View Full Version : Някой знае ли признаци за бременост?
Molq vi kajete mi nqkolko priznaka za bremenost :oops:
ще ти дам един савет ... прегледаи добре форума има доста такива теми.
`Death`Whore``
09-21-2007, 12:12
Гадене, подуване на корема след 3-тия месец, голям глад...всъщност единственият признак, който се появява от началото на бременността, е липсата на менструация.
Предполагам че тя пита за по-кратък срок от 3 месеца :)
Тогава са: спиране на менсруацията, болки в гърдите, подуване на гърдите и влагалището ( както от протриване), прилошаване, сутрин гадене, болки в кръста и корема.
Е то има и цветна бременност...
marina star
09-21-2007, 12:53
Е то има и цветна бременност...
MI...NALI E RQDKO SRE6TANA :roll: ILI GRE6A
е рядка рядка, ама това не означава, че я няма. 1 приятелка имаше такава :?
hungry_vampire_f
09-21-2007, 13:21
офффффффффффффф :evil:
sexy_for_you
09-21-2007, 13:39
По-добре си направи един тест.Така най-лесно ще разбереш!
По-вечето отт признаците приличат на тези преди да ти дойде,така че най-добре си направи един тест.
krem4et0
09-21-2007, 15:19
Предполагам че тя пита за по-кратък срок от 3 месеца :)
Тогава са: спиране на менсруацията, болки в гърдите, подуване на гърдите и влагалището ( както от протриване), прилошаване, сутрин гадене, болки в кръста и корема.
Е, гадене може да има чак след 2-ри или 3-ти месец. Дори и болките в гърдите са по-късен признак. На практика, ако имаш нередовна менструация, може да не се усетиш доста дълго време.
alkobalko
09-21-2007, 17:52
Най-лесно и сигурно ще е д си направиш тест, вместо да разчиташ на признаците.
krem4et0
09-21-2007, 20:04
)}]има и малко кървене 4-5 капки
това е при цветна бременност.
Не всяка бременност е цветна :!:
Има кървене при вгнездяването на зиготата в матката. Това имаше предвид. Това кървене е кафеникаво-ръждиво и се появява поне седмица преди очакваната менструация. Не всяка бременност е цветна. Цветната бременност е изключение, а не правило!
Признаци има много, но не при всяка жена се проявяват. Най- ранния признак се води зацапването при имплантация на яйцекелтката. Представлява прокървяване от няколко капки кръв с ръждив цвят. Следват гадене, повръщане, отпадналост, чувсвто за преумора, болки в гърдите, бърза смяна на настроенията, повишен апетит, а при някои и понижен, смесване на храни в странни комбинации, но най- показателния симптом е липсата на менструация. Всеки един от тези симптоми може да е симптом и на куп други неща! При съмнения за бременност - тест!
Има един сигурен - появата на хорионгонадотропния хормон в урината. Открива се с тестове за бременност.
Гадене, подуване на корема след 3-тия месец, голям глад...всъщност единственият признак, който се появява от началото на бременността, е липсата на менструация.
В този ред на мисли ще разкажа една случка - колежка отива на изпит по АГ при доц. Козовски. Не знае нищо по въпросите си и й задават въпрос за три - трите признака на бременността. Тя казва - "Жената трябва да има голям апетит, да има голям корем и да й се повръща". Козовски я поглежда свински и й казва - "Колежке, аз имам голям апетит, както виждате и корема ми е голям, а като ви слушам глупостите започва да ми се повръща. Бременен ли съм, колежке?"
Punkstyle
09-22-2007, 06:45
ами... признака е такъв Ако си излгупяла (ти си) значи си бременна ще си имаш 674897-знаци ;)
sasha_90
09-22-2007, 08:17
Направи си тест ако се съмняваш.
DeVoi4eTo
10-04-2007, 13:30
Има един сигурен - появата на хорионгонадотропния хормон в урината. Открива се с тестове за бременност.
В този ред на мисли ще разкажа една случка - колежка отива на изпит по АГ при доц. Козовски. Не знае нищо по въпросите си и й задават въпрос за три - трите признака на бременността. Тя казва - "Жената трябва да има голям апетит, да има голям корем и да й се повръща". Козовски я поглежда свински и й казва - "Колежке, аз имам голям апетит, както виждате и корема ми е голям, а като ви слушам глупостите започва да ми се повръща. Бременен ли съм, колежке?"
Това просто ме разби =D> =D> =D>
Ако ти поникнат косми между гардите
ramaiana
10-04-2007, 17:18
темата е стара