PDA

View Full Version : Момчетата-чувствителни или не?

SuN_LiGhT
09-21-2007, 11:37
Момичета,та дори и момчета,какво мислите за чувствителните момчета и харесвате ли такъв тип мъже(имам предвид в умерено количество чувствителен,не някой ревльо :-D )?

Борат
09-21-2007, 11:39
:smt005 гейчета неща [-X

thefreak
09-21-2007, 11:40
Ако ще ми помогне да манипулирам някое момиче..., защо не?

`Death`Whore``
09-21-2007, 11:40
Пред другите определено не трябва да показва, че е чувствителен...не е жена, я...само когато сме насаме.

meaningless
09-21-2007, 11:42
Всеки човек има чувства, независимо какво има в гащите. Няма нищо лошо дори и мъжете да си ги показват, но в границите на нормалното. Не е приятно някой мъж да циври през ден.

Barbie
09-21-2007, 11:43
Някакъв баланс между двете. Обичам чувствителни мъже. Но в същото време ценя силни мъже.
Но определено предпочитам чувствителен мъж пред някой безцеремонен непукист...

SuN_LiGhT
09-21-2007, 12:01
Аз лично предпочитам да е чувствително едно момче.Така ми харесва.Не знам дали е гейско,но е по-добре от някой "мачо" :smt078 :smt078

radito
09-21-2007, 12:31
То е яко да е чувсвителен, ма не да го показва постоянно... само на мене :)

lilit_666
09-21-2007, 12:41
Не е приятно някой мъж да циври през ден.
също и някоя жена =D>

kobrichka
09-21-2007, 13:12
Хубаво е едно момче да е чувствително,но в умерените граници.Както каза meaningless не е приятно някой мъж да циври през ден.Ако прекалено мн е чувствителен,никога няма да се справи в живота,винаги ще го побеждават.Затова аз предпочитам ако е мъж да е мъж,той мен да утешава,а не аз него.Всичко в умерени количества е добере.

ivakavlad
09-21-2007, 13:21
мъжете са чувствителни както и да го погледнете, но това нетрябва да се показва на другите защото става кофти един мъж трябва да се дъжи като такъв(поне пред другите като е сам може да прави каквото си поиска)

sexy_for_you
09-21-2007, 13:25
Зависи.Не може да се говори за всички като цяло.Разни хора,разни идеали.Но и те имат чувства.

MiMcHeToOo
09-21-2007, 13:34
Не е приятно някой мъж да циври през ден.
също и някоя жена =D>

аха верно верно :-s

GregoryHouse
09-21-2007, 14:18
Тук съм с 2 ръце и за 2те...колкото наперени могат да бъдат толкова и чувтсвителени могат да бъдат...или най малкото аз съм така...но не мисля че има някой кото не е чувствителен...просто добре прикрива емоцийте си (аз съм такъв).

SuN_LiGhT
09-21-2007, 14:26
Тук съм с 2 ръце и за 2те...колкото наперени могат да бъдат толкова и чувтсвителени могат да бъдат...или най малкото аз съм така...но не мисля че има някой кото не е чувствителен...просто добре прикрива емоцийте си (аз съм такъв).

Е,да,но понякога трябва да има и емоции,иначе ще суздадеш впечатлението,че си студен човек. :roll: Но все пак си прав :-D

koalka
09-21-2007, 15:25
Хубаво е да е чувствителен, но да го показва само пред правилния човек, а иначе да е силен и да се държи мъжки.Не казвам, че да се държиш мъжки и чувствителен е взаимно изключващо се, но пред другите да не показваш, че си чувствителен, защото в даден момент това може да ти навреди.

bqsna_teenagerka
09-21-2007, 16:58
по4ти вси4ките ми приятели са мом4ета,познавам ги добре,и както каза хаус,колкото наперени и самонадеяни понякога да изглеждат,те са много 4увствителни!
и не не е гейско! всеки е 4овек,всеки може да се засегне,всеки понякога го боли,4овешко е! и мисля 4е най хубавото в мом4етата е тяхната 4увствителност 8-[ толкова е сладко :wink:

Lov3Don`tCosT
09-21-2007, 18:02
Nai - dobre neshto tvardo .. :roll:

VerryBerry
09-21-2007, 18:35
Всеки човек има чувства, независимо какво има в гащите. Няма нищо лошо дори и мъжете да си ги показват, но в границите на нормалното. Не е приятно някой мъж да циври през ден.

prav si :wink:

FrosTDeViL
09-21-2007, 18:37
Всяко човешко същество има чувства без значение от кой пол е. А и сълзите са нещо нормално

HEMOA
09-21-2007, 19:47
Чуствителен насаме-да.Но в умерено количество,иначе мразя масовите ревльовци и ме мн дразнят че постигат някои неща така,ама селд тва си отнасят боя де.

PINK_FLoyD
09-21-2007, 19:50
Няма нищо ненормално да си чувствителен,но и като оня капут Миро от ББ дето ревеше секи ден :smt012

vodolei4e_m
09-21-2007, 21:50
Някакъв баланс между двете. Обичам чувствителни мъже. Но в същото време ценя силни мъже.
Но определено предпочитам чувствителен мъж пред някой безцеремонен непукист...

ahahaha dvete nqmat ni6to ob6to ... az sam hem 4uvstvitelen(do nqkade taka da kaja) hem sam ebahti nepokista :smt005

PankO
09-21-2007, 21:54
Бившата ми заяви, че съм прекалил със смсите.
Беше на село 2 седмици.
Връща се и не се виждаме 3 дена, след което я засичам на вънка с приятелки.
Казвам и обичам те и тя ми вика, напиши ми го в още един имейл или смс.
Еби си майката пача... лалалала

Аз шепна-обичам те,
и плача-обичам те!
Аз зная-обичам те!
И отново с вяря
аз викам-обичам те!
Аз искам-обичам те!
От тебе да чуя-обичам те!
И чакам-"обичам те"!

yuyuto
09-21-2007, 22:04
Мдам, и аз така мисля...

хЛаДнА_нЕжНо{с}т
09-21-2007, 22:53
Мисля , че всеки човек е чувствителен до определена степен..независимо от пола!Това дали си момче,или момиче е без значение!Просто има хора,които прикриват чувствата си .. може би от страх да не ги наранят..знам ли :-k , Но аз гласувах и смятам,че момчетата са чувствителни,колкото и умело да го прикриват някои..! :wink:

`Death`Whore``
09-21-2007, 22:53
Бившата ми заяви, че съм прекалил със смсите.
Беше на село 2 седмици.
Връща се и не се виждаме 3 дена, след което я засичам на вънка с приятелки.
Казвам и обичам те и тя ми вика, напиши ми го в още един имейл или смс.
Еби си майката пача... лалалала
Ако и тя те обичаше, нямаше да говори така. Писал си го постоянно, защото не си го чувал/прочитал от нейна страна...нормално е.

kael
09-22-2007, 07:20
Всеки човек има чувства, независимо какво има в гащите. Няма нищо лошо дори и мъжете да си ги показват, но в границите на нормалното. Не е приятно някой мъж да циври през ден. +1

sasha_90
09-22-2007, 07:21
Има като момчета идиоти,така и такива,които са чувствителни.

[B]a[N]D[i]T[k]a
09-22-2007, 07:29
трябва да е чувствителен.. но да не прекалява.. да знае границата къде вече чувствителността почва да го уприличава на момиче :lol: :lol:

SuN_LiGhT
09-23-2007, 16:40
a[N]D[i]T[k]a]трябва да е чувствителен.. но да не прекалява.. да знае границата къде вече чувствителността почва да го уприличава на момиче :lol: :lol:

Ми според мен няма определена граница,която да разграничава момичетата от момчетата в тяхната чувствитвлност!Аз поне познавам момчета,които са по чувствителни от някои мои приятелки,но са си със съвсем нормална ориентация!Но иначе и според мен по малко и от двете си е идеално за едно момче :-D

Poulet
09-23-2007, 19:21
Чувствителни са,само се правят на големите мъжкари,за да го прикрият.Ама влюби ли едно момче,обича по-силно от момичетата.Поне аз така мисля.

swords1010
09-23-2007, 19:58
И двете. Всеки има чувства. Някои хора са по чувствителни други по малко, аз също съм чувствителен в умерено "количество" :-D и предпочитам някакъв баланс между двете. Определено няма да ми е приятно да гледам някои (независимо, момче или момиче) постоянно да се самосъжалява и да "циври", както не би ми била приятна и другата крайност! :wink: