View Full Version : Аз съм глупак пак ще я изгубя :/
Гост123456
09-21-2007, 13:56
Преди 3 дни се здобрих с момичето което харесвам, но чак днес имахме възможност да се видим...учим в едно даскало ама тя е другата смяна и имаше около 40 минутки да се видим...не я бях виждал близо месец и половина...та когато се срещнахме там където трябваше тя беше с най-добрата си приятелка та запознах се аз с нея...целунах любимата си разбира се казах ме си няколко думи и сякаш зацепих през тези 3 дни от както сме се здобрили си говорихме по 12 часа на ден в скайп и сякаш си бяхме казали всичко просто нямаше какво да и кажа та от предвидени 40 минути за да се видиме се видяхме за 2 и си тръгнах...беше много глупаво ама зацепих...та довечера като се видиме в чата кво да направя може би да се извиня за идиотското си държане или какво ? А може и вече да е късно ? Мисълта че си я върнах и че мога да я загубя пак заради такава глупост ме убива :/ Дайте някакъв савет плС
GregoryHouse
09-21-2007, 13:58
Е чак пък да я загубиш...почваш да драматизираш...може да ти се разсърди,тогава се извини ама не мисл че е чак толкова фатално...
lee_ryan_girl
09-21-2007, 14:02
e dobre kak moje da q zagubi6 kato ni6to lo6o ne si napravil!!!Moje da i se izvini6 da spored men e po-dobre taka! :) :wink:
Ми извини й се ама не й казвай тва че вече сичко сте си казали и не можете да си намерите неква тема за разговор...
Гост123456
09-21-2007, 14:08
Ок де нали в понеделник пак ще я вида и кво тогава пак няма да има какво да и кажа след като цяла събота и неделя ще сме си писали и просто няма да има какво да и кажа :/ А не можем да се видим утре и в други ден тъй като няма да съм си в СФ....та незнам какво да правя :/
Няма значение пич не отлагай извинението си за понеделник се ше се намери нешу да си говорите
Също така може би би било по-добре да не си говорите толкова по Скайп, защото тогава отвикваш да говориш на живо и се вдървяваш като се гледаш в очите с някой друг. Ако можете си говорете за тези неща на живо а не по скайп.
Просто е нямало сигурно какво да си кажете, а и приятелката й е била там- не сте били сами.Говорили сте си много преди това и е нямало смисъл едно и също да повтаряте.Иначе не мисля, че е проблем, но, ако ще се почувстваш по-добре-извини се. :wink:
thefreak
09-21-2007, 15:26
Защо си искал да говориш въобще?
Направо я награбваш!
40 минути кво, за натискане са предостатъчно.
`Death`Whore``
09-21-2007, 15:33
Ама ти нали ходиш с нея - ще се виждате само за 1/2 час между смените ли?
Не е нужно да плямпаш постоянно. Гушни я, покани я да се разходите...попитай я как е, какво става с нея...не си тръгвай така.
Гост123456
09-21-2007, 15:58
Ем секи ден ще се виждаме по час/два и събота и неделя по цял ден... то няма как иначе;/
Преди 3 дни се здобрих с момичето което харесвам, но чак днес имахме възможност да се видим...учим в едно даскало ама тя е другата смяна и имаше около 40 минутки да се видим...не я бях виждал близо месец и половина...та когато се срещнахме там където трябваше тя беше с най-добрата си приятелка та запознах се аз с нея...целунах любимата си разбира се казах ме си няколко думи и сякаш зацепих през тези 3 дни от както сме се здобрили си говорихме по 12 часа на ден в скайп и сякаш си бяхме казали всичко просто нямаше какво да и кажа та от предвидени 40 минути за да се видиме се видяхме за 2 и си тръгнах...беше много глупаво ама зацепих...та довечера като се видиме в чата кво да направя може би да се извиня за идиотското си държане или какво ? А може и вече да е късно ? Мисълта че си я върнах и че мога да я загубя пак заради такава глупост ме убива :/ Дайте някакъв савет плС
извини се кажи че ти е станало лошо и след това си повръщал ... и че я обичаш и си готов
rihannka
09-22-2007, 07:28
edvali shte iska da se razdelite zaradi tva..mi da po dobre i se izvini ..kaji i che si blokiral prosto nekvi takiva....de da znam neshto takova
sasha_90
09-22-2007, 07:32
Може да я поканиш да излезете пак но само двамата.