PDA

View Full Version : Вижте сега

09-16-2007, 19:12
Зна4и в новата компания в която съм хората са мн така весели сговор4иви абе газета...само,4е на мене приказката не ми жържи само мъл4а направо....а там ме вкара една сау4ени4ка,с която ве4е сме винаги заедно.Едно от мом4етата ме харесва ама то е мн грозно адски много...и усхите и лицето ужасс и мн нахален..аз се опитвам да го режа,но понякога сарце не ми дава!А има и едно мом4е,което мн ми харесва.Той е мн приказлив и мн забавен и оригинален абе не млкъква.Е сега не епърва красота,но не е и грозен абе сладък е.Носът му е малко голям ама това му е 4ара :) Оба4е не ми обраща никакво внимание даже не ме гледа в о4ите!Как да му провлека вниманието...и как да стане този оби4аен разговор м/у фр в компанията?!Трябва ми малко само4увствие и да се отпусна,но как?А и за какво да си говоря с тях като мене ме е срам,срам защото знам,4е ако се излижа онова мом4е..разбирате а и този които ме харесва...а аз не мога да го понасям отвратителен е!Помощ!

didivid
09-16-2007, 19:19
Научи се да пишеш!! :smt011 :smt011 :smt011

thefreak
09-16-2007, 19:48
Няма наръчник как да го направиш, или си забавна в компания, или не.

09-17-2007, 13:30
започни разговора с елементарни неща и понеже в момента нямам работа ще ти дам и примери:
Като идете на кафе ги питай какво смятат да си поръчат, кажи на някой от тях (за предпочитане да не е на никое от 2-те момчета) че новата прическа мъ отива или че много харесваш някоя блуза... Може да попиташ някои дали телефона му има блуетоотх( :) )или не, изобщо можеш да питаш толкова много неща. Като питаш нещо те ще отговорят, ти ще каже6 нещо(дори и "аха" става)и пак е някакъв разговор, поне да ти чуят гласа, пък току виж ти кажат че и твоята прическа е хубава...абе нз как така сте в една компания пък не можете да завържете разговор :smt012 като чуеш някоя песен им кажи че ти харесва, питай на тях харесва ли им...оф,сега ако напиша всичко за което мога да се сетя... айде смело :)

namina
09-17-2007, 13:41
Научи се да пишеш!! :smt011 :smt011 :smt011

mon4eto
09-17-2007, 13:43

VerryBerry
09-17-2007, 14:00

=D> =D> =D> =D> ,koto si go moje-si go moje

09-17-2007, 18:35
Пак с тези глупости за писането!!