PDA

View Full Version : Тема без име - любов без влюбени!

Poburkaniq
09-17-2007, 18:04
Заглавието е такова за да се отличава, защото 90% от темите са, "Дайте съвет", "Какво да правя"," ПомоЩ" и тнт!

Влюбих се в едно момиче, искам да призная чувствата си, но тя е толкова объркана постоянно мисли за бившия си приятел, и аз искам да се застрелям вече не знам, ако и кажа че съм влюбен и не излезне нищо ще се почувствам още по-гадно!
Вмомента съм сигурен, че не ме харесва в смисъл симпатичен съм и но не е до там, че ...

Иначе между нея и бившият и е почти 100% че няма да излезне нищо!

Искам сериозни отговори и съвети, а не някви дрислювци да ми се лигавят! :?

kael
09-17-2007, 18:14
ами няма въпрос тука ....

GregoryHouse
09-17-2007, 18:16
Заглавието е такова за да се отличава, защото 90% от темите са, "Дайте съвет", "Какво да правя"," ПомоЩ" и тнт!

Влюбих се в едно момиче, искам да призная чувствата си, но тя е толкова объркана постоянно мисли за бившия си приятел, и аз искам да се застрелям вече не знам, ако и кажа че съм влюбен и не излезне нищо ще се почувствам още по-гадно!
Вмомента съм сигурен, че не ме харесва в смисъл симпатичен съм и но не е до там, че ...

Ъъъ първо къф е въпроса ти ?! Второ след като е бивш кфо има да се получава ?! Ако има кфо значи още не е достатъчно бивш...

MostHated
09-17-2007, 18:17
ами няма въпрос тука ....

Poburkaniq
09-17-2007, 18:21
Оффф и аз от любов съм се замайл!

ЗНАЧИ ВЪПРОСА Е КАК ДА ПОСТЪПЯ, ДА ПРИЗНАЯ ЧУВСТВАТА СИ ДИРЕКТНО, ИЛИ ДА Я ИЗЧАКАМ ДА СПРЕ ДА МИСЛИ ЗА БИВШИЯ И ДА СЕ ПОМЪЧА ДА СЕ СБЛИЖИМ ОЩЕ!

GregoryHouse
09-17-2007, 18:29

ЗНАЧИ ВЪПРОСА Е КАК ДА ПОСТЪПЯ, ДА ПРИЗНАЯ ЧУВСТВАТА СИ ДИРЕКТНО, ИЛИ ДА Я ИЗЧАКАМ ДА СПРЕ ДА МИСЛИ ЗА БИВШИЯ И ДА СЕ ПОМЪЧА ДА СЕ СБЛИЖИМ ОЩЕ!

И 2те :) Изчакай я да се отърси от бившия и като няма вече чувства към него действай 8)

MiMcHeToOo
09-17-2007, 18:32

И 2те :) Изчакай я да се отърси от бившия и като няма вече чувства към него действай 8)

и аз мисля така :wink:

09-17-2007, 18:33
Гледай да не се сближите прекалено обаче...че ще си останеш просто един приятел...

Poburkaniq
09-17-2007, 18:39
Много се радвам, че пишат здраво размишляващи хора, аз съм на същото мнение, дори не знам защо изобщо пиша из тези форуми, може би просто за да не изкукуригам тотално!

Хем гледам да не се зближим прекалено много, но ме е страх и че може бавно да се отдълечим един от друг!

Лошото при мен е че съм вече харесвам всяко нешо в нея даже и недостатъците, дори и едни маки белегчета които има по краката и тем подобни....... ](*,) ](*,) ](*,)

GregoryHouse
09-17-2007, 18:42
Много се радвам, че пишат здраво размишляващи хора, аз съм на същото мнение, дори не знам защо изобщо пиша из тези форуми, може би просто за да не изкукуригам тотално!

Хем гледам да не се зближим прекалено много, но ме е страх и че може бавно да се отдълечим един от друг!

Лошото при мен е че съм вече харесвам всяко нешо в нея даже и недостатъците, дори и едни маки белегчета които има по краката и тем подобни....... ](*,) ](*,) ](*,)

Пишеш защото имаш нужда не от съвет а от подкрепа приятелю ;)

09-17-2007, 18:42
Не и бъди като лепка...но поддържайте връзка..хем да не се забравите,хем да не свикне с тебе ;)

gLoRiOuS_aNGeL
09-17-2007, 19:32
Spored men trqbva da i priznae6 direktno!O6te 6te te posavetvam da pogovori6 s nqkoi fr!

kael
09-17-2007, 19:33
Не и бъди като лепка...но поддържайте връзка..хем да не се забравите,хем да не свикне с тебе ;)

късмет

IdiOtKa
09-17-2007, 19:42

да ти кажа честно твойта тема не се различава ни най-малко от онези 90% ...тъпа раута !

kael
09-17-2007, 20:03
да ти кажа честно твойта тема не се различава ни най-малко от онези 90% ...тъпа раута !

човека помоли ама кой да гледа........

09-17-2007, 20:03

Между другото става въпрос за еднаквите заглавия, не съдържание!
Всеки си има лично мнение, всески притежана собствена индивидуалност, а ти си IdioOtKa!

free_spirit
09-17-2007, 20:08
Да ти кажа честно, и аз бях доста дълго време влюбена в момче с което бяхме скъсали,(около половин година след въпросното скъсване).Обаче се появи едно друго момче съвсем неочаквано и ме грабна ,така да се изразя с поведението си към мен,с това,че ме ми показваше уважение и се съобразяваше с всеки мой каприз и така-на шега ,на майтап нещата се получиха без всякакви високопарни любовни излияния и драматични признания в любов,ако се държиш с нея добре и й покажеш как се чувстваш,ако има какво да става между вас- ще стане. Просто бъди мъж на място,за да може тя да разчита на теб. :D надявам се мнението ми да те е окуражило 8-[ късмет :D

Poburkaniq
09-17-2007, 20:11
Да ти кажа честно, и аз бях доста дълго време влюбена в момче с което бяхме скъсали,(около половин година след въпросното скъсване).Обаче се появи едно друго момче съвсем неочаквано и ме грабна ,така да се изразя с поведението си към мен,с това,че ме ми показваше уважение и се съобразяваше с всеки мой каприз и така-на шега ,на майтап нещата се получиха без всякакви високопарни любовни излияния и драматични признания в любов,ако се държиш с нея добре и й покажеш как се чувстваш,ако има какво да става между вас- ще стане. Просто бъди мъж на място.

8) Ще се постарая, и брагодаря за вниманието!
Просто я обичам много и търпението ми се изчерпва, ама какво да се прави ше изчакам докато бившия и поизскочи от главата! O:)

koalka
09-17-2007, 20:17
Според мен не трябва да се занимаваш с нея, а и сам разбираш, че няма смисъл.Още мисли за бившия си приятел, което не е никак добре за започване на една връзка.

Poburkaniq
09-17-2007, 20:22
Според мен не трябва да се занимаваш с нея, а и сам разбираш, че няма смисъл.Още мисли за бившия си приятел, което не е никак добре за започване на една връзка.

Ми да и аз това си викам, ама няма да се занимавам само докато бившия и е в главата, тя ще продължи да е в моята глава повече от колкото бившия и в нейната, затова ............... абе времето ще покаже!

free_spirit
09-17-2007, 20:32

Ми аз не мисля че не трябва да се занимава-докато си на 15-16 или 17 наистина ти трябва време да преодолееш факта, че принца на мечтите ти всъщност е жаба и по-скоро си обсебен от някогашната връзка,отколкото влюбен в човека. Не може да се живее с миналото вечно-все пак ако беше истинско още щеше да е с бившия си-нали!? ще го забрави според мен,ако има човек до нея ,който да й го избие от главата и да я завърти на ново-казвам го защото съм го изпитала на свой гръб все пак и вече три години и кусур не съм се и сещала за който и да е бивш :D