Влез

View Full Version : Най-оригиналния пищов...

Страници : 1 [2]

rapple
10-17-2009, 23:15
Абе не се заблуждавайте, че даскалите не виждат - всичко виждат те - врели са и са кипели в ученическите среди много преди сополанковци като нас да се пръкнат на този свят.А ми просто се правят на ударени с надеждата да се усетите и да изпоприберете пищова, че на тях пък колко им се пишат двойки и им се занимава с изпити през лятото ако знаете... :-o
Не откриваме Америка с нашите пищови. :grin:
Иначе ми е странно да гледам хора, които ще изгубят 3 часа в подготвяне на пищов с всичките му щуротии там, но няма да седнат за 30 минути да си научат урока поне минимално . :?
Интересно създание е човека. :D

doublet
10-18-2009, 08:02
Znachi she wi kaja dwa..

1wiq e mnogo prost - Pishete si temata na list (no gledate da q saberete na 1stranica - ne na 1 list) Sled towa (ako ste momiche e nai-dobre, shtoto hodite s chanti na uchilishte - nailonowi) ..izbirate 1 po prozrachna chanta, slagate lista s lice kym was i go slagate na blizko razstoqnie i prepiswate.Az taka prawq kato sqdam s momiche (kato sme na 1 grupa) :-D

2riq mi go kaza edin priqtel ama trqbwa..da imate printer ili da hodite do nqkakkwa knijarnica..syshto da ste dobri s photoshop-a.
Taka .. wzimate 1 butilka ot Coca-Cola ili nqkakwo bezalkoholno - Otlepqte etiketa - bez da go skysate.Presnimate go - kachwate go na PC-to.I na mqsttoto na sadyrjanieto pishete temata si.
Vlizate w chas - ostawqte shishite to do was i zapochwate.NIKOI NQMA DA WI RAZBERE !

Uspehii :)

john95
10-18-2009, 09:17
сядаш на първия чин пред катедрата на учителя и доближаваш чина до неговата катедра ама плътно и м/у тях слагаш листа тоест пищова това което ти е нужно..
Ако тръгне да става дърпаш леко чина назад и пада на земята( ако се притесняваш да не види листа просто слагаш раницата под чина (подпряна на катедрата на даскала)

LoveRetroMusic
10-18-2009, 09:20
До сега не съм правила пищови, защото
ползвам на другите. 8-)
Един приятел си сядаше върху листите
и до сега не са го хващали. 8-)

elito0o0o0
10-18-2009, 09:27
Еми пиша си на едно листче каквото ми трябва.. взимам 1 по-галям учебник и слагам листа под него.. и когат трябва да видя неща само си дърпам учебника нагоре и опп... готово :D

Малее не пробвайте да сядате на пищовите си и да преписвате щот мен един път така ме хвана госпожата по Математика :D :D :D :D :D

Най успешното е да си го напишеш на ръката.. ;)

john95
10-18-2009, 09:43
За по дърти даскали ако имате свестен телефон снимате от учебник/тетрадка и си гледате уж надолу да мислите и ако ви хване казвате че някой ви е звъннал и за да не прекъснете часа сте тръгнали да затваряте ;)

YourFavoriteDrug
10-18-2009, 10:05
идеи за входното по химия ? :-o
без да искам стоя на първия чин баш пред бюрото на даскалката,ебати кефа е така ;ХХ

Pepincetyy
10-18-2009, 10:50
Сега на входното по български тая ни даде 1 тема и трябваше да я развиваме, а аз предварително си я бях написала в нас и си я записах на телефона.Като почнахме часа само си го пуснах, сложих си слушалките и си писах и имам 6 :grin: :grin:

POLLINA
10-18-2009, 11:08
най-яко е като те изпитват на дъската да имаш слушалка в ухото и да ти диктуват всичко :grin:

clever
10-18-2009, 11:47
Хора, не смятате ли, че някой даскал може да се разхожда из форума :? :))))

:!: :lol: :lol: :razz:

DevilWish
10-18-2009, 16:04
Като моя никой няма просто :) Тук по математика винаги работим с елки.Тази елка е почти компютър.Има едно място ,в което можеш да правиш някакви програми.Но там можеш да напишеш всичко ,което пожелаеш.Та често съм писала там пищови.Но става само за математика, счетоводство и тн ,предмети ,в които се използва елка. :)

LuxurySk0B
10-19-2009, 12:13
2 листа на единия пиша контролна , а на другия всичко е написано със свършил химикал и на светлината се вижда всичко

gret4ety
10-21-2009, 05:41
На нас по принцип ни дават на контролно да си сложим шише вода на чина, ако на тебе не ти дават няма да стане.
Вземам някаква бутилка (за предпочитане Кока кола или нещо друго с непрозрачен етикет) Отлепвам етикета и го сканирам. На мястото на съдържание и такива подобни глупости пиша със малък щрифт пищова и принтирам лената. Залепвам я около шишето на мястото на оригиналния етикет и в час никой няма да се сети да ми чете етикета на бутилката. :)

misspurple
10-21-2009, 08:46
Преди пишех на телефона,сега пиша всичко на компютъра на Word правя го в 3 колони с най-малкия шрифт,след това го принтирам.Режа колоните и ги съединявам с тиксо-става една дъълга колона...след това го нагъвам и си го слагам ж ръката-правя го като книжка да се разлиства и да е малко,да не се вижда.Майка ми така преписваше по изпити,иначе най голямо удоволствие ми доставя да преписвам от тетрадката :D :D :D

someonerandom
10-21-2009, 14:11
ммм веднъж бяхме видяли отговорите от теста(бяха може би към 20 зада4и с "а б в г"и едни от моя клас запомниха наизуст отговорите :D
а иначе царския фишек е кирия ама само ако зн какво точно ще е контролното...иначе няма какво да пишеш просто 8-) .Аз рядко прая пищови и ми е кофти късмета се като си напрая и не опирам до него...иначе съм старомоден...пиша си по чина или най-безопасно-всички около мен си пр пищови аз само преписвам :)

Peshec
10-21-2009, 14:21
Според мен най-добрите пищови са най-простите.Например -кутийката за очилата,лист в лист (лист голям формат и вътре лист малак формат с нужните неща и просто си поглеждате в листа) и общо зето неща,които ти седят на чина за да не се вартите цял час :)

ameli
10-21-2009, 14:41
както бях болна и си духах носа пред 2 минути, така на кърпичката си бях написала формули и глупости и понякога се правех, че кихам и поглеждам. :)

dreamer4etoo
10-30-2009, 15:06
ima super mn na4ini probvai na4i pi6e6 si si4ko na karpi4ki (sig 6a ti trqbva 1 paket4e ako ima ne6to dalgo )posle v 4asa sa pr 4e kiha6 vadi6 karpi4ka i prepisva6, posle sa pr 4e ti e teknal nosa :D i pak taka si 4ete6.
dr na4in pi6e6 si4ko na edno lis4e i go slaga6 predi da vleze gospojata na zemata i go nastapva6 (e gledai da nqma6 kal po maratonkite ) i kato ne gleda leko si darpa6 kraka i si 4ete6 :D :D

mz1
10-30-2009, 20:21
Много не правя защото ме е страх да не ме хванат :D

clever
10-30-2009, 20:27
както бях болна и си духах носа пред 2 минути, така на кърпичката си бях написала формули и глупости и понякога се правех, че кихам и поглеждам. :) :lol:

аз пък веднъж в 7 клас (офф.. няямах време да си науча .. ) цяло междучасие писах урока по история на чина защото щеше да м.е изпитва и .. не ме изпита :razz: :razz:

addicted2pw
11-01-2009, 16:31
ок мерси много ми хелпнахте :grin: :grin: :grin: (сега ще надебелея за да ми пораснат цици) бз се....ако се сещате за други яки пищовчета пишете да гледам като хоби ми е :D

BePoHuKa
11-01-2009, 22:59
както бях болна и си духах носа пред 2 минути, така на кърпичката си бях написала формули и глупости и понякога се правех, че кихам и поглеждам. :) :lol:

аз пък веднъж в 7 клас (офф.. няямах време да си науча .. ) цяло междучасие писах урока по история на чина защото щеше да м.е изпитва и .. не ме изпита :razz: :razz: :razz: Верно си много clever :-D Шегувам се :-) Аз пък помня, че имах една много фора хитринка - пиша си нещо на Word и си правех шрифта много малък (5,6 максимум) и събирах адски много инфо на много малко място. :D

remix1912
11-02-2009, 06:14
Снимам с телефона и при повечето даскали върши работа.Преди бях с 1.8" дисплей и мък ,но ставаше,сега съм с 2.2'' и 5м камера и е друга история има специялна функция за снимане на текст.
w902 е телефона

lkz
11-02-2009, 06:49
1. Чупите си ръката. (може и крак)
2. Отивате до най-близката болница.
3. Гипсират ви.
4. Тук се разделя на две части. МОже въобще да не правите теста (ако счупената ръка ви е тая с която пишете), а ако сте ужасни къъци като мене:
5. Правите пищов (дълъг тънък и нагънат като ролка за тоалетна хартия ...
6. Слагате го под гипса.
7. В час малко по малко измъквате.
8. Ако госпожата ви хване бутате по на вътрен. (споко ще си го вземете като ви свалят гипса)
9. Ако всичко мине успешно го изяждате за да не оставяте доказателства (има прият вкус на ... ами ... гипсокартон... ммм ... деликатес).

KotQncU
11-03-2009, 12:25
ем ако съм с поличка залепям пищова от вътрешната страна и готово кво да няя даскалката да ми дига полата че случайно да нямам пищов там :D

clever
11-03-2009, 13:42
3. Гипсират ви.
4. Тук се разделя на две части. МОже въобще да не правите теста (ако счупената ръка ви е тая с която пишете), а ако сте ужасни къъци като мене:
6. Слагате го под гипса.
8. Ако госпожата ви хване бутате по на вътрен. (споко ще си го вземете като ви свалят гипса)
9. Ако всичко мине успешно го изяждате за да не оставяте доказателства (има прият вкус на ... ами ... гипсокартон... ммм ... деликатес). :razz: :razz: ахаххахахаххахх :lol:

ByK
11-03-2009, 13:49
аз обичам да си пиша пищови на подметката обувката 8-)
сядам кръстосвам си краката като арабите
ако ме хване даскалката само си свалям крака 8-)
ебаси акото е винаги така преписвам 8-)

cholakova
01-07-2010, 12:57
abe nai dobre sednete i si nau4ete i nqma da ima risk da vi hvanat :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Djuff
01-07-2010, 15:05
Зимам учебника и чета.

Converse333
01-07-2010, 15:46
Лепя листенца на колана си и съм с някаква дълга блуза задължително. В часа само вдигам блузката.. 8-) Или записвам урока на звукозапис на телефона, слагам слушалките и понеже съм с дълга коса, нищо не се вижда и си слушам урока и пиша... 8) 8-)

А сега се сетих, като бях по-малка (умно хлапе бях) седях на първата маса пред бюрото на даскалката и си бях написала всичко на бюрото й (падаше се точно пред мен) и така си преписвах. А и даскалите почти никога не гледат учениците на първите чинове. :)

Или още 1 начин, но малко по-труден. Лакирам се и после си пиша с друг цвят лак каквото ми трябва. Работи на 100 %.

silwinka
01-07-2010, 16:44
Много рядко използвам..но
като раздава тестове,в несисера си слагам пакетче носни кърпички,кът ми даде теста си сядам най-отзад!Като мине,си обръщам пакетчето и гледам кво пише хах,хубаво се чете г/д :D т'ва е единствената хитринка,която съм правила..другата беше 3 клас-по човек и природа или там както се казваше хах,там имах голям лист и една тъпанарка ме изказа на даскалката :D :D

dancho717
06-22-2010, 19:27
купувате си една химикалка с "невидимо" мастило, изписвате целия чин и после в час леко светвате с лампичката на химикалката и си четете...

fluffy3
06-22-2010, 19:40
най-честия ми номер е на гумата .. взимам си една гума .. хубаво ще е да е малко по голяма :д и на нея си пиша всичко .. амам ситно :д и когато учителката минава обръщаш гумата и криеш, като се отдалечи обръщаш гумата и преписваш..

JustAngel
06-23-2010, 17:32
3. Гипсират ви.
6. Слагате го под гипса.
9. Ако всичко мине успешно го изяждате за да не оставяте доказателства (има прият вкус на ... ами ... гипсокартон... ммм ... деликатес).

:D :D :grin: :D :grin: каква идея сам0о...Дано на теб не ти се налага да го правиш на всеки тест, че не ти завиждам 8-) :-)

liim0nka
06-23-2010, 18:01
казаха ми един страааааашен начин.. значи лепиш листа на чина от долната страна на самия плот..и когато застанеш..слагаш си едно огледалце между краката, което гледа към плота..и всичко е перфектно! ако успяхте да ме разберете.. :D

venci95
06-23-2010, 18:15
пиша на няколко лепящи листчета това което ми трябва и после го лепя на блузата :grin:

haxh
06-23-2010, 19:28
Аз някой път, ако преписвам, то снимам си с телефона страниците от учебника, които ми трябват и после в часа си вадя телефона и преписвам.;)

BlackRose7
06-24-2010, 15:57
Рядко ползвам пищови. Само един път си бях снимала от тетрадката на телефона, и по време на часа - видях к`вото ми трябваше.

mitzubi6i
06-24-2010, 16:36
Използвам добрия стар несесер и ми върши чудесна работа. Оставям го отворен и вътре слагам листчето. Много пъти ми е спасявал живота :D

male91
06-24-2010, 19:27
Най-оригиналния пищов е този, който минава при даскалите ...
Аз не съм най-оригиналния преписвач, но винаги номерата ми са минавали при най-строгите даскали в моето даскало, където никой не е дръзвал да преписва при тях, дори на Теоретичния си изпит по специалността преписах ;]

>> Като имам време да се занимавам с пищови:
- Пиша си урока от вътрешната страна на торбата с която ходя на даскало
и като я обърна и сложа книгите вътре, просто я оголвам леко, колкото да се вижда и всичко е ОК ;)
- Късам кориците на една тетрадка ии си пиша пищова на латински букви и си подлагам със същата тетрадка (това преди съм го правил, но май вече не минава номера... то с този скайп :lol: )
и тей и тей..
в повечето случай ме мързи и слагам тетрадка/учебник под чина xD

dude99
09-11-2012, 15:01
Пиша си го на стола (ситно) :D и така е не възможно някой да разбере какво правя , само поглеждам надолу , все едно се чудя нещо и след тва пиша :D

druzilla
09-11-2012, 15:10
Снимам си пищова с телефона,после зумирам и си се чете перфектно..Ако видя,че даскалката идва си го слагам под крака примерно и така.. :D

Xriis..
09-11-2012, 15:40
Царския пищов работи безотказно :) Някои на по-задните страници се чудеха как да си правят пищова ,ако г-жите се подписват на листа . Ето как :

Имате тест за 1-ви път при тези ,които се подписват на листа . За теста ти трябва (примерно) 1 лист , но искаш г-жата да ти подпише 2 ,защото няма да ти стигне само 1 за целия тест . Запазваш си 1-ния лист ,на другия си правиш теста :D . Следващия път ,когато имате тест просто предварително си написваш ,каквото ти трябва , отново г-жата ти подписва лист , ти ги разменяш с предварително написания , а празния го прибираш за някой друг път :D

Май го написах много сложно :D Надявам се да сте ме разбрали :)

WhatTF*ck
09-11-2012, 19:48
:D Начина пишеш си на лист всичко което ти трябва слагаш си го в бельото :D никои няма да провери там ... ммм върши работа :D