View Full Version : заплетена история
DeaD`SouL
09-16-2007, 16:44
здравейте!Пускам тази тема за да споделя болката си и за да чуя и вашите мнения.Историята е доста заплетена.Накратко казано започнах връзка с мъж на 24 год....аз съм на 16.Знам какво ще си помислите-тя е малка и глупава,излъгана от него и тн. Но човека не е такъв-той е сериозен,добър, отговорен и не от типовете които само свалят мацки и се живеят живота.Казах на родителите си понеже града в който живея е малък и вс. се знае.Последваха караници,както и очаквах.Оказа се че майката на човека е болна от шизофрения .Приключих връзката с мисълта ,че така е по -добре за него,защото аз ще ида да уча след 2 год и най-вероятно вс ще приключи.Мисля, че е по-добре сега отколкото тогава-само да му загубя времето..Той преди год. може и повече е приключил 6 годишна връзка и не искам нещата да се повтарят.Родителите ми ми кават .че не за мен,че няма бъдеще връзката ми,защото сме мн. различи ..той работи с баща си-дървообработка..аз ще уча ...и са прави.От както приключих нещата се чувсвам ужасно...плача постоянно,искам да умра и съм депресирана.Но може би щеше да ми да ми е по-лесно, ако не бях разбрала, че той се чувствал като боклук.Мислех,че не се е привързал и не му пука мн. мн. Мислех да му звънна или пратя смс да видя как е ..защото ми липсва,но сега се отказвам защото той ще реши, че нз какво искам и само ще му стане гадно.Незнам какво да правя ..щом постъпвам правилно защо се чувствам все едно са ми истръгнали сърцето,защо постоянно ми се плаче и искам да съм с него.Получавам два вида съвети.Първия да оставя нещата така,колкото и да ми е трудно.До една степен съм съгласна,защото каквото и да направя нещата все до едно място ще стигнат.Втория да му пиша,да се видим...И това ми се иска да направя,защото не мога да спя с мисълта че той си мисли че искам това,че не ми пука за него...поне ще му покажа,че не съм го забравила,че мисля за него...Единственото което знам е че искам да съм с него,но не е правилно и не може.Няма и как да крия с кой излизам,защото тук всичко се разбира.Дано сте разбрали какви смесени чувства се крият в мен.
evilkaAaAa
09-16-2007, 17:11
за любовта граници няма :!: щом го обичаш и искаш да си с него - бъди с него и му покажи, че не ти е безразличен, обясни му и причините поради, които си скъсала с него :wink: Успех и дано се получат нещата :!: :!: :!:
DivoTo_KoTe
09-16-2007, 17:13
Много сложна ситуация според мен ако найстина изпитваш нещо по-сериозно към него,обади му се,излезте и си поговорете.Според това което ми описа момчето ми изглежда свястно и не е виновен,че майка му е болна.
Ако найстина го обичаш не го изпускай просто така.Успех
Постъпила си правилно,като сте се раэделили.Естествено раэбирам ,че ти е тежка,и все пак мисля,че е най-добре да не го търсиш.По-добре е и эа теб и эа него.Другият вариянт е да му се обадиш и да се видите,эа да се иэяснете.Обясни му всичко от-до.Но не се събираите,връэката ви найстина ще стигне до эадънена улица..
ZaHaRcHe
09-16-2007, 17:42
ако се обичате.. не виждам пречки да сте заедно.. но няя значение..Пиши му няма да сгрешиш..Много би се зарадвал и виж какво ще стане
Dobre kak mojesh da precenish kakvo shte stane chak sled 2 godini tova ne e malko vreme vse pak jivei za momenta ( e ne tochno de ama vse pak). Toi te obicha ti go obichash zashto trqbva da se natovarvate i da se izmuchvate zaradi neshta koito izobshto moje da ne izleznat po nachina po koito ti mislish....... Spored men bi trqbvalo da se suberete otnovo no mu obqsni zashto si postupila po tozi nachin. Tova obqsnenie shte bude edin vid podgotovka kakvo moje i da stane v podsledstvie i taka toi sam shte reshi dali e gotov da bude s teb ili ne.
Cleansing
09-16-2007, 17:49
Шизофренията се предава по наследство и може да се изяви чак на 30, така че много добре си помисли...
пореднат апедофилска мацаница .... NO COMENT
Ауу цял роман....даже не си направих труда да го чета :?
Не беше толкова дълго,бе. :mrgreen:
Вие не сте били заедно, а разликата ви е огромна.Не знаеш какво щеше да бъде, ако бяхнте заедно, какви пречки щяха да възникнат.Нормално е родителите ти да са против и са наясно защо.Все пак решението е ваше и никой не може да ви попречи да бъдете заедно.Говори с него, разбере се, кажи му какво мислиш.Пък и той трябва да е наясно защо си се отказала, не се ли сеща, че родителите ти знаят и не одобряват?Явно не се замисля за такива работи.
Защо не започнете да пишете сценарии за сапунени сериали?! И аз си го искам моя, ама неможе! Толкова! Сядаш си на г*за и не се тръшкаш за глупости. Тва, че ти е зле е нормално. И спокойно, може и да не ти мине скоро! Но...такива са нещата и такива трябва да бъдат. Време е да пораснеш и да разбереш, че нещата не стават както ние ги искаме. Ако не се вземеш в ръце и не си кажеш, че е време да спреш да мислиш за него няма да се оправиш.
MiMcHeToOo
09-17-2007, 13:20
Шизофренията се предава по наследство и може да се изяви чак на 30, така че много добре си помисли...
тва е така.. може да се изяви и на 30 ама и по рано.. представи си ако и той е болен и ти направи нещо..
cskamoni4ka
09-17-2007, 18:23
Ти искаш да си с него-еми БЪДИ!
пореднат апедофилска мацаница .... NO COMENT
\:D/