PDA

View Full Version : Какво да направя?

girl like me
09-20-2007, 18:21
eo zna4i i skam da vi pitam kato izlqza na sre6ta za kvo da si govorq s gajeto ne mi kazvaite drag se e stestveno vaprosa mi e koi sa nai interesnite temi na mom4etata a

Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка

zmey
09-20-2007, 18:26
eo zna4i i skam da vi pitam kato izlqza na sre6ta za kvo da si govorq s gajeto ne mi kazvaite drag se e stestveno vaprosa mi e koi sa nai interesnite temi na mom4etata a

първоначално, питай го на какви места обича да излиза. кво го кефи и така нататък.

Fyrforanche
09-20-2007, 18:47
питай го какво го интересува...и ако каже примерно "коли" ти го накарай да ти разкаже някакви неща свързани с това...така ще се изкефи че се интересуваш от това което харесва... ;)

experiment_m
09-20-2007, 18:52
Ако не може от самосебе си да потръгне разговора между вас или сте на около 12-13 години, или все още много се притеснявате един от друг и нещата ще потръгнат във всеки момент, или просто не сте един за друг.
Това ми е личното мнение и не се чувствам длъжен да съм прав. :-D

nedincetoOo
09-20-2007, 19:58
Първо питай го какво го влече или на по круб език какво го кефи! Питай го дали има брат или сестра-това е помагало на приятелки да завържат дълъг разговор изпълнен със смешни случки в детцтвото. Питай го къде обича да ходи и некви такива. Но помни, не оставяй цялата вечер той да говори, разказвай и ти, говори за нещата които харесваш и т.н. Но помни, че ако нещата не потръгнат и има доста моминти на неловко мълчание experiment_m е най-прав. :wink: :wink:

sh3_1s_7h3_0n3
09-20-2007, 20:29
а ти как тъй имаш гадже пък не знаеш за к'во да си говориш с него?! вие преди т'ва минимално вербално общуване не сте ли водили?! апф... http://www.cheesebuerger.de/images/midi/boese/a034.gif