View Full Version : Има ли?
Имали момичета които да правят само анален секс или само свирки или пък само вагиналн секс поне на този етап?
CuteBaby
09-18-2007, 06:03
Правя само орален и вагинален..дупето не си го давам 8-[ :P
само вагинален и анален...
Renate_Feliqr
09-18-2007, 11:36
Pravq pove4e analen i oralen sex.
ouT-oF(coNtr0L)
09-18-2007, 11:39
Анален не .. !
OMG !!!ne moga da gi razbera tezi,koito pravqt analen sex..ok nqma opastnost ot zabremenqvane...ama basi i gnusotiqta.....nikakvo udovolstvie...
OMG !!!ne moga da gi razbera tezi,koito pravqt analen sex..ok nqma opastnost ot zabremenqvane...ama basi i gnusotiqta.....nikakvo udovolstvie...
Ти пробвала ли си ?
Ти пробвала ли си ?
awee ti ne6to mai samo me presledva6 v temite i mi oponira6.....ne sum probvala,za6toto imenno ne moga da si obesnq,kakvo mu namirate..qvno 6te trqbva sama da razbera nqkoi den...
marina star
09-18-2007, 12:47
oralen i vaginalen :roll:
awee ti ne6to mai samo me presledva6 v temite i mi oponira6.....
Далеч съм от мисълта да те преследвам. Опонирам.. да, но не за да се заяждам, а просто защото имам мнение по въпроса, което явно не съвпада с твоето, и в случая защото съм пробвал и то не един път и ми хареса и на мен и на момичето, защото следващия път беше по нейно желание. Какво точно и харесва на нея, никога не съм я питал, но явно има нещо и не я е гнус.
krem4et0
09-18-2007, 13:42
Ти пробвала ли си ?
awee ti ne6to mai samo me presledva6 v temite i mi oponira6.....ne sum probvala,za6toto imenno ne moga da si obesnq,kakvo mu namirate..qvno 6te trqbva sama da razbera nqkoi den...
И аз така мислех, докато не се навих и не опитах. сега ми се ще да повторим. Ще видим кога де...
Не боли толкова-при вагинален секс и след 1 година и половина полов живот си ме боли доста повече и ако си се измила добре изобщо не е гнусно.
vra4anskokote
09-18-2007, 16:02
Pravila sum samo oralen i vaginalen...za sega ne6ta da 4uvam za analen :mrgreen:
Имали момичета които да правят само анален секс или само свирки или пък само вагиналн секс поне на този етап?
Ако правилно съм ти разбрала въпроса...и съдейки по отговорите - НЯМА ТАКИВА 8)
аз правя само вагинален! но мисля да пробвам анален, но ще е по натам :wink:
Защо някои не искат и да чуват за анален секс,а след като го направят им се иска още :shock:
А тези които са го правили опишете ми някак какво чувствате 8-[
Където ми отворят, там влизам.
SloW чукаш ли ги не заето океян им е дупето :) хахаха Няма Жена къде не дава има мъже къде незнаят как да поискат :P :P :wink:
bebito0o
09-20-2007, 17:26
и аз и аз и аз \:D/ \:D/ :mrgreen:
HouseSoul
09-20-2007, 17:57
Браво мойто момиче,така те искам ! Но все пак като пораснеш може да размислиш :roll: 8)
sladur4eto_f
09-20-2007, 19:59
pravq gi i 3-te i mi haresva stra6no mnogo osobeno analniq