View Full Version : Обречен на самота
Na 21g sam nikoga ne sam imal priqtelka i nikoga ne sam pravil sex:( dori ne sam se celuval s momi4e:(((((((( Adski samotno se 4uvstvam i adski mn mi se iska da pravq sex:(((((( Kajete mi kak i kade si namirate tiq gadjeta i sexsyalni partniori:((((((((((
Заглавието на темата трябва да бъде написано на кирилица!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Сред хората, а не като киснеш пред компа.
Kalofereca
09-20-2007, 12:28
еи аз съм на 20 години и си мислих че само аз несъм имал приятелка и несъм се селувал и че несъм правил секс.Чак секс небих могъл и да си мечтая но се надявам да получа първата си целувка.Знам колко е ужастна скуката и небих могъл да ти давам съвети но само едно ще ти кажа да негуби надежда че някой ден ще правиш секс!!! :) :wink:
ArTanDra
09-20-2007, 12:41
Na 21g sam nikoga ne sam imal priqtelka i nikoga ne sam pravil sex:( dori ne sam se celuval s momi4e:(((((((( Adski samotno se 4uvstvam i adski mn mi se iska da pravq sex:(((((( Kajete mi kak i kade si namirate tiq gadjeta i sexsyalni partniori:((((((((((
На магистралата.
GregoryHouse
09-20-2007, 12:43
На магистралата.
Там само секса...
meaningless
09-20-2007, 15:02
Доста хора пускат такива теми напоследък... значи не си само ти. Определено отговора няма да намериш в един форум. Излез с приятели, запознай се с нови хора, излизай повече... там някъде има момиче за теб, просто трябва да му дойде времето.
F@t@lNy_Sl@dK@
09-20-2007, 15:19
Еми спокойно...не си единствения.Всичко с времето си няма да останеш така със сигурност.Просту не си губи времето пред компа,а излизай с приятели
free_spirit
09-20-2007, 15:36
Еми докато си стоиш в къщи и отброяваш месеците без гадже няма и да си намериш-рядко се случва да ти потропат на вратата и да ти се нахвърлят,така че си намери компания,приятели и въобще не си стой в къщи и не си губи времето да пишеш по форуми,а директно се заеми с проблемите си,ние няма как да ти кажем универсален магазин за гаджета или де да знам какво имаш в предвид под "къде ги намирате."...
леле човек ..... ма наиш ли как ти повярвах ТРОЛ смотан ( в форумите на Blizzard на такива като теб им викат ТРОЛОВЕ )
Направи нещо по въпроса, а не се вайкай.Тук няма как да ти помогнем, сам трябва да го направиш. :wink:
леле човек ..... ма наиш ли как ти повярвах ТРОЛ смотан ( в форумите на Blizzard на такива като теб им викат ТРОЛОВЕ )
Върви си във форумите на Blizzard тогава, лапе глупаво! :roll:
-> Пич, проблемът ти няма да се реши тук, излез сред хора и се опитай да промениш нещата, вместо само да се вайкаш.
Върви си във форумите на Blizzard тогава, лапе глупаво! :roll:
-> Пич, проблемът ти няма да се реши тук, излез сред хора и се опитай да промениш нещата, вместо само да се вайкаш.
комплекси ли избиваш :?
emi opredeleno nqma da si namerish gadje dokato stoish vav vas pred kompa.Spri da se samosajelqvash spri da oplakvash jivota i sadbata si ](*,) ...izlez na vbn sas priqteli otidi na diskoteka tam veche trqbva da si anmerish nqkogo...a pbk ako i tova ne pomogna obarni se kam psiholog ili neshto ot sprta...e yspeh :smt008
ZaHaRcHe
09-20-2007, 16:34
офффф да ти имам проблемите ...
аз ги намирам в хоремаг-а, там са подредени на рафтове - руси, черни, слаби... и тн - само кеш требва да имаш и си напазаруваш за седмица напред неколко девойки :P
аре бе кви са тия тъпи въпроси, намират се под дърво и камък, по села и паланки, и т.н. :idea:
комплекси ли избиваш :?
Хвана ме :roll: