View Full Version : Обичам я все още, но тя...
philosopher
09-17-2007, 15:30
Ами какво да ви кажа... Обичах я, но тя така и не го разбра. Любовта, която изпитвах към нея беше една от малкото истински, които ги има на този свят... След три месеца без никакви контакти още чувствата са силни, НО някак различни... Няма я онази тръпка, която ме обземаше когато я погледна право в очите... Няма го чувството на доверие, което чувствах към нея... С една дума любовта може да е вечна понякога, но... охладнява. Не е същото, не чакаш с трепет да се прегърнете с любимото същество или просто да се видите и да си поприказвате кой какво е преживял и сторил... Може би аз не бях достатъчно добър, или пък тя не беше сигурна какво иска - това не мога да го знам със сигурност. Може би вече не ме обича, не ме цени като приятел или пък най-лошото ме мрази! Опитвах се да не мисля за нея... нямах успех, всеки ден мислех за нея, колкото и да потисках чувствата си и да си казвам "забрави я!" не се получаваше. И сега в този самотен миг се чудя... дали има шанс за нас двамата, дали тя не си е намерила друг и не иска да ме вижда повече. Дали да се опитам или просто да я забравя защото сигурно така ще е по-добре за нея. Не искам да и вгорчавам живота, искам да бъде щастлива. Но защо имам чувството, че любовта между нас се е запазила, само че е замразена. С моето сърце ще я стопля, но за такова нещо са нужни двама души... :smt010 Няма да кажа, че няма да мога да преживея отново да ме отхвърли... не съм такъв човек. Нали знаете, нищо не съхне по-бързо от сълзата!
Защо живях, защо обичах аз?
Любовта означава да имаш небето и да искаш една единствена звезда. Любовта означава да имаш океана и да искаш само една капка вода, да имаш целия свят и да искаш само един човек! :smt010
Mainata ti
09-17-2007, 16:08
Не разбрах, вие заедно ли сте или сте само приятели?
ZaHaRcHe
09-17-2007, 16:12
С една дума любовта може да е вечна понякога, но... охладнява.
хахаха ае ти май доста несвързано пишеш а.Уж я обичаш мн ама после си охладнял към тея...ти.. май нещо...
i az tfa ne razbrah,uj ti e bezrazli4na ve4e,ne se vijdate ot meseci,a zaqvqva6 4e iska6 pak da stane ne6to mejdu vas 4e q obi4a6 i nz si kfo.. posledno? :smt017
Ами какво да ви кажа... Обичах я, но тя така и не го разбра. Любовта, която изпитвах към нея беше една от малкото истински, които ги има на този свят... След три месеца без никакви контакти още чувствата са силни, НО някак различни... Няма я онази тръпка, която ме обземаше когато я погледна право в очите... Няма го чувството на доверие, което чувствах към нея... С една дума любовта може да е вечна понякога, но... охладнява. Не е същото, не чакаш с трепет да се прегърнете с любимото същество или просто да се видите и да си поприказвате кой какво е преживял и сторил... Може би аз не бях достатъчно добър, или пък тя не беше сигурна какво иска - това не мога да го знам със сигурност. Може би вече не ме обича, не ме цени като приятел или пък най-лошото ме мрази! Опитвах се да не мисля за нея... нямах успех, всеки ден мислех за нея, колкото и да потисках чувствата си и да си казвам "забрави я!" не се получаваше. И сега в този самотен миг се чудя... дали има шанс за нас двамата, дали тя не си е намерила друг и не иска да ме вижда повече. Дали да се опитам или просто да я забравя защото сигурно така ще е по-добре за нея. Не искам да и вгорчавам живота, искам да бъде щастлива. Но защо имам чувството, че любовта между нас се е запазила, само че е замразена. С моето сърце ще я стопля, но за такова нещо са нужни двама души... :smt010 Няма да кажа, че няма да мога да преживея отново да ме отхвърли... не съм такъв човек. Нали знаете, нищо не съхне по-бързо от сълзата!
Любовта означава да имаш небето и да искаш една единствена звезда. Любовта означава да имаш океана и да искаш само една капка вода, да имаш целия свят и да искаш само един човек! :smt010
Може би аз не бях достатъчно добър, или пък тя не беше сигурна какво иска - това не мога да го знам със сигурност. Може би вече не ме обича, не ме цени като приятел или пък най-лошото ме мрази!
Абе ти пък, за една тъпа пачъ ! Съвземи се малко ве ! Жени колкото щеш ! Стига да знаеш как да ги спечелиш.
Разбирам че сте скъсали, трябва да я питаш защо, по ради какава причина, те е заебала, коя е грешката... Ако не иска да говори стеб или те избягва. Пробвай да я забравиш. Не е лесно но нее и невъзможно ! На мрази я ! На колко си години ?
Късмет !
MiMcHeToOo
09-17-2007, 18:24
пич, я се стегни..
дишай дълбоко.... така сега... още един път - браво. ся си повтори на ум "в българия има още 3 милиона жени"
GregoryHouse
09-17-2007, 18:40
дишай дълбоко.... така сега... още един път - браво. ся си повтори на ум "в българия има още 3 милиона жени"
От които над 2.5млн са под 10 или 20+... :::
MiMcHeToOo
09-17-2007, 18:44
хах :smt005
не го знам пича на колко е :)
Taка като гледам доста зрял е за да говори така и MiMcHeToOo не той трябва да се стегне, а ти!
Бих му казал само едно, кажи всичко това на нея!
Бравоооо, печелиш наградата "най-некадърен подрастващ драматург 2007". Наградата ти - самобичуване и продължително маструбиране. Защо не ти върви с мацката ли? Защото си супер патетичен. Мацките си падат по директни, уверени типове, не по бърборкоци. Искаш да ти върви със жените? CUT THE CRAP! 8)
Много правилни неща си написал.Но аз съм сигурна, че чувствата ти ще отминат и то не след много време.Казваш, че любовта ти е поохладняла, то тогава тя ще изчезне с времето.Може би грешката е била в нея.Нормално е да не изпитваш същото, след като нито я виждаш, нито я чуваш, нищо...Най-хубаво е, когато любовта е споделена и съумеете да я опазите.Вярвам, че ще срещнеш момичето, което ще отвърне на чувствата ти.
MiMcHeToOo
09-18-2007, 13:19
Taка като гледам доста зрял е за да говори така и MiMcHeToOo не той трябва да се стегне, а ти!
Бих му казал само едно, кажи всичко това на нея!
човече.. аз съм си се стегнала отдавна.. а тва "стегни се" го казах в смисъл на подкрепа.. както и да е.. тва, че не си чатнал не значи, че тряя ме нападаш.. баси хората..
sladkish_14
09-18-2007, 13:42
Ето на това аз му викам МОМЧЕ,ЕТО ТОВА Е!БРАВО,да покажеш,че и вие обичате,че и вие сте наранени,че и ВАС ви боли!Какво значи "пич стегни се"Вие за голями пичове ли се имате,като я зарежеш и да кажеш"махни я тая к***а"(пример)..По прияно ми е да слушам такъв човек отколкото надът тъпак........Браво =D> =D> =D> =D> =D>
Благодаря за подкрепата, точно това исках да кажа, че не само момичетата биват наранени, момчетата не малко пъти понасяме изневери... Виждам, че тук има и свестни потребители :)
pavkata91
09-18-2007, 14:23
спокойно и с мен беше така... момиче което ме "обича" по скайп и когато се видим няма целувки няма прегръдки няма нормална любов... едва успях да я навия да се целуваме... докато разбира се приятелката и реши да се направи на гъз и да почва да я лъже ето малко цитат: "Той ме обича повече от тебе целувахме се прегръщахме се и вчера го направихме" и ето ти "прекрасната химия" да скъса с теб... скапана К**КА.... извинявам се за цинизма...
Ще си намеря друга, но това момиче беше специално за мен... всичко се преживява просто е нужно време...
MiMcHeToOo
09-18-2007, 17:36
Ще си намеря друга, но това момиче беше специално за мен... всичко се преживява просто е нужно време...
споко човече.. ше намериш 10 пъти по-добра.. както се казва - "Не съжелявай, че нещо е свършило.Радвай се, че се е случило!" :wink: