Влез

View Full Version : Обичам я все още, но тя...

philosopher
09-17-2007, 15:30
Ами какво да ви кажа... Обичах я, но тя така и не го разбра. Любовта, която изпитвах към нея беше една от малкото истински, които ги има на този свят... След три месеца без никакви контакти още чувствата са силни, НО някак различни... Няма я онази тръпка, която ме обземаше когато я погледна право в очите... Няма го чувството на доверие, което чувствах към нея... С една дума любовта може да е вечна понякога, но... охладнява. Не е същото, не чакаш с трепет да се прегърнете с любимото същество или просто да се видите и да си поприказвате кой какво е преживял и сторил... Може би аз не бях достатъчно добър, или пък тя не беше сигурна какво иска - това не мога да го знам със сигурност. Може би вече не ме обича, не ме цени като приятел или пък най-лошото ме мрази! Опитвах се да не мисля за нея... нямах успех, всеки ден мислех за нея, колкото и да потисках чувствата си и да си казвам "забрави я!" не се получаваше. И сега в този самотен миг се чудя... дали има шанс за нас двамата, дали тя не си е намерила друг и не иска да ме вижда повече. Дали да се опитам или просто да я забравя защото сигурно така ще е по-добре за нея. Не искам да и вгорчавам живота, искам да бъде щастлива. Но защо имам чувството, че любовта между нас се е запазила, само че е замразена. С моето сърце ще я стопля, но за такова нещо са нужни двама души... :smt010 Няма да кажа, че няма да мога да преживея отново да ме отхвърли... не съм такъв човек. Нали знаете, нищо не съхне по-бързо от сълзата!
Защо живях, защо обичах аз?
Любовта означава да имаш небето и да искаш една единствена звезда. Любовта означава да имаш океана и да искаш само една капка вода, да имаш целия свят и да искаш само един човек! :smt010

Mainata ti
09-17-2007, 16:08
Не разбрах, вие заедно ли сте или сте само приятели?

ZaHaRcHe
09-17-2007, 16:12
С една дума любовта може да е вечна понякога, но... охладнява.
хахаха ае ти май доста несвързано пишеш а.Уж я обичаш мн ама после си охладнял към тея...ти.. май нещо...

monityY
09-17-2007, 16:21
i az tfa ne razbrah,uj ti e bezrazli4na ve4e,ne se vijdate ot meseci,a zaqvqva6 4e iska6 pak da stane ne6to mejdu vas 4e q obi4a6 i nz si kfo.. posledno? :smt017

Brutus
09-17-2007, 18:20
Ами какво да ви кажа... Обичах я, но тя така и не го разбра. Любовта, която изпитвах към нея беше една от малкото истински, които ги има на този свят... След три месеца без никакви контакти още чувствата са силни, НО някак различни... Няма я онази тръпка, която ме обземаше когато я погледна право в очите... Няма го чувството на доверие, което чувствах към нея... С една дума любовта може да е вечна понякога, но... охладнява. Не е същото, не чакаш с трепет да се прегърнете с любимото същество или просто да се видите и да си поприказвате кой какво е преживял и сторил... Може би аз не бях достатъчно добър, или пък тя не беше сигурна какво иска - това не мога да го знам със сигурност. Може би вече не ме обича, не ме цени като приятел или пък най-лошото ме мрази! Опитвах се да не мисля за нея... нямах успех, всеки ден мислех за нея, колкото и да потисках чувствата си и да си казвам "забрави я!" не се получаваше. И сега в този самотен миг се чудя... дали има шанс за нас двамата, дали тя не си е намерила друг и не иска да ме вижда повече. Дали да се опитам или просто да я забравя защото сигурно така ще е по-добре за нея. Не искам да и вгорчавам живота, искам да бъде щастлива. Но защо имам чувството, че любовта между нас се е запазила, само че е замразена. С моето сърце ще я стопля, но за такова нещо са нужни двама души... :smt010 Няма да кажа, че няма да мога да преживея отново да ме отхвърли... не съм такъв човек. Нали знаете, нищо не съхне по-бързо от сълзата!
Любовта означава да имаш небето и да искаш една единствена звезда. Любовта означава да имаш океана и да искаш само една капка вода, да имаш целия свят и да искаш само един човек! :smt010

Може би аз не бях достатъчно добър, или пък тя не беше сигурна какво иска - това не мога да го знам със сигурност. Може би вече не ме обича, не ме цени като приятел или пък най-лошото ме мрази!

Абе ти пък, за една тъпа пачъ ! Съвземи се малко ве ! Жени колкото щеш ! Стига да знаеш как да ги спечелиш.

Разбирам че сте скъсали, трябва да я питаш защо, по ради какава причина, те е заебала, коя е грешката... Ако не иска да говори стеб или те избягва. Пробвай да я забравиш. Не е лесно но нее и невъзможно ! На мрази я ! На колко си години ?
Късмет !

MiMcHeToOo
09-17-2007, 18:24
пич, я се стегни..

kael
09-17-2007, 18:38
дишай дълбоко.... така сега... още един път - браво. ся си повтори на ум "в българия има още 3 милиона жени"

GregoryHouse
09-17-2007, 18:40
дишай дълбоко.... така сега... още един път - браво. ся си повтори на ум "в българия има още 3 милиона жени"

От които над 2.5млн са под 10 или 20+... :::

MiMcHeToOo
09-17-2007, 18:44

хах :smt005

kael
09-17-2007, 18:57

не го знам пича на колко е :)

09-17-2007, 19:20

Taка като гледам доста зрял е за да говори така и MiMcHeToOo не той трябва да се стегне, а ти!

Бих му казал само едно, кажи всичко това на нея!

drfatt
09-18-2007, 01:28
Бравоооо, печелиш наградата "най-некадърен подрастващ драматург 2007". Наградата ти - самобичуване и продължително маструбиране. Защо не ти върви с мацката ли? Защото си супер патетичен. Мацките си падат по директни, уверени типове, не по бърборкоци. Искаш да ти върви със жените? CUT THE CRAP! 8)

koalka
09-18-2007, 05:32
Много правилни неща си написал.Но аз съм сигурна, че чувствата ти ще отминат и то не след много време.Казваш, че любовта ти е поохладняла, то тогава тя ще изчезне с времето.Може би грешката е била в нея.Нормално е да не изпитваш същото, след като нито я виждаш, нито я чуваш, нищо...Най-хубаво е, когато любовта е споделена и съумеете да я опазите.Вярвам, че ще срещнеш момичето, което ще отвърне на чувствата ти.

MiMcHeToOo
09-18-2007, 13:19

Taка като гледам доста зрял е за да говори така и MiMcHeToOo не той трябва да се стегне, а ти!

Бих му казал само едно, кажи всичко това на нея!

човече.. аз съм си се стегнала отдавна.. а тва "стегни се" го казах в смисъл на подкрепа.. както и да е.. тва, че не си чатнал не значи, че тряя ме нападаш.. баси хората..

sladkish_14
09-18-2007, 13:42
Ето на това аз му викам МОМЧЕ,ЕТО ТОВА Е!БРАВО,да покажеш,че и вие обичате,че и вие сте наранени,че и ВАС ви боли!Какво значи "пич стегни се"Вие за голями пичове ли се имате,като я зарежеш и да кажеш"махни я тая к***а"(пример)..По прияно ми е да слушам такъв човек отколкото надът тъпак........Браво =D> =D> =D> =D> =D>

09-18-2007, 14:08
Благодаря за подкрепата, точно това исках да кажа, че не само момичетата биват наранени, момчетата не малко пъти понасяме изневери... Виждам, че тук има и свестни потребители :)

pavkata91
09-18-2007, 14:23
спокойно и с мен беше така... момиче което ме "обича" по скайп и когато се видим няма целувки няма прегръдки няма нормална любов... едва успях да я навия да се целуваме... докато разбира се приятелката и реши да се направи на гъз и да почва да я лъже ето малко цитат: "Той ме обича повече от тебе целувахме се прегръщахме се и вчера го направихме" и ето ти "прекрасната химия" да скъса с теб... скапана К**КА.... извинявам се за цинизма...

09-18-2007, 17:25
Ще си намеря друга, но това момиче беше специално за мен... всичко се преживява просто е нужно време...

MiMcHeToOo
09-18-2007, 17:36
Ще си намеря друга, но това момиче беше специално за мен... всичко се преживява просто е нужно време...

споко човече.. ше намериш 10 пъти по-добра.. както се казва - "Не съжелявай, че нещо е свършило.Радвай се, че се е случило!" :wink: