View Full Version : Оная му работа мирише
От месец ходя с едно момче и онази вечер реших да го направя щаслив като му духам. Обаче след като му го забелих тъкмо да го поема и усетих че му мирише много гадно. Почти щях да повърна. Та искам да питам на всички ли момчета така им миреше работата и с какво специално нещо трябва да се мие. Чао.
Momchence
09-20-2007, 14:44
Не, не ни миришат на всички момчета пишките. Има такива, които си ги мият и такива, които не си ги мият. Съответно тези, които си ги мият не им миришат гадно а тези, които не си ги мият им миришат. Явно твоя приятел не намира за нужно да си мие пишката. С нищо специално не трябва да се мие..обикновен сапун...може и интимен (пичи сапун) чувал съм че прави главичката пухкава :smt005
~BoRn^InLoVe~
09-20-2007, 14:44
дали на всички момчета мирише?с какво трябва да се мие? :-s ](*,) Чао
ами ако си духала на някой мангал дет не се къпи ко очакваш :lol:
...прави главичката пухкава :smt005
нееее тва ме закова :smt005 :smt005 :smt005
meaningless
09-20-2007, 15:09
:-# Приятелят ти няма особено добра лична хигиена.
Homunuculus
09-20-2007, 15:31
Подари му един такъв интимен сапун па дано се усети .... :smt017
ChRiSTiaNo_07
09-20-2007, 15:33
#-o твоя приятел случайно да е чувал за сапун и топла вода?
От месец ходя с едно момче и онази вечер реших да го направя щаслив като му духам. Обаче след като му го забелих тъкмо да го поема и усетих че му мирише много гадно. Почти щях да повърна. Та искам да питам на всички ли момчета така им миреше работата и с какво специално нещо трябва да се мие. Чао.
Епа кой те е карал да му духаш http://bmwpower-bg.net/forums/images/smiles/mhihi.gif
Homunuculus
09-20-2007, 15:36
Или за едра шкурка и спрей ароматизатор на спиртна основа?!
... брутално :lol:
Аз викам направо да си стругова оная работа http://bmwpower-bg.net/forums/images/smiles/mhihi.gif
Homunuculus
09-20-2007, 15:48
Пилинг процедура със онея машини дето по сервизите свалят боята от колите също не е лоша идея:)Тъкмо ако има проблем със бързото свършване ще се оправи:)
Пилинг процедура със онея машини дето по сервизите свалят боята от колите също не е лоша идея:)Тъкмо ако има проблем със бързото свършване ще се оправи:)
Аз викам след тая операция да се пребойдиса малко спойлерчета въздоходи ,турбо за по-голем РЯЗ и е готов да те шлякаhttp://bmwpower-bg.net/forums/images/smiles/mhihi.gif
А твойта не мирише ли? :smt005 Всички интимни части независимо женски или мъжки излъчват специфична миризма.Обикновенно е много лека и почти не се усеща,ако момчето/момичето спазва добра хигиена.Но чак пък да повърнеш О.о .. Т'ва ме уби просто.. :-s
( кажи му просто да се погрижи,за хигиената си..вземете си вана заедно например преди да му "духаш" ей такива глезотийки..)
HouseSoul
09-20-2007, 18:01
Не, не ни миришат на всички момчета пишките. Има такива, които си ги мият и такива, които не си ги мият. Съответно тези, които си ги мият не им миришат гадно а тези, които не си ги мият им миришат. Явно твоя приятел не намира за нужно да си мие пишката. С нищо специално не трябва да се мие..обикновен сапун...може и интимен (пичи сапун) чувал съм че прави главичката пухкава :smt005
Писна ми от пубертетските ви отговори бе!!! Естествено,че ще му мирише, на всеки му мирише, филма е там че някои момчета отделят повече хормони от останалите и дори и да се къпят по 1000 пъти на ден пак ще им мирише до някаква степен.... Жените са на същото диридже....Който не е съгласен да ми пише на личния да му пратя 1411244 статии по тази тема ... Естествено че хигиената е важна, но тя само определя дали миризмата ще е по силна или по слаба ... :smt016
Homunuculus
09-20-2007, 21:54
Писна ми от пубертетските ви отговори бе!!! Естествено,че ще му мирише, на всеки му мирише, филма е там че някои момчета отделят повече хормони от останалите и дори и да се къпят по 1000 пъти на ден пак ще им мирише до някаква степен.... Жените са на същото диридже....Който не е съгласен да ми пише на личния да му пратя 1411244 статии по тази тема ... Естествено че хигиената е важна, но тя само определя дали миризмата ще е по силна или по слаба ... :smt016
E че е така ,така е....ама ако е някой немит/а да мирише през дънките....манииии бегай..........
За авторката: Що не пробваш да му закачиш един ароматизатор "Борче" на топките и да му намажеш главата с чесън...100% неутрализира мириСъ!
zle_si_bace
09-20-2007, 22:57
Брао,мой човек !!! :D :D :D
Щом няма хигиена, никакъв шибинг, да бяга в банята да си вземе душ, това за който и да било става дума.
и да си избрасне патката :)
Theoatguy
09-21-2007, 08:31
Тъпа путка, бий му чекия недей му лапа хуя. Мразя да ми свирят направо, страх ма е за браткото да не го захапят...
`Death`Whore``
09-21-2007, 08:32
Трябва да се мие с вода. Всеки ден обаче ;) Ако това се прави и пак мирише, има инфекция или венерическа болест.
Theoatguy
09-21-2007, 08:40
Трябва да се мие с вода. Всеки ден обаче ;) Ако това се прави и пак мирише, има инфекция или венерическа болест.
Нека само да отбележа, че към хигиената приспада и добрият хранителен режим. ТоИст, ако си набавяш всички нужни вещества и яко си миеш патока 3 пъти на ден като зъбките ще си перфектната маймунка ве ! Която иска да го опита да ми call.. джоук не ви ща мръсните патета. :-& =;
johnny_depp
09-21-2007, 09:17
Трябва да се мие с вода. Всеки ден обаче ;) Ако това се прави и пак мирише, има инфекция или венерическа болест.mii se mii s voda puk neka da ne ti mirishe putkata posle :smt005 vie za sapuni da ste chuvali :smt005
`Death`Whore``
09-21-2007, 09:19
След като не разбираш, не говори. Когато човек е здрав, само с водичка е достатъчно да се мие. И не смей да говориш за моите полови органи. Много е просташко. И прочем можеш да опиташ да си сложиш пудра за крака на пениса, щом толкова не те интересува какво му слагаш.
джони деп, няма ли да можеш да дойдеш на някоя форумна среща, много ме кефиш
:oops: :smt055
HouseSoul
09-21-2007, 10:41
Това беше най-великата глупост в форума!!!!!!!!!!! Кво общо има венерическите болести с хормоните е?!?!? Миризмата е на хормонална основа и хигиена... ще го учите по биология в 11 или 12 клас не помня ... Малеее спрете с глупостите беее
абе ей остави момчето на мира ве
МЪЖКИЯ КУР ТРЯБВА ДА МИРИШЕ! ТОВА МУ Е РАБОТАТА ](*,)
ти на кво мислиш че мирише шундрата ти? на пролетни цветя и парфюми :wink:
`Death`Whore``
09-21-2007, 10:43
Ясно...значи ако пенисът мирише, просто на мъжа леко са му се разбишкали хормоните. Идиот/ка ли си? Много добре знам как стоят нещата, защото съм имала инфекция и знам, че тогава и само тогава пенисът мирише неприятно. Хигиената е отделно, обикновено се занимавам с мъже, които я имат.
И да, вагината мирише хубаво, когато е здрава, а пенисът - също. Когато човек се мие.
Seniorita
09-21-2007, 10:47
Кажи му дa обърне повечко внимание на хигиената си.
Съгласна...
HouseSoul
09-21-2007, 10:50
Ясно...значи ако пенисът мирише, просто на мъжа леко са му се разбишкали хормоните. Идиот/ка ли си? Много добре знам как стоят нещата, защото съм имала инфекция и знам, че тогава и само тогава пенисът мирише неприятно. Хигиената е отделно, обикновено се занимавам с мъже, които я имат.
Хахаха това ми хареса, :lol: леко му са се разбишкали хормоните :lol: Миличка научи първо какво е хормон, после давай отговори... говоря за феромоните които отделя мъжкото тяло и следствие на това се получава миризма, както при потта! На всеки човек феромонното ниво е различно, според това колко е високо и миризмата се различава .... казах ти ще го учиш в 11 или 12 клас ...(ако още го има в учебната програма) По твоя въпрос за инфекцията не отричам, но при мъжете само миризмата не е фактор за венерическа болест ... пиши ми на личния ако искаш да ти дам малко статии да си обогатиш знанията...
кат земете да се ебете, ако му мирише. Ставаш зимаш един сапун и му го даваш и му казваш отивай да си измиеш патката чвор с чвор :)
`Death`Whore``
09-21-2007, 11:10
Не може да си мирише гадно от феромони. Феромоните, доколкото знам, не се усещат като миризма. Не съм ти "миличка" също така.
HouseSoul
09-21-2007, 12:17
ДХЕА е стероиден хормон. Съкращението ДХЕА идва от името на веществото ДеХидроЕпиАндростерон. Това е хормон с андрогенен характер, произвеждан натурално в човешкото тяло от надбъбречните жлези и в малки количества - от тестисите. ДХЕА е хормонът, който е в най-голямо количество в тялото ни и се намира под формата на ДХЕА-сулфат в кръвта. Той е важен както за спортистите, така и за културистите, защото по-голямото количество тестостерон в човешкото тялото се образува от него. ДХЕА има странични ефекти, наподобяващи тези на андростендиона. Възможни е и появата на акне, засилена миризма на потта, сърбеж по главата, менструални смущения, раздразнителност и изтъняване на косата.
ДХЕА е стероиден хормон. Съкращението ДХЕА идва от името на веществото ДеХидроЕпиАндростерон. Това е хормон с андрогенен характер, произвеждан натурално в човешкото тяло от надбъбречните жлези и в малки количества - от тестисите. ДХЕА е хормонът, който е в най-голямо количество в тялото ни и се намира под формата на ДХЕА-сулфат в кръвта. Той е важен както за спортистите, така и за културистите, защото по-голямото количество тестостерон в човешкото тялото се образува от него. ДХЕА има странични ефекти, наподобяващи тези на андростендиона. Възможни е и появата на акне, засилена миризма на потта, сърбеж по главата, менструални смущения, раздразнителност и изтъняване на косата.
Добре че има търсачки като гоогле :lol:
Dark_Angel_F
09-21-2007, 12:24
Твоя приятел май , май не се къпе редовно.............
`Death`Whore``
09-21-2007, 12:24
И засилената миризма на потта прави пениса с гадна миризма? [/list][/quote]
HouseSoul
09-21-2007, 13:11
Нормално ко не се потиш между краката ли ко?? Или нямаш потни жлези сиг.
hungry_vampire_f
09-21-2007, 13:35
абе ей остави момчето на мира ве
МЪЖКИЯ "мъжки полов орган" ТРЯБВА ДА МИРИШЕ! ТОВА МУ Е РАБОТАТА ](*,)
ти на кво мислиш че мирише шундрата ти? на пролетни цветя и парфюми :wink:
:smt078 #-o #-o #-o
`Death`Whore``
09-21-2007, 15:01
Нормално ко не се потиш между краката ли ко?? Или нямаш потни жлези сиг.
Ти да не би да се потиш като под мишниците навсякъде? Мирише ли ти цялата кожа, когато си потна?
bqsna_teenagerka
09-21-2007, 15:27
не се занимавай с него :::
Kras4eto_lp
09-21-2007, 17:38
не се занимавай с него :::
Чак пък толко...
Пенисът има специфична миризма, особено когато е в еректирало състояние и евентуално е 'пуснал' малко 'секрет'.
Не знам как мирише пенис, който не е хигиенично поддържан, но по принцип както казах често пъти си има специфична миризма, която са ми казвали, че не е никак 'гадна' 8)
Вметка: потта не мирише силно и неприятно. Силната и неприятна миризма се получава заради бактериите. Затова има антибактериални сапуни...
По темата: Специфичната миризма на пениса е лека и не е неприятна. Понякога дори не се усеща. По всяка вероятност твоят приятел наистина не поддържа добра лична хигиена.
Пенисът има специфична миризма, особено когато е в еректирало състояние и евентуално е 'пуснал' малко 'секрет'.
Не знам как мирише пенис, който не е хигиенично поддържан, но по принцип както казах често пъти си има специфична миризма, която са ми казвали, че не е никак 'гадна' 8)
Човека си го каза правилно!
А колкото до мацката еми споко и ти ше замиришеш некой денhttp://bmwpower-bg.net/forums/images/smiles/mhihi.gif
JoeBanana
09-21-2007, 18:04
-----------
да ви дефекирам на цензурата !
:mrgreen:
а, да - и не ми загрозявай мненията с помпозни и тъпи изрази !
`Death`Whore``
09-21-2007, 18:30
По темата: Специфичната миризма на пениса е лека и не е неприятна. Понякога дори не се усеща. По всяка вероятност твоят приятел наистина не поддържа добра лична хигиена.
Това се опитвам да кажа през цялото време.
bloodranger
09-21-2007, 19:44
omg basi istoriqta :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
toi sigurno ne e ot horata koito "robuvat na praviloto za kapane vseki den"
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Ice_Queen_
09-21-2007, 20:28
миризливите пениси не заслужават свирки!
Ice_Queen_
09-21-2007, 20:31
миризливите пениси не заслужават свирки!
Гъзовете,които меришат-също :)
:smt017
1 път ми се е случвало и то беше заради дълго бягане,но веднага се изкъпах.случва се ти се притрият краката
МИсля, че изчерпахме темата.