.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Голям фен
    Град
    In my broken heart...

Въпрос за Модераторство

Искам да попитам какво се изисква, за да станеш Модератор? Аз само питам, това, че искам няма влияние, защото имам само 123 мнения, просто се интересувам, за да може един ден (след 10-20 години ) ако имам качествата да стана Модератор...Надявам се да ми отговорите...
    Поздрави,
    didivid

Мега фен Аватара на machoka
    Главно трябва да си много полезен в даден раздел Качествени съвети, никакъв спам и флууд, да не си конфликтна личност, активност и... да си мнооого търпелив/а

Голям фен
    Град
    In my broken heart...
    Аха...Еми мерси! Ще се старая, пък ще видим до няколко години току-виж съм станала Модератор...

Мега фен Аватара на machoka
    "модератор" се пише с малка буква, защото не е нищо специално, а и не си го слагай на сърце... всички, които са станали модератори, не са го искали 'специално', просто така са се стекли обстоятелствата около тях и са получили покана.

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Technof@n
    Мисля, че отговарям на всички критерии
    Бил ли си модератор до сега?
    - Всички авто-части на едно място!

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Хаха сякаш има значение....И аз съм админ на 4 сайта...и съм бил мод на около 30 форума,ама заради това не правят някой мод
    Кои са тези сайтове, на които си админ?
    - Всички авто-части на едно място!

Голям фен
    Град
    In my broken heart...
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Аз примерно съм била мод...

Аз имам общо 15 000 от двата акаунта, но не съм. Не са нужни мнения
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    София
    Предполагам, че трябва да направиш силно впечатление на хората, които избират или някой да те препоръча.
    Аз имам доста мнения в сичките ми акаунти, бил съм мод, бил съм админ... но не това е най-важното.
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Ти си конфликтна и зла флуудерка...не знам кой би те направил модераторка не че гориш от желание...

Иначе и аз като по-млад вечер си представях и мечтаех как имам власт и съм велик модератор и всички ме уважават и ми се кефат беше ми много гадно, че нямах възможност да стана такъв и че бях нов подтребител. Та с времето наистина разбрах какъв трябва да си, за да станеш модератор. Аз съм забелязал, че модератори са все хора, които не изразяват остро мнението си ами повече се стремят да помогнат, да замажат и т.н.

Абе май всек си има период в който много иска да стане модератор ама карайте го по кротко..има много такива теми...
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Гадно е....
    Но, обещавам, че някога, в далечното бъдеще, ще стана модератор на тийнпроблем! Ще си го поставя като първа цел в живота ми.
    И като стана модератор към 2010г. да речем ще видите вие

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Momchence
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Ти си конфликтна и зла флуудерка...не знам кой би те направил модераторка не че гориш от желание...

Иначе и аз като по-млад вечер си представях и мечтаех как имам власт и съм велик модератор и всички ме уважават и ми се кефат беше ми много гадно, че нямах възможност да стана такъв и че бях нов подтребител. Та с времето наистина разбрах какъв трябва да си, за да станеш модератор. Аз съм забелязал, че модератори са все хора, които не изразяват остро мнението си ами повече се стремят да помогнат, да замажат и т.н.

Абе май всек си има период в който много иска да стане модератор ама карайте го по кротко..има много такива теми...
    Да ти кажа, че и аз съм имала остри мнения. но просто казвам това, което мисля. Друг е въпросът, че го правя без обиди и гадни квалификации.

Град
    София
    ^^ Тъй ли? Я, пак си помисли...
    And now I make a spell,
    Don't ask, I won't tell,

Град
    Свищов
    Изказала съм си мнение. Но не съм псувала и обиждала наред. Ако се чувстваш обиден или наранен от мен-оплачи се. не мисля че за един осъзнат бисексуален мъж думи като би или гей са обидни. На мен не ми е обидно да ми казват хетеро!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Изказала съм си мнение. Но не съм псувала и обиждала наред. Ако се чувстваш обиден или наранен от мен-оплачи се. не мисля че за един осъзнат бисексуален мъж думи като би или гей са обидни. На мен не ми е обидно да ми казват хетеро!
    Аз не съм се обидил... и ти не си казвала би и гей Както и да е .... явно бързо се сещаш за какво говоря.
    And now I make a spell,
    Don't ask, I won't tell,

Град
    Свищов
    Дано сме се разбрали. Няма смисъл от кавги и спорове.

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Главно трябва да си много полезен в даден раздел Качествени съвети, никакъв спам и флууд, да не си конфликтна личност, активност и... да си мнооого търпелив/а
    Съгласна съм , обаче не съм съгласна с това , че модовете дават всеки път качествени съвети ...

Цитирай Първоначално написано от sexy_tigar4e_MM
    Съгласна съм , обаче не съм съгласна с това , че модовете дават всеки път качествени съвети ...
    Модовете не са богове или светци, а хора - не го ли разбрахте?

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Цитирай Първоначално написано от sexy_tigar4e_MM
    Модовете не са богове или светци, а хора - не го ли разбрахте?
    Emi imenno

Аз пък виждам само Кремчето да си върши работата. А посещавам половината форум. Теб съм те видяла да преименуваш 2 теми досега.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    I az iskam da stana moderator no nqmam kusmet tolkova temi sum pokazval za zaklu4vane za necemzurni mneniq na za kakvo i do sega nikoi ne me e pokanil da stana moderator i na men tova mi e purva cel v jivota!!!E4akam kum 2016g da sum moderator!!
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Ех, мечти, мечти..
    Аз и аз отначало исках да стана, ама разбрах, че да си модератор не е работа за хора като мене.. Така си ми е добре
    You are broken, I can fix you...

Цитирай Първоначално написано от Valento
    I az iskam da stana moderator no nqmam kusmet tolkova temi sum pokazval za zaklu4vane za necemzurni mneniq na za kakvo i do sega nikoi ne me e pokanil da stana moderator i na men tova mi e purva cel v jivota!!!E4akam kum 2016g da sum moderator!!
    Като за 1-во може да почнеш да пишеш на кирилица и да спазваш елементарните правила на форума.
    Иначе изречението ти е доста дълго, изял си запетаите и точките. : )

И аз искам да стана администратор, губернатор или въобще император на сайта ама нейсе.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си