PDA

View Full Version : Омръзна ми! Никой не ме харесва!

Момиче
09-22-2007, 21:22
Писна ми. Имам чувството, че никой не ме харесва. Не съм някоя от хипермацките, но не съм дебела, не съм и клечка (46кг - 164см). Не съм плоска като дъска, не съм и цицорана. Нямам пъпки, не се гримирам като идиот, е какво ми има?! Проблемът в това, че не се обличам като чалга-икона ли е?! Или че баща ми не кара Джип БМВ?! Мислех си, че най-сетне има лъч надежда за мен, пишех си в Skype с един, но се оказа пълен лъжец и може би педофил. Добре, че не се срещнахме на живо. Днес си пишех с един от моето училище и всичко беше супер, докато не му пратих снимка. Какво толкова може да ми има?! Просто търся малко любов. Ако има някой тук на горе-долу 14 и е в същото положение - нека да пише.

thefreak
09-22-2007, 21:25
Това не е сайт(форум?) за запознанства.
Има сумати други такива сайтове, където можеш да търсиш "любов".

scorpias
09-22-2007, 21:27
ще ти кажа само едно
#царе
:o

Dissenter
Еее,и аз съм така.Споко

`Death`Whore``
Божее, на 14 и вече е отчаяна. На мен първата ми целувка беше на почти 16 и после 2 години не видях мъж...на 18 имах истинска връзка...а бях даже по-готина, отколкото съм сега...я се стегни!

kameliqbaby
09-22-2007, 21:28
dai taz snimka da vidim kade ti e greshkata

fenaa
в сходно положение съм ако искаш остави някакви кординати

MiMcHeToOo
оф.. защо има толкоз много отчаяни хора #-o

kael
09-22-2007, 21:30
Писна ми. Имам чувството, че никой не ме харесва. Не съм някоя от хипермацките, но не съм дебела, не съм и клечка (46кг - 164см). Не съм плоска като дъска, не съм и цицорана. Нямам пъпки, не се гримирам като идиот, е какво ми има?! Проблемът в това, че не се обличам като чалга-икона ли е?! Или че баща ми не кара Джип БМВ?! Мислех си, че най-сетне има лъч надежда за мен, пишех си в Skype с един, но се оказа пълен лъжец и може би педофил. Добре, че не се срещнахме на живо. Днес си пишех с един от моето училище и всичко беше супер, докато не му пратих снимка. Какво толкова може да ми има?! Просто търся малко любов. Ако има някой тук на горе-долу 14 и е в същото положение - нека да пише. споко де ........... ти ко искаш да намериш голямата си любов за отрицателно време в скайп ли .... много сте се разглезили лапетата само тоя скайп .... там работа не става ..... друго си е физи4еския контакт ... а тфа с снимките е ужасно ми някой са по фотогенични други не .... не си търси приятел в скайп ами навън

xXxScreamxXx
09-22-2007, 21:31
e kak se nqma podhodq6ti kandidati we :? ei
q slezi na zemqta sigyrno ima pne 5 mom4eta koito te haresvat no poradi 1ili dr pri4ina ne iskat da ti kajat ;)

Sinner
09-22-2007, 21:38
Писна ми. Имам чувството, че никой не ме харесва. Не съм някоя от хипермацките, но не съм дебела, не съм и клечка (46кг - 164см). Не съм плоска като дъска, не съм и цицорана. Нямам пъпки, не се гримирам като идиот, е какво ми има?! Проблемът в това, че не се обличам като чалга-икона ли е?! Или че баща ми не кара Джип БМВ?! Мислех си, че най-сетне има лъч надежда за мен, пишех си в Skype с един, но се оказа пълен лъжец и може би педофил. Добре, че не се срещнахме на живо. Днес си пишех с един от моето училище и всичко беше супер, докато не му пратих снимка. Какво толкова може да ми има?! Просто търся малко любов. Ако има някой тук на горе-долу 14 и е в същото положение - нека да пише.

Prati snimka i 6te ti kaja dali stava6 ? :)

gazarka
09-22-2007, 21:39
kak iska6 d ate haresvat kato ti ne se haresva6?q nablegni na hubavite ne6ta v teb i dai malko samo4ustvie da vidi6 kolko 6te se zavartqt pokrai teb

FreeSpirit
09-22-2007, 21:40
Спокс,не е време за умиране.Голяма работа че нямаш гадже,наи-важното е да има приятели,на които да разчиташ.
Ще намериш любовта,като му дойде времето.
Аз съм по-голяма от теб и не ме интерува дали момчетата ме харесват,нямам гадже и съм на мнение,че приятелите са по-важни:)

AFT
09-22-2007, 21:44
Пъпките се махат, гърдите се увеличават, ръста се променя, може да отслабнеш/надебелееш, ако трябва ... но ако имаш кофти черти, само един хирург може да те спаси.

Shogi
09-22-2007, 21:45
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210

_BoSSy_
09-22-2007, 22:57
Да, и аз като бях на 14 си мислех ,че никои не ме херсва...Попаднах на един дебил с които бях година и половина,които ме заплашваше с какво ли не ако скъсам с него...И в един момент съжелявах,че както теб съм ''търсила любов''. :smt011 А сега съм с един страшно голям пич,които мн си го обичам и не бих го сменила за никои друг!
Та мисълта ми беше,да не избързваш, всичко си идва с времето мацка! :wink: :wink:

elli4ka93
09-22-2007, 23:11
ami q dai pic da vidim si4ki za6to se polu4avava taka po tvoito opisanie si macka ama !!!!!!!!oba4e ako ne si zabelqzala ve4e normmalnite ne sa interesni koeto e lo6u :smt012 :smt012 :smt012 :smt012 :smt012 :smt012 i dai pic

sweety_blondy
09-22-2007, 23:59
ne se sduhvai :) ima tolkofa mn momi4e 4e mom4etata neznaqt koe da si izberat :D spoko i tfoq den shte doidei i shte namerish podhodqshtoto mom4e ;) predi kato bqh na 13-14 god i az taka si mislish i si vikash tolkofa li sam grozna i debela che nikoi ne me haresva..? ama sega kato se zamislq , tolkofa manichka s1m bila :D lape be :) sq nz kak e pri teb ama to za vseki e razlichno :)

ako iskash da si pishesh s men po toq vapros ;) shte mi e interesno ;) pishi na lichno s1obshtenie :Pp

sweety_blondy
09-23-2007, 01:16
182+44_4adel
МнениеПуснато на: Нед Сеп 23, 2007 3:11 am Заглавие:
sweety_blondy написа:
ne se sduhvai Smile ima tolkofa mn momi4e 4e mom4etata neznaqt koe da si izberat Very Happy spoko i tfoq den shte doidei i shte namerish podhodqshtoto mom4e Wink predi kato bqh na 13-14 god i az taka si mislish i si vikash tolkofa li sam grozna i debela che nikoi ne me haresva..? ama sega kato se zamislq , tolkofa manichka s1m bila Very Happy lape be Smile sq nz kak e pri teb ama to za vseki e razlichno Smile

ako iskash da si pishesh s men po toq vapros Wink shte mi e interesno Wink pishi na lichno s1obshtenie Razzp
Искаш да кажеш ,че си на 14+ Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Nqma znachenie na kolko sam :))

Shmatko
09-23-2007, 01:25

Баси, едно нормално момиче, пък аз одъртях. Обади ми се след 2-3 години ако съм все още свободен...

Aggressive Perfector
09-23-2007, 04:57

:smt005 :smt005 :smt005

Get a life...

hungry_vampire_f
09-23-2007, 05:55
За кво се оставяте некви шибани тъпанари да ви комплексират, ве!? Я се стегни малко! Кат не те харесва много му здраве, шута в гъза и да се маща. И ти препоръчвам да си търсиш някой по-голям, щото 14-15 годишните са супер детски гъзове в повечето случаи

kael
09-23-2007, 07:41
За кво се оставяте некви шибани тъпанари да ви комплексират, ве!? Я се стегни малко! Кат не те харесва много му здраве, шута в гъза и да се маща. И ти препоръчвам да си търсиш някой по-голям, щото 14-15 годишните са супер детски гъзове в повечето случаи +1 ...освен това да заебете малките ( имах доста проблеми като малак заради такова мислене )

ivakavlad
09-23-2007, 07:45

не се безпокой аз съм така от както се помня никой не ме харесва всеки ме търси само когато има някакъв проблем да помагам да го измъквам но се свиква с всичко

neverand
09-23-2007, 08:08
Не се отчайвай толкова,всичко с времето си,а и че 1-2 момчета не те харесали,не значи,че никой не те харесва...виж във форума колко много са тез дет ги е страх да си кажат чувствата или да си признаят пред момиче :-D

Борат
09-23-2007, 08:19
глупаци :smt011
слагат ти главата в плик и готово ](*,)

sexy_for_you
09-23-2007, 08:23
И мен никой не ме харесва,ама к'во ся да тръгна да се оплаквам ли?Толкова такива като теб има.Я не се отчайвай и си гледай живота.За всичко си има време.И по-добре да намериш някого,който ще държи на теб,а не някой пикльо,с който си се запознала по скайп.

HePeAJIeH
09-23-2007, 08:24
Да ти кажа и аз съм в същото положение-не съм някакъв грозник но просто и на мен не ми върви в любовта.Но занй и помни (колкото и клиширано да звучи) че някой ден ще срещнеш любовта и ще бъдеш истински щастлива.Хайде,и най-важното-не се отчайвай! [-X :wink:

kael
09-23-2007, 08:27
Да ти кажа и аз съм в същото положение-не съм някакъв грозник но просто и на мен не ми върви в любовта.Но занй и помни (колкото и клиширано да звучи) че някой ден ще срещнеш любовта и ще бъдеш истински щастлива.Хайде,и най-важното-не се отчайвай! [-X :wink: =D външния вид няма никакво значение =P

^Sam90^
09-23-2007, 08:31
=D външния вид няма никакво значение =P
За съжаление много хора гледат само това.

Авторке, още си само на 14. Тепърва предстои да се промениш и да добиеш женска красота, защото все още си си момиченце. Не си мисли, че си умряла като нямаш опашка от лигави пубери зад теб. На тези години и не можеш да имаш кой знае каква връзка, тъй че по-добре не бързай. Изчакай да изживееш магията на първата целувка с някого, на когото държиш, а не просто Пешо от Б клас....
:roll:

mechtaq_za_teb
09-23-2007, 09:52
Миличка,още си малка за да се тревожиш затова.На 14 си.Тепърва ти предстоят някои промени във външния ти вид.След време ще видиш колко ще бъдеш променена визуално,защото просто си в такава възраст.И недей да мислиш,че никой не те харесва.Това едва ли е така [-X Бъди себе си,показвай най-хубавите си качества и ще срещнеш някой,който направо да се влюби в теб ;) Успехчета!

YaNcHeToOo
09-23-2007, 10:01
споко де за всеки влак си има пътници!не се отчайвай толкова!6те намериш любовта!по точно тя сама 6те те открие! :wink:

kobrichka
09-23-2007, 10:34
=D външния вид няма никакво значение =P
За съжаление много хора гледат само това.

Авторке, още си само на 14. Тепърва предстои да се промениш и да добиеш женска красота, защото все още си си момиченце. Не си мисли, че си умряла като нямаш опашка от лигави пубери зад теб. На тези години и не можеш да имаш кой знае каква връзка, тъй че по-добре не бързай. Изчакай да изживееш магията на първата целувка с някого, на когото държиш, а не просто Пешо от Б клас....
:roll:

=D> =D> =D> Нпълно съм съгласна.
Мн си млада,за да се притесняваш,за тези неща.Има време да имаш гадже и т.н

Spirit_Breaker
09-23-2007, 10:58
HAHAHHA SINNER MOQ BRAT PO PRIRODA I PROKLQTIE!!! :D Macka i az sum ot4aqn ot jivota i lubovta dai snimka moje se haresame si podraskame ala bala EIII skype mi e alexsandur_belov zapovqdaite :P LOL mario vij mi moita tema posle kat pro4ete6 tuka :P

GaNGsTa`Gi®l
09-23-2007, 11:11
Като те гледам проблема ти е ,че търсиш..."любов" по нета.Така нестава моме.Излез разходи се с приятелки харесай си някой отиди и се запознай с него пийте по едно кафенце... ;]

gLoRiOuS_aNGeL
09-23-2007, 11:38
Като те гледам проблема ти е ,че търсиш..."любов" по нета.Така нестава моме.Излез разходи се с приятелки харесай си някой отиди и се запознай с него пийте по едно кафенце... ;] To4no taka! :wink:

HouseSoul
09-23-2007, 11:49
Писна ми. Имам чувството, че никой не ме харесва. Не съм някоя от хипермацките, но не съм дебела, не съм и клечка (46кг - 164см). Не съм плоска като дъска, не съм и цицорана. Нямам пъпки, не се гримирам като идиот, е какво ми има?! Проблемът в това, че не се обличам като чалга-икона ли е?! Или че баща ми не кара Джип БМВ?! Мислех си, че най-сетне има лъч надежда за мен, пишех си в Skype с един, но се оказа пълен лъжец и може би педофил. Добре, че не се срещнахме на живо. Днес си пишех с един от моето училище и всичко беше супер, докато не му пратих снимка. Какво толкова може да ми има?! Просто търся малко любов. Ако има някой тук на горе-долу 14 и е в същото положение - нека да пише. Я прати снимка и ще ти кажа веднага какъв ти е проблема и изобщо има ли такъв ... :lol:

My_Dear
09-23-2007, 13:26
Малка си още. На 14 само. Имаш време...
Проблемът не е в теб. Просто не си срещнала човека... И това ще стане. Просто си живей живота с усмивка и не се комплексирай заради това, че си свободна. Мисли си за позитивизмите - можеш да правиш каквото си поискаш, да флиртуваш с когото си поискаш и имаш всички възможности.

RaLkb
09-23-2007, 15:00
eeeei ti si samo na 14 nemoje da se depresirash oshte ot sega.Na vsichko shte mu doide vremeto...zashto vsichki tolkova mnogo byrzat da porasnat...a pak na vaprosa :kakvo ti ima; nie tuk ne sme vrachki dai nqkoq tvoq snimka i shte ti kajem kade ti e greshkata ako tq izobshto e vav vbnshiqt ti vid....

Spirit_Breaker
09-23-2007, 15:07
Gadno e daje kato porasne6 :D gledam gi edni lapeta pred vhoda mi kak igraqt na krienica i kak mi se doiga 6te trqbva da pogovorq s kompaniqta po toq vupros :-k

GregoryHouse
09-23-2007, 15:07
Носи чувал... :-k

A сега сериозно- на 14 кфа любов искаш бе...сичко е кой да си топне чушката и да се хвали...ай кът пораснеш търси пак любов ся е само клатене...

Spirit_Breaker
09-23-2007, 15:12
dam i brat mi taka razpravq......

drozila
09-23-2007, 15:40
[външния вид няма никакво значение =P[/quote]
+1 i budi po-samouverena

toshky
09-23-2007, 15:56
Проблема е, че ние сме идиоти :lol: Ти си на 14... а момчетата на 14 са идиоти... :) сигурен съм, че много оттях те харесват, но понеже са по-малки и ги е срам да си признаят... При момчетата бая до дълги годинки продължава " харесването в детската градина... " :) Следователно остават по-големите.... 16-17-18.... но и те са идиоти, защото такъв свят настанна, че всеки се мисли за г'зе, г'зетата трудно ще се надъхат да тръгнат с девствени... защото си мислят, че е под рейтинга им... :) Спокойно... ти сега да не земеш да станеш някоя курва :)

Spirit_Breaker
09-23-2007, 19:25
Проблема е, че ние сме идиоти :lol: Ти си на 14... а момчетата на 14 са идиоти... :) сигурен съм, че много оттях те харесват, но понеже са по-малки и ги е срам да си признаят... При момчетата бая до дълги годинки продължава " харесването в детската градина... " :) Следователно остават по-големите.... 16-17-18.... но и те са идиоти, защото такъв свят настанна, че всеки се мисли за г'зе, г'зетата трудно ще се надъхат да тръгнат с девствени... защото си мислят, че е под рейтинга им... :) Спокойно... ти сега да не земеш да станеш някоя курва :) Toshky e tuka ne sum suglasen s tebe namirat se i svestni maje i svestni jeni sa jeni sa mi kazvali 4e sred jenite mur6ite sa pove4e no i majete ne sme koi znae kolko na zade ne e vuprosa do godinite vuprosa e do akula az bqh 14 godi6en i hodeh s po4ti 18 godi6no momi4e si4ko si zavisi ot 4oveka godinite neigraqt vinagi rolq ;)

sladko_f
09-23-2007, 20:33
Emi i az ne sam ot haresvanite i sam na 14 ama ko da napraq.Vse nqkoga i na6to vreme 6te doide. :wink:

EvilBrunette
09-23-2007, 21:37
Ами... *вади социалогическите проучвания*... Значи, четох някъде, че на 1 мъж му се пада по 1.5 жена, така че все някои ще остане без мъж. Хмм, варианта с харемите също не е лош... :-k . Хаха, шегичка. Просто явно не сме намерили подходящия мъж. Но замисли се на колко от момчетата около теб, ако ти предложат да излезете, би приела? Сигурно има десетки, на които им капят очите по теб, но не смеят да те заговорят (в някои случаи слава Богу, трябва да се радваш :D ). Почти невъзможно звучи едновременно двама хора да се харесат, но нали знаеш - понякога стават чудеса :wink: Просто твоето чудо предстои. Успех! :smt048 :D

assd
09-23-2007, 21:41
Ами... *вади социалогическите проучвания*... Значи, четох някъде, че на 1 мъж му се пада по 1.5 жена,
ч бати кефа, ето кво се имало в предвид с "търся мойта половинка" - тва е половината жУна дет ми се пада - за черни дни дет се вика :-D

bloodranger
09-23-2007, 21:54
q prati edna snimka da kaje batko stava6 li :smt006 8)

kael
09-23-2007, 22:00
Ами... *вади социалогическите проучвания*... Значи, четох някъде, че на 1 мъж му се пада по 1.5 жена,
ч бати кефа, ето кво се имало в предвид с "търся мойта половинка" - тва е половината жУна дет ми се пада - за черни дни дет се вика :-D
треа те сложим модератор в нов раздел "идиотека" рулз бате ::}

EvilBrunette
09-23-2007, 22:06
Ахахха :-D Добре, че съм аз да ти отворя очите.

kael
09-23-2007, 22:27
чи напрай кат другите пусни реклама в форума :D

Sinner
09-24-2007, 07:35
Вие почнахте да си чатите между вас си,а не да отговаряте на момичето на темата тцтц(не ви е лесно и на вас)

sasha_90
09-24-2007, 11:04
Кво ти пука,че тоз или някой друг не те харесал?Винаги ще се намери и някой който ще те хареса.Не се отчайвай.Само на 14 си си,живота е пред теб.

Spirit_Breaker
09-24-2007, 12:27
Вие почнахте да си чатите между вас си,а не да отговаряте на момичето на темата тцтц(не ви е лесно и на вас)
pravilno Sirene :D xaxa ima 4atove za taq rabota nali..:D otgovarqite na momi4eto da se po4ustva po dobre naduhvaite q i da i ka4ime si4ki samo4ustvieto 4e sloedva6tata tema koqto pusne da bude nemoga se oturva ot nadenici gonat me na sekade :D

Spirit_Breaker
09-24-2007, 12:28
Кво ти пука,че тоз или някой друг не те харесал?Винаги ще се намери и някой който ще те хареса.Не се отчайвай.Само на 14 си си,живота е пред теб.
Abe a az kato sum na 17 i ne mi vruzvat naposledak kvo da pravq da se samoubiq li??Nekoi tva mi go predlojiha xaxa :D

cute_mimi
09-24-2007, 17:50
И аз съм на 14 пък нямам гадже. Забивала съм се с 2-3 момчета на купони ама тва е сичко. се някога ще ти излезе късмета както и на мен

Spirit_Breaker
09-24-2007, 21:27
Abe rano vi e na 14 godini da se oplakvate ot takiva ne6ta tepurva 6te ima trupate opit...dali 6te e lubov dali 6te e omraza,razo4arovanie,provali uspehi i t.n.

IGNGN
09-24-2007, 23:03
Аре бре моме дай снимка да те видиме
Гледай колко хора искат
Споко никой няма да се подиграва или да те заяжда (замалко да си повярвам беда му еба майката... много добър лъжец съм станал)

BAYO
09-24-2007, 23:12
Kfo stana sus snimkata be , ili tq pusna temata i zabravi che q e pusnala shtot nqkoi batko q klati v momenta , sry za shliokavicata :mrgreen: ;-)

bloodranger
09-24-2007, 23:14
Kfo stana sus snimkata be , ili tq pusna temata i zabravi che q e pusnala shtot nqkoi batko q klati v momenta , sry za shliokavicata :mrgreen: ;-)ахахаха :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :-# :lol:

BAYO
09-24-2007, 23:15
Kfo stana sus snimkata be , ili tq pusna temata i zabravi che q e pusnala shtot nqkoi batko q klati v momenta , sry za shliokavicata :mrgreen: ;-)ахахаха :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :-# :lol:

Чи кЪ мислиш ти таиа раота :-D

bloodranger
09-24-2007, 23:20

Чи кЪ мислиш ти таиа раота :-Dя ни мисла я действа :smt005 :smt005

Spirit_Breaker
09-25-2007, 13:33
da ne se okaje 4e mom4e q e pusnalo temata =;

cute_mimi
09-25-2007, 14:38
Абе по скороо са се ....с некъв батко и са счупили компа и. Той я е изоставил след като я е видял на светло и са ни комп ни момче

SuN_LiGhT
09-25-2007, 14:59
Та ти си си още дете,накъде си тръгнала да се оплакваш,виж,ако беше над 20-да,ама сега ти е рано.И аз нямам гадже и не съм имала досега,а също съм на 15.Но аз пък правя обратното-бягам от момчетата...ама това е дълга история... :-D

sentient_
09-25-2007, 15:10
Na tazi vuzrast vsi4ki ot tova se oplakvat - za6to ne gi haresvat, za6to ne sa centar na vnimanie za6to nqmat gadje. Prekaleno burzo iska6 da porastne6 6te ti doide vremeto. Za vseki vlak si ima putnici :P

propusk
09-25-2007, 16:02
mi.... vse ima nqkfo re6enie vajnoto e da si takava kakvato si - az bez grim ne stavam ama sedq pred ogledaloto po 3 4asa na den ...pravq kakvi li ne gluposti s kosata si -kudrq,izpravqm...slagam i tonove lak...i t.n. i sa kvo-kosata mi za nishto ne stava .... slagam si mn grim oba4e ako nqkoi me vidi bez nego she povurne i sa sujalqvam zashoto se zaribih i nemoga bez nego taka 4e vsi4ko 6te si doide samo po sebe si .. :) dori vij 4e "4alga-ikonite" kakto ti gi nari4a6 sa pulen bokluk bez pri4eska i grim taka 4e misli pozitivno !!!!!!

kriisskaa
01-01-2012, 19:40
Миличка ии аз съм така на 13 съм ако искаш пиши на ЛС там ще ти дам скайпа да си поговорим ;(

nikola1234
01-01-2012, 20:03
абе ти сериозно ли на 14 мислиш че никой не те харесва. просто поживей още малко и ще се откриете с любимия :> и може да напълнееш малко че тия 46 кила не ми се струват здравословни :Д

TheBeliever
01-01-2012, 20:04
Миличка ии аз съм така на 13 съм ако искаш пиши на ЛС там ще ти дам скайпа да си поговорим ;(
Темата е от преди 4 години. Не се надявай.

nikola1234
01-01-2012, 20:18
[QUOTE=TheBeliever;9973367]Темата е от преди 4 години. Не се надявай.[/QUO
хаха верно :Д епик фейл :Д

DevilWish
01-01-2012, 21:15
Of boje na 14 4aka6 liubov.. ;) nikoi ne misli za takiva raboti ili pone ne seriozno ;)

sam99
10-21-2013, 07:51
дообре плейбой

bilqnavod
10-21-2013, 07:55
????????? OOOOOOOOOOOOOOOOOOO my GOD

sam99
10-21-2013, 07:57
Znam kakvo ti e no ne se predavai ti si si dobre oche si malka radvai se che ne su se hvanala sus nqkoi uzh golemiq muzhaga.
Lubovta che doide predi da razberesh. :] skaip war_craft546 ako iskash obadi se

пAteNцЕ
10-21-2013, 08:07
Темата е от преди 4 години. Не се надявай.

ей го отговорът

baby_baby
10-22-2013, 12:49
Всичко се времето си :)

NissaN
10-23-2013, 12:10
И моя баща не кара джип БМВ все още но е въпрос на време а от другата седмица ще съм горд шофьор на БМВ 325 Е36. А псевдонима ми е нисан заради това че нашия в момента има джип нисан.