PDA

View Full Version : как да му кажа?

_angel_
09-17-2007, 18:02
С приятеля ми (7г по голям от мен) сме заедно от повече от 7 месеца като през половината от тях той е в чужбина Преди около месец аз заминах и на втората седмица му изневерих с 1 момче (така де само с целувки за 1 вечер) Не съжалявах че го направих защото осъзнах колко мн го обичам и че искам да съм само и единствено с него...може би и той ми липсваше ужасно а и беше от страх от толкова сериозна връзка...но за мен не значеше нищо... оф сложно е ... Знам че трябва да му кажа но ще стане като се върне Не го направих до сега защото има важни изпити и не исках така да му ги проваля... Не знам как да му го кажа а и ме е страх от реакцията му. Не искам сега да се разделим когато осъзнах колко го обичам и държа на него

моля помогнете ми и не казвайте само че щом съм го направила значи не го обичам

П.П. на 16 съм ако това ще ви помогне да ме разберете...

т.1 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

09-17-2007, 18:08
Според мен няма нужда да го нараняваш като му кажеш - не е имало нищо, на теб ти е достатъчно гадно. Защо трябва да го нараняваш. Вземи си поука и му го спести за доброто на връзката ви.

_angel_
09-17-2007, 18:43
трябва да му кажа така се бяхме разбрали ако стане нещо да му кажа... а и не мога и не искам да го крия от него

sexy_sladuranka___
09-17-2007, 18:57
spored men sama trqbvash da precenish kakvo da napravish , vse pak si go poznavash i mojej da predvidi6 kak 6te reagira , vpro4em az bqh spodelila na fr si 4e s1m mu izneverila i toi mi prosti makar 4e mu beshe mn gadno , spored men mom4eto zaslujava istinata i ako naistina d1rji na teb moje da ti prosti ;-) uspeh :smt006

sasha_90
09-17-2007, 19:24
Кажи му,може и да ти прости.

_angel_
09-17-2007, 20:04
merci za mneniqta i podkrepata ne bih otkazala i o6te otgovori taka de imam o6te okolo polovin mesec vreme... 8-[ [-o<

ще пиша после...

BeautifulWorld
09-17-2007, 20:16
Аз бих си премълчала ако няма как да научи... но ще се закълна пред себе си, че ситуацията никога няма да се повтори. Ако смяташ, че ще рагира спокойно, може и да му кажеш. На следващия ден след като се разделих с бившия си, му признах, че съм му изневерила, и той реагира супер спокойно. Каза, че веднъж е зарязал момиче заради една целувка с друг, много е съжалявал и повече никога няма да го повтори.

_BoSSy_
09-17-2007, 20:28
Като се прибере, го прегърни силно и му кажи,че го обичаш!Ако мислиш,че ще ти тежи на съвестта му кажи какво си направила,ако не,просто го премълчи.Все пак тва е била една смешна целувка,която не означава нищо за теб,нали така?! :smt026 :smt050

09-18-2007, 06:26
ми всъщност не беше 1 той човека и секс искаше (на 16 беше...но бил почнал на 14 :-# ) но аз ест не исках и го отрязах-така де научих си урока... но да за мен това нищо не значеше...

Philosopher
09-18-2007, 07:16
Нали знаеш, че дори и да му се извиниш вече няма да е същото, след такава постъпка любовта остава но не е същото. Чудя се защо хората сме такива глупци и правим неща за които после съжаляваме! Може би защото след изневяра човек може да осъзнае дали наистина държи на човека с когото е или просто това е моментно изживяване. Човешкия мозък винаги е бил загадка за мен, може би някой ден ще успея да разгадая тайните му. Някой ден...

_BoSSy_
09-19-2007, 06:10
мацка,ти си го познаваш наи-добре,знаеш как би могъл да реагира.мнз..не искам да те насърчавам да лъжеш-това е долно..но можеш да го премълчиш :-$ , а ако случаино тои те пита(ако е чул нещо), му признаи и това е..Все пак хора сме- всички грешим!!

Iv4eTy
09-19-2007, 12:25
Ами сама трябва да прецениш дали да му кажеш.