЕ :mrgreen:
GregoryHouse
09-15-2007, 20:42
1во, да кажа, че е на 20, а не на 23, просто съм допуснала грешка преди при писанеТо!
друГото,коеТо е...мацката дет твърди,че по този начин ще приличам и приличам на курве, мисля, че греши ... заЩото по тая логика,наистина всички момичеТа,които позволяват на някое момче да ги гушкат и т.н са курви :-k ?според мен не си права ...
а що се отнася до тва за 'измисленаТа история' ... не виждам смисъл да я пиша, ако е измислена ...
Благодаря за отговорите все пак..мисля,че разбрах на какво мнение сте....
GregoryHouse, 10х Мн за оТгУвУрИтЕ :mrgreen:
Пак заповядай :)
sladko_dete
09-15-2007, 20:42
Ти проста ли си ма ?! Момичето казва че го харесва ?! А като харесваш някой и той се държи галиовно няма да му викаш ВЪРИ П*ТКА СИ МАЙНА. А от къде ли можем да знаем дали си запълва времето с нея ?! Може би от екстрасенските ти способности ?! И да не си особено умна...щот както разбираме от ника ти си сладко ДЕТЕ
Ха-ха, поне имаш добро чувство за хумор, след като си толкова заядлив :-D И аре стига бе, кое момчена 20, което е стока, ще си хване приятелка на 14, той само се бъзика с нея, или я иска просто ей така...
GregoryHouse
09-15-2007, 20:48
Ха-ха, поне имаш добро чувство за хумор, след като си толкова заядлив :-D И аре стига бе, кое момчена 20, което е стока, ще си хване приятелка на 14, той само се бъзика с нея, или я иска просто ей така...
Напълно възможно ама не четем мислите му за да знаем...така че не мога да го твърдя със сигурност...
Ха-ха, поне имаш добро чувство за хумор, след като си толкова заядлив :-D - Тва ше го приема за комплимент O:)
Ха-ха, поне имаш добро чувство за хумор, след като си толкова заядлив И аре стига бе, кое момчена 20, което е стока, ще си хване приятелка на 14, той само се бъзика с нея, или я иска просто ей така...Нит го познваш нит нищо?Или се изказваш въз осова на богатия си житейски опитhttp://bmwpower-bg.net/forums/images/smiles/mhihi.gif
sladko_dete
09-15-2007, 20:52
Ха-ха, поне имаш добро чувство за хумор, след като си толкова заядлив И аре стига бе, кое момчена 20, което е стока, ще си хване приятелка на 14, той само се бъзика с нея, или я иска просто ей така...Нит го познваш нит нищо?Или се изказваш въз осова на богатия си житейски опитhttp://bmwpower-bg.net/forums/images/smiles/mhihi.gif
Ооо, да те са се свършили големите момичета, та ще тръгне и по лапета, с извинение към авторката... Но обикновенно става така, като не може да задържи някоя на неговите години и пробва с по- малките, които са все още неопитни и не подбират чак толкоз...
Просто може да си я харесал \:D/
Ти не си ли си харесвала нещо много семпло и обикновенно и си си го купувала при положени,че си могла да си кушиш нещо супер жарено :idea:
GregoryHouse
09-15-2007, 20:57
Ай стига спам и офтопик а ?!
Не е задължително да иска да има нещо общо с теб, освен лесен секс.Ми не, не е нормално разлика от 9 години, при положение, че ти си на 14...