Влез

View Full Version : Въпрос за Модераторство

didivid
09-16-2007, 19:24
Искам да попитам какво се изисква, за да станеш Модератор? Аз само питам, това, че искам няма влияние, защото имам само 123 мнения, просто се интересувам, за да може един ден (след 10-20 години :-D ) ако имам качествата да стана Модератор...Надявам се да ми отговорите... :?
Поздрави,
didivid :wink:

machoka
09-16-2007, 19:34
Главно трябва да си много полезен в даден раздел ;) Качествени съвети, никакъв спам и флууд, да не си конфликтна личност, активност и... да си мнооого търпелив/а ;)

didivid
09-16-2007, 19:36
Аха...Еми мерси! Ще се старая, пък ще видим до няколко години току-виж съм станала Модератор... :-D

machoka
09-16-2007, 19:43
"модератор" се пише с малка буква, защото не е нищо специално, а и не си го слагай на сърце... всички, които са станали модератори, не са го искали 'специално', просто така са се стекли обстоятелствата около тях и са получили покана.

thefreak
09-16-2007, 20:07
Мисля, че отговарям на всички критерии
Бил ли си модератор до сега?

thefreak
09-17-2007, 10:13
Хаха сякаш има значение....И аз съм админ на 4 сайта...и съм бил мод на около 30 форума,ама заради това не правят някой мод :lol:
Кои са тези сайтове, на които си админ?

didivid
09-17-2007, 14:09
Аз примерно съм била мод...

`Death`Whore``
09-17-2007, 14:10
Аз имам общо 15 000 от двата акаунта, но не съм. Не са нужни мнения :)

^Sam90^
09-17-2007, 14:34
Предполагам, че трябва да направиш силно впечатление на хората, които избират или някой да те препоръча.
Аз имам доста мнения в сичките ми акаунти, бил съм мод, бил съм админ... но не това е най-важното. ;)

Momchence
09-17-2007, 16:30
Аз имам общо 15 000 от двата акаунта, но не съм. Не са нужни мнения :)Ти си конфликтна и зла флуудерка...не знам кой би те направил модераторка :lol: не че гориш от желание...

Иначе и аз като по-млад вечер си представях и мечтаех как имам власт и съм велик модератор и всички ме уважават и ми се кефат :lol: беше ми много гадно, че нямах възможност да стана такъв и че бях нов подтребител. Та с времето наистина разбрах какъв трябва да си, за да станеш модератор. Аз съм забелязал, че модератори са все хора, които не изразяват остро мнението си ами повече се стремят да помогнат, да замажат и т.н.

Абе май всек си има период в който много иска да стане модератор ама карайте го по кротко..има много такива теми... :lol:

Impressive
09-17-2007, 17:02
Гадно е.... :(
Но, обещавам, че някога, в далечното бъдеще, ще стана модератор на тийнпроблем! Ще си го поставя като първа цел в живота ми.
И като стана модератор към 2010г. да речем ще видите вие :twisted: :twisted: :twisted:

krem4et0
09-17-2007, 18:02
Аз имам общо 15 000 от двата акаунта, но не съм. Не са нужни мнения :)Ти си конфликтна и зла флуудерка...не знам кой би те направил модераторка :lol: не че гориш от желание...

Иначе и аз като по-млад вечер си представях и мечтаех как имам власт и съм велик модератор и всички ме уважават и ми се кефат :lol: беше ми много гадно, че нямах възможност да стана такъв и че бях нов подтребител. Та с времето наистина разбрах какъв трябва да си, за да станеш модератор. Аз съм забелязал, че модератори са все хора, които не изразяват остро мнението си ами повече се стремят да помогнат, да замажат и т.н.

Абе май всек си има период в който много иска да стане модератор ама карайте го по кротко..има много такива теми... :lol:
Да ти кажа, че и аз съм имала остри мнения. но просто казвам това, което мисля. Друг е въпросът, че го правя без обиди и гадни квалификации.

^Sam90^
09-17-2007, 18:43
^^ Тъй ли? Я, пак си помисли... :)

krem4et0
09-17-2007, 19:24
Изказала съм си мнение. Но не съм псувала и обиждала наред. Ако се чувстваш обиден или наранен от мен-оплачи се. не мисля че за един осъзнат бисексуален мъж думи като би или гей са обидни. На мен не ми е обидно да ми казват хетеро!

^Sam90^
09-17-2007, 19:48
Изказала съм си мнение. Но не съм псувала и обиждала наред. Ако се чувстваш обиден или наранен от мен-оплачи се. не мисля че за един осъзнат бисексуален мъж думи като би или гей са обидни. На мен не ми е обидно да ми казват хетеро!
Аз не съм се обидил... и ти не си казвала би и гей :) Както и да е .... явно бързо се сещаш за какво говоря. :)

krem4et0
09-17-2007, 20:11
Дано сме се разбрали. Няма смисъл от кавги и спорове. O:)

sexy_tigar4e_MM
09-21-2007, 11:47
Главно трябва да си много полезен в даден раздел ;) Качествени съвети, никакъв спам и флууд, да не си конфликтна личност, активност и... да си мнооого търпелив/а ;)
Съгласна съм , обаче не съм съгласна с това , че модовете дават всеки път качествени съвети ... [-X

ProstoAz
09-21-2007, 12:06
Съгласна съм , обаче не съм съгласна с това , че модовете дават всеки път качествени съвети ... [-X
Модовете не са богове или светци, а хора - не го ли разбрахте? :lol:

sexy_tigar4e_MM
09-21-2007, 12:08
Модовете не са богове или светци, а хора - не го ли разбрахте? :lol:
Emi imenno

`Death`Whore``
09-22-2007, 15:41
Аз пък виждам само Кремчето да си върши работата. А посещавам половината форум. Теб съм те видяла да преименуваш 2 теми досега.

Valento
10-05-2007, 14:08
I az iskam da stana moderator no nqmam kusmet tolkova temi sum pokazval za zaklu4vane za necemzurni mneniq na za kakvo i do sega nikoi ne me e pokanil da stana moderator i na men tova mi e purva cel v jivota!!!E4akam kum 2016g da sum moderator!!

bloodfrozen
10-05-2007, 15:02
Ех, мечти, мечти.. :lol:
Аз и аз отначало исках да стана, ама разбрах, че да си модератор не е работа за хора като мене.. Така си ми е добре :lol:

Необходима болка
10-06-2007, 00:45
I az iskam da stana moderator no nqmam kusmet tolkova temi sum pokazval za zaklu4vane za necemzurni mneniq na za kakvo i do sega nikoi ne me e pokanil da stana moderator i na men tova mi e purva cel v jivota!!!E4akam kum 2016g da sum moderator!!

Като за 1-во може да почнеш да пишеш на кирилица и да спазваш елементарните правила на форума.
Иначе изречението ти е доста дълго, изял си запетаите и точките. : )

MindYourMind
10-06-2007, 13:51
И аз искам да стана администратор, губернатор или въобще император на сайта ама нейсе. :)