Влез

View Full Version : връзка от разстояние?

_angel_
09-18-2007, 19:43
Бихте ли писали в случай че ви се е случвало:
колко време продължи така :?:

1 Как поддържахте връзка :?:

2 Как се чувствахте :?:

3 Колко време беще най дългият ви период да сте далеч 1 от друг :?:

4 Колко време останахте заедно :?:

5 Заради разстоянието и невъзможността да се виждате толкова дълго ли се разделихте :?:

6 Какво мислите за този тип връзки :?:

С приятеля ми сме така вече почти 9 месеца До сега ~ 1 заедно 1 разделени... Януари той заминава за 7 месеца... и най вероятно няма да се виждаме-нашите не знаят че ходим (ако разберат ще ме убият) а съм на 16...

gazarka
09-18-2007, 20:09
т.10 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

MiMcHeToOo
09-18-2007, 20:15

5 Заради разстоянието и невъзможността да се виждате толкова дълго ли се разделихте :?:

С приятеля ми сме така вече почти 9 месеца До сега ~ 1 заедно 1 разделени... Януари той заминава за 7 месеца... и най вероятно няма да се виждаме-нашите не знаят че ходим (ако разберат ще ме убият) а съм на 16...

1. през интернет.. скайп, мирк и така нататък ;)

2.супер.. въпреки, че леко хм.. как да се изразя по точно.. тъпо, че не можем да се виждаме често..

3. ми.. 2-3 седмици

4.ахаха.. още сме заедно :Р

5. не сме се разделили още, но ако се разделим (дано не се случва) в никакъв случай няма да е разстоянието, защото просто при нас не е чак толкова голямо :)

6. сладка любов е.. хем ти горчи от болката, че не се виждате често, хем ти е сладко като се видите, защото не сте се виждали определено време :)

колкото до родителите ти.. мисля, че е крайно време да им изясниш, че не си малка и, че сама решаваш личния си живот ;)

MostHated
09-18-2007, 20:18
He се занимавам с простотии.. ;юбов по скайп...

gLoRiOuS_aNGeL
09-18-2007, 20:20
Ammm,ne mislq,4e edna takava vrazka moje da prodalji dalgo...

09-18-2007, 23:05
mi po skypeto razdelihme se 6tot vaob6te ne se vijadahme prodaljihme 2 meseca s dve dumi mnogo e trudno i 6te ti kaja ako si idva 4esto da no ina4e4 razstoqnieto...e mn kofti i trudno

scorpias
09-19-2007, 03:52

Не съм ти чел и грам от поста ама не ми аресва

Sweet__baby
09-19-2007, 05:13
Ами например аз преди във флиртчето се запознах със моето момче. Той е от Пловдив, а аз от София. Писахме си по Скайп 2 месеца, докато 1 ден вече се видяхме за 1 път.. и така потръгнаха нещата. После той идва в София, аз ходих в Пловдив ии..така! :wink: Но наистина мнооого е мъчително това, че е далеч и че не се виждаме всеки ден...Но както и да е. Това се преодолява и вярваме, че едно разстояние не може да ни раздели... :| [/b]

09-19-2007, 06:45
Зависи от годините ви.
Ако сте още ученици (7-8 или 11-12 клас) винаги може 1 от вас двамата да отиде да учи в твоя град, а ако сте по големи може направо работа да почнете...
Маика ми и баща ми са били от различни градове ама са учили в 1 град и след това сам се появил аз :D :roll:

09-19-2007, 07:24
Съществува ли такова нещо като връзка от разстояние? Като са на 100 км. еин от друг как могат да имат връзка? Звънят си по телефона - О, как си мило, какво правиш .. бля, бля. Такова нещо няма, не се заблуждавайте!

09-19-2007, 07:28
Съществува ли такова нещо като връзка от разстояние? Като са на 100 км. еин от друг как могат да имат връзка? Звънят си по телефона - О, как си мило, какво правиш .. бля, бля. Такова нещо няма, не се заблуждавайте! =D> Ако не го бях написал аз, щях да си помисля, че има и др нормални тук. :smt005

koalka
09-19-2007, 07:39
Не съм имала такава връзка и не съм подддържала подобни отношения.За мен би било доста трудно, дори и да обичам човека до мен.Все пак това невиждане и това чатене по скайп може да убие връзката...

Sweet__baby
09-19-2007, 07:47
Абе не само чатене по скайп, бе! :smt019 Като има възможност, за да се видят момчето и момичето...кво??? :smt019

IKisseDAGirL
09-19-2007, 09:23
1. Виждаме се всяка седмица, когато не е в града си говорим по телефона и по Skype.

2. Чувствам се добре :) Разстоянието не е кой знае колко голямо, а и като се видим не можем да се скараме, защото времето ни минава в това да се разтъжим и да си говорим O:)

3. 3 седмици

4. Все още сме заедно. (Събрахме се от преди той да замине и си продължаваме. Иначе са горе-долу 4 месеца от както не е в града.)

5. Нямаме намерение да се разделяме.

6. Преди бях отрицателно настроена, но не можеш да си избираш кого да обичаш. Дори и да си хвана някой от моя град, с който да се виждаме всеки ден, ако нямам чувства към него какъв е смисълът?

При такива връзки много зависи колко голямо е разстоянието и има ли възможност за жив контакт... Едно е да си се виждате редовно, и друго е 7 месеца да не поддържате връзка :? Далеч от очите - далеч от сърцето.

DarkAngelOfHope
09-19-2007, 09:55
ами с моята приятелка от неделя ни делят около 320 КМ, отиде да учи в София, но аз смятам че ще се справим с това, не сме от вчера заедно, след по малко от месец стават 2 години, така че вярвам че ще се справим, то зависи от хората де, но аз не се съмнявам в нашата връзка ... :)

Barbie
09-19-2007, 10:42
1 Как поддържахте връзка :?: Скайп, телефон, смс-и, пощенски картички, писма...

2 Как се чувствахте :?: Нещастна, когато съм далече и безумно щастлива, когато сме заедно... И много влюбена.

3 Колко време беще най дългият ви период да сте далеч 1 от друг :?: 51 дена

4 Колко време останахте заедно :?: Още сме заедно. 10 месеца ще станат.

5 Заради разстоянието и невъзможността да се виждате толкова дълго ли се разделихте :?: Слава богу, не сме се разделили. Не съм си го и помисляла, въпреки разстоянието. Обичам го без значение колко километра ни делят.

6 Какво мислите за този тип връзки :?: Емоционални. Плача от мъка, когато заминавам, и от щастие, когато се прибирам. И все пак ми се струва, че има нещо вярно в твърдението, че разстоянието убива малките страсти и разпалва големите. Когато си далече от някого осъзнаваш колко е болезнено отсъствието му. Километрите не ми пречат да обичам приятеля си и да бъда винаги до него и част от живота му, дори и когато не мога да съм тук и да го докосна.

gazarka
09-19-2007, 18:45
т.10 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
abe kvo sum napravila puk sega?otgovorih na vuprosite!!! :smt013

FiRe_LaDy
09-19-2007, 19:18
Имах такава еръзка малко повече от година ... просто са обречени от самото начало и съм против такива връзки ....

nqqime
09-20-2007, 19:08

1 Mi kat ne se vijdahme po telefona ili skaipa

2 Gadno mn qsno vijdame se samo lqtoto i vakanciite deto sa dove4e ot 2 dena

3 1 mesec

4 O6te sme ot 1 godina

5 O6te sme zaednoooo :P

6 gadnoooooo

Sweet__baby
10-04-2007, 06:07
no ... se obichame i spored men rastoqnieto ne e pre4ka ! =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> Ето още един човек, който мисли като мен! =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> :smt016 :smt016

`Death`Whore``
10-04-2007, 06:29
Едни познати са от различни градове и са ходили 1 година така...сега живеят заедно в София. Иначе всичко зависи от мотивацията и парите всъщност. Например ако се виждате веднъж на 2 седмици, но сте по 3 дни заедно, спинкате си заедно и всичко е окей. Но ако сер виждате веднъж на месец за 1 кафе...няма да го бъде.

my_sexy_lover
10-04-2007, 11:14
naprotif ima :smt011 az sam na 16 a gadjeto mi e na 18 i mnogo se obichame :} na 150 kilometra sme razdeleni priblizitelno no se vijdame prez 2 sedmici :cry: tejko mi e no kogato se vidim ne se razdelqme za6toto toi si idva samo za petaka sabotata i nedelqta si tragva .... dosega ne sme se karali zaredi raztoqnieto i nemislq 4e 6te stane ve4e sme zaedno 11 meseca i se nadqvam da prodalji o6te mnogo vreme :wink: zatova ako i dvamata se obichate mnogo silno tfa nqma da vi e pre4ka [-X

Wrathchild
10-04-2007, 11:49
1 Как поддържахте връзка IRC, Skype, по телефона...

2 Как се чувствахте Предвид, че ми беше средство да забравя един човек... все тая ми беше честно казано...

3 Колко време беще най дългият ви период да сте далеч 1 от друг Виждахме се веднъж в месеца, така че... месец...

4 Колко време останахте заедно Малко... 3-4 месеца...

5 Заради разстоянието и невъзможността да се виждате толкова дълго ли се разделихте Не. Причините бяха много по-дълбоки и може би щяхме да се разделим дори по-скоро ако не беше разстоянието.

6 Какво мислите за този тип връзки Нищо против тях, някои остават доста силни. Но аз не бих се подложила на това отново.

Тука говоря за последната... щото съм имала 3-4 такива...

Water_lili
10-04-2007, 12:19
1 Как поддържахте връзка

:arrow: online i чрез безкраини разговори по телефона
2 Как се чувствахте

:arrow: ми по принцип се чувствам супер като сме заедно изживяваме невероятни нещта и после ми е много мъчно и тъжно като дойде момента за раздялата,понякога ми е и малко самотно,но не е болка за умиране все пак има и телефони
3 Колко време беще най дългият ви период да сте далеч 1 от друг

:arrow: ми около 3-4 месеца
4 Колко време останахте заедно

:arrow: вече сме заедно от 1 година и 5 месеца и правим всичко вазможно да се виждаме колкото се може по често
5 Заради разстоянието и невъзможността да се виждате толкова дълго ли се разделихте
:arrow: ми аз още сам си с приятеля ми и за сега няма и тендензия да се разделяме,
6 Какво мислите за този тип връзки
:arrow: разстоянието дори бих казала засилва нащте чувства и доверието един към друг,а и го няма проблема че може да се отегчите един от друг след като сте заедно всеки ден на всякаде

My_Dear
10-04-2007, 13:59
1. Поддържаме връзка през скайп, смс-и, мейли понякога, телефонни обаждания. Всичко възможно. Преакваме два уикенда в месеца заедно - единия остава да преспи в дома на другия за две нощи.

2. Чувствам се добре. Връзката от разстояние определено има своите предимства. Отношенията ни са стабилни, това ме интересува.

3. Най-дълго сме били разделени за 3 седмици.

4. Все още сме заедно. Близо година вече.

5. Разстоянието и невъзможността да се виждаме винаги е била заплаха. Но дори и да станеше реалност, пак нямаше да се откажем и щяхме да продължим да поддържаме отношенията си до момента, когато трудният период вече ще е отминал.

6. За този тип връзки смятам, че много предпоставки трябва да са налице, за да може всичко да се осъществи, а не да остане само блян. Първо трябва да има много силни чувства. Също желязна воля. Много външни фактори като възраст, родители, обстоятелства могат да окажат неблагоприятно влияние и да попречат на срещите.
Ако трябва да употребя само една дума, то тя ще бъде трудни

sladkish_14
10-04-2007, 14:12
колко време продължи така

1 Как поддържахте връзка

2 Как се чувствахте

5 Заради разстоянието и невъзможността да се виждате толкова дълго ли се разделихте

1.Както се поддържа и връзка с такъв,който е на 1км от теб...с любов :wink:
2.ЧувстваМ се прекрасно
3.Беше доста дълъг :roll: .....
4.Днеска правим шестият месец :smt008
5.Няма да се разделим заради това,обедена съм в него и в мен си!Трябва да е нещо друго за да се разделим-разстоянието не е проблем [-X
6.Понякога една такава връзка е много по-силна от "обикновенните" :!: Но някои хора ги отричат #-o Може би,защото са нямали такава или просто не е била много силна...

sentient_
10-04-2007, 15:22

1. По телефона( по 56пъти на ден)
2. Щастлива, но понякога самичка
3.1седмица
4. 6месеца
5. Почина.. :( катастрофира.....
6. Стига да има любов всечко е Ок

MaRiNkA_16
10-04-2007, 18:27

1 Как поддържахте връзка :?: ami pi6em si po skype,sus sms i se 4yvame po telefona

2 Как се чувствахте :?: gadno e dosta 6toto iskam da sum si s nego i da si go gy6kam

3 Колко време беще най дългият ви период да сте далеч 1 от друг :?:2 meseca mislq 4e

4 Колко време останахте заедно :?: vse o6te sme zaedno ve4e polovin godina

5 Заради разстоянието и невъзможността да се виждате толкова дълго ли се разделихте :?: ne sme se razdelili(gore pisah)

6 Какво мислите за този тип връзки :?: ami ne sa nai podhodq6tite ama kato se sly4at puk da nqma da gi izbqgvame

spored men ne e i nujno va6ite da razbirat prosto 6e si poddurjate vruzka i 6e go 4aka6 ako naistina iska6 da si s nego (i az sum na 16)

kPuCkA
10-22-2007, 12:02
1 Как поддържахте връзка :?: Скайп, телефон, смс-и, пощенски картички, писма...

2 Как се чувствахте :?: Нещастна, когато съм далече и безумно щастлива, когато сме заедно... И много влюбена.

3 Колко време беще най дългият ви период да сте далеч 1 от друг :?: 51 дена

4 Колко време останахте заедно :?: Още сме заедно. 10 месеца ще станат.

5 Заради разстоянието и невъзможността да се виждате толкова дълго ли се разделихте :?: Слава богу, не сме се разделили. Не съм си го и помисляла, въпреки разстоянието. Обичам го без значение колко километра ни делят.

6 Какво мислите за този тип връзки :?: Емоционални. Плача от мъка, когато заминавам, и от щастие, когато се прибирам. И все пак ми се струва, че има нещо вярно в твърдението, че разстоянието убива малките страсти и разпалва големите. Когато си далече от някого осъзнаваш колко е болезнено отсъствието му. Километрите не ми пречат да обичам приятеля си и да бъда винаги до него и част от живота му, дори и когато не мога да съм тук и да го докосна.

+1

danger4343
10-23-2007, 09:11
Emi az po princip sam nqmala takava vrazka, no imam priqtelki koito sa bili razdeleni s tehnite priqteli i 4estno da ti kaja za nqkoi ot tqh ne6tata ne zavar6iha dobre. Az ina4e mislq 4e takava vrazka na raztoqnie nqma da e zadalgo, samo po telefona ne moje da se podarja lubovta, nali znae6:"Dale4 ot o4ite, dale4 ot sarceto".

girl_in_black
10-23-2007, 09:32
Ами нашата любов е малко от растояние.Виждаме се веднъж надве седмици, е понякога по-често.Поддържаме връзка по телефона и в скоро време по скайп.Не мисля, че растоянието може да е голяма пречка

Punisherrr
10-23-2007, 10:20
С приятеля ми се запознахме в един форум през Май.Аз съм на 14 той на 18.Аз жиевя в София,той в Стара Загора. Ииии ква стана тя... писахме си,писахме си няколко месеца,опознахме се,сближихме се доста иии един хубав ден той дойде,видяхме се и така. И сега още сме заедно.Той идва веднъж седмично(за жалост някой път веднъж на две седмици).Прекарваме деня заедно и вечерта си тръгва.През останалото време си говорим я по скайп я по телефона...
Доста е трудно така,но като се обичаме нищо не може да попречи да ни е добре заедно. :-)
Така,че такива връзки са напълно възможни!
ИН КЕН БИДОН :-D

miss_91
10-23-2007, 14:04
колко време продължи така

1 Как поддържахте връзка

2 Как се чувствахте

amii poddurjahme q po telefona (ot edna strana be6e sladko...,no ot dr be6e mi mn mu4no.. :smt009 :smt086 ...izdurjahme 4 meseca...razdelihme se za6toto ne ojehme da se vijdame 4esto....aa mn go obi4ah(daje mislq 4e i o6te go....)dori ima veroqtnost pak da se subereme....koeto hi4 ne e hubavo(za men)
ne mislq 4e tozi tip vruzki sa lo6i prosto trqbva da pravqt i dvamata po ne6to za da se vijdat po 4esto,koeto ponqkoga e nevyzmojno
p.p na 16 sum

CeLyVka
10-25-2007, 12:35
ami za men tova ne e vrazka i izbqgvam takiva vrazki ... yseshtaneto ne e sushtoto kato v normalnite vrazki .... ne mojesh da ochakvash ot choveka da bude samo s teb i takiva rayti .... za me tova ne e vrazka

maLka_FukLa
10-26-2007, 20:21
Първо да ти кажа с него се запознахме на морето супер много си допаднахме той е същинско ~АнГеЛчЕ~ :twisted:
разделят ни около 250км :-# супер много ми липсва но всеки ден (без излючения) си чатим и говорим по скайпа естествено няма цуни гуни . . :-# но просто не мога без него той е мн мил добър и готин много си го обичам и той също ме обича (по 2340 пъти на ден ми го казва :smt007 )
1 Как поддържахте връзка . . . Чрез скайп :]

2 Как се чувствахте . . . ох много ми липсва с всеки ден все повече и повече ми липсва и все повече и повече го обичам

3 Колко време беще най дългият ви период да сте далеч 1 от друг. . . 2 месеца стават

4 Колко време останахте заедно. . . 2 месеца :]

5 Заради разстоянието и невъзможността да се виждате толкова дълго ли се разделихте. . . не сме се разделили още...дано никога не се разделяме :-)

6 Какво мислите за този тип връзки. . . ами гадното е че не можете да се виждате (поне в моя случай) но пък така разбираш колко много държиш на него/нея и колко много го/я обичаш :smt007

Miracle`Girl
10-26-2007, 22:03
1 Как поддържахте връзка -мирк и по телефона
2 Как се чувствахте - ужасно

3 Колко време беще най дългият ви период да сте далеч 1 от друг -много

4 Колко време останахте заедно - около година

5 Заради разстоянието и невъзможността да се виждате толкова дълго ли се разделихте -не само , трудно е да си вярвате ако не се познавате от дълго

6 Какво мислите за този тип връзки - нямат смисъл

CeLyVka
10-27-2007, 05:53
Am ... lubovta ne se kazva a se dokazva .... kak ti e dokazal che te obicha?Vijdam che si se privurzala strashno mnogo kum nego ....,no .... pak shte ti kaja .... tov spored men ne e vrazka ... dori i samo 250km da vi delqt ... drygo si e kato e do teb i ti pokazva che te obicha .... :)))Zatova mila ne se izmachvai :)))) ReLaX,take it easy :D

CaSsIe
10-27-2007, 09:01
1 Как поддържахте връзка - скайп,GSM
2 Как се чувствахте - еми яко ама ся ми е болна тема
3 Колко време беще най дългият ви период да сте далеч 1 от друг - 4месеца

9месеца
5 Заради разстоянието и невъзможността да се виждате толкова дълго ли се разделихте - абе и аз не знам зашо честно казано [-o< щото е тъп най вероятно...

6 Какво мислите за този тип връзки - няя го повторя няма смисъл,не вървят такива връзки :-s

hatercrew
10-27-2007, 16:25
ahh poprincip bqh mnogo protiv vryzkite ot raztoqnie dokato est ne se slu4i na men toi e ot vidin az ot gabrovo no i prez um ne mi minava da go ostavq prosto go obojavam :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 =P~ =P~ =P~ :smt054 :smt055 :smt057 :-) :-)

Sexitooo{}
10-27-2007, 20:38

1. pO GsM-a
2. aMi kakto pri vsqka vrazka.. 4uvstvoto ne e biLo razlichno...
3. 2 sedmici..
4. 1 godina i 3 meseca..
5. ne.. tfa ne e bilo nikoga problem z anas.. prosto vsi4ko idva za da si otide...
6. vrazka kato vrazka.. ne vijdam nishto razlichno...