View Full Version : Как бихте постъпили?
объркана
09-19-2007, 15:50
Здравейте!Преди година се сваляхме с едно момче,от моя клас...И така 2 седмици - всичко беше прекрасно.Личеше си,че ме харесва...но тогава моята "най-добра"приателка започна да му се сваля...и той премина към нея...Сега всеки ден в даскалото се натискат...пред очите ми....След това той идва при мен-за да се опита да ме докосне и да поговори с мен...Аз спазвам гооооляма дистанция...но вече незнам какво да правя!Как бихте постъпили на мое място?
victoriq
09-19-2007, 15:55
Ми кажи на приятелката ти какви чувства имаш към това момче... ;-) И ако тя не се отдръпне от него,не го прави и ти!Стига наистина да го харесваш и да знаеш,че си заслужава,а не само да се карате с момичето! [-X
Влобще нямаше да обръщам внимание на никой от двамата!Не заслужават!
Влобще нямаше да обръштам внимание на никой от двамата!Не заслужават!
И аз така си мисля. Предатели!!!
объркана
09-19-2007, 16:05
Ами тя си има гадже-тръби ня всякъде че спят постоянно...и нз си какво си...А ние с нея не сме в добри взаймоотношения...така че... :roll:
alkobalko
09-19-2007, 16:06
Най-добре не им обръщай внимание.
MiMcHeToOo
09-19-2007, 16:24
абсолютно вярно !
thefreak
09-19-2007, 16:26
Влобще
Какво?
F@t@lNy_Sl@dK@
09-19-2007, 16:39
Най-добре не им обръщай внимание.
точно тфа си мисля...ноооооооо ако мноу го харесваш и искаш да си с него зарежи тая "приятелка" нямаше да напраи тфа ако мисли за теб и вижда,че ти по някъф начин ревнуваш!
е такива "приятелки" мн ме дразнят. Това му с евика ниски самочувствие. А момчето..сигурно го прави, за да те дразни #-o Намери подходящ момент и му кажи мн сериозно "може ли да поговориМ" иииииииииииии му кажи каво мислиш =;
абсолютно вярно !
к'вото те казаха
sasha_90
09-19-2007, 19:16
Не обръщай внимание на това момче,не си струва.
Влобще
Какво? влобще = изобщо
Влобще
Какво? влобще = изобщо
май имаше предвид вЪобще?! :roll:
Влобще
Какво? влобще = изобщо
май имаше предвид вЪобще?! :roll: Мм .. малка грешка .. от далеко .. и говоря меко :oops: бях гладна изядох едната буквичка :D :-D