View Full Version : Перхидрол
Maluk_me4y
09-20-2007, 18:08
Здравейте! Имам един въпрос.. решила съм да си направя 1 рус кичур (кйто ще бъде под косата).. моята косича е кафява..не чак тъмна, но не е и от светлите! БИхте ли ми казали дали с перхидрол ще стане. чесно да ви кажа идея си нямам какво е това, а още по-малко как се използва(дали гори косата итн). Също да ми кажете цена и ...начин на "боядисване" ..
Ако някой знае ефикасна руса боя също да каже.. но имайте в предвид, че за едно кичурче няма да дам куп пари за скъпа боя.. таа това е;))
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
Jamalska
09-20-2007, 19:02
Ще ползвам същата тема че май не получих отг в тая за блондора..
на мен ми трябва подобно само че още по-силно-направо да обезцветява косата до БЯЛО;)пак само за 1-2 кичура:)
Купуваш Блондора, делиш го на три части и всеки ден си изрусяваш косата, 90 процента че ще стане бяло-руса. Няма да падне, не се безспокойте. На първото момиче - на блондора има инструкции как става боядисването :wink:
към автора на темата: перхидрол можеш да си купиш от всяка аптека....някви стотинки е. По принцип се използва и за обезцветяване ( на боя за коса) но става и за изрусяване... няма значение от цвета на косатат ти (е ако е черен ще стане оранжево) Косатат ти е кафява.....е с повечко пръскане ще стане тоя рус кичур ;) При майка ми поне се получи
Купуваш Блондора, делиш го на три части и всеки ден си изрусяваш косата, 90 процента че ще стане бяло-руса. Няма да падне, не се безспокойте. На първото момиче - на блондора има инструкции как става боядисването :wink:
да да няма да падне..
нали се сещаш че от толкова третираане ако не падне,ще прелича на метла ?
Maluk_me4y
09-21-2007, 16:28
Добре де:)) Мерси..но бихте ли ми казали как се третира перхидрола. Смисъл как се нанася върхо косата..разрежда ли се с нещо?? :roll:
Posledniq pyt kato rabotih s perhidrol, razcepih edin domat na osnovni komponenti s nego ;[
Smqtai kakvo ti stava s kosata! :lol:
Добре де:)) Мерси..но бихте ли ми казали как се третира перхидрола. Смисъл как се нанася върхо косата..разрежда ли се с нещо?? :roll:оф перхидрола ще ти съсипе косата!!!алооо тва е яко силно ...земи си кислородна вода 6 % и пак ше се изрусиш ....аз с тва си правя кичури..а понеже лелял ми е фармацевт ми е забранила с перхидрол !!!можело да изгори кожата на главата понякога
Maluk_me4y
09-21-2007, 18:53
Ок.. но би ли ми казала как със кислородна водичка.. смисъл..да я "намажа ли" ... да ви кажа..никога не съм се боядисвала и си нямам и на идея:)) Така че..нека по-опитните да дават съветчета и обеснения
Ок.. но би ли ми казала как със кислородна водичка.. смисъл..да я "намажа ли" ... да ви кажа..никога не съм се боядисвала и си нямам и на идея:)) Така че..нека по-опитните да дават съветчета и обесненияами зимаш си я от аптеката (стотинки е) и почваш :-D аз първия път си изисипах шишенцето напрао на главата :smt005 то се нанася напрао как ти е удобно така го направи :roll:втория път си топнах косата във водата 8-[ става сякак..
да да няма да падне..
нали се сещаш че от толкова третираане ако не падне,ще прелича на метла ?
Течни кристали за коса и е решен проблема, пък и все пак става въпрос за един кичур, да не е цяла коса..
CuteBaby
09-21-2007, 21:28
Недей с перхидрол,както казаха преди мен много е вредно и за кожата и за косъма..
Maluk_me4y
09-22-2007, 16:50
Ох ще пробвамм с кислородната вода..дано да стане:)) хах аз пак като неандерталец..но от първия път ли ства или??И какво.."спвам" или "мажа" и после колко трябва да се изчака ..плакне ли се:) хаха абеее луда работа;П
Maluk_me4y
09-22-2007, 16:50
Ох ще пробвамм с кислородната вода..дано да стане:)) хах аз пак като неандерталец..но от първия път ли ства или??И какво.."спвам" или "мажа" и после колко трябва да се изчака ..плакне ли се:) хаха абеее луда работа;П
Ох ще пробвамм с кислородната вода..дано да стане:)) хах аз пак като неандерталец..но от първия път ли ства или??И какво.."спвам" или "мажа" и после колко трябва да се изчака ..плакне ли се:) хаха абеее луда работа;Пne se plakne i da staa i ot edin put ...i da ...sipva6 ..za edin ki4ur 6e stane mn lesno i burzo...ako e za cqlata kosa 6e vloji6 malko pove4e staranie vse pak :D
Maluk_me4y
09-23-2007, 17:17
Хей мерси момичеета;) И сега..последно въпростче..колко се стои с "намазания кичур" :)))
Хей мерси момичеета;) И сега..последно въпростче..колко се стои с "намазания кичур" :)))
Мажеш го, седиш на слънце, пак го мажеш, пак седиш на слънце, пак го мажеш.....
Голяма игра си е...
Maluk_me4y
09-25-2007, 16:08
Е за едно кучурче надявам се да стане ФАСТ:) аа колко струва тази киселинна водичка:С
Misho4ka
09-26-2007, 13:42
Smqtam che nqma da stane sus kislorodnata voda.. Za da izbeli ili isvetli edin kichur.. kislorodnata voda trbva da e MNOGO silna... kak mislite se prechistvat rani-s tolkkowa silno neshto. Mai s boq shte e nai-dobre;)
Jamalska
09-26-2007, 14:06
На 30%ната пише че се ползва за избелване и изрусяване...Ама аз не мога д хвана слънцето хах
Misho4ka
09-26-2007, 14:09
Da..to i tova go ima.. trqbva ti i slunce..:) Taka che.. hvani se po obqd i USPEH:) Ako ima efekt..spodeli;)