View Full Version : лека болка в тестисите
питам дали е възможно да ме болят тестисите почти постоянно (не силно съвсем лекичко) от натиснане с приятелката ми.В смисъл не това натискане за което става въпрос всеки път почти а да се прегърнем и да я стисна към мен и отдоло да е доста натиснато.Дано да сте ме разбрали правилно чакам отгооври моля ви!
swords1010
09-18-2007, 19:02
Незабавно отиди на лекар (андролог, уролог или хирург), може да е сериозно!!!
marina star
09-18-2007, 19:03
Незабавно отиди на лекар (андролог, уролог или хирург), може да е сериозно!!!
nai-vqrnoto re6enie :!:
Kras4eto_lp
09-18-2007, 19:05
Дамм по добре отиди на лекар,защото може да те заболят попринцип малко при притискане,но не трябва да е постоянно :!:
ChRiSTiaNo_07
09-18-2007, 19:08
Наистина е най-добре да отидеш на лекар.
swords1010
09-18-2007, 19:19
До автора: съблечи се, и опитай, само с пръсти съвсем леко (наистина леко) да натиснеш тестисите си, ако от това изпитваш болка, при първа възможност потърси лекар! :wink:
не не като ги пипам нечувствам болка ей така както си седът и поедно вмреме почва леко да ме боли и минава.Всеки ден се виждаме с приятелката ми и доста се възбуждаме ма неможем да си свършим работата.После като се върна в къщи естествено си свършвам работата сам защото после боли доста...Та дали неможе да е нещо от хормоните или подобно?
не не като ги пипам нечувствам болка ей така както си седът и поедно вмреме почва леко да ме боли и минава.Всеки ден се виждаме с приятелката ми и доста се възбуждаме ма неможем да си свършим работата.После като се върна в къщи естествено си свършвам работата сам защото после боли доста...Та дали неможе да е нещо от хормоните или подобно?
swords1010
09-18-2007, 19:44
Ами тогава отиди на лекар наистина. :wink: