View Full Version : Има ли риск от инфекция?
Unknown_fff
09-19-2007, 15:13
Ситуацията е следната: Вчера ми свърши цикъла и днес с приятеля ми го правихме, като първо беше без презерватив. След 5-6 вкарвания той го изкара и видяхме малко кръв по него. Веднага се изми с мокри кърпички, след което довършихме със презерватив, а след това той веднага се изкъпа. И ме интересува има ли риск от инфекции?
russianmafiaboss
09-19-2007, 17:04
Няма. :wink:
дам, шансът е минимален
Аммм.. от инфекция не .. ама от друго може.... :smt006
Инфекция от какво? Няма риск.
Защото съм чувала, че по време на менструация има риск от инфекция, ама беше приключила. И все пак тази кръв е някаква останала от цикъла.
Заради това се чудех, но приятеля ми се избърса, както казах преди, с мокри кърпи веднага като видяхме.
unknown_fff
09-19-2007, 17:42
Защото съм чувала, че по време на менструация има риск от инфекция, ама беше приключила. И все пак тази кръв е някаква останала от цикъла.
Заради това се чудех, но приятеля ми се избърса, както казах преди, с мокри кърпи веднага като видяхме.
А и в смисъл има ли риск от инфекция за приятеля ми, не за мен. Извинявам се, че не уточних.
Kras4eto_lp
09-19-2007, 18:20
Ми и за приятеля ти няма...според мене :roll:
krem4et0
09-19-2007, 19:22
По време на менструация рискът от инфекция за теб е по-голям, защото влагалището е от отворена рана. Инфекцията при полов контакт може да прихванеш само, ако другия е заразен или инфектиран. От "нищото" не може да стане. Може да се инфектираш от всичко, включително мръсна превръзка/тампон, изкуствени тъкани, шоколад, лекарства и др.