View Full Version : Не ви ли писна на всички
&ILoveU2
09-18-2007, 21:49
Не влизам всеки ден в тоя форум, но това вече не се търпи. Днес дори като гледам положението не е толкова зле, но смятам, че е крайно време да се вземат мерки и да се ограничи спама и флууда. Не винаги има модератори, които стриктно да следят и да трият теми, за това мисля, че трябва да се забрани анонимното постване. Според мен това е най-добрия възможен начин да се ограничи максимално. Моля ако има съгласни да пишат. НЕКА СПРЕМ СПАМА
СПААААААААААААААААААААААА АААААМ !
Made_of_Pain
09-18-2007, 21:51
:roll: До някъде - ок..
Но не мислиш ли, че и твойта тема е спам?!
Някак си не виждам нищо за секс в нея :-s
И.... май и тя ще падне на раменете на модовете?
Мислила ли си по въпроса?
swords1010
09-18-2007, 21:53
Не ви ли стана ясно, че опцията за писане като гост, няма да бъде премахната и това няма да подлежи на обсъждане ?!?
СПААААААААААААААААААААААА АААААМ !
&ILoveU2
09-18-2007, 21:58
така е но ако я сложа в някой друг раздел смяташ ли, че някой ще я види . Сто процента после ще я изтрият, но все пак някой ще я види и може би ще се замисли
А относно секса - може и да вкараме малко викай ChRiSTiaNo_07 и се зарибявайте тука :wink:
Made_of_Pain
09-18-2007, 21:59
Ти да не ми го сваляш нещо?! :-s
vodolei4e_m
09-18-2007, 22:00
съгласен съм обаче постването като гост е хубаво, защото някой потребители ги е срам за въпросите които питат и искат анонимност (говоря главно за тема козметика... бла бла)
Тва е изрод бе!Защо неможе да се направи,който има зор за нешо да се рег а не анонимно????
Тва е изрод бе!Защо неможе да се направи,който има зор за нешо да се рег а не анонимно????
тихо е парцал !
стига кради аватари майка ти да ебa
&ILoveU2
09-18-2007, 22:04
Ти да не ми го сваляш нещо?! :-s
хаха не само твой си е. Е доколкото зависи от него де :wink:
Да вярно е че някой може да го е срaм, но тука има по голям проблем.
И swords1010 не знам дали подлежи или не подлежи на обсъждане, но трябва да се вземат някакви мерки
swords1010
09-18-2007, 22:08
... swords1010 не знам дали подлежи или не подлежи на обсъждане, но трябва да се вземат някакви мерки
Така е! Ние отдавна протестираме, против опцията за писането като гост, но никой не ни слуша, казаха ни само, че няма да подлежи на обсъждане. Сега на скоро видях, обещание, че щяло да има по-строги мерки, но незнам, какво се има предвид, и дали въобще ще се изпълни. :?
&ILoveU2
09-18-2007, 22:11
... swords1010 не знам дали подлежи или не подлежи на обсъждане, но трябва да се вземат някакви мерки
Така е! Ние отдавна протестираме, против опцията за писането като гост, но никой не ни слуша, казаха ни само, че няма да подлежи на обсъждане. Сега на скоро видях, обещание, че щяло да има по-строги мерки, но незнам, какво се има предвид, и дали въобще ще се изпълни. :?
Той тоя форум скоро за нищо няма да става ако се продължава така поне по-големите раздели. Така че няма смисъл да се предприемат мерки ](*,)
swords1010
09-18-2007, 22:13
Той тоя форум скоро за нищо няма да става ако се продължава така поне по-големите раздели. Така че няма смисъл да се предприемат мерки ](*,)
Не съм на това мнение, форумът винаги ще си бъде полезен !!!
&ILoveU2
09-18-2007, 22:17
На мен честно форума много ме кефи. Много често ми е бил полезен. Понякога съм си умирала от смях на някои безумни теми, но винаги се намира някой да прецака цялата идилия и мн здраво да ме ядоса
Ейййй майка ви да ибъ бе лайнари...никога не моете да ми забраните да пиша бе...
aбе смешкееее тия ги говори на майка си :smt018
тука са събрани свестни хора.ти не се вписваш в тях.не е нужно да разваляш кефа на мн хора. :
Шибаняк.На такива като тебе трябва да им се отреже сякъв достъп ди комуникаций
&ILoveU2
09-18-2007, 22:25
Само не ми е ясно защо в тоя форум има правила като не се спазват
aбе смешкееее тия ги говори на майка си не на мен :smt018
ДУХАЙ!!!
тука са събрани свестни хора.ти не се вписваш в тях.не е нужно да разваляш кефа на мн хора.
Ти си свестен ли бре...ьхахах по-голям малоумник от тебе не съм виждал...я беай.Никога не моете ме спрете. ЕБЕТЕ СЕ
като има такива плесени като тоя трудно се спазват :smt011
Да съм казал,че съм свестен?! #-o ;)
защо ли? :? като има такива плесени като тоя трудно се спазват :smt011
Малоумен си
Абе не се описвай а въри се гръмни!!!
Аре бай ти нямам намерение да си губя времето с някво пишлеме [-X
RoyTheReaper
09-18-2007, 22:33
Спамът се изтърка. Вече не е интересен. Както и такива заклеймяващи теми.
&ILoveU2
09-18-2007, 22:37
като се е изтъркал защо още го има
swords1010
09-18-2007, 22:37
Да, все по малко внимание се обръща на подобни теми. По спам-темите и темите с несериозен характер, масово пишат новаците. По опитните потребители, се научиха да не обръщат внимание на подобни теми. :wink:
RoyTheReaper
09-18-2007, 22:39
Докато има форум, ще има спам.
И не мисля, че това е наш проблем. Виж за модераторите, това си е главоболие. Е, да се оправят. :lol:
RoyTheReaper
09-18-2007, 22:41
Да, все по малко внимание се обръща на подобни теми. По спам-темите и темите с несериозен характер, масово пишат новаците. По опитните потребители, се научиха да не обръщат внимание на подобни теми. :wink:
Новаците не осъзнават, че спамера живее за постове тип "спрете с тези тъпи теми" или "форума не е мястото да си избиваш комплексите" и теми тип "спрете спама". Той получава оргазъм от всеки един ядосан потребител. Е, не им правете това удоволствие.
Докато има форум, ще има спам.
И не мисля, че това е наш проблем. Виж за модераторите, това си е главоболие. Е, да се оправят. :lol:
Всички металисти са тъпи...
swords1010
09-18-2007, 22:42
Новаците не осъзнават, че спамера живее за постове тип "спрете с тези тъпи теми" или "форума не е мястото да си избиваш комплексите" и теми тип "спрете спама". Той получава оргазъм от всеки един ядосан потребител. Е, не им правете това удоволствие.
Браво, браво! Това от кога го твърдя. =D>
&ILoveU2
09-18-2007, 22:45
по принцип и аз не обръщам внимание ако това нещо беше станало вчера сигурно дори нямаше да ми направи впечатление ама днеска съм много нервна и при най-малкото нещо скачам на бой
по принцип и аз не обръщам внимание ако това нещо беше станало вчера сигурно дори нямаше да ми направи впечатление ама днеска съм много нервна и при най-малкото нещо скачам на бой
:lol: лягай да спиш, не се изцепвай
Ей капут...ела бе...келеш
аз сам за гостите!!!!!кой квото иска тва ше праииии!!!!!!!! :-) :) :D :P :lol:
ei &ILOVEU2 :!: AKTO TI GLEDAM SNIMKATA MAIII NE GOSTITE A TI TRAA DA SE RAZKARA6 :!: :!: :!: RAZBIRAM IMA NEKOI GADNI GOSTI!!NO NE VS SA TAKIVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :smt019 :smt018 :smt017 :smt016 :smt016 :smt016 :smt016 :smt016 :smt016 :smt016 :smt016 :smt016 :smt016 :smt016 :smt016 :smt016 :smt016 :smt016 :smt016 :smt016 :smt016 :smt016 :smt016 :smt016 :smt016 :smt016 :smt016 :smt016 :smt016 :smt016 :smt016 :smt016 :smt016 :smt016 :smt016 :smt016 :smt016 :smt016 :smt016 :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :smt019 :smt019 :smt019 :smt019 :smt019 :-) :-) :-) :-D :-D :-D :-D :-D
swords1010
09-19-2007, 12:53
Spored mene trqbva da otnesat edin BAN po IP.Ne mislq 4e tiq deto spamqt sa tolkoz umni da si namerqt rabote6to proxy.
А ако са с динамичен IP адрес ?!? Нима мислиш, че администраторите не банват ? :wink:
sasha_90
09-19-2007, 12:58
1.Като ти е омръзнало да гледаш теми с глупости,можеш да не влизаш във форума;
2.Защо и ти пускаш тема без смисъл и после пак се цупиш?
krem4et0
09-19-2007, 12:59
Най-много на модераторския екип му е писнало от спама и тъпите мнения. Въпросът за анонимността е дускутиран многократно. Няма да бъде забранено на гости да пускат теми и да пишат. поне не на този етап!