View Full Version : Най-оригиналния пищов...
teenkopele
09-22-2007, 22:18
който някога сте правили? :smt047
Абе за оригинален незнам ама:
1.Пиша си го на крака и като го кръстосам чета всичко.Учител?Дигам чорапа.
2.На телефона.Пиша го на компа пращам го на телефона намалям контраста и чета на word-а
sweety_blondy
09-22-2007, 23:53
miii chesto mi se nalaga da si praq pishtovi :D ne s1m ot u4enolubivite .. mn p1ti na list4eta koito gi zalepqm na liniqta ( est 4e tq nee e ot prozrachnite ) i q obr1shtam .. i na kraka sam si pisala , i po r1cete , i na list4eta koito s gab1rche s1m bodela v 4ina i samo kato se mahne u4itela ot mene butam list4eto i to se zavarta i pisha si4ko :D ili pak zimam edin dvoen listi i vatre paham pishtova , ili v nqkfa tetradka :D
Момичето от Принстън
09-23-2007, 01:46
ЦАРСКИ ФИШЕК!!
през часа се правя че зная много и уй пиша ли пиша, то си е така де ама пиша глупости рисувам си, а лкогато дойде време да събират контролните давам готов лист!
доста често прибягвам до този метод :-D
ami ima mn
1- ima takiva himikalki
2- pi6e6 varhu nqkoi u4ebnik ili tetradka i go slaga6 v prozra4na nailonova torbi4ka s drugite u4ebnici kato tozi varhu koito ti e pi6tova trqbva da e nai otgore za da si poglejda6
3- pi6e6 varhu nqkoi u4ebnik ili tetradka i posle q vzima6 uj za da si podloji6 testa varhu neq
4- ako imate test po geografia i daskalat vi pozvoliava da rovite v atlasa ami toi 6et vi sluji za sledva6t pi6tov
5-ako ne vi e jal za maratonkite pi6ete i po tqh :)
6- a i sega se setih za edin mn qk pi6tov koito nai dobre 6te sluji na dalgokosite momi4eta (ili mom4eta) zna4i ako imate mp3 zapisvate si se na nego i posle v 4asa slagate slu6alkite i se slu6ate (oba4e trqbva da se zapisvate bavno i da iz4akvate za da moje v 4asa da uspeete i da go napi6ete tova koeto trqbva) i s kosata vi trqbva da zakrivate slu6alkite za da ne vi vidi daskalat ;) nz kak go obesnih dano ste me razbrali :)
v momenta samo za tezi se se6tam
uspeh na testovete:)
VerryBerry
09-23-2007, 07:24
nai 4esto-pi6a si ne6tata s moliv otzad na ogledalceto i taka...9jalko samo 4e ogledalceto mi se s4upi i tr si zimam novo...)
sladkata_presi
09-23-2007, 08:21
Рядко използвам пищови,но:
Ами значи пищова е отдолу под краката ми,на стола върху който съм седнала и така си пиша
Също е и в ръката ми-в блузата и така...
sexy_for_you
09-23-2007, 08:44
Много рядко използвам пищови,но когато ми се наложи,си пиша по ръцете или един път на класно по БЕЛ можеше да ползваме текста и аз между редовете си бях написала някои разсъждения :-$
не, че има много общо, но госпожата ми по рисуване ми е препоръчала да си взема тетрадката с теорията на изпита в чантата...и да ида до тоалетна, все пак кои би си помислил, че имаш какво да препишеш по рисуване :-D
друго, за което съм чувала на кандидат-студентски изпит - ако си ходил на курсове при преподавател от същия университет може да получиш готова написана тема в плика си... ](*,)
sexa_na_kompleksa
09-23-2007, 08:56
Ами по литература си пиша вкъщи темите и на даскало през междучасието си сменявам листата (обикновено правиме контролното за два часа).
Или пък в Литературата с моливче между произведенията.
На телефона.
Отзад на подварзията на учебника,а отгоре си слагам тетрадката.През часа само леко местя тетрадката.
Ако е за формула може и на маратонките.
Jamalska
09-23-2007, 09:07
Или пък в Литературата с моливче между произведенията.
.
хах веднъж така по литература много лошо изгоря половината клас.даскалицата провери мн обстойно.
аз си открих мн доброто каше на едни панталони дето са маалко под коленете.принципно си ги навивам до коляното и в подгънатото се събира идеален пищов-влиза и излиза лесно:)
най-класическо е на чина...а и винаги можеш д акажеш,че е от предния клас...
хм една от нашия клас на изходни изпити..щото е частна ученичка..се опитала да препише чрез хендсфрий...ама нещо не се е получило...хванаха.
Seniorita
09-23-2007, 09:11
Не съм го правила, но учителката по история ми разкараза. На шапка с козирка залепваш листчето и после гледаш с огледало, все едно се оглеждаш. Мн хитро, ама действа само при момичетата 8)
ми, то все така се случва, че докато си подготвя пищова, напиша всичко и тн предварително се оказва, че съм запомнила материала ине ми трябва :lol:
miii az v 6esti klas zalepih s tikso pi6tova za drugata strana na perdeto (az 6ot do prozoreca beh) i g-jata kat ne gleda obru6ta6 leeko perdeto i 4ete6..... :mrgreen:
?love_haTe!
09-23-2007, 11:31
Ааа...моята област 8) :lol:
1)Пиша си ги в черновите на тела..звучи тъпо,но винаги ми помага.Сядам на последните чинове и,когато учителката ме забележи просто си гледам часа и колко време ми остава...винаги помага :-D
2)Прая си звукозапис на тела със всичко,слагам слушалките(всъщност само едната)и понеже имам дълга коса нищо не се вижда :smt019
3)Драскам по краката и ги кръстосвам..еххх,златните крачета на кака :lol:
4)Слагам си две хартийки..мънички,на които е пищова под кецовете и само надигам крачето и готово. ::: Тва е многуу яко,винаги става номера :twisted:
Ся се сещам само за тези,но имам и многуу други.Технически,когато имаме контролно или аз или,човека до мен прави пищова...редуваме се.Винаги имам пищови,защото си падам леко-далеко мързеливка :-)
Shadow_Walker
09-23-2007, 11:37
Една съученичка ми е разказвала как в бившото и даскало лепели пищови на подметките на човека пред тях и той като си понадигнел ходилата и те като били наблизо чиновете и само да погледнели леко надолу и се виждало всичко :]]]
Ама аз не съм го пробвал :lol:
digital_soul
09-23-2007, 11:38
най-оригиналния пищов който съмн правила беше по химия... имах отговорите на теста и с цветни маркери си на правих на ръката като гривничка... ако е А например със син,ако е Б зелен , ако е В жълт и т.н. и ако е на първи въпрос Б правя първата чертичка със зелено и т.н. и така никога не могат да те хванат защото можеш да кежеш че си си играл там нещо :D
Веднъж трябваше и аз по химия имаше едни формули,които все ми излизаха от главата и реших да си ги напиша от вътрешната страна на несесера и като ми трябва дадена формула се правя ,че търся нещо молив,гума и никой не забелязва
sladku_bebzi
09-23-2007, 12:12
Ами пиша важното на малки листчета, слегам си ги в несесера и чета от там или пък направо пиша на чина или на стола на този пред мен.
vodolei4e_m
09-23-2007, 13:33
nai qko e s hands free , mp3/ telefon
a ina4e na edin test prepisvah ot zubarkata na klasa 4rez telefonite - Blue Tooth mu e maikata
pi6e6 belejka i pra6ta6.... :D
LovePoisoned
03-29-2008, 10:36
ми, то все така се случва, че докато си подготвя пищова, напиша всичко и тн предварително се оказва, че съм запомнила материала ине ми трябва :lol:
И на мене така. :lol: Досега съм правила само по руски език за едни диктовки... ама докато го писах, го запомних. xD
Не съм го правила, но учителката по история ми разкараза. На шапка с козирка залепваш листчето и после гледаш с огледало, все едно се оглеждаш. Мн хитро, ама действа само при момичетата 8)
Да, ама трябва да пишеш няк'во огледално... за да се види. :(
RottenFlesh
03-29-2008, 11:33
Ами аз най-често по биология прая и миналата седмица правихме тест и аз си написах някои неща върху раницата , то не си личеше шот има доста нарисувани картинки по нея и тъй
Или пък миналата година имах 1 химикал , който беше ограден с гума няква и аз върху него си пишех , ама с много малки букви
А ... сетих са още един начи зимата носех едни ръкавици без пръсти и бях си писала по ръцете и като ги дръпна малко се виждаше , ама точ пищов е малко опасен
А и по столовете обичам да пиша с молив и след часа го трия и туй за ся :D
kuklichka_bg
03-29-2008, 11:40
Az bez pishtov ne utivam taka 4e imam tolkova mn metodi no nai mi be6e kato vzeh ot pomagalo com edna tema printih q i q naraqzah na malki lenit4ki i gi zalepih v literaturata i tq onq se proverqva kontrolni i az otvarqm 4eta pisha pak kat doide okolo men imam edna stranica det nqma nishto na neq i taka xhaxha
~{oщE}~{те}_{obиЧам}~
03-29-2008, 16:24
става и на носна кърпичка:пишеш си сичко на нея което ти трябжа за контролната и се правиш че си духаш носа.Ако някой учител заподозре питай го дали изка да му покажеш че не е пиштов така ще ти повярва и сиг няма да изка да показващ :)
blessthefall
03-29-2008, 17:06
be6e napisan na 1 kalendar4e... a kalendar4eto be6e navito v 1 himikal... to kalendara si be6e vgraden v himikala :D i samo darpa6 i 4ete6.... kolko pati pisah razli4no i razli4no.... :D kolko mn 5ci :D ama se skysa :cry: i sled tva po4nah da snimam s telefona i da gi ogolemqvam :D i daskalkite si mislqt 4e si presmqtam ili gledam za 4asa :D :D nikoga ne sa me hva6tali s teq 2ta...
ObScuReNikoQ
03-31-2008, 11:50
ЦАРСКИ ФИШЕК!! =D> :!:
обще взето тва е най-сигурният и лесният пищов, но що се отнася до най-добрият, той е да го запомниш. звучи тъпо, но е гаранция, че няма да те хванат, а после след тест, можеш да изтриеш ненужната информация от главата си! ;)
има и други начини, които работят успешно:
***Всички (особено момичетата) знаят онези несесери, които се откопчават отпред и вътре има просрачни джобчета. Слагаш пищова там и ако случайно мине чуител 1.)правиш се, че ровиш за химикалка 2.) просто го закопчаваш.
***Прозрачни химикалки: развинтваш химикалката, пъхаш листчето вътре, така че да се вижда и завинтваш обратно. Ако не ти стигне мястото, винаги е добре да си носиш 2ра химиклака в случай, че предната спре! ;)
***м/у пръстите: на пръстите на ръцете, но отстрани, така че, когато ги сложиш един до друг (свиеш) нищо не се вижа! (NB:никога на показалеца! вижда се!)
***листче, с ластик прикрепено с телбод или тиксо към блузата ти. Опъваш ластика докато учителката не гледа, а ако слуайно забележи нещо, пускаш листчето. то се прибира в ръкава ти (задължително дълъг) и никой нищо не е видял. ;)
***Мафия: докато един от класа вика учителката за разяснения по задачите, използваш времето да свериш отговорите със съседа или с пищов. :)
има и други, но това са най-лесните и най-използваните, с които е най-трудно да те хванат! Успех на всички преписвачи! ;) :D
Дано никой учител не реши да влиза тук... :-D
P.Halliwell
03-31-2008, 12:06
Аз не разчитам на пищови, или го знам или не!
PinkFloydSound
03-31-2008, 13:31
Аз не разчитам на пищови, или го знам или не!
Ан така 8-) И аз тъй....Предпочитам да си видя възможностите и да разбера какво знам /дори и нищо да не знам/...ам аз не уча, в смисъл никак ама никак не съм ученолюбива, ама имам много добра памет и обикновено ако слушам в час /АКО!/ запомням всичко 8-)
ЦАРСКИ ФИШЕК!!
през часа се правя че зная много и уй пиша ли пиша, то си е така де ама пиша глупости рисувам си, а лкогато дойде време да събират контролните давам готов лист!
Прочетох цялата тема и според мен има интересни идеи.Аз по принцип не правя пищови (Само по История "Царски фишек" ) ... 8)
А кой е най - добрият пищов за класна работа по Литература ?
ей тва го бях направил на 80% остана само да го принтирам ииии принтера ми се развали , всички фото-та които обиколих по центара или нямаха хартия подобна или незнаеха как :shock: (http://www.vbox7.com/play:7ac01aac)
Apostola
03-31-2008, 19:37
Царския си е най-добрия но не всеки го може :P
или хармоника и в ръката се държи и с палеца се прелиства
Усмивкаа*
03-31-2008, 20:03
Царския фишек съм го правила веднъж и имам петица по география и никой нищо не забеляза а бях на първия чин 8-) Когато имаме по английски да помним текстове на изуст по 2-3 и да ги разказваме писмено си ги пиша много ситно на един лист м.ф. и го слагам под чина (чиновете ни са затворени от всякаде и нищо не се вижда) и си обличам якето навеждам се напред и така якето ми пада от страните на чина (май не ме разбрахте ама незнам точно как да го обесня) и така вадя листа на пред и преписвам. Друг пищов както казаха преди мен на телефона с снимки или пък на чина с молив :)
стана ми интересно може ли да напишеш по подробни инструкции как се прави и как точно се прилага ?
skatemore
04-01-2008, 09:21
лепил съм си листа на гърба на другарчето пред мен
лепил съм го на бюрото щот госпожата ме наказа пред нея понеже много говора
иначе си пиша цялата тема и имам един блузон със цип сгъвам листа на 2 сядам слагам го в блузона и само поглеждам надолу и така си направих класното по литература обаче имам 4-ка щот есето дет съм преписал тоя дето го е качил е имал 4-ка и той и аз чак после разбрах
mickelangelo
04-01-2008, 10:17
На станиолче от дъвка ... по дребно пишете ...
има химикалки от страни с листче на пружинка ...
на телефона .. просто снимате учебника .. и после си пращате снимките не тел-а ако нямате хубава камера ... и на телефона ми има ( Sony ericsson p990i ) лостче .. което като го плъзнеш и се заключва обаче когато се заключа гаси светлината и ако е някоя дърт даскал дето не разбира .. може да кажете че сте погледнали часа .. .
когато правите контролно ... и до вас стои някои които знае ... просто минавате неговата група .. и пишете в неговата група ... -0баче за целта на края трябва да предадете в калабалъка .. за да не ви разберат ... ;) ( това е най- честото нещо до което прибягвам )
ПС: на телефона ми имам WiFi а в даскало има рутер ... и просто влизам в и-нет и намирам това което ми трябва .. . :)
може също да пратите смс на някои който знае ... 0баче той трябва да е подготвен ...
може на чина си да го напишете с молив и просто подготвяте 1 мокра кърпичка и като идва даскала ... кихате и все едно сте опръскали всичко с лиги и чистите ... а пък ако пита за молива по чина .. "то така си беше "
чувал съм за изчагъртан текст върху химикал " Bic " -че ( онез оранжевите обикновенните от 25-30 ст)
ако стоите на 1 чин под катедрата ( за целта трябва да е по висока катедрата от чиновете ) просто пишете по нея ... и четете ...
ако се сетя още че пиша ...
krasitoOoO
04-01-2008, 13:19
emi ako si s kasa pola i sas svetal 4arpoga6tnik ili izob6to bes ni6to pod polata pi6e6 si na bedrata i otvreme na vreme poglejdam ama sas sigyrnost ima po efikasni
chipi_kaoo
04-01-2008, 13:29
Не съм прочел всички, но мисля, че този равен няма. Та аз и един френд го измислихме. На mp3 playerа си записвам на звукозапис тва което ще е за контролното ( уроците от раздела), като всеки урок си го наименовам. Слагам си едната слушалка да мине през ръкава ми, и си слагам ръката в/у ухото (все е едно съм се подпрял). И си пускам плеяра, и после натискам пауза. И така нататък си преписвам всичко.
Така една учителка, вика НИКОЙ неможе да препише при мен. И аз и моя френд казваме, че ще препишем. Тя ни сложи на първия чин и седна пред чина, като подпря ръце на него. Ние си пишехме ли пишехме. И в края на срока, тя вика "Успяхте ли да препишете" и ние "ДА" и и обяснихме, и тя вика "Вече ще знам и новите методи" :razz:
nai-dobriq za men e ; na tetradka ili ychebnik s nepishesht ximikal na koricata pishesh vsichko sled kato go poglednej ot nqkoi ugal se chete vsicko bez da se vijda che e pisano neshto.. ako sluchaino nqkoi daskalo te xvane kaji che se e otbelqzalo i taka .. ;) :-P
Тцтц кво се мъчите незнам... Сядаш на който и да е чин само да не е първи, казваш на тоя пред теб да се изпъчи така да се поизправи, вадиш учебника изпод чина, преписваш и след това му диктуваш на тоя пред теб.Работи безотказно и всички са доволни
Аз никога не си правя пищови предварително, обикновено действам според ситуацията...и най-често си преписвам от учебника и мога да се похваля, че още не са ме хващали!
Apostola
04-02-2008, 08:11
стана ми интересно може ли да напишеш по подробни инструкции как се прави и как точно се прилага ?
Пишеш си темата на лист широк колкото дъвка ама да е дълъг. Сгъвашго на хамоника. Пъхасе в ръката с която пишеш и с палеца го прелистваш.
Доно си ме разбрал :(
Salfetki da dobyr pi6tov, az nai 4esot pi6a po 4ina s moliv.
Nie sme na tymni 4inove i ne se vijda mnogo mnogo, a i samo az moga da si raz4eta kaji re4i.
Ako znaete nqkoi 4ujd ezik sy6to mojete da si napi6ete razni raboti po biologiq primerno i nqma da vi zapodozrat
LovePoisoned
04-02-2008, 12:55
?
За каква хартия става въпрос? Царски все още не ми се е налагало да използвам, ама защо е труден и т.н.? Доколкото знам, това е цялата тема, написана предварително, просто подменяш листите... Това ли е? :-D Че гледам, тука говорите за принтери, хартии...
Аз съм си слагала лист на седалката и сядам отгоре. Когато искаш да четеш, се разкрачваш леко... Ама не трябва да е много голям. :(
ObScuReNikoQ
04-02-2008, 18:11
Тцтц кво се мъчите незнам... Сядаш на който и да е чин само да не е първи, казваш на тоя пред теб да се изпъчи така да се поизправи, вадиш учебника изпод чина, преписваш и след това му диктуваш на тоя пред теб.Работи безотказно и всички са доволни
Ok, тва не е особено трудно, обаче в даскало като моето, ще трябва бая да се поизмъчиш да не те хванат по твоя метод. Освен тва пробния срок за академична чесност ти лежи до 12ти клас и повечето колежи няма да те вземат :( , така че най-добре е някой по-интелигентен метод, който не се забелязва толкова :)
Miss_Perfekt
04-02-2008, 18:27
Слагам малко листче в лентата си за ръка :D
дам +1
На някой случвало ли му се е да си научи ? И да няма нужда от пищов... ? Баси копелетата сме нащо поколение...
ObScuReNikoQ
04-02-2008, 21:47
на мен :lol: и все пак има нещо вярно, че сме е*аси копелетата... :D
LiLGrizzly
04-02-2008, 22:12
ms zai ideite koito mi kazahe :grin:
ЦАРСКИ ФИШЕК!!
-1
ммм при нас даскалите почти винаги подписват листите тей че този става неъзможен... :?
TheNewReligion
04-03-2008, 00:06
На някой случвало ли му се е да си научи ? И да няма нужда от пищов... ? Баси копелетата сме нащо поколение...
+1 ! Az nikoga ne sum si pravila pishtov ! Vinagi si ucha i mi e mirna glavica ! Inache shte me grize suvestta , che sum si izkarala ocenkata nechestno ! :)
Devilsplaymate
04-03-2008, 08:01
Абе вместо да се мъчите да си чупите химикалките, толкова ли е сложно да отидете и да си вземете една с календарче, което от едната страна е идеално чисто? :shock: 8-)
Аз пищови правя на малки листчета и то само по История/Руски. За другото все ще се намери някой, който да подскаже :-o.
Ммм аз пищови правя само по електротехника и градивни :]]] имам си един кафяв панталон и на него си пиша квото ми трябва :]] а после се пере :] и никой не забелязва :ppp
thegirl90
04-03-2008, 15:35
Когато реша да си правя пищов, докато го пиша го запомням и никога не не ми се е налагало да го използвам. :-o
DaRk_AnG3L
04-03-2008, 18:40
:D za edno kontrolno po si bqh napisala formulite na edno list4e i lis4eto go lepnah na lepenka i posle si go lepnah na rakata :D
unfaithful1234
04-03-2008, 19:05
Aз до сега не съм преписвала!Може да имам две 4-ки и една 5-ца,всичко друго шестици,ама знам,че това са си реални знания!Не искам да се дъня на изпита,а преди това да съм имала само 6-ци... :-x Тъпо е с тия пищови!
Моя е само за момичета , ама си е доста сложен.Тряба да си с боди и отгоре някаква блузка и широк анурак . Тряба да имаш ластик и 2 безопасни игли . Върху бодито закрепяш едната безпасна игла и ластика , 2рата за ластика и за малко листче на което е написан материала . През часа дърпаш листа гледаш и пишеш . Ако дойде даскалката го пускаш и той се прибира :) Обаче може да се скъса безопасната игла от листа затова трява да са повече листчета , че да е по-здраво.Също и на ръцете и на краката . Вътрешната част от коляното надолу пишеш и в час заставаш така ,че единия ти крак да е отгоре и вдигаш панталона :)
Обаче доста рядко прая пищови . Даже не се сещам кога последно си правих пищов.Беше отдана :?
Shushu11
04-03-2008, 19:21
Xixix,az si pisha na cickite i si obli4am po shiroka bluza s po-golqmo dekolte i taka. :D
Gothique♫
04-03-2008, 20:32
с непишещ химикал леле изкарвам го и един път минава и аз обаче двоен лист и отварям нещо и викам тука да си изчислявам и тя а а добре супер заблудени :D
Th3 Fuck3r
04-03-2008, 20:42
Ами на мен пищовите са ми нещо като хоби, все измислям нови начини, трикове и всякви такива, но напоследък се доверявам на този:
Напечатвам на Word на шрифт "5p".Размера трябва да е около 5-6 см на дължина и около 3-4 на ширина, за да може да се побере в дланта..хващате химикала както си е редно и слагате пищова в дланта на ръката си (тази с която пишете) и докато се правите че мислите си четете пищова, като изобщо не правите впечатление на госпожите...важното е листа да е изписан и от двете страни за да не се затруднявате много при обръщането...пробвайте го, работи гарантирано, никога не ме е подвеждал.. :-P
royal_girl
04-03-2008, 21:47
ами най оригинален... значи когато сме откраднали теста или просто някакси имаме отговорите,ги напечатвам на малко листче и го пъхам м/у бутилка безалкохолно и етикета и. когато злото седне само отпивам и пищака лъсва :D а ако даскалката тръгне на поход винаги можеш да отпиеш и да завъртиш шишето :)
insomnia2008
04-06-2008, 10:36
на вътрешната част на ръката ! Запрятам ръкава на суичара и преписвам :grin:
~{oщE}~{те}_{obиЧам}~
04-06-2008, 11:23
ми сага има едни химикали с календар който мн удобно се вади.Евала на този който ги е измислил =D>
Един път някой и за нас учениците да помисли.
И на този календар си пишеш каквото ти трябва за пищов или залепяваш листче(вече написано) и по време на часа само дърпаш календарчето и преписваш :grin: :)
На мене не ми се налага да правя пищови.Случвало се е де. :D
Веднъж си бях написал каквото ми трябва на лампата.Лесно е,ако си висок като мене.Пишеш всичко горе(стъпал на чина разбира се),а по време на час просто правиш отегчителна въздишка,слагаш си ръцете на тила и поглеждаш "отчаяно" нагоре.
Много е готино,пробвайте поне за спорта :-P :lol:
ne sa vijda nishto :-o nito se chuva slushalkata e kolkoto leshteno zarno prepisvam si na vsichki ispiti i kontrolni porachah si go ot internet mn. e :razz: iako ako niakoi iska sha mu dam adresa isq 312395888
0898570988
TheSadGirl
04-06-2008, 21:02
абе не е ли си да си извадиш тетрадката и да си препишеш.... :lol: :lol: :lol:
shmurkam
04-07-2008, 07:39
Ми в сутиена пъхаш,като ти потрябва се правиш,че си го оправяш,там даскала не гледа. От вътрешната страна на някой голям пръстен. В най-големия студ дойдох с поличка и в чорапогащника пищова кат ми потрябва леко я надигам и толкоз,един фр имаше тел. с прозрачен панел и там си слагаше пищовите. яко.
prettyIdeath
04-07-2008, 08:54
Аз си мятам пищовите на тела ... като интернет страници ...
или пък ако сме по математика и искам да видя примерна задача, слагам тетрадката под листа и гледам през него ...
Ms.Lonely
04-07-2008, 09:42
Глупаво е да преписваш по време на контролна работа или тест . На училище се ходи за да се учи , не за да се преписва. Никога до сега не съм използвала пищов , защото винаги си уча уроците .
Ivalinka
04-07-2008, 14:31
може би,когато си пиша нещата на моливника...а един път го сложих под ръчния часовник и беше истинско чудо,че не падна :D
Еми друг начин скоро си измислих,печатам го на псто,облепям го с тиксо и го лепя на ръката си под ръкава.
Друг по същият начин но просто го слагам в шепата и така,на 10 см от учител съм преписвал и не ме е хващал :shock: .
Лепя ги с тиксо,щото един път трябваше да го глътна цял час и ми се смеси с дъвката :lol: за тва вече с тиксо е по-лесно.Лапна ли го,плюя дъвката и все едно дъвча дъвка :lol: ... пък понякой път трябва отново да го извадя :razz:
Ох данпо някой даскал да не ги чете тези работи че.... :-D :D :shock:
В момента си имам учебника по география пресниман почти миниатюрно в супер универсалния ми преден джоб на дънките 8-) 8-) Да видим кво ше става другия час 8-)
хаха ами азз си слагам няколко листчета пищови написани сичко в несесера и уж взимам нов химикал или молив или просто си ровя а през тов време
чета 8-) малко тъпо ама ми върши работа :-D
аа по биология най-редовно си слагам учебника пред мен и и преписвам :D стоя на първия чин и госпожата никога не ме е виждала :-o
Хмммм...бе то в мойто даскало и да е ужасно зле направен пищова,пак няма да те хванат :lol: :lol: :lol:
Еми значи,ако е разказвателен,тая като каже на каква тема да пишем,аз бързо късам листа от тетрадката и го слагам отдолу под белия и ако госпожата обикаля просто прекопирвам думите :D Много е добро тва...после накрая като го давам карам някой да ме закрие,та бързо да го пъхна някъде,за да не го видят...
или хармоника и в ръката се държи и с палеца се прелиства Ха,царския фишек и аз съм го правила няколко пъти и все 6-ци...обаче това за листчето в ракава е много изтъркано и всеки учител го знае!
menta_loverka
04-09-2008, 18:40
Хм ми най-оригиналните ми пищови са били по ноктите, м/у пръстите на ръцете, на гърдите и като се наведа над листа и пиша и си чета, брат ми имаше едни дънки целите изписани с пищови по история и не го хващаха, друг номер е пишеш на латиница по дъската все едно сте имали час преди и преписваш. Tва са по-оригиналните ми идеи...
Уфф днеска по електротехника си написах отговорите на целия вариант на калкулатора :]] преписах си кат' пич 8-) :P
ThE_DaRk_BaD_AnGeL
04-10-2008, 18:38
Царските са най-добрите :grin: Само траа да знаеш как даскалката да не те фане :-D
CoOLBebZz
04-11-2008, 10:32
аз не си правя пищови...случва ми се много рядко, но като си направя си правя на малък лист
algel4eto_1995
08-17-2008, 23:20
daaam +1 :)
mi az si ostavqm uchebnika v toaletnata i prez chasa hodq i gledam mn e prosto :grin:
Aз пиша шаблони на телефона(С Nokia N95 8Gb съм)или през интернет (WiFi).Понякога си купувам кола предишния ден и сканирам етикета,после с Paint го правя на пищов,не на съдържание и на контролното си оставям колата с пищова към мен.Важно обаче е да имате гланцирана хартия,защото с матова може да ви хванат.Подробно описание как да го използвате има на http://vbox7.com/play:14a8a4d2
Wild_Child
08-20-2008, 10:58
през междучасието преписвате сичко на стола пред вас и после в часа хем гледате напред, хем си пишете сичко както трябва :wink:
po literatyra mn 4esto gospojata ni se razpisva varxu listite i az v doma si namiram gotova tema i vav word-a si q pravq v 6rift 3,5 i go printvam
i posle go kriq pod tetradkata mn efektno e
NaNa_SladuRana
08-20-2008, 11:40
не ги ползвам само ме объркват допълнително :)
WaterLilly
08-20-2008, 18:57
Много съм правила, но най-изобретателните са ми тези
1. Едно листче зад пердето, което само аз виждах
2. Малко навито листче в дупката отстрани на чина ми
3. Наистина миниатюрно сгънато листче под стария ми грамаден пластмасов пръстен :D
Тези ми бяха най-удобните, но едва ли ще вървят в новото училище
1. Малки правоъгълни листчета в несесера ми под химикалките
2. Тетрадката или листове с уроците в някоя от другите тетрадки под чина, като съм нахвърляла нарочно преди това всички учебници от чантата ми :lol:
3. Всичко да е написано на чина с моливче, ама преди това загрозявам с надписи и сърчица, за да изглежда като нормална драсканица (това не правеше впечатление в старото ми училище) и след часа се отървавам от доказателствата като трия пищова! 8-)
Мога да пиша наистина ситно (и да си го чета) и това много помага.
Един мой съученик си лепеше листчета на подметките на обувките и постоянно си изпускаше химикалката, много забавна гледка беше! :razz: Друг си пишеше по глезените и сядаше с крастосани по мъжки крака (глезенът на коляното)
когато правите контролно ... и до вас стои някои които знае ... просто минавате неговата група .. и пишете в неговата група ... -0баче за целта на края трябва да предадете в калабалъка .. за да не ви разберат ... ;) ( това е най- честото нещо до което прибягвам )
от 9-ти клас нагоре това беше най-редовния номер на мен и една приятелка, която сядаше до мен...бяхме се обучили...друго си е да са ни "раздадени грешно" листите, ако някой нещо се усъмни :D
иначе чак интересни моменти не е имало...при по-сложно контолно при по-противна госпожа /история, съчинение по БЕЛ, немски, физика/ се правеха едни "помагачки" - големи карирани листи с конспект на уроците и евентулано извадени особено важни/или особнео неразбираеми части от уроците, после листа се крие под чина или в чантата на чина за начало, после ако учителката е благосклонна се вади на чина
момичето до мене пишеше теми по БЕЛ преди контролно, учеше първия лист или първата страница и след като мине първия час просто си вадеше темата на чина и казваше, че е чернова /толкова сложно, защото учителката просто не я харесваше/
спомням си как един фр за класното по литература си беше принтирал темата на един лист и го беше навил на хармоника, наистина е мн удобно и почти незабележимо. Веднъж и аз пробвах и се получи перфе :oops:
skatemore
08-20-2008, 20:34
праа си цялата тема и я слагам в един блузон дет се закопчава и го разкопчавам и то мойе д се издува щот е с твърд цип и така вече 3-та година си права класното
Купувам си нещо за пиене/кола,спайт нещо си все тая/и го пия някъде до към половината,точно под етикета.Прая си пищов малко по малък от етикета на бутилката и го слагам под него,така само леко завъртам бутилката и всичко се вижда перфе,искарах си класното с това.
nefchi_bs
08-29-2008, 13:44
Незнам колко е оригинално ама тази година си написах циците за исходното по физика те бяха моите умни момичета :-D А иначе си пъхам листчета по ръкавите,или си го написвам на дънкито с молив..Един път бях сможила от вътрешната страна едно слънчеви очила беше много тарокатско 8-)
Една фр ми направи един път по информатика . Начи написан на листче и каза да си го залепа на обувката :D :D :D Аз си го сложих и преди да вляза в час го хвърлих в коша , а едно момиче го хванала даскалката и го остави на изпит с такъф пищов ...Иначе мисля , че е добър :D :lol: :shock:
Правя си царски фишек. :wink: ...Демек написвам темата в нас и после като ни я дадат по време на контролното се правя,че пиша и накрая давам готовия лист.Това от 2 клас го правя... :D Само 1 път са ме хващали-госпожата по Труд и Техника преди 1-2 години...Ама тогава си преписвах от тетрадката.
sladku_bebzi
08-29-2008, 14:28
ЦАРСКИ ФИШЕК!!
-1
ммм при нас даскалите почти винаги подписват листите тей че този става неъзможен... :?
Е да обаче ако поискаш допълнителен лист
(под предтекст, че само тези, които имаш не ти стигат)
и си го оставиш за следващия път
и при теб ще стане 8-)
elena333
08-30-2008, 10:59
В предишното ми училище по История си вадехме тетрадките/учебниците и преписвахме :lol: На учителя не му пукаше :razz: :razz: :razz: :lol: :P :grin:
Един път праихме конролна по изобразително и аз направо учебника извадих на чина и си намерих квото ми треа и преписах :D :D Госпожата ме видя ама нищо не ми каза :-D
besnicataa
08-30-2008, 12:00
ами може да прозву4и странно ама..У4А :) :-o
Bonbonenata
08-30-2008, 18:32
Аве, зависи си от даскала. Имахме един, който се славеше, че е ултра-хипер-мега-строг. Това се оказа вярно. Но донякъде. Водеше ни по физика и в началото на контролното казваше: "Вадете тетрадки, учебници, пищови, таблици, каквото имате, само вържете тройка" И знаете ли? Имах 3.50 :-o А имах изрядна тетрадка, познавах учебника перфектно, имах една хуубава таблица с формули, бях и учила дори, на всичкото отгоре смятах мерните единици с калкулатор... Ама като не ми е ясен принципът ... Тц.
Иначе рядко ползавам пищови. Обикновено, когато съм изостанала с повече от 6 урока. Но най-честият ми пищов е "именен". Просто са написани имена или термини - САМО наименованието, без обяснение. Просто имена не помня :o
_LacrymoSa_
08-30-2008, 19:03
Не съм си правила. Най-много да си напиша нещо на чина :)
mimsssssss
08-30-2008, 19:04
mn 4esto po istoriq mi sa sly4va tva 8)
На двоен лист - пиша на втория лист, демек третата страница. Преписвам от там и после го късам.
На мен като ми се налага да си правя пищови си правя слънчеви!Начи късате си един лист и с празен писец от химикал си пишете каквото ви трябва.Хартията се деформира и като започне контролното,вие можете(ако се вгледате) да видите какво сте писали и само трябва да го един вид оцветите :D .Препоръчвам ви да не си пишете цели теми или есета,ами само някакъв ръководещ план по който да си пишете,защото ако почнете да пишете много-започва да бие на очи(винаги можете да кажете,че тетрадката ви е почти до средата и буквите инцидентно са се отпечатали,но все пак)Учителите се хващат,щото почти никой не се сеща да им прави такива номера;).Като станете студенти,тогава става лошо :razz:
Vincitore
08-30-2008, 21:29
1- nai-lesniq e da si go napi6ete na 4ina
2-pi6a si temata na list4eta ama normalniq format ne golemiq i ako gospojata podpisva listovete to podpisva samo purviq i za tova prepisvam samo 1 list a ostanalite listove gi dobavqm seedno sum gi pisala v 4asa a ako podpisva vsi4ki listove napravo prepisvam cqlata tema!
3- kato 4ernovi v tela ili nqkoi ot vunka mi pra6ta sms s otgovorite-ispitano :-D samo trqbva da e s izkliu4en zvuk 4e ina4e se privli4a vnimanieto na daskala :D
4-na plik ili na 4ina pred teb ili na gumi4ka su6to stava,u6to i ako se polzva u4ebnika v u4ebnika.
5-gleda6 si napravo ot tetradkata :-D :D
estestveno si zavisi i kakuv ti e u4itelq za6toto ako toi re6i moje da napravi taka 4e da ne prepi6e6-togava se nalaga da se u4i :D
Глупаво е да преписваш по време на контролна работа или тест . На училище се ходи за да се учи , не за да се преписва. Никога до сега не съм използвала пищов , защото винаги си уча уроците .
зубъъъър . . хахх
аз понякога си пиша на гърдите или на краката под дънките.Също така пиша на опаковките от дъвки orbit и винаги,когато имам контролна съм с пола и леко си я вдигам и преписвам или направо пъхам в сутиена....До сега не са ме хващали! :grin:
последните ни контролни нали са все тестове и се разбрахме да си сритваме столовете толкова пъти,колкото е номерът на въпроса. :lol:
не беше много ефективно и голямо ритане падна,ама нали е original. :P
LoupGarrou
09-26-2008, 21:17
Добре ще ви кажа моите,ама обещайте да не се хилите :) 1.
1.Най-елементарно,ако чиновете са от дясната страна до стената пишеш на стената и четеш.
2.Пишеш на листче и го слагаш под етика на безалкохолното и преписваш,но това го бяха казали вече.
3.Пищова с колата и фотошоп (гланцираната хартия),където ти триеш съдържанието на колата на фотошоп и със същия шрифт пишеш пищова върху новия етикет изработен от гланцирана хартия,който по късно се принтира и залепя на колата.
4.Мойта голяма тъпотия,която сам си измислих,но е за хора,които бързо възприемат знаци.Пищова,който измислих в осми клас,но така и не го изпробвах.
5.По История си имате някаква година.Пишете си телефонен номер на дланта и измисляте различни комбинации или си ги записвате някои и тези комбинации да показват нужната година.И отдолу под номера пишете някакво име което да ви подсеща коя година за какво е
Например СВетльо Световна Война
6.Значи научавате криптонската азбука http://www.supermansupersite.com/alphabet.gif
После си теглите от интернет криптонски шрифт,инсталирате го и на лорд-а започвате да пишете с английски букви,но излизат криптонските.И тъй като вие вече сте го научили не представлява трудност да разкодирате знаците.В началото може да ви е много трудно и сигурно ще изисква голяма тренировка,но мисля,че постепенно ще се научите,ако опитате.Така после принтирате "криптонското си произведение" и си го носите на контролната.Поставяте го на видно място и си четете,ако учителя дойде и ви пита какво е си измисляте някакво оправдание "Рунически символи,които видяхме с един приятел и се опитваме да ги разкодираме.Ако сте по-малки 7-8-9 па дори и 10 клас и го ползвате повече хора учителят ще си помисли,че това е някаква детска мания ...
Може и да измислите други оправдания.Видяхме го във филм,което си е истина (Smallville) и тн.Вече сериозно можете да загазите,ако се окаже,че учителят ви е бил фен на Супермен и е виждал подобни символи.
Проблем ще стане,когато учителя ви накара да го приберете,затова препоръчвам да си го държите леко изваден изпод чина.
Другата вереятност е учителя да сподели с друг учители и изведнъж да се окаже,че вие навсякъде носи такива писмена.
Повечето хора използвайки го може да се окаже плюс,но в повечето ситуации е ГОЛЯМ минус.
Ако учител прочете темата всички тийнове в БГ са се забатачили съвсем (Rofl)
Ако някой го изпробва да пише на лично подробно как е минало всичко :).УСПЕХ.
EarthShaker
09-27-2008, 07:42
предпочитам да си уча уроците отколкото криптонски руни :lol:
krisiiiiito
09-27-2008, 07:46
емии ние използвамее това:
пишем на един лист мнооого мнооого дребничко информацията за да заеме около 1-2 реда после отиваме на ксерокс и го изваждаме на други листи .. режем и раздаваме на целия клас :grin:
badboy94
09-27-2008, 11:30
az edin put bqh slojil v edna himikalka sgunato li64e oba4e me hvanaha ..... 6toto vseki put da si otvarq6 himikalkata ne6to e podozritelno :D
pepita87
09-27-2008, 12:07
Аз едно време практикувах със "сляп пищов".Пишех със спрял химикал на листа,след това повтарям отгоре.Но вече съм на мнение да не използвам пищови :-D
az izpolzvah metoda "Liniika",koito spomenaha i opisaha po-gore-edinstvenoto polezno ne6to,koeto nau4ih ot kaka,no nai-genialniq pi6tov si ostava carskiq.Nai-4esto go izpolzvah i umirah ot kef,kogato predavah rabotata si na daskala,a vutre6no se smeeh s pulen glas!
em ne az to4no go napravih ama biv6ata mi napravi pi6tov :D tq be6e s pola do kolenete tq be6e pahnala kam 7-8 lis4eta pod 4orapoga6tnika pod polata :D
...SoMэ__SpЭciaLLy...
09-27-2008, 16:27
6- a i sega se setih za edin mn qk pi6tov koito nai dobre 6te sluji na dalgokosite momi4eta (ili mom4eta) zna4i ako imate mp3 zapisvate si se na nego i posle v 4asa slagate slu6alkite i se slu6ate (oba4e trqbva da se zapisvate bavno i da iz4akvate za da moje v 4asa da uspeete i da go napi6ete tova koeto trqbva) i s kosata vi trqbva da zakrivate slu6alkite za da ne vi vidi daskalat ;) nz kak go obesnih dano ste me razbrali :)
Taka az si slu6
am nai spokoino i daskala mi tegli slu6alkite i vika q da 4ua kvo sl ... Pitate li ma :D ama taka i ne me hvana
Пффф!!!! Пищови???? В моето даскало повечето от учителите не забелязват че си подсказваме. За какво тогава са ни пищови. :grin: :razz: :razz:
Sparkle_diamond
11-27-2008, 19:28
Хмм , а някой да е чувал за писане на празен лист с лимонов сок.Мисля, че после трябва да се доближи до нещо топло(радиатор, парно) и се появява всичко, но нещо не ми се получава..Според вас кой е най-добрия пищов за контролно на думи, в случай , че имаш думите.Иначе за темата Евала, много помогнахте, аз по принцип рядко правя, но най- много по физика със снимки на формулите на тела, безотказно.. казвам, че ползвам калкулатор на телефона :grin: :grin: :grin: :grin: или пък в несесера залепено листче :oops: :oops: :oops: 8)
LiLGrizzly
11-27-2008, 20:27
evala mn mi help 6oto az si padam mega marzelif i se nujdaq mnogo ot tiq pi6tovi :D nai originalniq pi6tov ne pomnq.. no se dogovarqh s bif6iq klas nali tiq po ymnite s 1-ta raka pokazva nomera na zada4a a s dr-ta otgovora primer:
lqva raka pokazva6 2 prasta [demek 2-ra zada4a] dqsna 3 prasta [otg c]
A e 1 prust
B e 2 prusta
C e 3 prusta
D e 4 prusta i tka.. :-P
i kvo praim ako daskala ti se podpi6e na purviq list ?
листчето,от което ще преписвам сядам на него и само се намествам да мога да чета,ебаси якото :lol: :lol: само внимавайте тука да няма агенти,че всички ще издумтим :D:D:D
Най-якият пищов,който съм си правил е на най-сигурното място - в главата.Никога досега не са ме хващали.
uMnePaToPa
11-28-2008, 10:15
Най якия пищов ми е телефона .. Или правя файл с информацията или правя снимка на това което ще ми трябва .... и позле "zoom" и е готово ...
NaTtItYyY
11-29-2008, 18:04
МеН По пРиНциП мЕ мАрзИ дА пРая ПищОвИ и зА т'Ва дИрЕктНо сИ кЪсАм сТраНицИтЕ нА уЕбНиКа :D :-P
mihichkaaa
11-29-2008, 18:21
не си правя пищови просто сядам по отзад и си отварям учебника или тетрадка :D
Spider4eto
11-29-2008, 21:17
На чина си пиша винаги квото ми трябва, от формулки по математика до години по история. Никога не са ме хващали :D
ае то моя начин не е толкова оригинален,ама до сега от 3 години насам не са ме хващали :D просто пиша пищова и срагам го на стола и сядам :D чета си отг,пък като мине даскала го крия.. ;дд абе както и да е :D
tItEufFf
12-01-2008, 15:13
Тоя пищов "линийка" днеска ми свърши страхотна работа по английски - БЛАГОДАРЯ :-)
На мен вчера приятелят на майка ми каза един, но не съм много убедена колко е добър.
Значи от тея химикалките (най-обикновените) с ръбове на гладки, си написваш квото ти трябва с пергел. И си я слагаш до теб нали все едно е резервна. И после в часа търкаш писалката в пръстите си..т.е. точно трябва да лъскаш на писалката 8-) И от мръсотията по ръцете (все пак даскало е - постоянно са мръсни) там където е писани с пергел се запълва, но даскалът изобщо не предполага, не може и да види...
:)
Аз използвам няколко вида пищови :D
1 . Мъничко ,дискретно лисче ,което слагам на контролното и съвсем лекичко надниквам :razz:
2. Пак си правя листче с отговорите и го слагам от вътрешната страна на деколтето на някоя блузка :smt035
3. И отново си правя лисче с отговорите ,но този път го закачам с кърфица от вътрешната страна на шала си :lol:
Vincitore
12-01-2008, 18:32
Еми преписваш си първия лист и гледаш да е както си го писал на пищова т.е да си съвпадат думите и като го препишеш 1 слагаш си вече др готови страници и си готов-шестица ; ) аз така съм правила само трябва да пишеш както си писал на пищова ; )
nymphadora
12-02-2008, 17:15
Рядко използвам пищови,но:
Ами значи пищова е отдолу под краката ми,на стола върху който съм седнала и така си пиша
Също е и в ръката ми-в блузата и така...
+1 :)
cvetencet0
12-02-2008, 17:46
Значи зимно време е много удобно да сложиш листчето в ботуша и можеш постоянно да дърпаш ципа и да гледаш.Ама веднъж направих грешката да седна върху пищова по биология и даскалката дойде и ме накара да се разкрача, слава Богу не го забеляза :grin: :D
sladka__droga
12-02-2008, 18:23
Haxuahxy зависи по кво имаме контролно .. щото например по история и география сички си обикалят из стаята и преписват от зубарите хд.Госпожата?Гледа ни ,, кара се ... по-едно време и писва и ни оставя да праиме квот' си знаем 8-).По математика обаче е супер гадното щото госпожата ни гледа през почти цялото време .. а по руски е направо ад.Иначе редовно фр ми имат пищови .. аз супер рядко ,, те ми дават ии за кво аз да се трудя да си пиша хдд ..
therichbitch
12-02-2008, 22:15
Еми преписваш си първия лист и гледаш да е както си го писал на пищова т.е да си съвпадат думите и като го препишеш 1 слагаш си вече др готови страници и си готов-шестица ; ) аз така съм правила само трябва да пишеш както си писал на пищова ; )
da, a mnogo interesno k'vo prai6 ako ti se podpi6e na vsi4ki lista,kakto btw pri nas praqt ?? :D:D:D
Vincitore
12-03-2008, 09:04
da, a mnogo interesno k'vo prai6 ako ti se podpi6e na vsi4ki lista,kakto btw pri nas praqt ?? :D:D:D
Еми преписваш цялото : )
Tutmanik
12-03-2008, 12:09
Може да си го напишеш на едно листче с някфи букви дето само ти си разбираш примерно молив-/\/\.|NV Госпожата като го види ням да разбере какво е писано...Или ще кажеш ,че листа не е твой и тя няма да прояви интерес към него.
в 6 клас си бяхме измисли тайни букви и ги бяхме научили и си правехме пищови и госпожата като пита к'во е тва ние казвахме 4е е игра нек'ва и така 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
хммм...то е малко дълго но айдее :-D ...Ами това ни го разказва г-жата по бг:Още като ученичка имала годишни изпити и имала някякъв съученик който бил мн мързелив и не пипвал учебника.Та въпросното момче се явявяло около 6 пъти на изпита и все ни го взимал ....но на 7 път го взел с 6 :shock: Когато отишъл при господина си да разбере каква оценка има.Учителя му казал:Ти си много мързелив ученик!Моля те кажи ме как успя дя препишеш !Ако ми кажеш ще ти пиша още една 6!........и ученика мислил и му презнал!еТО КАКЪВ БИЛ ПИЩВА :взел стар часвник махнал стакълцето между цифрите с много дребен шрифт напесал спрежениятя които били 8 и на мястото но стакълцето постаил малка лупичка! :D и така през целия час той поглеждал часовника си :D :D :D учителя така се възхитил :shock: че наистина му написал 6 :D :D
Pomagaite horaaa imam nujda ot nqkakav svqsten pi6tov,a ni6to nemoga da izmislq.Kontrolnata 6te e klasna po literatura(interpretativno su4inenie),no problema e 4e nqmam to4no zadadena temata... :? :? samo zn 4e 6te e m/y predi da se rodq i dervi6ovo seme. Predlojete nqkakva ideq za pi6tov :? :? :? Az si misleh za kralsi fi6eci na si4ki vuzmojni su4 na tiq razkazi ...no purvo nz .mn rabota vtoro nz dali 6te ima polza.Molq pomognete ako se se6tate na4in :? :? :oops: :oops: :oops: :-o :-o :P :P 8-) 8-)
sexy_baby_originale
12-06-2008, 16:06
На класна по БЕЛ се направих много як пищов. На един лист написах с молив(много тънко и почти незабележимо) цялата тема и я преписах и беше много яко. :grin:
em в мойто даскало е много трудно 4овек да препи6е ама аз си имам един на4ин които винаги действа- сядам на парвия 4ин :shock: и си преписвам наи-спокоино от у4ебника 6ото даскалите обикновено седят наи-отзаде и си мислят 4е там си4ки 6е препи6ат а пак тея дет са на парвия 4ин ги смятат за у4ени деца дето никога няма да препи6ат!да ама не !моите приятелки и аз секи пат като ни се наложи да препишем си го прайм най-спокойно и никой не ни хваща :-P :razz:
vik4etoo
12-06-2008, 17:28
Pomagaite horaaa imam nujda ot nqkakav svqsten pi6tov,a ni6to nemoga da izmislq.Kontrolnata 6te e klasna po literatura(interpretativno su4inenie),no problema e 4e nqmam to4no zadadena temata... :? :? samo zn 4e 6te e m/y predi da se rodq i dervi6ovo seme. Predlojete nqkakva ideq za pi6tov :? :? :? Az si misleh za kralsi fi6eci na si4ki vuzmojni su4 na tiq razkazi ...no purvo nz .mn rabota vtoro nz dali 6te ima polza.Molq pomognete ako se se6tate na4in :? :? :oops: :oops: :oops: :-o :-o :P :P 8-) 8-)
+1 .. незнам какво да правя..това с царския пищов и аз съм го правила,ама както някои вече написаха,госпожата като минава да се подписва и види,че аз нямам подпис :shock: незнам..в ново училище съм и незнам как ще стане :(
tItEufFf
12-06-2008, 18:16
Аз на класното по литература си направих супер пищов. Искарах 6,00 без една запетайка поправена. Можехме да ползваме учебник. Напечатах си темата на един лист с по-дребни букви ии просто го закрепих към учебника. Без лепило или тиксо...Просто го пъхнах в страниците и въпреки разликата в размера на буквите изобщо не си личеше. Дори най-добрата ми приятелка ми каза, че ако не й бях казала, че преписвам нямаше да разбере. А тя седи до мен.
И все пак всеки път, когато даскалката минаваше покрай мен изтръпвах.
da,i az sam v novo daskaly i tova e dugia problem,a i daskalyto e stra6no stabilno i mn trudno se prepisva ... :? :shock:
за оригинален не знам обаче като реша че ще преписвам просто си го слагам под краката и преписвам и като видя че госпожата идва просто си затварям краката и продължавам да пиша за да види че пиша нещо и да си помисли че съм учила.
InnchetO
12-07-2008, 12:23
хахха добри идеи :)
Мене най0оригиналния ми пищов беше в 5ти клас .. 8-) бях тръгнала с пола и вместо това с чорапогащника си закрепих за подплатата на полата /късичка пола/ пищова по математика като беше наобратно тоест да го виждам направо а безопасната игличка беше в долния му край който като се изправя ставаше горен .. :lol: ох дано сте ме разбрали таа беше много добър и не ме хванаха .. 8-)
Иначе сега в четвъртък имам класно по литература и трябва да пишем теми който ние си изберем ии от всичките предложения най-ми хареса "слепия пищов" :) мисля да пробвам :)
вече не си прая пищови;
в 12ти клас знаеш при кой можеш да препишеш безпроблемно,при кой не,кой даскал се оглежда и т,н,
и така на 50 % от контролните си вада направо тетрадката/учебника и си пиша без да се вайкам.Единствените предмети, по които НЕ преписвам са БЕЛ и МАТ-по тях си уча. :)
Аз пък си копирам на 50% урокът от учебника и така преписвам :lol: Хем го разчитам, хем не си играя да пиша/уча :lol: Само преди това съм прочела урока 1-2 пъти, колкото да знам за какво става дума, да не се налага да поглеждам много често :lol: Слагам го на стола и сядам отгоре. Или го слагам някъде, където да го виждам :lol:
Последния път си написах формулите по Физика на стола, не се виждаше много добре, ама в крайна сметка си реших задачите... :D
OnlyIfYouWantIt
12-08-2008, 10:32
oo temata s pishtovite e absolutno neobqtna :) To vseki den v glavata na nqkoi zakysal uchenik se rajdat kakvi li ne idei samo i samo da prepishat kachestveno i da ottyrvat 2kata :grin:
Chetoh iz toq forum za pishtov, pri koito slagash lista v prozrachna chanta varhu uchebnicite i taka prepisvash.. e, minalata godina probvah, hvanaha me :D Toi lista se vijda prosto perfektno :D
Inache podkrepqm drug vid pishtovka - draskash si prostotiiki cql chas, i kato doide vreme da predavash - vrychvash gotov napisan list :grin: :grin: :grin:
OnlyIfYouWantIt
12-08-2008, 10:38
a i naskoro prilojih neshto super idiotsko - cql chas nervnicha, puftq i t.n. i daskalkata me popita kvo mi mima, v otgovor ii kazah "Of gospojo, pritesnqvam se ot prisastvieto vi, aide izlezte ot staqta za 5minuti, kato vlezete - vsichko shte sam napisala!!!" :D :grin: :grin: :grin: :grin: :lol: :-P
AtlantidaLove
12-08-2008, 11:15
a i naskoro prilojih neshto super idiotsko - cql chas nervnicha, puftq i t.n. i daskalkata me popita kvo mi mima, v otgovor ii kazah "Of gospojo, pritesnqvam se ot prisastvieto vi, aide izlezte ot staqta za 5minuti, kato vlezete - vsichko shte sam napisala!!!" :D :grin: :grin: :grin: :grin: :lol: :-Ptq daskalkata trqbva da e mn typa za da ne shvane 4e q bodalka6 8-) :D
lenito_sf
12-08-2008, 16:07
пробвах един супер метод и стана на шишето от колата от ватрешната страна с тънкописец тръгваш да пиеш и си гледаш :grin:
На мене ми казаха 1 начин вчера не съм пробвала още ама има време... Значи даржиш си в ръката костилка(от праскова примерно) и си слагаш ръката под чина и постоянно гледаш костилката и после пишеш или се правиш , че пишеш на листа. Номера е учителя да забележи и да дойде да види какво правиш... съответно си мисли , че преписваш и като ти каже да си отвориш ръката и види костилката и те пита "Какво е това?" ти казваш , че това ти е щастливата костилка и ти носи късмет по изпити и контролни.. после след като се махне си вадиш истинския пищов и по същия начин преписваш..
cveteto64
12-09-2008, 14:15
Ами днес правих класно добре, че имаше поне един учил та си направи упражненията снима ги с телефона си и ги прати на целия клас. :)
MetallicManowar
12-09-2008, 21:48
Другата седмица имам класно по БЕЛ, та ще ни дават сачинение разсаждение бърху Немили - Недраги , а аз го знам :-o 40/100 с 2 думи за 2ка, даскалката е отвеяна няма лесно да забележи ако преписвам, например днес правихме някаф тест аз нищо не знаех, ядосах са и отворих учебника пред мен оня минава да си полива цветята и се надвеси над учебника (понеже изобщо не го скрих) и нищо не ми каза :grin: , продалжи си нататак. Някой да ми даде савет ко да прая, ако тряабва ше лепа листи по стената понеже сам до нея и от чиновете не се вижда ама мине ли нз, някой някаква идея. 8-) Ще го правим 80 минути и тя междучасието излиза. 8)
tItEufFf
12-10-2008, 10:25
Това не е точно пищов за контролно де, а за изпитване. Веднъж едно момче цял ден се правеше, че не може да говори. Съвсем, съвсем тихо..ако не си на 5 сантиметра от него няма как да го разбереш. Всички му се вързахме, а накрая се оказа, че това е защото нищо не бил учил за деня и така няма да го изпитват. И да, не го изпитваха :D
excellence
12-10-2008, 13:22
Какъв е този "сляп" пищов?
И винаги ми е било интересно как преписвате като си го сложите под краката и сядате отгоре на пищова... не ви ли се мести? 8-) Мене ми се е случвало да го загубя някъде под гъза ми от много отваряне и затваряне на краката.. :D
Иначе аз най-често или си пиша отстрани на чина, дето има фолио.. не знам как да го обясня, при някои може и да няма 8-) както е даската на чина, не отгоре където си слагаш тетрадката а на тясното - става за формули и като се дадеш малко напред и не се вижда, а като си ги преписал вече изтриваш ги и си чист. :-D
Също така под тази дъска на чина минава една тръба дето крепи дъската и м'у тази тръба и чина пъхам разни листи. Когато ми трябва ги вадя, а ако госпожата дойде насам и ги пъхам пак обратно, и да се наведе не може да ги види, защото те са плътно м/у чина и тръбата :-P
Sladyranka14
12-10-2008, 13:59
Най-якият пищов,който съм си правил е на най-сигурното място - в главата.Никога досега не са ме хващали. +1 8-)
egois74e
12-10-2008, 14:33
goolqm bazik 6te e nqkoi daskal da pro4ete temata za pi6tacite :grin: xxiix inak po temata....m na4i vka6ti kat sam si zimam si keckite i o4ertavam razmera na podmetkata na lis4e i na dadenoto lis4e pi6a temata posle miq hubo keckite i gi ostaqm sahnat...taka boklucite padat i posle sas tikso zalepqm ama MN HUBAVO pi6tovite za keskata s dvoin0ozalepva6to a otgore na samiq pi6tov sa6to lepq tikso zada moji da ne se skasa EVENTYALNO i tyi..otiam v daskalo s dr obuf4ici a keckite v 4anti4ka ...smenqm si obuvkite prdi 4asa za6to dokat ida do dakslao moji da se skaa pe6tova i izgurmqvam poo toa na4in inak sam hodila na daskalo naprao s obuvkite s pi6tacite i da po4ni 4asa si slagam kra4eto po myjki i tam e si4ko ...posle go smenanqm i dava,m ot dr krak...xixi no ima ne6to koeto ne zabelqzh v cqlata tema ... na4i pi6a si koto mi e nujno na list i go pra na harmonika KOQTO NER DYRJA V RAKATA GA6TITE i t.n. na4i zalepqm q pod 4ina ikat ne gledas daksl leko otlepqm i darpam i 4eta [ednata 4ast si e zalepena zdravo za 4ina posle zgavam harmonikata i prikrepqm leki4o s tikso i da mini daslkalao gleda pod 4ina a ne pod DYSKATA na 4ina]tva e eispitan metod :P :P mn se zbaavlqvam da prepisvam ...no na skoro ma fanaha po geografiq [sas edin mn tap na4in zaprepisvane ...bqh si napisla edna drebna tablica na stenata ama g-na ga vidq i xixx ]mn typo se polu4i :(
mickelangelo
12-10-2008, 15:38
на ... листчето от дъвка орбит .. на телефона .. снимка от учебника :) хендсфрее и учител по математика от другата страна ... но вече не ми пука особенн0 ... или преписвам от някой .. или ... предавам и имам 2 :)
milenchetyyy
12-26-2008, 21:01
аз обикновенно си го лепя на обувката и когато ми се наложи поглеждам :D
milenchetyyy
12-26-2008, 21:02
аз обикновенно си го лепя на обувката и когато ми се наложи поглеждам :D
InVic7us
12-26-2008, 22:46
пиша на чина или смалявам листа на 50%, на сякъде правят тая услуга, дето има копирен цнетър.При нас има точно 2 пред училището..в наща гимназия тва е най-използвания начин със смаляването..и си го слагаш под листа..даскала кат е зад тебе някъде си го дърпаш най-спокойно и така 8)
InVic7us
12-26-2008, 22:47
а когато правим контролно на думи по някои чужд език или пък някоя формула по математика,физика.. си пиша с молив предварително в/у листа тва дет го нз :-D
DJ_Mrav4o
12-26-2008, 23:08
Имах един голям бял химикал, върху който можеше да се пише с молив. Пиша си каквото ми трябва на него и никой нищо не разбира :grin: :grin: :grin: :grin: Пък ако някой заподозре нещо моментално го трия с пръст. Къде ми е сега белия химикааааал?! :-#
Попринци аз не правя пищови. Ако съм учила - учила, ако не - каквото изкарам. Но веднъж по физика на едно дълго и тясно листче си бях написала всички формули. Аз не го използвах, но подсказвах на другите :D
hoSTagE__
12-27-2008, 21:10
последния път на класното по л-ра прилагах нови техники за преписване :D аз си бях написала темата за ЛИС в чантата, сложих си я на коленете(чантата) разтворих я хубаво и си гледках готовата темичка :D
само ми беше малко трудно като бърках да разлситвам страниците
:D btw седях си на първия чин ама даскалката нищо не забеляза 8-)
а пък съседката (пак на първия чин) :D си беше сложила пищова между краката и си преписваше без проблеми. Интересното беше че даскалката сгащи едно момиче на последния чин :D
Царски фишек. :) Винаги,когато имам информация за предстоящ писмен изпит,използвам царски фишек.
Kras4eto_lp
12-28-2008, 17:57
Обикновено все с пищови си карам :D В зависимост при кой даскал сме имам различни методи. Най-често си правя разни малки пищови и си ги слагам в един джоб в раницата, слагам си раницата върху краката и си гледам всичко :D
emii...zna4ii az kato she imam nqkwo kontrolno si zimam neseser i w nego si slagam list4etata na koito mi pi6e wsi4ko i kato si otw0rq nesesera si 4eta wsi4koo :grin: 8)
ili p1k sqdamna nqkakwa tetradka ili 4ebnik i samo si raztwarqm krakata i 4eta :D 8) 8) 8)
emii...zna4ii az kato she imam nqkwo kontrolno si zimam neseser i w nego si slagam list4etata na koito mi pi6e wsi4ko i kato si otw0rq nesesera si 4eta wsi4koo :grin: 8)
ili p1k sqdamna nqkakwa tetradka ili 4ebnik i samo si raztwarqm krakata i 4eta :D 8) 8) 8)
Да, и аз така правя. Много е удобно, защото няма нужда да се навеждам и да рискувам г-жата да ме види.Пищовът си стои на чина а тя дори не забелязва... :grin:
nymphetamine108
12-29-2008, 06:21
Нещото, което най-добре ми върши работа (cигурно е, защото съм в Американския Колеж и там те изключват при 2 преписвания) е информацията на много малки картончета, които са подпряни между палеца и средния/безименния пръст, докато си държиш химикала. Абсурдно е да те видят, защото отстрани нищо не си личи, а можеш да го гледаш постоянно. Когато даскалът(ката) се обърне за малко, сменяш картончето/страната му :)
jambo_bs
12-29-2008, 10:50
Не ми се налага да правя такива работи.Училището ми е такова че или учителката ти диктува кво да пишеш или отваряш учебника и преписваш.
missunshine
12-29-2008, 10:52
v moito daskalo nai - 4esto ni davat tetradkite poslednite 5 min, a poradi pri4inata 4e nikoi nqma u4ebnici pi6em si4ko v tetradkite :D.. noo tyka videh stra6ni idei ;) iii nz za6to samo na edno mqsto e spomenato da snima6 s tela i pra6ta6 (primerno zada4ata po fizika, matematika ;)) ina4ee metodii .. az polzvam normalnite daje po BEL napraih pi6tova i go izvadih do mene :D daskalkata dava ;) :lol:
bibanchetyyy
12-29-2008, 12:22
еми аз се пиша инф.на подметката :D
Моя най - оргинален пищав беше в осми клас (кралски фишек) :D .
Това ми беше първия сулочлив такъв пищов. Иначе мн пищов не правя, но когато се наложи си пиша нещата на малки лисчета или ги пиша в word и правя многоколонно писане и после ги принт и става супер точно се побира в ръката ми и когато ми се наложи поглеждам. Но вече трябва да мисля нови методи, защото даскалите вече този май са го разбрали :( .
nicolesch
12-30-2008, 10:05
Аз си ги пиша на чина .. ник0и до са не се е осетил 8-) хха .. и по ръката същ0 о.0
Whyniser
12-30-2008, 10:49
По повечето предмети не става вече да се преписва.Като сложат подписа и затъваш
Jumbie483
12-30-2008, 16:49
Винаги съм използвала един и същ метод :grin:
Измислила съм си една втора "азбука" Например вместо "п" да се пише "с" и т.н. И като напише на тоя "език" нещо на чина, никой не разбира и съответно даскалиците не правят забележка :D А то попринцип изглежда така:
шюяря пя юкомя :razz: а иди ме разбери :razz:
Vikitooo
12-30-2008, 17:31
Basi maikata! :shock:
Kakvi tehniki ste razuchili :lol: :lol:
V US ako te hvanat da prepisvsh, otivash da ti chetat konsko (koeto e za predpochitane), ili te suspendvat ( da rechem 1-2 dni), ili napravo ti biqt shuta v gaza ( koeto ti razvalq shansa za college ili uni. ) :)
reni7o0o
12-30-2008, 22:43
аз или на GSM-a или на MP4 си качвам пищов...през часа уж слушам музика и си сменям песни а всъщносст преписвам :-P :D
evelinka1122
12-31-2008, 15:05
обикновено знаете ли как си пиша темите по литература? записвам ги на тела и с една слушалка едно поло, косата спусната отпред да прикрива ухото, ръката в джоба при тела и само спирате и пускате и си пишетееее 8) гениална съм знам.... 8)
ivenciii
01-04-2009, 22:17
1.Прозрачен химикал върте написани на листчета
2.на стола пред вас
3.момичетата-обличате си пола и отдоло под чаропогащника си слагате листчетата :D :D :D
4.правите се че пишете и накрая давате готов лист
5.на тела
6.на чина... :grin: има много начини да ги заблудиш :lol: въпреки,че са ме хващали :-D :-D :D :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
obiknoveno si pravq pi6tov kato snimam s gsma,tui kato imam 32 kraten zoom i pravi hubavi snimki,no si pravq pi6tovi samo po nemski
Vesetyyyy
01-05-2009, 13:02
ЦАРСКИ ФИШЕК!!
И аз съм го правила, но даскалката почна да се подписва на листата и тряя да предадеш същия лист.. :-x :-x :-x
А иначее най-често междучасието, когато науча че имам контролно хах снимам с телефона ии през часа си давам зуум и си пиша..но откакто забраниха GSM-ите в даскалото е малко по-сложно ахуиьха ..иначе и на листчета съм си писала и съм ги лепила с дъвки под чина :D илии имаше едни химикалки с календарчета дето са пъхнати в тях ..идеално за пищов :grin:
Vesetyyyy
01-05-2009, 13:06
Винаги съм използвала един и същ метод :grin:
Измислила съм си една втора "азбука" Например вместо "п" да се пише "с" и т.н. И като напише на тоя "език" нещо на чина, никой не разбира и съответно даскалиците не правят забележка :D А то попринцип изглежда така:
шюяря пя юкомя :razz: а иди ме разбери :razz:
хитроо :D Божее ако някоя даскалка попадне във форума и види какви методи се използват ..напрау нз как ша минаваме :-D
mmm_sweet
01-05-2009, 14:18
ЦАРСКИ ФИШЕК!!
a ako tq se podpisva predvaritelno na lista? :? pri nas vinagi pravqt taka,vadi6 si list,tq go podpisva i 4ak togava po4va6 da pi6e6.Ako dade6 gotov list,opredeleno 6te zabeleji,4e neiniq podpis go nqma,a ne vqrvam,4e perfektno 6te go kopira...
edin ot moq klas su4ineniqta po nemski mu gi pi6e edno momi4e,a gospojata ne podpisva listite i toi samo si go izvajda gotovo i vruzva 4 bez da si mrudne prusta :D
пишеш си по краката и после ги кръстосваш,на GSM-а като бележки,по ръцете и по циците :grin:
ToniStoraro
01-06-2009, 17:20
На колана :D
GlOrSiTy
01-06-2009, 20:42
хм .. царския е мн лесен.много пъти съм го използвала.един път ми се случи имахме да пищем някво есе и аз имах царски.обаче даскалката мина и се подписа на листовете и понеже не можах да и копирам подписа на царския.и тя понеже не гледаше аз си извадих царския и си преписах сичко :D тя ме видя ама нищо не ми каза.
иначе мн методи съм ползвала:
ръце,чинове(на новите вече не може да се пише),къси панталонки(ако е май месец тъкмо за изходните,обличаш къс панталон и пишеш по краката),залепвам листчета по подметките,писала съм си по глезените,най-често ползвам такива написани на хартийка(просто кръстосвам краката и чета :-D ) ,писане по столове,телефон,слагаш лист в тетрадка и казваш че искаш да си подложиш,снимам формули или по-малки неща и слагам като фон и сичко се вижда.още не съм пробвала тва с плейъра,но има време :D :D :-P
LiLGrizzly
01-07-2009, 16:52
пишеш си по краката и после ги кръстосваш,на GSM-а като бележки,по ръцете и по циците :grin:
Хаха ела във моя клас,моля те :D И аз ще преписвам от циците ти :D
Може да е казвано , ама аз почти по всичко преписвам с handsfree 8-) Моя приятел има 1100 безплатни минути към мен иии сещате се :-P
Ооо начини за пищови много ..
В 9 клас по физика и ел.техника си пишех на калкулатора формулите и се правех, че смятам ..
За класно по БЕЛ - на word-а си правиш темата със шрифт 3 или 4 принтираш и 2 страници ти излизат с големина 10 см - които 10 см. свиваш на две и слагаш където ти е удобно да гледаш .. може и в ръката, достатъчно малко е листчето.
На картонче се пише нужната информация и се забива с кабърче за чина и когато даскала не гледа само въртиш и преписваш.
Съшо имам един кафяв панталон на който пишех всичко по цялата горна част на крака и си преписвам .. после се пере! =]
За тестове на бутилка от минерална вода (или каквото и да е за пиене) с тънкописец си пиша отговорите и преписвам без да ме видят!
За тест също си бях направила с тънкописец по лака на ноктите отговорите ..
Аа стандартното писане по чина,стола,краката,ръцете ..
Също и на слънчевите очила си писах от вътрешната страна и се оправдавах, че ми свети слънцето 8-)
И още много начини за, които в момента не се сещам ..
Nitroglycerin
01-07-2009, 19:38
Царския пищов винаги работи безотказно!
Правя си слънчев пищов върху една кафява тетрадка и не само че се чете перферктно,а и дъртите ни госпожи не виждат нищо.
miroslavtn
01-07-2009, 22:57
аз каквото ми го мятам на телефона и постоянно уж гледам часа и преписвам. това го правя редовно по литература. в други случаи от тетрадката или от учебника си снимам страницата която ми трябва с телефона и после увеличавам снимката и чета. преписваме взаимно, това само при някои госпожи, уж повечето следят но при всички успяваме да препишем, значи от нашия клас сигурно няма по-добри. всичките обучени с някви мимики и жестове, по устните си разбираме какво си казваме и направо е диващина как се преписва :)
nqkoiem4o
05-13-2009, 18:13
ЦАРСКИ ФИШЕК!!
pravq sa6tiq nomer taka izkarah 6 po ruski no i gospojata e zaluhava :P :P :P
ако са някви формули или думи си ги пиша дребно по чина и отгоре слагам 1-2 гуми :д
impassive7
05-13-2009, 19:44
Ами като правя пищови разчитам на това, че учителките си стоят на бюрото и си разглеждат нещо и от време на време се разходят измежду редиците и издебвам момента, когато са с гръб към мен, слагам едната ръка на челото да не ме вижда накъде гледам и вадя малкото листче изпод чина бавно и внимателно без резки движения.... :D В много случаи пищовите са ме спасявали от слаба оценка! :D :D
Svalkata
05-13-2009, 19:46
Ауе, тоя царски фишек как се прави? :D Че гледам тука го хвалите, ама да си призная, не съм го чувала досега..явно съм изостанала :D :oops:
coollove9
06-11-2009, 18:50
абе хора вие сте супер, експерти по пищовите, но аз пък използвам един мой стар метод :D той е:
1.взимам шишенце от кока-кола
2.срязвам леко с ножче етикета
3.залепвам от вътрешната страна пишова който съм принтирала на най-малък шрифт
4.отново го залепвам леко с тиксо да не се личи и в часа оставям шишето на чина и чета :grin:
mustaineforpresident
06-12-2009, 14:03
Царски пищов фтв
cvetinka13
06-12-2009, 15:31
аз ще ви кажа най-добрия начин ....! :D :-P
пи6ете си пи6товите на компа, после ги принтирвате и ги смалявате и като ги изрейе6 стават малки и се четат доста добре ! ест трябва да имаш принтер и ксероксна машина или поне принтер ..! :D
има още един мн добър начин ако е зима и си високи ботуши смисал не за токче а за дължина и са широки може и там да пъхнеш пищови.. :D
друго за което се сещам е че върхо някфа салфетка пишеш и после си я зимаш сеедно да си избършеш нос аили нещо такова и четеш също става и на някфо шише или храна ! .... дайте малко изобретателност бее :D
.Понякога си купувам кола предишния ден и сканирам етикета,после с Paint го правя на пищов,не на съдържание и на контролното си оставям колата с пищова към мен.Важно обаче е да имате гланцирана хартия,защото с матова може да ви хванат.Подробно описание как да го използвате има на http://vbox7.com/play:14a8a4d2
Това е най-добрият пищов според мен .. Аз също го ползвам , но вече съм се усъвършенствала .. Използвам гланцирана самозалепяща се хартия и се обработва на Фотошоп ... Освен бутилка от кола , може да се използва и шоколад ... на него съм побирала около 4-5 страници А4 формат на Word ..и в крайна сметка, ако искате пищова да стане като хората си трябва време и си определено раход , най-малко хартията си струва доста .. но на мен наложи ми се да го използвам за един брутален изпит в университета :oops: а за училище не е много сложно да се извади учебника / тетрадката под чина или малки листчета и да се препише ... или в крайна сметка да се научат 4-5 урока :smt011
Абе веднъж си преписах всичко от мозъка и имах 6.Е,аз винаги преписвам така де и никога не ме хващат.
На химикал - прозрачен, си пиша това, което ми трябва с макетно ножче, ама за това трябва много опит. 8-) Когато не ми се играе преписвам от някой съученик... Царица съм по преписването. 8) :lol:
miii az v 6esti klas zalepih s tikso pi6tova za drugata strana na perdeto (az 6ot do prozoreca beh) i g-jata kat ne gleda obru6ta6 leeko perdeto i 4ete6..... :mrgreen:
+1 ех спомени,хиляди пищови съм правила сигурно 8-)
На крака и ръце - лесно за използване 8-) особено ако пишеш тънко и текстове се побират.
На корема - формули,даваш на друг да ти ги напише и като учителя се обърне .. :D тва е при крайни случаи 8-)
Залепено листче на пердето,обувки,телефон, и най вече учебници няма по-добро от това,обърне се и отваряш :D
Охооо много са :D
1.На дълга туника от вътрешната страна и само леко повдигам и сам готова
2.на цигарите отвътрешната страна мн на кратко.
3.На баджака написано и отгоре чорапогащи.
3.На прашките точно мааалко под коремчето.
4.Написано на гърдите и като погледна на долу и се вижда.
5.На подметката на токчето.
и май са това,ако се сетя ще пиша :-D
INirvanaI
08-01-2009, 17:30
Hm, az s edna priqtelka si go izmislihme.Znachi:Ako e 1 vypros tropash 1 pyt s obuvkata si po zemqta i posle drugiq ti otgovarq promerno ako e b tropa 3 pyti.Efikasno i pochti nikoga ne se obyrkva. :lol
:
DeadSilence
08-01-2009, 18:53
за едно класно си бях написала почти цялото есе на тела или понякога с слушалки си го записвам! Или от вътрешната страна на нисисера си написвам нужното и такам!
dido_plovdiv
08-01-2009, 21:12
Ми най-често на ръката или телефона ако е по-заспал учител направо на лист а ако е по литература в учебника , а по химия на Менделеевата таблица :D
DJ_Mrav4o
08-01-2009, 21:45
Имах един огромен бял химикал, на който можеше да се пише с молив. Най-важното пишех там, пък ако някой учител каже нещо-триех с пръст.
Също съм снимала всичко, което ми трябва с телефона и си чета.
Пък ако имам предварително контролното, решавам го с учбника, пиша всичко както си му е реда - с име, дата, номер, обръщам листа на чистата страна и чакам. :)
слагаш си средно дълга пола и пищова отдолу,или под ръкава,или царски пищов ако е тема... 8-)
MakeMeLaugh
08-02-2009, 09:55
Охооо много са :D
1.На дълга туника от вътрешната страна и само леко повдигам и сам готова
2.на цигарите отвътрешната страна мн на кратко.
3.На баджака написано и отгоре чорапогащи.
3.На прашките точно мааалко под коремчето.
4.Написано на гърдите и като погледна на долу и се вижда.
5.На подметката на токчето.
и май са това,ако се сетя ще пиша :-D
:shock: :shock:
на някои хора явно въображението им е в пъти повече :Р
Аз най-често си пиша на листче и го слагам под краката и само си разтварям краката когато учителя не гледа и си пиша :)
Pliok0019
08-02-2009, 13:42
Имам една голяма гривна, която слагам на лявата си ръка. Под нея слагам навитата хармоника и леко завъртам листчето когато ми потрябва.
Иначе преписвам от съученици най-вече.
emin3mchet0
08-02-2009, 16:19
Много са, но в момента се сещам за един случай по математика. Беше зима и имахме задачи по геометрия т.е. изпитваше ни на формули и на едно листче ги бях написала и в ботуша :D Понеже е от този вид Каубойски даже без да вадя листа се виждаше :lol:
PurpleDream
08-02-2009, 21:01
аз най-често на корицата на тетрадка,ама не на тетрадка по предмета по който имам контролно и просто си оставям тетрадката малко в страни и после като не гледа учителя обръщам и чета,или на чина с дребни букви и не много инфо и листа върху това място само мърдаш и четеш....ама вече с тия камери нз кво ще правим :D :D
therichbitch
08-02-2009, 21:41
една съученичка беше с пола с подплата и си приши пищовите на подплатата,т.е. една друга й ги заши в часа по немски :lol: :lol: :lol: :lol:
В нашия клас работим задружно 8) Измислили сме си жестове,с които да питаме и отговаряме,ако е тест..разни тропания,опипвания,кашляни я,събличане,обличане,с разни предмети,местоположение :D голям смях е 8-)
В нашия клас работим задружно 8) Измислили сме си жестове,с които да питаме и отговаряме,ако е тест..разни тропания,опипвания,кашляни я,събличане,обличане,с разни предмети,местоположение :D голям смях е 8-)
:razz: :lol:
Sladurchoo
08-03-2009, 10:51
не използвам много често пищови, а преписвам :D
Newsgirl
08-03-2009, 21:11
май не е много оригинален, ама ми вършат работа - по математика си пишех формулките на малко листче, което слагам в несесера си и като ми потрябват се правя, че нещо си търся и ги поглеждам 8-) 8-)
PurpleDream
08-03-2009, 21:49
не използвам много често пищови, а преписвам :D
:razz: :lol:
ми аз за изпита след 7 клас си бях написала почти всичко по математика на листчета и си ги бях сложила в сутиена ( там на мястото за подплънките) ама нямаше нищо от тфа, което съм написала в теста :Д
elito6754
08-04-2009, 11:07
Това на изпита след 7 клас с пищов си е доста рисковано. Иначе аз съм използвала обикновени пищови - на листечта, като хендсфри и пр. :)
guinessgirl
08-04-2009, 11:23
Това на изпита след 7 клас с пищов си е доста рисковано.
и аз имах,само че не го ползвах..
всичко преписах от мацката зад мен 8-)
---
пищови.. обличам си блуза с дълбоко деколте,и си закрепям листчето за сутиена.. навеждам се и преписвам,хаха
или си пиша на гърдата квото ми трябва,хахаха
също така с класа (този,с който бях до 7 клас) си пишехме бележки на телефона и си ги пращахме с bluetooth...
ами значи нз дали някой го е писал но не ми се чете ..
значи .. на стола пред теб на облегалката залепя6 и когато идва учителката бута6 чина напред..
или на подметката и си надига6 крака и 4ете66
или пък направо о4ебника под 4ина и си го разгра6та6 насам натам ж1рху краката :D
аа да .. ии са6то се сетих за тва .. сяда6 до закачалките и лепи6 с тиксо пи6това на стената и закрива6 с якетата и като ти тряя дарпа6 и гледа6
Cybershot
08-04-2009, 15:48
Значи това е пълна загуба на време/пари и т.н. което го правите. Много по-лесен начин:
първо пояснявам че ние сме на тестове
Правим преговора предишния час и даскала носи съответно теста щото са тъпи и не помнят въпросите. Той пише нещо по дъската и този който сяда най-близо до него го снима докато пише по дъската.
Понякога имаме практика и даскала излиза я за кафе я за нещо и претърсваме сички чекмеджета даже и ако има чанта/куфарче намира се снима и прибира както е било!
Друг начин е също и в хранилището да се намъкнете ама трябва няколко да ви прикриват намираш тестовете снимаш и бегаш.
Когато правим тест те носят отговорите на някое листче щото са тъпи и ако ги попиташ нещо да не хънкат и мънкат... Та някой ще го извика така че да е в гръб и вие снимате отговорите става за секунди (това е много мръсен и подъл начин лично тестван работи! гарантирано 6,00)!
Вашите са бая интересни, но много рядко се прибягва до такъв..
Бъдете организирани целия клас и моя начин ви гарантира високи оценки!
Значи това е пълна загуба на време/пари и т.н. което го правите. Много по-лесен начин:
първо пояснявам че ние сме на тестове
Правим преговора предишния час и даскала носи съответно теста щото са тъпи и не помнят въпросите. Той пише нещо по дъската и този който сяда най-близо до него го снима докато пише по дъската.
Понякога имаме практика и даскала излиза я за кафе я за нещо и претърсваме сички чекмеджета даже и ако има чанта/куфарче намира се снима и прибира както е било!
Друг начин е също и в хранилището да се намъкнете ама трябва няколко да ви прикриват намираш тестовете снимаш и бегаш.
Когато правим тест те носят отговорите на някое листче щото са тъпи и ако ги попиташ нещо да не хънкат и мънкат... Та някой ще го извика така че да е в гръб и вие снимате отговорите става за секунди (това е много мръсен и подъл начин лично тестван работи! гарантирано 6,00)!
Вашите са бая интересни, но много рядко се прибягва до такъв..
Бъдете организирани целия клас и моя начин ви гарантира високи оценки!
с бившия ми клас правехме същите неща... :D
пишете на бг мама му стара
Obi4amMaikaTi
08-05-2009, 10:38
на етикета от пластмасофо шиши кока кола напримерно ... фърху надписите си пишеш пищофа .. стафа малко трудно но дейстфа.. :)
на етикета от пластмасофо шиши кока кола напримерно ... фърху надписите си пишеш пищофа .. стафа малко трудно но дейстфа.. :)
:shock: искам превод :lol:
Тук прочетох толкова много начина за преписване , че просто нама на къде другаде :D Благодаря Ви :smt026
opasnosladka
08-12-2009, 19:19
ЦАРСКИ ФИШЕК!! Да този е уникален ползвала съм го 1-2 пъти
:grin: :grin:
bloodymirror
08-12-2009, 19:26
VerryBerry:
nai 4esto-pi6a si ne6tata s moliv otzad na ogledalceto i taka...9jalko samo 4e ogledalceto mi se s4upi i tr si zimam novo...)
:D :D :D мухахахахаха,много оригинално :-D :D
Co0kieGirl
08-12-2009, 21:42
Пищов 2 съм ползвала.По математика-проста работа,само си написах формулите на ръката ии веднъж по природо не бях сигурна в някакви определения и си ги написах на подвързията,тя госпожата не ни кара да ги пребираме. :::
LittleDude
08-13-2009, 06:41
пиша там каквото имам да пиша на пищова във текстов файл, после го качвам на телефона и готово. Хващали са ме много пъти, аз казвам че са ми пратили sms :D :lol:
BaBsYyY_SeXyYy
08-13-2009, 07:06
Аз си пиша формули и такива кратки неща на бележка в телефона (сони ериксон) и после правя бележката "Покажи в готовност" и тя излиза на екрана. Ако ме хванат - "Гледам колко е часа, госпожо :smt051 :twisted: "
bloody_tower
08-13-2009, 08:01
Хора, не смятате ли, че някой даскал може да се разхожда из форума :? :))))
Иначе на крака под полата :), залепям листче под чина, царските са най-почитаните от мен :), на телефона съм си писала, снимки, но най-често учебника под чина :D
bmwsasho
08-13-2009, 09:33
Аз подготвям материала на малки листчета (тея белите, продават ги по книжарниците) и ги слагам в суичъра и леко го закопчавам и после само нагласям поредното листче и това е :)
Друг начин е в кутийката за очилата ( това е патент на сестра ми :P )
Също така царски и това е общо взето :)
Nafarforii
08-13-2009, 16:02
Най-лесния и най-непробиваем начин-пишеш си нещо на notepad-а -> на телефона -> на контролното :) Ако те загледа нещо казваш "гледах колко е часа" и готово.Пък ако се направи на интересна и иска да погледне телефона-имаш да натиснеш точно две копчета- cancel i ok 8-)
PurpleDream
08-13-2009, 16:15
Най-лесния и най-непробиваем начин-пишеш си нещо на notepad-а -> на телефона -> на контролното :) Ако те загледа нещо казваш "гледах колко е часа" и готово.Пък ако се направи на интересна и иска да погледне телефона-имаш да натиснеш точно две копчета- cancel i ok 8-)
хах дам обаче някои те карат да си прибереш телефона,за това е добре да имаш и резервен пищов...една приятелка така се прецака на едно контролно,нямаше я на датата и после го прави сама и се бяхме разбрали тя да снима въпросите и аз да снимам отговорите и да си ги пращаме,обаче даскалката я видя и тая и тя се оправда с "гледам часа" ама г-жата я накара да си прибере телефона и до там беше :D
tItEufFf
08-13-2009, 22:28
На малко листче (най-добре написано на Word, с дребни букви, но все пак да се чете нормално). Закрепяш го на часовника и готово
zagadkataa
08-16-2009, 22:58
хьха по ръцете по краката .... на листи в уцхебниците или направо уцхебниците макар 4е нз каде да го намеря в пове4ето слу4еи за това използвам тетрадки сядам варху тях и т.н. :D
определено най-добрият начин е с телефона .. никога не са ме хваща ли до сега :grin: но за всичко си има първи пат де :?