View Full Version : Нищо не го задържа при мен...
Aneliqqq
09-19-2007, 18:38
iskam go a toi mi kaza 4e ni6to ne go zadyrja pri men hodim ot 8 meseca nito sme se karali skoro nito ni6to prosto mi go servira ei taka bez obesnenie bez ni6to obi4am go bezumno mnogo toi e nai krasivoto ne6to v moq jivot neznam kakvo o4akvam da mi kajete prosto iskah da i mi olekne malko kato go napi6a :( :( :( :( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Заглавието на темата трябва да бъде написано на кирилица!
krem4et0
sasha_90
09-19-2007, 18:39
Явно вече не му пука за теб.Забрави го!
iskam go a toi mi kaza 4e ni6to ne go zadyrja pri men hodim ot 8 meseca nito sme se karali skoro nito ni6to prosto mi go servira ei taka bez obesnenie bez ni6to obi4am go bezumno mnogo toi e nai krasivoto ne6to v moq jivot neznam kakvo o4akvam da mi kajete prosto iskah da i mi olekne malko kato go napi6a :( :( :( :( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
на колко си ? .... не наистина на колко си
Aneliqqq
09-19-2007, 18:41
na 19 sym
DivoTo_KoTe
09-19-2007, 18:41
Опитай се да го забравиш,не се унижавай да го молиш и да го търсиш,бъди силна. Успех :smt006
правихте ли секс ( на колко е той ) ??? (предполагам да но да питам )
Омръзнала си му..А и не винаги има обяснения на човешките чувства и мисли...
FiRe_LaDy
09-19-2007, 18:43
Поговори с него и го питай защо е направил така.Не може да е без причина това.Питай го да не си сгрешила някаде и ако може да се поправи грешката .... и поне обяснение ти дължи!
Плякам Майки
Брантия.
Котарана
Явно си му омръзнала и вече не иска да е с теб...радвай се, че е бил честен с теб..и ти е казал всичко в очите.
nasty_13
09-19-2007, 18:44
може би има друга.и каква е тази 8 месечна връзка без караници?аз такова нещоо не съм виждала.може би не си пасвате ,а ти си просто си свикнала с него... 8-[
Плякам Майки
09-19-2007, 18:45
Благодаря ти още един път, приятелю!
Aneliqqq
09-19-2007, 18:48
Явно си му омръзнала и вече не иска да е с теб...радвай се, че е бил честен с теб..и ти е казал всичко в очите.
6te6e da e dobre ako mi go be6e kazal v o4ite... a ne sys sms
може би има друга.и каква е тази 8 месечна връзка без караници?аз такова нещоо не съм виждала.може би не си пасвате ,а ти си просто си свикнала с него...
ne 4e ne sme se karali za 8 meseca a ne sme se karali skoro
4estno kazano nz moje bi trqq da zabravi6 za nego naistina nz
VivaLaIdiotism
09-19-2007, 23:40
Омръзнала си му,това е!
При нормални обстоятелства, нормалния човек би легнал да спи, но уви мен ме мързи да направя нещо такова. А ми е скучно. Това не ми дава много избори.
Реших да се заяждам със среднсотатистически кретен, който вярва, че не е кретен. Няя лъжа, че затворих очи и цъкнах рандъм човек.
Избрах те! Ти си специален!(Затова и ви викат специални деца)
Исках да питам защо олигофрен без личен живот, като теб дава съвети на други олигофрени без личен живот като тях, как да си намерят личен живот о.О
VivaLaIdiotism
09-19-2007, 23:48
Омръзнала си му,това е!
При нормални обстоятелства, нормалния човек би легнал да спи, но уви мен ме мързи да направя нещо такова. А ми е скучно. Това не ми дава много избори.
Реших да се заяждам със среднсотатистически кретен, който вярва, че не е кретен. Няя лъжа, че затворих очи и цъкнах рандъм човек.
Избрах те! Ти си специален!(Затова и ви викат специални деца)
Исках да питам защо олигофрен без личен живот, като теб дава съвети на други олигофрени без личен живот като тях, как да си намерят личен живот о.О
Олигофрен-Понятие, обединяващо състояние на умствено недоразвитие, т.е. на вродено или рано слабоумие с три степени (идиотия, имбецилност и дебилност), което е винаги израз на органично увреждане на мозъка. <---------Това ми приличат на твой симптоми,но както и да е :) Както забеляза олигофрен е болест,а не състояние.....Отностно дали имам личен живот едва ли на крекстон като теб му влиза в работата....Va te Faire Encluler! 8)
ъм никъде не съм ползвал думата състояние кат начало о.О
Но и да я бях ползвал, няяше съм сбъркал щот съм безгрешен.
П.П. ти и грозен. Сега ще ме питаш откъде мога да го знам, но няма да ти кажа за да съм мистериозен.
П.П.П. Гаден идиот.
VivaLaIdiotism
09-19-2007, 23:55
Защо след като направиш фетодоксална грешка винаги обръщаш темата?!Отностно дали съм грозен...ще те разочаровам... :? 4 конкурса за красота спечелих.... :? 1 на 1-во място 1 на 2-ро и 2 на 3-то!
Не съм обърнал темата щото съм отговорил на всички въпроси. О.о Къв си подъл.
^^ Поздравления няма нищо по-хубаво от това да спечелиш конкурс за специални деца(освен да не бъдеш увреден по рождение)