- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Въпрос за Модераторство
Искам да попитам какво се изисква, за да станеш Модератор? Аз само питам, това, че искам няма влияние, защото имам само 123 мнения, просто се интересувам, за да може един ден (след 10-20 години) ако имам качествата да стана Модератор...Надявам се да ми отговорите...
![]()
Поздрави,
didivid![]()
Главно трябва да си много полезен в даден разделКачествени съвети, никакъв спам и флууд, да не си конфликтна личност, активност и... да си мнооого търпелив/а
![]()
Аха...Еми мерси! Ще се старая, пък ще видим до няколко години току-виж съм станала Модератор...![]()
"модератор" се пише с малка буква, защото не е нищо специално, а и не си го слагай на сърце... всички, които са станали модератори, не са го искали 'специално', просто така са се стекли обстоятелствата около тях и са получили покана.
Аз примерно съм била мод...Първоначално написано от thefreak
Аз имам общо 15 000 от двата акаунта, но не съм. Не са нужни мнения![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Предполагам, че трябва да направиш силно впечатление на хората, които избират или някой да те препоръча.
Аз имам доста мнения в сичките ми акаунти, бил съм мод, бил съм админ... но не това е най-важното.![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Ти си конфликтна и зла флуудерка...не знам кой би те направил модераторкаПървоначално написано от `Death`Whore``
не че гориш от желание...
Иначе и аз като по-млад вечер си представях и мечтаех как имам власт и съм велик модератор и всички ме уважават и ми се кефатбеше ми много гадно, че нямах възможност да стана такъв и че бях нов подтребител. Та с времето наистина разбрах какъв трябва да си, за да станеш модератор. Аз съм забелязал, че модератори са все хора, които не изразяват остро мнението си ами повече се стремят да помогнат, да замажат и т.н.
Абе май всек си има период в който много иска да стане модератор ама карайте го по кротко..има много такива теми...![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Гадно е....![]()
Но, обещавам, че някога, в далечното бъдеще, ще стана модератор на тийнпроблем! Ще си го поставя като първа цел в живота ми.
И като стана модератор към 2010г. да речем ще видите вие![]()
![]()
![]()
Да ти кажа, че и аз съм имала остри мнения. но просто казвам това, което мисля. Друг е въпросът, че го правя без обиди и гадни квалификации.Първоначално написано от Momchence
^^ Тъй ли? Я, пак си помисли...![]()
And now I make a spell,
Don't ask, I won't tell,
Изказала съм си мнение. Но не съм псувала и обиждала наред. Ако се чувстваш обиден или наранен от мен-оплачи се. не мисля че за един осъзнат бисексуален мъж думи като би или гей са обидни. На мен не ми е обидно да ми казват хетеро!
Аз не съм се обидил... и ти не си казвала би и гейПървоначално написано от krem4et0
Както и да е .... явно бързо се сещаш за какво говоря.
![]()
And now I make a spell,
Don't ask, I won't tell,
Дано сме се разбрали. Няма смисъл от кавги и спорове.![]()
Аз пък виждам само Кремчето да си върши работата. А посещавам половината форум. Теб съм те видяла да преименуваш 2 теми досега.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
I az iskam da stana moderator no nqmam kusmet tolkova temi sum pokazval za zaklu4vane za necemzurni mneniq na za kakvo i do sega nikoi ne me e pokanil da stana moderator i na men tova mi e purva cel v jivota!!!E4akam kum 2016g da sum moderator!!
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Ех, мечти, мечти..![]()
Аз и аз отначало исках да стана, ама разбрах, че да си модератор не е работа за хора като мене.. Така си ми е добре![]()
You are broken, I can fix you...
Като за 1-во може да почнеш да пишеш на кирилица и да спазваш елементарните правила на форума.Първоначално написано от Valento
Иначе изречението ти е доста дълго, изял си запетаите и точките. : )
И аз искам да стана администратор, губернатор или въобще император на сайта ама нейсе.![]()