View Full Version : връзка от разстояние?
Бихте ли писали в случай че ви се е случвало:
колко време продължи така :?:
1 Как поддържахте връзка :?:
2 Как се чувствахте :?:
3 Колко време беще най дългият ви период да сте далеч 1 от друг :?:
4 Колко време останахте заедно :?:
5 Заради разстоянието и невъзможността да се виждате толкова дълго ли се разделихте :?:
6 Какво мислите за този тип връзки :?:
С приятеля ми сме така вече почти 9 месеца До сега ~ 1 заедно 1 разделени... Януари той заминава за 7 месеца... и най вероятно няма да се виждаме-нашите не знаят че ходим (ако разберат ще ме убият) а съм на 16...
т.10 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
MiMcHeToOo
09-18-2007, 20:15
5 Заради разстоянието и невъзможността да се виждате толкова дълго ли се разделихте :?:
С приятеля ми сме така вече почти 9 месеца До сега ~ 1 заедно 1 разделени... Януари той заминава за 7 месеца... и най вероятно няма да се виждаме-нашите не знаят че ходим (ако разберат ще ме убият) а съм на 16...
1. през интернет.. скайп, мирк и така нататък ;)
2.супер.. въпреки, че леко хм.. как да се изразя по точно.. тъпо, че не можем да се виждаме често..
3. ми.. 2-3 седмици
4.ахаха.. още сме заедно :Р
5. не сме се разделили още, но ако се разделим (дано не се случва) в никакъв случай няма да е разстоянието, защото просто при нас не е чак толкова голямо :)
6. сладка любов е.. хем ти горчи от болката, че не се виждате често, хем ти е сладко като се видите, защото не сте се виждали определено време :)
колкото до родителите ти.. мисля, че е крайно време да им изясниш, че не си малка и, че сама решаваш личния си живот ;)
MostHated
09-18-2007, 20:18
He се занимавам с простотии.. ;юбов по скайп...
gLoRiOuS_aNGeL
09-18-2007, 20:20
Ammm,ne mislq,4e edna takava vrazka moje da prodalji dalgo...
mi po skypeto razdelihme se 6tot vaob6te ne se vijadahme prodaljihme 2 meseca s dve dumi mnogo e trudno i 6te ti kaja ako si idva 4esto da no ina4e4 razstoqnieto...e mn kofti i trudno
scorpias
09-19-2007, 03:52
Не съм ти чел и грам от поста ама не ми аресва
Sweet__baby
09-19-2007, 05:13
Ами например аз преди във флиртчето се запознах със моето момче. Той е от Пловдив, а аз от София. Писахме си по Скайп 2 месеца, докато 1 ден вече се видяхме за 1 път.. и така потръгнаха нещата. После той идва в София, аз ходих в Пловдив ии..така! :wink: Но наистина мнооого е мъчително това, че е далеч и че не се виждаме всеки ден...Но както и да е. Това се преодолява и вярваме, че едно разстояние не може да ни раздели... :| [/b]
Зависи от годините ви.
Ако сте още ученици (7-8 или 11-12 клас) винаги може 1 от вас двамата да отиде да учи в твоя град, а ако сте по големи може направо работа да почнете...
Маика ми и баща ми са били от различни градове ама са учили в 1 град и след това сам се появил аз :D :roll:
Съществува ли такова нещо като връзка от разстояние? Като са на 100 км. еин от друг как могат да имат връзка? Звънят си по телефона - О, как си мило, какво правиш .. бля, бля. Такова нещо няма, не се заблуждавайте!
Съществува ли такова нещо като връзка от разстояние? Като са на 100 км. еин от друг как могат да имат връзка? Звънят си по телефона - О, как си мило, какво правиш .. бля, бля. Такова нещо няма, не се заблуждавайте! =D> Ако не го бях написал аз, щях да си помисля, че има и др нормални тук. :smt005
Не съм имала такава връзка и не съм подддържала подобни отношения.За мен би било доста трудно, дори и да обичам човека до мен.Все пак това невиждане и това чатене по скайп може да убие връзката...
Sweet__baby
09-19-2007, 07:47
Абе не само чатене по скайп, бе! :smt019 Като има възможност, за да се видят момчето и момичето...кво??? :smt019
IKisseDAGirL
09-19-2007, 09:23
1. Виждаме се всяка седмица, когато не е в града си говорим по телефона и по Skype.
2. Чувствам се добре :) Разстоянието не е кой знае колко голямо, а и като се видим не можем да се скараме, защото времето ни минава в това да се разтъжим и да си говорим O:)
3. 3 седмици
4. Все още сме заедно. (Събрахме се от преди той да замине и си продължаваме. Иначе са горе-долу 4 месеца от както не е в града.)
5. Нямаме намерение да се разделяме.
6. Преди бях отрицателно настроена, но не можеш да си избираш кого да обичаш. Дори и да си хвана някой от моя град, с който да се виждаме всеки ден, ако нямам чувства към него какъв е смисълът?
При такива връзки много зависи колко голямо е разстоянието и има ли възможност за жив контакт... Едно е да си се виждате редовно, и друго е 7 месеца да не поддържате връзка :? Далеч от очите - далеч от сърцето.
DarkAngelOfHope
09-19-2007, 09:55
ами с моята приятелка от неделя ни делят около 320 КМ, отиде да учи в София, но аз смятам че ще се справим с това, не сме от вчера заедно, след по малко от месец стават 2 години, така че вярвам че ще се справим, то зависи от хората де, но аз не се съмнявам в нашата връзка ... :)
1 Как поддържахте връзка :?: Скайп, телефон, смс-и, пощенски картички, писма...
2 Как се чувствахте :?: Нещастна, когато съм далече и безумно щастлива, когато сме заедно... И много влюбена.
3 Колко време беще най дългият ви период да сте далеч 1 от друг :?: 51 дена
4 Колко време останахте заедно :?: Още сме заедно. 10 месеца ще станат.
5 Заради разстоянието и невъзможността да се виждате толкова дълго ли се разделихте :?: Слава богу, не сме се разделили. Не съм си го и помисляла, въпреки разстоянието. Обичам го без значение колко километра ни делят.
6 Какво мислите за този тип връзки :?: Емоционални. Плача от мъка, когато заминавам, и от щастие, когато се прибирам. И все пак ми се струва, че има нещо вярно в твърдението, че разстоянието убива малките страсти и разпалва големите. Когато си далече от някого осъзнаваш колко е болезнено отсъствието му. Километрите не ми пречат да обичам приятеля си и да бъда винаги до него и част от живота му, дори и когато не мога да съм тук и да го докосна.
т.10 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
abe kvo sum napravila puk sega?otgovorih na vuprosite!!! :smt013
FiRe_LaDy
09-19-2007, 19:18
Имах такава еръзка малко повече от година ... просто са обречени от самото начало и съм против такива връзки ....
1 Mi kat ne se vijdahme po telefona ili skaipa
2 Gadno mn qsno vijdame se samo lqtoto i vakanciite deto sa dove4e ot 2 dena
3 1 mesec
4 O6te sme ot 1 godina
5 O6te sme zaednoooo :P
6 gadnoooooo
Sweet__baby
10-04-2007, 06:07
no ... se obichame i spored men rastoqnieto ne e pre4ka ! =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> Ето още един човек, който мисли като мен! =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> :smt016 :smt016
`Death`Whore``
10-04-2007, 06:29
Едни познати са от различни градове и са ходили 1 година така...сега живеят заедно в София. Иначе всичко зависи от мотивацията и парите всъщност. Например ако се виждате веднъж на 2 седмици, но сте по 3 дни заедно, спинкате си заедно и всичко е окей. Но ако сер виждате веднъж на месец за 1 кафе...няма да го бъде.
my_sexy_lover
10-04-2007, 11:14
naprotif ima :smt011 az sam na 16 a gadjeto mi e na 18 i mnogo se obichame :} na 150 kilometra sme razdeleni priblizitelno no se vijdame prez 2 sedmici :cry: tejko mi e no kogato se vidim ne se razdelqme za6toto toi si idva samo za petaka sabotata i nedelqta si tragva .... dosega ne sme se karali zaredi raztoqnieto i nemislq 4e 6te stane ve4e sme zaedno 11 meseca i se nadqvam da prodalji o6te mnogo vreme :wink: zatova ako i dvamata se obichate mnogo silno tfa nqma da vi e pre4ka [-X
Wrathchild
10-04-2007, 11:49
1 Как поддържахте връзка IRC, Skype, по телефона...
2 Как се чувствахте Предвид, че ми беше средство да забравя един човек... все тая ми беше честно казано...
3 Колко време беще най дългият ви период да сте далеч 1 от друг Виждахме се веднъж в месеца, така че... месец...
4 Колко време останахте заедно Малко... 3-4 месеца...
5 Заради разстоянието и невъзможността да се виждате толкова дълго ли се разделихте Не. Причините бяха много по-дълбоки и може би щяхме да се разделим дори по-скоро ако не беше разстоянието.
6 Какво мислите за този тип връзки Нищо против тях, някои остават доста силни. Но аз не бих се подложила на това отново.
Тука говоря за последната... щото съм имала 3-4 такива...
Water_lili
10-04-2007, 12:19
1 Как поддържахте връзка
:arrow: online i чрез безкраини разговори по телефона
2 Как се чувствахте
:arrow: ми по принцип се чувствам супер като сме заедно изживяваме невероятни нещта и после ми е много мъчно и тъжно като дойде момента за раздялата,понякога ми е и малко самотно,но не е болка за умиране все пак има и телефони
3 Колко време беще най дългият ви период да сте далеч 1 от друг
:arrow: ми около 3-4 месеца
4 Колко време останахте заедно
:arrow: вече сме заедно от 1 година и 5 месеца и правим всичко вазможно да се виждаме колкото се може по често
5 Заради разстоянието и невъзможността да се виждате толкова дълго ли се разделихте
:arrow: ми аз още сам си с приятеля ми и за сега няма и тендензия да се разделяме,
6 Какво мислите за този тип връзки
:arrow: разстоянието дори бих казала засилва нащте чувства и доверието един към друг,а и го няма проблема че може да се отегчите един от друг след като сте заедно всеки ден на всякаде
1. Поддържаме връзка през скайп, смс-и, мейли понякога, телефонни обаждания. Всичко възможно. Преакваме два уикенда в месеца заедно - единия остава да преспи в дома на другия за две нощи.
2. Чувствам се добре. Връзката от разстояние определено има своите предимства. Отношенията ни са стабилни, това ме интересува.
3. Най-дълго сме били разделени за 3 седмици.
4. Все още сме заедно. Близо година вече.
5. Разстоянието и невъзможността да се виждаме винаги е била заплаха. Но дори и да станеше реалност, пак нямаше да се откажем и щяхме да продължим да поддържаме отношенията си до момента, когато трудният период вече ще е отминал.
6. За този тип връзки смятам, че много предпоставки трябва да са налице, за да може всичко да се осъществи, а не да остане само блян. Първо трябва да има много силни чувства. Също желязна воля. Много външни фактори като възраст, родители, обстоятелства могат да окажат неблагоприятно влияние и да попречат на срещите.
Ако трябва да употребя само една дума, то тя ще бъде трудни
sladkish_14
10-04-2007, 14:12
колко време продължи така
1 Как поддържахте връзка
2 Как се чувствахте
5 Заради разстоянието и невъзможността да се виждате толкова дълго ли се разделихте
1.Както се поддържа и връзка с такъв,който е на 1км от теб...с любов :wink:
2.ЧувстваМ се прекрасно
3.Беше доста дълъг :roll: .....
4.Днеска правим шестият месец :smt008
5.Няма да се разделим заради това,обедена съм в него и в мен си!Трябва да е нещо друго за да се разделим-разстоянието не е проблем [-X
6.Понякога една такава връзка е много по-силна от "обикновенните" :!: Но някои хора ги отричат #-o Може би,защото са нямали такава или просто не е била много силна...
sentient_
10-04-2007, 15:22
1. По телефона( по 56пъти на ден)
2. Щастлива, но понякога самичка
3.1седмица
4. 6месеца
5. Почина.. :( катастрофира.....
6. Стига да има любов всечко е Ок
MaRiNkA_16
10-04-2007, 18:27
1 Как поддържахте връзка :?: ami pi6em si po skype,sus sms i se 4yvame po telefona
2 Как се чувствахте :?: gadno e dosta 6toto iskam da sum si s nego i da si go gy6kam
3 Колко време беще най дългият ви период да сте далеч 1 от друг :?:2 meseca mislq 4e
4 Колко време останахте заедно :?: vse o6te sme zaedno ve4e polovin godina
5 Заради разстоянието и невъзможността да се виждате толкова дълго ли се разделихте :?: ne sme se razdelili(gore pisah)
6 Какво мислите за този тип връзки :?: ami ne sa nai podhodq6tite ama kato se sly4at puk da nqma da gi izbqgvame
spored men ne e i nujno va6ite da razbirat prosto 6e si poddurjate vruzka i 6e go 4aka6 ako naistina iska6 da si s nego (i az sum na 16)
1 Как поддържахте връзка :?: Скайп, телефон, смс-и, пощенски картички, писма...
2 Как се чувствахте :?: Нещастна, когато съм далече и безумно щастлива, когато сме заедно... И много влюбена.
3 Колко време беще най дългият ви период да сте далеч 1 от друг :?: 51 дена
4 Колко време останахте заедно :?: Още сме заедно. 10 месеца ще станат.
5 Заради разстоянието и невъзможността да се виждате толкова дълго ли се разделихте :?: Слава богу, не сме се разделили. Не съм си го и помисляла, въпреки разстоянието. Обичам го без значение колко километра ни делят.
6 Какво мислите за този тип връзки :?: Емоционални. Плача от мъка, когато заминавам, и от щастие, когато се прибирам. И все пак ми се струва, че има нещо вярно в твърдението, че разстоянието убива малките страсти и разпалва големите. Когато си далече от някого осъзнаваш колко е болезнено отсъствието му. Километрите не ми пречат да обичам приятеля си и да бъда винаги до него и част от живота му, дори и когато не мога да съм тук и да го докосна.
+1
danger4343
10-23-2007, 09:11
Emi az po princip sam nqmala takava vrazka, no imam priqtelki koito sa bili razdeleni s tehnite priqteli i 4estno da ti kaja za nqkoi ot tqh ne6tata ne zavar6iha dobre. Az ina4e mislq 4e takava vrazka na raztoqnie nqma da e zadalgo, samo po telefona ne moje da se podarja lubovta, nali znae6:"Dale4 ot o4ite, dale4 ot sarceto".
girl_in_black
10-23-2007, 09:32
Ами нашата любов е малко от растояние.Виждаме се веднъж надве седмици, е понякога по-често.Поддържаме връзка по телефона и в скоро време по скайп.Не мисля, че растоянието може да е голяма пречка
Punisherrr
10-23-2007, 10:20
С приятеля ми се запознахме в един форум през Май.Аз съм на 14 той на 18.Аз жиевя в София,той в Стара Загора. Ииии ква стана тя... писахме си,писахме си няколко месеца,опознахме се,сближихме се доста иии един хубав ден той дойде,видяхме се и така. И сега още сме заедно.Той идва веднъж седмично(за жалост някой път веднъж на две седмици).Прекарваме деня заедно и вечерта си тръгва.През останалото време си говорим я по скайп я по телефона...
Доста е трудно така,но като се обичаме нищо не може да попречи да ни е добре заедно. :-)
Така,че такива връзки са напълно възможни!
ИН КЕН БИДОН :-D
колко време продължи така
1 Как поддържахте връзка
2 Как се чувствахте
amii poddurjahme q po telefona (ot edna strana be6e sladko...,no ot dr be6e mi mn mu4no.. :smt009 :smt086 ...izdurjahme 4 meseca...razdelihme se za6toto ne ojehme da se vijdame 4esto....aa mn go obi4ah(daje mislq 4e i o6te go....)dori ima veroqtnost pak da se subereme....koeto hi4 ne e hubavo(za men)
ne mislq 4e tozi tip vruzki sa lo6i prosto trqbva da pravqt i dvamata po ne6to za da se vijdat po 4esto,koeto ponqkoga e nevyzmojno
p.p na 16 sum
ami za men tova ne e vrazka i izbqgvam takiva vrazki ... yseshtaneto ne e sushtoto kato v normalnite vrazki .... ne mojesh da ochakvash ot choveka da bude samo s teb i takiva rayti .... za me tova ne e vrazka
maLka_FukLa
10-26-2007, 20:21
Първо да ти кажа с него се запознахме на морето супер много си допаднахме той е същинско ~АнГеЛчЕ~ :twisted:
разделят ни около 250км :-# супер много ми липсва но всеки ден (без излючения) си чатим и говорим по скайпа естествено няма цуни гуни . . :-# но просто не мога без него той е мн мил добър и готин много си го обичам и той също ме обича (по 2340 пъти на ден ми го казва :smt007 )
1 Как поддържахте връзка . . . Чрез скайп :]
2 Как се чувствахте . . . ох много ми липсва с всеки ден все повече и повече ми липсва и все повече и повече го обичам
3 Колко време беще най дългият ви период да сте далеч 1 от друг. . . 2 месеца стават
4 Колко време останахте заедно. . . 2 месеца :]
5 Заради разстоянието и невъзможността да се виждате толкова дълго ли се разделихте. . . не сме се разделили още...дано никога не се разделяме :-)
6 Какво мислите за този тип връзки. . . ами гадното е че не можете да се виждате (поне в моя случай) но пък така разбираш колко много държиш на него/нея и колко много го/я обичаш :smt007
Miracle`Girl
10-26-2007, 22:03
1 Как поддържахте връзка -мирк и по телефона
2 Как се чувствахте - ужасно
3 Колко време беще най дългият ви период да сте далеч 1 от друг -много
4 Колко време останахте заедно - около година
5 Заради разстоянието и невъзможността да се виждате толкова дълго ли се разделихте -не само , трудно е да си вярвате ако не се познавате от дълго
6 Какво мислите за този тип връзки - нямат смисъл
Am ... lubovta ne se kazva a se dokazva .... kak ti e dokazal che te obicha?Vijdam che si se privurzala strashno mnogo kum nego ....,no .... pak shte ti kaja .... tov spored men ne e vrazka ... dori i samo 250km da vi delqt ... drygo si e kato e do teb i ti pokazva che te obicha .... :)))Zatova mila ne se izmachvai :)))) ReLaX,take it easy :D
1 Как поддържахте връзка - скайп,GSM
2 Как се чувствахте - еми яко ама ся ми е болна тема
3 Колко време беще най дългият ви период да сте далеч 1 от друг - 4месеца
9месеца
5 Заради разстоянието и невъзможността да се виждате толкова дълго ли се разделихте - абе и аз не знам зашо честно казано [-o< щото е тъп най вероятно...
6 Какво мислите за този тип връзки - няя го повторя няма смисъл,не вървят такива връзки :-s
hatercrew
10-27-2007, 16:25
ahh poprincip bqh mnogo protiv vryzkite ot raztoqnie dokato est ne se slu4i na men toi e ot vidin az ot gabrovo no i prez um ne mi minava da go ostavq prosto go obojavam :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 =P~ =P~ =P~ :smt054 :smt055 :smt057 :-) :-)
Sexitooo{}
10-27-2007, 20:38
1. pO GsM-a
2. aMi kakto pri vsqka vrazka.. 4uvstvoto ne e biLo razlichno...
3. 2 sedmici..
4. 1 godina i 3 meseca..
5. ne.. tfa ne e bilo nikoga problem z anas.. prosto vsi4ko idva za da si otide...
6. vrazka kato vrazka.. ne vijdam nishto razlichno...