View Full Version : Нараних я много...
Edva li nqkoi 6te me razbere,no vse pak 6te se opitam...
taka,neznam kakvo napravih,az sum ujasne 4ovek,vlubih se v edno momi4e,zapo4nah da q tarsq,no togava vse o6te neznaeh,4e sum vluben v neq,igareh si s neq,lajeh q :smt011 neznam za6to go praveh,prosto taka bqh sviknal,smqtah 4e tova e normalniq na4in da se darji6 s edno momi4e,kakto i govoreh mili4ko i v sledva6tiq moment si tragvah bez pri4ina,prosto ne6to me kara6e da go pravq :!: Tq estveno ne iztrapq tova polojenie,skrahame se i pove4e ot polovin godina ne si govorehme :!: Prez,koeto vreme az si dadoh smetka,4e imam 4uvstva kum neq,potarsih q otnovo,zapo4nahme da izlizame.Tq si e vse sa6tata mili4ka,sladka,tazi za koqto me4tah prez tova vreme,koqto bqh izgubil...no nikakva trapka :smt009
Obe6tah i ne6ta,koito otnovo ne izplanih,sega tq misli,4e samo sum se podigral s neq,a az nqmam o4i da q pogledna ve4e,nqmam smelost da i iskam pro6ka pak,a dori neznam za kakvo stana taka,tq li be6e vinovna ili az,tq ima li o6te 4uvstva kum men.Strahuvam se da ne me othvarli,za6toto znam,4e az sum vinoven za vsi4ko.Sega nito az q tarsq,nito tq men,use6tam,4e iska da mi kaje ne6to,no nqma smelost,a az kato 4e li nqmam sili da se borq za neq,teparva da i pe4elq doverito i neznam dali moga da se promenq i da buda takuv kakuvto tq me iska!
Neznam imam 4uvstvoto,4e i dvamata prosto sme izmoreni edin ot drug...4e prosto ne ni e pisano da budem zaedno...
Заглавието на темата трябва да бъде написано на кирилица!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
MostHated
09-18-2007, 19:35
Тъпо лапе! :smt011
heartless*charm
09-18-2007, 19:35
потърси я и ще разбереш всеки отговор на въпросите си....
форумът, колкото и да е жалко, не е хороскоп :(
ми нз кво да ти кажа щом вече не ти вярва ти остава и ти да я забравиш или да се помачиш още за нейното доверие #-o просто нз :smt017
tam e rabotata,iskam q,no sqka6 nqmam sili da se borq za neq,napravo neznam kakvo mi stava kato q vidq,no neznaino za6to vinagi,kogato imam vazmojnost da sum s neq sam precakvam vsi4ko :smt009
Znam,4e tq izpitva ne6to kum men,no misli,4e otnovo sumq izlagal za6toto sprqh da q tarsq izvednaj,a sega dori ne si govorim,usmihvam i se,ama tq ne reagira,gleda me sqka6 o4kva da napravq ne6to,a az neznam ima li smisul da pravq ne6to,za da ne q naranq otnovo...
MiMcHeToOo
09-18-2007, 20:03
taka,neznam kakvo napravih,az sum ujasne 4ovek,vlubih se v edno momi4e,zapo4nah da q tarsq,no togava vse o6te neznaeh,4e sum vluben v neq,igareh si s neq,lajeh q :smt011 neznam za6to go praveh,prosto taka bqh sviknal,smqtah 4e tova e normalniq na4in da se darji6 s edno momi4e,kakto i govoreh mili4ko i v sledva6tiq moment si tragvah bez pri4ina,prosto ne6to me kara6e da go pravq :!: Tq estveno ne iztrapq tova polojenie,skrahame se i pove4e ot polovin godina ne si govorehme :!: Prez,koeto vreme az si dadoh smetka,4e imam 4uvstva kum neq,potarsih q otnovo,zapo4nahme da izlizame.Tq si e vse sa6tata mili4ka,sladka,tazi za koqto me4tah prez tova vreme,koqto bqh izgubil...no nikakva trapka :smt009
Obe6tah i ne6ta,koito otnovo ne izplanih,sega tq misli,4e samo sum se podigral s neq,a az nqmam o4i da q pogledna ve4e,nqmam smelost da i iskam pro6ka pak,a dori neznam za kakvo stana taka,tq li be6e vinovna ili az,tq ima li o6te 4uvstva kum men.Strahuvam se da ne me othvarli,za6toto znam,4e az sum vinoven za vsi4ko.Sega nito az q tarsq,nito tq men,use6tam,4e iska da mi kaje ne6to,no nqma smelost,a az kato 4e li nqmam sili da se borq za neq,teparva da i pe4elq doverito i neznam dali moga da se promenq i da buda takuv kakuvto tq me iska!
Neznam imam 4uvstvoto,4e i dvamata prosto sme izmoreni edin ot drug...4e prosto ne ni e pisano da budem zaedno...
що не и кажеш на нея всичкото тва което каза и на нас? може пък да те разбере.. ;)
ееее прочетох нахраних я и си викам тука ше става шоу
gLoRiOuS_aNGeL
09-18-2007, 20:18
Mislq 4e pone trqbva da opita6 da se promeni6 zaradi neq!Kogato obi4a6 nqkoi istinski ne si kazva6 "ne moga da sam razli4na(razli4en)",a "vednaga 6te se promenq"!Osven tova iniciativata v edna vrazka trqbva da q poema mom4eto!!!Taka 4e vednaga i se obadi,pokani q da izlezete i napravi vsi4ko vazmojno,za da badete zaedno!
deathproof
09-18-2007, 20:31
Знаеш ли дори и да не успееш да я спечелиш си длъжен да се опиташ да и обясниш нещата, защото тя е в ужасното положение да не знае какво става, да търси вина в себе си и като не я намира да се чувства объркана и несигурна дори в себе си. Говори с нея, кажи и колко държиш на нея и я остави тя да реши дали може и иска да е с теб.
Какви са тези филми?Омг Оо стегни се момче!Има и други!
Mislq 4e pone trqbva da opita6 da se promeni6 zaradi neq!Kogato obi4a6 nqkoi istinski ne si kazva6 "ne moga da sam razli4na(razli4en)",a "vednaga 6te se promenq"!Osven tova iniciativata v edna vrazka trqbva da q poema mom4eto!!!Taka 4e vednaga i se obadi,pokani q da izlezete i napravi vsi4ko vazmojno,za da badete zaedno!
E s kakvi o4i da i se obadq,mnogo pati obe6tavah da se obadq,no ne go napravih i az nz 6to,sigurno ot gordost ili ot strah da si priznaq,4e imam 4uvstva kum nqkoe momi4e #-o az si misleh,4e e samo uvle4enie i barzo 6te premine,no mina mnogo vreme samo za neq mislq,vijdam q vseki den,gledame se kakto predi,no nito tq nito az kazvame ne6to... :roll:
a tq dori i da iska da e s men,ve4e mi nqma doverie,az ne sum siguren dali sum gotov za seriozna vrazka i ne iskam da zapo4vam ne6to,na koeto kraqt e predvaritelno qsen i se povatrq mnogokratno,kak bih mogal da i obesnq vsi4ko tova :?: :!:
yellow_dress
09-19-2007, 15:15
ei avtora - q bydi malko po smel - kakvi sa ligotii, "nqmam smelost,..."ne moga da se borq"...kato 6te se mu4ite i dvamata pone i izqsni ne6tata za da e naqsno - taka q naranqva6 mnogo pove4e
dori da ne se syberete 6te si siguren 4e si kazal vsi4ko i nqma postoqnno da se 4udi6 kakvo bi stanalo "ako...
taka 4e moqt syvet e da potyrsi6 momi4eto kolkoto i da ti e neudobno i da i obqsni6 vsi4ko !
dosta ti e typo povedenieto - nai gi mrazq tezi koito prosto si trygvat i ni6to ne kazvat - to bilo mnogo skypo i trudno da se kajat 2 dumi
:smt011 :smt012 :smt011 :smt012
shivacheva
09-19-2007, 17:10
ееее прочетох нахраних я и си викам тука ше става шоу
Какви са тези филми?Омг Оо стегни се момче!Има и други!
+1
abe nz ama mnou tapo si postapil,govori s neq i se opitai da opravi6 ka6ata,koqto si zaburkal,vapreki,4e spored men 6ansa da te prieme otnovo e minimalen #-o
bloodranger
09-19-2007, 21:37
Mi tri dumi
Olql si sa! :smt012
bebe_s_bazuka
09-20-2007, 04:48
naistina si se darjal ujasno s momi4eto tq e o4akvala ne6to po taka ot teb a ti vseki pat si q naranqval i razo4aroval nanovo.opitai se da izgledi6 otno6eniqta si s neq opitai se d abade6 po mil i da zabravi6 za predi6noto si povedenie.nqma ot kakvo da te e e strah stiga otnovo da povqrva vav teb i ako te haresva tq 6te bade tvoq.no ve4e zagubeno doverie se pe4eli mn trudno trqbva malko po malko da i pokazva6 4e ti si se promenil i moje da ti vqrva imoje d araz4ita na teb.sas trah nqma da postigne6 ni6to smellostta mn pove4e pomaga ot straha.zatova obadi i se pomili i da ne ti se sardi 4e taka si se darjal i 4e ne si se obajdal pomoliq d ati dade 6ans da i pokaje4 4e si napravil ve4e kra4ka napred.obmislq dumite i deistviqta si taka sled vreme tq otnovo 6te ima doverie v teb.no ne izbarzvai ne6ta nqma taka da stanat za 1 den.edva sled kato otnovo q spe4eli6 togava ve4e moje6 d apristapi6 kam sa6testvenata 4as kato i priznae6 4e q haresva6 i iska6 da e s tebako te otblasne dai i vreme tova 6te pomoigne mejduvremenno prodaljavai da bade6 do neq i da si mil.vseki den i pokazvai 4e tq e specialna za teb samo taka tq 6te bade s teb ako te haresva i ima 4uvstva kam teb.a 6tom q haresva6 ne kazvai 4e neiska6 seriozna vrazka za6toto taka 6te te pomisli za ne si seriozen i samo se ebava6 s neq i neznae6 kakvo iska6.e tova e ot men nadqvam se 4e sam mogla da sam ti polezna s ne6to i uspeh s momi4eto dano da se saberete i da ste 6tastlivi \:D/ \:D/ \:D/
ABE TVA DA NE E 4AST OT NQKVA SAPUNKA :lol: :lol:
Angel4enebesno
09-20-2007, 07:29
Попитай себе си какво искаш:
нея или да останеш същия!Ако чувствата ти към нея са силни,май има смисъл да се промениш,не мислиш ли?!?
za men ti si pulen kreten..neoriantirano lape deto neznae kakvo iska no pak ako mojesh i na neq da kajesh vsichko tova koeto kaza i na nas....znam li tq moje i da te razbere.
ZaHaRcHe
09-20-2007, 19:15
thewolf85
04-19-2011, 13:39
Момче! ти си тъпанар! ти си овчар! момичето може би те е обичало, както може би никоя друга ще може някоя пак да те обича... и може би още те обича... къв идиот си ти, за да постъпваш така с нея? и да ми се обидиш, тва е! :? ще трябва доста да поработиш върху себе си...
Миии тии си билл нещо подобно на използвач поне по думите ти !
againstyou
04-19-2011, 14:51
Всичко се връща ! И как е сега ? Гадничко ли ти е ? А така !
Заглавието на темата трябва да бъде написано на кирилица!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
--
замислял ли си се че мн си я наранил по някакъв начин и може би вече не иска да бъде с теб?може би има друго момче в живота и вече приеми го нито си1вия нито последния..!!
BaffaLsc
04-19-2011, 16:03
Ами изпуснал си си шанса...Знаеш ,че имаш вина...остави момичето да си жишее живота,вместо да си губи времето с хора които не знаят какво искат!
kalpazanka
04-20-2011, 07:29
Спукахте се да давате съвети по тема отпреди 4 години. :lol: