View Full Version : МОЛБА
Една молба: ако вие сте 14 до 16/17 годишно момиче, приятеля ви е над 20, моля НЕ ПОСТВАЙТЕ теми питащи как да си го върнете, какъв е проблема, че ви е наранил. Това се нарича "педофилизъм" ( поне така мисля :smt005 ) ( и е престъпно деяние .... наказвано от закона ( не и в българия въпреки че има закон )) проблема не е в вас или в него проблема е че сте били заедно .... да знам някой биха казали ама какво лошо има да се виждаме само и да се целуваме/гушкаме, без секс ? Отговор: такива двойки са най много 1000 в българия
Крайно време беше да се каже! И сега ако ти одовлетворят молбата ценА няма да имат и ще има по - малко романи - сюжети на сапунки! :-D
... просто ми е писнало от тъпи кифли ...
... просто ми е писнало от тъпи кифли ...
...и мазни баници... :lol: :lol: :lol:
...и мазни баници... :lol: :lol: :lol: \:D/ :smt005
Котарана
09-19-2007, 20:23
Да прав си....ама кой ще те послуша...
...и мазни баници... :lol: :lol: :lol: \:D/ :smt005
+1 пич, кефиш ме :P
+1 пич, кефиш ме :P
;-) 8)
thefreak
09-19-2007, 20:40
Мноо мразим тъпа кифла да ми се прай на кроасан...
Мноо мразим тъпа кифла да ми се прай на кроасан... егати готината метафора \:D/
"педофилизъм" викаш :smt005 :smt005 :smt005
Иначе подкрепям мнението ти!..., но хахах.....
на мен ми е противно само да си чатя с някой над 18 макс 19 па гадже :shock: никога :!: :!: :!: да темата я уважавам има смисъл в тия думи :-k некви на по 14 се превземат ама той не ме обича :smt010 е как ше те обича ако е на 20 ](*,) разликата е огрооомна според мен и на 14 искаш още детски да гледаш а човека мисли вечее за сериозни неща работа и тнт :roll: на 14 е ми да си фане някой на 16 ако държи да е батко :-D за по-големите не давам мнение щот имат акъл сами да помислят дали си заслужава :wink: а та бр за темата :wink:
`Death`Whore``
09-19-2007, 22:59
на мен ми е противно само да си чатя с някой над 18 макс 19 па гадже
Чак пък да ти е противно...не преувеличавай прекалено. :)
Иначе не забравяйте, че има пикльовци, които ходят с малки, за да ги разиграват по-лесно, има и истински педофили. При втория случай е напълно възможно мъжът да обича момиченцето.
на мен ми е противно само да си чатя с някой над 18 макс 19 па гадже
Чак пък да ти е противно...не преувеличавай прекалено. :)
Иначе не забравяйте, че има пикльовци, които ходят с малки, за да ги разиграват по-лесно, има и истински педофили. При втория случай е напълно възможно мъжът да обича момиченцето.
абе противни4ко си е
NAISTINA SPRETE DA PUSKATE TAKIVA SKAPANI TEMI! OSVEN 4E SI E PEDOFILSKO AKO SI 14 DA HODI6 S NAD 20 GODI6EN TO SI E I TAPO. NASKORO GLEDAM EDNA NAPISALA "NA 14 SAM NO HODIA S 34 GODI6EN KVO 6TE ME POSAVETVATE?" BAHTI MU SKAPANOTO! NA VSI5KOTO OTGORE BE6E NAPISALA 4E TOI I OBESHTAL DA NE PRAVQT SEKS PREDI TQ DA NAVAR6I 16. TOQ TREBVA NEKOI DA GO SADI. AMA GLUPAVI HORA BE!!! NQMAT MOZAK!
Ако тя е под 14, тогава може да се нарича педофил...
Ако тя е под 14, тогава може да се нарича педофил...
закона друго казва ама аре .....
На 16 съм,приятеля ми е на 22,ходим от година и всичко си ни е наред.Да скъсаме няма да е голяма трагедия,не сме си нито първите нито последните... И все пак,къде виждате проблема...? Това че е имало такива теми не означава че при всички двойки е така... [-(
На 16 съм,приятеля ми е на 22,ходим от година и всичко си ни е наред.Да скъсаме няма да е голяма трагедия,не сме си нито първите нито последните... И все пак,къде виждате проблема...? Това че е имало такива теми не означава че при всички двойки е така... [-( "сички го правят значи е добре" ... така ли си мислиш ? проблема е 4е подяволите 1. е незаконно 2. е не морално се едно някои на 18 да излиза с 12 годи6на..... за това е и измислен тоя закон ....... но какво се виновни вие че системата не работи
според мен проблема не е изцяло в закона за педофилие, просто тинейджърите в днешно време гледат много филм(испански) и например взимат пример от клиповете на песните знаете как се правят---говори се само за секс и т'ва е.Казвали са ми, че преди 30-40години не е било така хората са започвали полов живот на 17-18 год. Незнам до колко е вярно, но тогава са нямали от къде да взимат пример. Всички гледат да се "наебът" колкото могат по-рано и после да се правят на ДУПЕТА.Имам приятелка на 16 а приятелят и е на 36 и се мисли за голяма работа"за к'во ми е някъв пикльо на 18".Хората нямат с какво да се похвалят(нещо което са постигнали с много труд) и гледат по най-лесния начин да изпъкнат пред останалите, което си е голяма простотия.. ](*,)
Sweet__baby
09-21-2007, 05:35
... просто ми е писнало от тъпи кифли ......и мазни баници... :lol: :lol: :lol: :smt043 :smt043 :smt043 :smt043 :smt043 :smt043 :smt043 :smt043 :smt043 :smt043 :smt043 :smt038 :smt042 :smt026 :smt023
според мен проблема не е изцяло в закона за педофилие, просто тинейджърите в днешно време гледат много филм(испански) и например взимат пример от клиповете на песните знаете как се правят---говори се само за секс и т'ва е.Казвали са ми, че преди 30-40години не е било така хората са започвали полов живот на 17-18 год. Незнам до колко е вярно, но тогава са нямали от къде да взимат пример. Всички гледат да се "наебът" колкото могат по-рано и после да се правят на ДУПЕТА.Имам приятелка на 16 а приятелят и е на 36 и се мисли за голяма работа"за к'во ми е някъв пикльо на 18".Хората нямат с какво да се похвалят(нещо което са постигнали с много труд) и гледат по най-лесния начин да изпъкнат пред останалите, което си е голяма простотия.. ](*,)
малко off topick ама ще ми простите: добре казано ....... ама пък ако земеш да се замислиш българия е на 1вите места за малколетни пушачи и пиячи, ( което отново е незаконно но ... нали треа изглеждат големи лапетиите ) остава за наркотици ( което май ще стане скоро ) да влезем в топ 10 и можем да преименуваме държавата от "българия" в "кочина" ... та моля ви скъпи момичета ( и момчета ) ако сте малолетни ( непълнолетни ) и имате приятели над 20 години не питайте какъв е проблема в връзката ви - проблема е че имате връзка ....
meaningless
09-21-2007, 10:04
Не, закона не казва друго. Земи прочети малко и тогава дрънкай. Според закона, е незаконно само ако единия е под 14. Ако е между 14 и 18 е проблем само ако е насилствено.
И "педофилизъм" казват сигурно лапетата на по 10. Думата е "педофилия".
Личи си колко ти е акъла...
Всеки има право да си ходи с когото иска. Това, че ти си останал на сухо не е ничий друг проблем, освен твой.
Да, някои пикли си хващат батковци, за да има кой да ги вози и да им зима дрешки, но не може да искаш сички да са умни - трябва да има баланс.
Не съм против големите възрастови разлики във връзките, стига хората наистина да се обичат. Всичко друго са подробности.
Не, закона не казва друго. Земи прочети малко и тогава дрънкай. Според закона, е незаконно само ако единия е под 14. Ако е между 14 и 18 е проблем само ако е насилствено.
И "педофилизъм" казват сигурно лапетата на по 10. Думата е "педофилия".
Личи си колко ти е акъла...
Всеки има право да си ходи с когото иска. Това, че ти си останал на сухо не е ничий друг проблем, освен твой.
Да, някои пикли си хващат батковци, за да има кой да ги вози и да им зима дрешки, но не може да искаш сички да са умни - трябва да има баланс.
Не съм против големите възрастови разлики във връзките, стига хората наистина да се обичат. Всичко друго са подробности.
да аз съм тъпо говедо и незнам за ко говоря ... това искаше да кажеш май .... аз казах каквото имах ( мисля че посочих че не се позовавам на българските закони - а на всички останали ) но се тая тая тема ще се изроди в нещо лошо за това по добре да се заключи
meaningless
09-21-2007, 10:21
Че тя си е нещо лошо от самото и' начало. От къде на къде ще хващате да плюете хората само защото се обичат, въпреки годините си?? Ако някой ден се влюбиш в момиче, по-малко от теб, какво? Ще я зарежеш само защото е малка ли? Не мисля...
Изводите за "тъпо говедо" си ги направи ти сам, аз не падам толкова ниско. :)
Че тя си е нещо лошо от самото и' начало. От къде на къде ще хващате да плюете хората само защото се обичат, въпреки годините си?? Ако някой ден се влюбиш в момиче, по-малко от теб, какво? Ще я зарежеш само защото е малка ли? Не мисля...
Изводите за "тъпо говедо" си ги направи ти сам, аз не падам толкова ниско. :) аз мисля да се направя на магнит и да стоя далеч от "положително настроения meaningless" .... нямам ко да кажа вече го казах май и аз като gregory треа да си сложа в профила отдоло " не задължавам никой с моето мнение"
meaningless
09-21-2007, 10:31
Еми, налагаш мнението си като пускаш специална тема по въпроса, после аз те критикувам и ти вместо да дадеш смислени доводи за тезата си, започваш да се вайкаш колко отрицателно настроен съм... еми, при това положение какво очакваш - да ти издигна паметник ли?
Една молба: ако вие сте 14 до 16/17 годишно момиче, приятеля ви е над 20, моля НЕ ПОСТВАЙТЕ теми питащи как да си го върнете, какъв е проблема, че ви е наранил. Това се нарича "педофилизъм" ( поне така мисля ) ( и е престъпно деяние .... наказвано от закона ( не и в българия въпреки че има закон )) проблема не е в вас или в него проблема е че сте били заедно .... да знам някой биха казали ама какво лошо има да се виждаме само и да се целуваме/гушкаме, без секс ? Отговор: такива двойки са най много 1000 в българия
това е темата ..... да виждаш някъде "да излизаш с по големи е лошо" аз не виждам ... да наистина разговора се отмести малко от идеята но кой да чете... идеята беше за "ТЪПИТЕ теми които излизат по няколко пъти на ден"
meaningless
09-21-2007, 10:38
Това се нарича "педофилизъм" ..........( и е престъпно деяние ... проблема е че сте били заедно ....
:roll:
Ох, поне да се бе заформил интересен спор със смислен изход, пък то...
Това се нарича "педофилизъм" ..........( и е престъпно деяние ... проблема е че сте били заедно ....
:roll:
Ох, поне да се бе заформил интересен спор със смислен изход, пък то...
батиното нещо комлекси ли избиваш незнам к'во... като си против значи си против мнението ми и толкова ... спор искал ми няма да го получиш нямам намерение да защитавам нищо това че ти си си казал "я дай да се позаяждам с тоя щото не мисли като мен" не ме касае аз казах каквото имах и толкова
meaningless
09-21-2007, 10:46
Офф.... да, избивам комплекси, как позна... врач? :roll:
Както и да е, батиното.
hungry_vampire_f
09-21-2007, 11:33
:-D
MiMcHeToOo
09-21-2007, 11:37
:smt005
lilit_666
09-21-2007, 12:54
Де да знам-всякакви ги има.Който иска да си ходи с батковци на по 20,25,ама в такива неща"Аз съм на 15,а той на 22 и само се гушкаме" не вярвам.Не че е чак толкова стар,ама на 20 вече определено всяко момче си има нужди,без които не може,което озн,че ако не е с нея е с някоя друга.Всеки сам си избира,дали иска да е втория.
На 16 съм,приятеля ми е на 22,ходим от година и всичко си ни е наред.Да скъсаме няма да е голяма трагедия,не сме си нито първите нито последните... И все пак,къде виждате проблема...? Това че е имало такива теми не означава че при всички двойки е така... [-( "сички го правят значи е добре" ... така ли си мислиш ? проблема е 4е подяволите 1. е незаконно 2. е не морално се едно някои на 18 да излиза с 12 годи6на..... за това е и измислен тоя закон ....... но какво се виновни вие че системата не работи
Някъде да съм писала "всички го правят,значи е добре"? ДА виждаш някъде в моя пост такъв израз?Разбирам какъв е проблема,разбери че лато пускате такива теми няма да налеете мозък в главата на никой.
Пп.Не съм на 12,и той не е на 18.
maybelline
09-22-2007, 08:20
Ами аз съм на 16 и приятелят ми е на 21 (тръгнахме когато аз бях на 15 - голям педофил е май :lol: ).Ние се обичаме и връзката ни не е само секс или само любов - тя е по-силна дори от любовта и ако някой ден по някаква причина се наложи да се разделим,той няма да бъде поредното бивше гадже,а нещо много повече от най-добър приятел.
Връзките между 15/16/17-годишно момиче и над 20-годишно момче обикновено са такива каквито ти описа,но не си прав/а,че са най-много 1000 в България - много повече са и повечето са основани на едното изчукване.Абсолютно вярно.Единствено грешиш като казваш,че всички такива връзки са безсмислени и педофилски.Да,повечето наистина са такива,но не всички.Въпреки,че аз съм в такава връзка (не я намирам за педофилска в никакъв случай),с приятеля ми се обичаме много и вероятността да се разделим е нищожна (причината поне трябва да е нещо много повече от "харесах си друг/а" - това му е хубавото на по-зрелите хора - знаят какво искат и не са курвари като тийнейджърите в повечето случаи),ако някой ме попита,аз съм против такива връзки - както ти каза,обикновено са педофилски и момичетата само се подвеждат.Но не забравяй - не всички са такива.
krem4et0
09-22-2007, 09:30
Като не искаш да четеш-не чети. Заключвам!