Влез

View Full Version : Вече само приятели, но...

^Sam90^
09-22-2007, 08:04
Здравейте!
Нямам кой знае какъв проблем, само искам да видя другите как мислят. :)

Така... да си представим ситуацията, че сте имали доста дълга връзка, която в един момент свършва, но си оставате приятели и то дооооста близки (толкова близки, че си спите в едно легло без проблем). Вие заминавате по работа извън страната, а вашата екс-половинка си остава сам/а. Една вечер той/тя прави секс с друг/а и евентуално тръгва с човека. Вие ще се почувствате ли измамени или ядосани... въобще ще направите ли проблем? :)

Трогнат съм, че прочетохте всиичките 10 реда, ако ви се струва тъпа темата, просто не пишете ;)

kael
09-22-2007, 08:07
прекалено големи надежди си възлагал на тая връзка бих казал ..... почвай нова

^Sam90^
09-22-2007, 08:08
Аммм... не това беше въпросът :lol: Мисълта ми е, дали ще ви стане неприятно, че другия вече си ходи и спи с други и ще му се сърдите ли?

kael
09-22-2007, 08:12
Аммм... не това беше въпросът :lol: Мисълта ми е, дали ще ви стане неприятно, че другия вече си ходи и спи с други и ще му се сърдите ли? отговорът беше по въпроса - ако се сърдиш значи си влагал някакви надежди пак да се съберете,ако не се сърдиш - лесно е там

maybelline
09-22-2007, 08:13
Ако сте толкова близки както описа,новото гадже едва ли ще измести приятелството с нея,така че...по-добре е човек да не се чувства измамен,а да поддържа приятелството.

Spork
09-22-2007, 08:19
прекалено странно ми се струва...ама ше ми е гадно неа спор :?

^Sam90^
09-22-2007, 08:33
Не знам защо решихте, че аз съм този, който е заминал и трябва да ревнува :P
Просто се чудя, дали има почва за ревност и дали другият има право изобщо да се сърди. И дали това би попречило на приятелството ... независимо дали е само приятелство или такова с тенденцията отново да стане нещо повече :Р

Ice_Queen_
09-22-2007, 08:37
Ако правилно разбрах нещата - > връзка - приключва и оставате многоо близки ПРИЯТЕЛИ! Ако е така - след като вече не ходите така да го кажем - никой няма право да се сърди на другия.След като не си обвързан с връзка,другия си е в пълното право да си се забавлява.

kael
09-22-2007, 08:38
Не знам защо решихте, че аз съм този, който е заминал и трябва да ревнува :P
Просто се чудя, дали има почва за ревност и дали другият има право изобщо да се сърди. И дали това би попречило на приятелството ... независимо дали е само приятелство или такова с тенденцията отново да стане нещо повече :Р ако не се отнася до теб и тфоята приятелка, значи треа да станеш сценарист на романтични драми .....

sexy_for_you
09-22-2007, 08:43
Ако съм обичала човека,с когото съм скъсала и сме само приятели,ще съм доволна на толкова добро приятелство,защото явно друго не мога да очаквам.Не бих му се сърдила,защото вече не сме нищо повече от приятели,но аз ще се чувствам ужасно.Ако не го обичам,няма да има проблем.

koalka
09-22-2007, 08:45
Доста позната ситуация.Определено е нормално да те е яд, ако още изпитваш някаква ревност и тя е с друг.Но това ще премине.Не трябва да се чувстваш измамен и излъган, защото все пак вие не сте заедно.С времето това ще отмине. :wink:

sherry
09-22-2007, 08:46
Ако все още го обичам и съм таяла надежди да сме отново заедно, то е ясно, че ще ме заболи и ще съм ядосана и обидена.
Аз обаче мисля, че трудно може да се случи нещо подобно. Все едно аз да скъсам с приятеля си, с който ходим 5 години и после да сме само приятели. Според него е невъзможно да сме само приятели, аз не мислех така, но като се замисля повече, прав е. Все нещо повече ще си има между нас.
Ако приемем, че сме си омръзнали тотално и вече сме само приятели, спим на 1 легло и няма никакви тръпки и ревности между нас, то да тръгва с която иска. Ама не мисля, че би се случило нещо такова с мен, винаги ще си има нещо между нас. Едва ли някога ще можем да сме просто приятели и да не искаме да сме заедно поне малко.[/code]

MiMcHeToOo
09-22-2007, 08:56
прекалено странно ми се струва...ама ше ми е гадно неа спор :?

+1

^Sam90^
09-22-2007, 09:14
Е, да... точно там е въпроса... дали все още има чувства :) Може да се каже, че е малък начин да тествам, дали все още има нещо между нас, което евентуално ще прерасне във връзка... пак.
Най-големия проблем май е, че не съм убеден аз какво изпитвам ...:/
Мерси за отговорите на всички :Р

lamzzzercho
09-22-2007, 09:20
Е, да... точно там е въпроса... дали все още има чувства :) Може да се каже, че е малък начин да тествам, дали все още има нещо между нас, което евентуално ще прерасне във връзка... пак.
Най-големия проблем май е, че не съм убеден аз какво изпитвам ...:/
Мерси за отговорите на всички :Р Аз много болка съм изпитал за подобно нещо! Най-добрата ми приятелка в която се бях ... влюбил предполагам, ми върза тенекия заради това, че сме най-добри фр и тръгна с едно момче! Лошо е само, че ти е кофти и те боли, но за това се казва, че живота продължава напред до следващата, която се хваща в окопите :lol:

MoHuTo
09-22-2007, 09:28
Ами ако сме приятели само, няма за какво да му се сърдя, щото дефакто вече не ходим, но определено ще ми е много гадно, ако още имам чувства към него :smt009

ражур
09-22-2007, 09:38
Ако съм имала чувства към него определено ще ми стане гадно,но все пак ще го преживея,защото доколкото разбрах вие сте били само приятели и ти нямаш право да очакваш нищо от нея.

tuka6na
09-22-2007, 09:40
Няма да направя проблем ,но ще ми стане кофти много.
Освен това позната ми е ситуацията с това 'приятелство'.'Да скъсате и той да ти каже ,че оставате приятели е все едно кучето ти да умре,и майка ти да ти каже ,че можеш да го задържиш'... :-s А когато си имал нещо истинско към някой ,то просто...остава.
Мда има вариант и да се зарадвам за него,но просто...нз не ми се е случвало :roll:

sh3_1s_7h3_0n3
09-22-2007, 09:44
Добре, че редовете бяха 7, а не 10, че щях да се озоря :lol:

Ако си непукист примерно...и изпитваш наистина само приятелски чувства и симпатии към другия, няма да ти пука..., ако не си непукист, обаче ти си имаш половинка и изпитваш приятелски чувства и спиш на едно легло с бившия... няма да ревнуваш толкова... ООООБАЧЕ! ако ти си сам и се водите 'уж' приятели с бившата половинка... пък тя после си намери друга да ръчка/да го ръчкат... пфф тогава мисля, че ще се появи ревност, яд... и т.н. нищо, че ще сте разделени...но пък това би било добро извинение "Разделени сме, няма защо да ревнуваш... ако пък ревнуваш - се примири, защото животът продължава и ще намериш друг/а" или пък може да е предпоставка да се съберете...

*абе мисля си, че пиша неразбираемо... но се надявам да имат няк'ва логическа последователност редовете ми :roll: :lol:

free_spirit
09-22-2007, 09:45
За дълга връзка се предполагат сериозни чувства,които са далеч от приятелските. Не мога да си представя да скъсам със сегашния си и да останем приятели-просто не става,а за да скъсаме трябва да се случи нещо извънредно гадно след което,може и да не искаме да се погледнем,ако се обичаме и искаме връзката да продължава просто няма да късаме,не бих възлагала на евентуални събирания...друг е случая когато чувства липсват-тогава няма да ми пука с кой спи и с кой ходи. Абе малко объркано ми се струва,че го написах,но да обобщя- не мисля,че между бивши гаджета може да има приятелство.

^Sam90^
09-22-2007, 09:54
не мисля,че между бивши гаджета може да има приятелство.
Ами, да но за сега върви ... няколко седмици сме в приятелски отношения. Ние имахме един период от около 1 месец, след раздялата, когато почти не си говорихме, тъй че сега е доста добре.
Аз, обаче, може би все още имам надежди да сме заедно и сега, като се върне, ще разкажа за изгората и да видим какво ще направи :lol:

she is the one, когато ги писах бяха 10 - кутийката за писане е по-тясна :-D :-D

free_spirit
09-22-2007, 10:02
Ами, да но за сега върви ... няколко седмици сме в приятелски отношения. Ние имахме един период от около 1 месец, след раздялата, когато почти не си говорихме, тъй че сега е доста добре.
Аз, обаче, може би все още имам надежди да сме заедно и сега, като се върне, ще разкажа за изгората и да видим какво ще направи :lol:

she is the one, когато ги писах бяха 10 - кутийката за писане е по-тясна :-D :-D

възможно е -все пак при всеки е индивидуално :) А защо въобще трябва да казваш за изгората-все пак сте скъсали и живота си е твой ,не си длъжен да го казваш,или ти самият си имаш усещането, че си изневерил и ти е гузно?

sasha_90
09-22-2007, 10:38
Ако още го харесва ще се подразня,но нищо повече,нали вече не сме заедно.

^Sam90^
09-22-2007, 10:45
Амии, не ми е гузно, но искам да видя реакцията :lol: А и уж сега сме много добри приятели... трябва да си казваме всичко :Р

sh3_1s_7h3_0n3
09-22-2007, 10:52
Амии, не ми е гузно, но искам да видя реакцията :lol: А и уж сега сме много добри приятели... трябва да си казваме всичко :Р

..ама си мръсник, да му се не види! :twisted:

free_spirit
09-22-2007, 11:08
..ама си мръсник, да му се не види! :twisted:

:smt005 :smt005 :smt005 положително

^Sam90^
09-22-2007, 12:46
Е, сега.... :) Трябва да си играч, за да печелиш... иначе те играят теб ;) А и предпочитам да разбера така, от колкото да питам директно, защото иначе ще се разбере и моето оношение и... ставам оязвим :Р

sh3_1s_7h3_0n3
09-22-2007, 12:50
интересен подход... и аз не обичам да ставам уязвима, но понякога просто 'се случва' :?

^Sam90^
09-22-2007, 12:59
Така е, но в този случай не мога да си позволя да се "случи" ;-) Не искам пак да скачам в дълбокото... по-скоро искам да опипам почвата, преди да правя каквото и да е :)

sh3_1s_7h3_0n3
09-22-2007, 13:02
така е... като се опариш веднъж...после пипаш по-внимателно..
но все пак не карай приятелката си (екс, не екс) да страда само защото егоистичното в теб проговаря и не искаш да ставаш уязвим... :roll:

GregoryHouse
09-22-2007, 13:06
Въпросът ти е строго индивидуален за всеки чеовек. Може да ти се разсърди за малко може да не му дреме а може и да не ти проговори вече...всичко опира до характер...тъй че за твойта ситуация риск печели риск губи...малко руска рулетка не е излишна.Пък де да знам може приятелят ти да не се разсърди поне според мен може да му е гадно но надали ще си развалите приятелството...

^Sam90^
09-22-2007, 13:36
така е... като се опариш веднъж...после пипаш по-внимателно..
но все пак не карай приятелката си (екс, не екс) да страда само защото егоистичното в теб проговаря и не искаш да ставаш уязвим... :roll:
Не става дума за приятелКА :P
А и то не е кой знае какво страдане ... просто малко ще изревнува.. Още повече, че аз надали ще направя кой знае какво с новия, само малко... игра. :)

Хаус, така е, няма да се развали приятелството, но в случая не това е целта на занятието :P

FreeSpirit
09-22-2007, 23:10
Аз малко се обърках ,кой с кого и кой какво ,ама карай.
Ама нали сте си само приятели вече,къде е проблема?
Тя/той започва нова връзка ,нищо лошо не прави ,щом е прекъснал/а старата,нали така?

sweety_blondy
09-23-2007, 00:01
hah :) ne s1m takaf chovek .. nemoga da ostana priqtel s 4ovek koito s1m obichala mnogoo .. no ako ostana neupisuemo e da spa v edno leglo s nego .. ta to nqma da e vazmojno dori , predi 1 densam go obichala a sega sam samo fr s nego i spa otnovo s nego hxahxa ne ne :)

hungry_vampire_f
09-23-2007, 05:58
100% ще ми е гадно, но няма да му направя проблем :(

HePeAJIeH
09-23-2007, 09:59
Зависи!Ако е скоро след като сме скъсали естествено че ще ми е гадно,но ако е минало известо време и съм забравил чувствата си към нея надали бих бил ядосан или наранен.Ако сме много близки приятели след раздялата ни бих потпъпил по най-правилния начин-да се радвам за нея и да се надявам че е щастлива :smt006

find_m3
09-24-2007, 08:39
Здравейте!
Нямам кой знае какъв проблем, само искам да видя другите как мислят. :)

Така... да си представим ситуацията, че сте имали доста дълга връзка, която в един момент свършва, но си оставате приятели и то дооооста близки (толкова близки, че си спите в едно легло без проблем). Вие заминавате по работа извън страната, а вашата екс-половинка си остава сам/а. Една вечер той/тя прави секс с друг/а и евентуално тръгва с човека. Вие ще се почувствате ли измамени или ядосани... въобще ще направите ли проблем? :)

Трогнат съм, че прочетохте всиичките 10 реда, ако ви се струва тъпа темата, просто не пишете ;)

аз определено бих...такава съм си и дори подсъзнателно да знам ,че по никакъв начин не ми е изнверел бих.Даже съм в подобна ситуация дори не сме толкова близки с бившия ми и аз скъсах с него ,но не защот не го обичах ,а защото е от друг град и нещата се усложняват (разбирате ме) след това не бяхме близки никак даже ,но като го хванах с друга в леглото ми стана....меко казано мноооооого зле