Влез

View Full Version : първа среща

09-17-2007, 06:35
какво да правя 6те ходя на първа среща с момиче и кфо да правя като идеме у кафето кфо да си говорим до нея ли да седна ? някъв хелп ако може :)0

Blab
09-17-2007, 07:08
ъъъъ...седни с/у нея...атмосферата е по-предразполагаща...
за к'во да си говорите? - филми, музика, стачките :lol: ...

gamercheto_
09-17-2007, 07:48
седни с/у нея и се дръж нормално говорете си за.... :-k абе де да знам за това което ви вълнува и двамата!то ако ти кажем и за какво да си говорите по добре ние да идем на среща с това момиче :P

яж ма
09-17-2007, 07:59
за политика и пенсиите :smt005 :smt005

koalka
09-17-2007, 08:49
Все едно къде ще седнеш, но най-добре седни срещу нея.Първа среща е, опознавате се.Хубаво е да я гледаш в очите.

GregoryHouse
09-17-2007, 09:46
Все едно къде ще седнеш, но най-добре седни срещу нея.Първа среща е, опознавате се.Хубаво е да я гледаш в очите.

+1 :)

sasha_90
09-17-2007, 10:26
Има много такива теми.Потърси малко.

N0_feAR
09-17-2007, 10:45
Най-добре седни срещу нея....а теми за разговор - колкото искаш : музика, кино, даскало, може да се питате и за личния си живот, да се опознаете, всичко ще дойде от самосебе си

Phoenixheart
09-17-2007, 10:48
мда само НЕ СЕ СПИЧАЙ!

яж ма
09-18-2007, 06:46
4.Не се хвали!Момичетата го мразят!
ако се хвалиш с нови маратонки или телефон да, обаче ако имаш наистина с какво да се похвалиш реакцията в 90% от случаите е "ооо кога ще ме повозиш?"
:wink: вервай ми

babity
09-18-2007, 06:48
ако се хвалиш с нови маратонки или телефон да, обаче ако имаш наистина с какво да се похвалиш реакцията в 90% от случаите е "ооо кога ще ме повозиш?"

Тва ли е нещото, с което да се похвалиш?! И гарантирам, че той не е имал предвид маратонки! Ако постоянно се хвалиш, колко си красив, желан, неустоим...няа да е много на добре!

яж ма
09-18-2007, 06:50

Тва ли е нещото, с което да се похвалиш?! И гарантирам, че той не е имал предвид маратонки! Ако постоянно се хвалиш, колко си красив, желан, неустоим...няа да е много на добре!
аре не ми се прави, много добре знам какво харесват жените в един мъж - колата и парите (защо ли манекенките излизат с толкова невзрачни и грозни добре облечени бизнесмени :lol: )

яж ма
09-18-2007, 06:51
аа тва да се хвалиш колко си красив, жвлан и т.н трябва да си много глупав или гей :D тва е работа на момичетата да го разправят

babity
09-18-2007, 06:51

аре не ми се прави, много добре знам какво харесват жените в един мъж - колата и парите (защо ли манекенките излизат с толкова невзрачни и грозни добре облечени бизнесмени :lol: )

Ама в тая държавица не всички са манекенки...сеш' се?

яж ма
09-18-2007, 06:55
Ама в тая държавица не всички са манекенки...сеш' се?
аз ти казвам момичетата или жените по-скоро които са красиви и държат на външния си вид, едва ли биха обърнали голямо внимание на някой без кола и пари (това си е истината) защо тогава всичко живо се стреми към парите? за мъжа те са вид себедоказване, който ги няма значи не става за нищо (малко е грубо ама е почти така), как тогава ще може да се грижи за една жена?

не говоря за пикли на 14-15 г, те още не знаят какво искат

babity
09-18-2007, 06:59
Това са пълни глупости! Мразя подобни изказвания!!! Докога в тая държава хората ще мислят като пещерняци?!?!? Защо аз трябва да завися по някакъв начин от някакъв мухльо и на всичко отгоре да му играя по свирката само защото има пари? Може да съм единствената, която мисли така, но предпочитам да съм финансово и по всякакъв друг начин независима от партньора си!!! Ако чакам на него ще се чуствам тъпо...

яж ма
09-18-2007, 07:03
добре, на 17 или под тях си ми кажи и няма да споря повече с теб
аз съм на 20 и е трудно с вече немомиченцата на 20 години, които не са грозни знаят какво заслужават, и по-голямата част търсят все някой с пари

babity
09-18-2007, 11:30
Под 17 съм, но и след 17 пак ще мисля както мисля сега...