View Full Version : уаа побърквам се
той ме обърква говори ми мили не6та и си4ко накрая опира до секс въпроса е 4е той е ден за ден а и не мога да му имам доверие 4 дни ме върти кога ще се видим и нз кфо да правя писна ми 3 4 дни само се нервя еми и аз си имам граници искам да го видя за да му кажа вси4ко това а не по 4ата да му ги казвам тия неща,обеждава ме 4е ще е само с мен и нз кфо но не вярвам патила съм си и не мога да се доверя,знам 4е 6те сгреша ако му се доверя но какво да правя не знам искам да съм с него но като го знам къф е нз дали 6те издържа и аз си имам граници не мога пове4е писна ми да рева за6тооо за какво,толкова съм тъпа как позволих да хлътна така Господи не мога пове4е :smt010 :smt010 :smt010
той ме обърква говори ми мили не6та и си4ко накрая опира до секс въпроса е 4е той е ден за ден а и не мога да му имам доверие 4 дни ме върти кога ще се видим и нз кфо да правя писна ми 3 4 дни само се нервя еми и аз си имам граници искам да го видя за да му кажа вси4ко това а не по 4ата да му ги казвам тия неща,обеждава ме 4е ще е само с мен и нз кфо но не вярвам патила съм си и не мога да се доверя,знам 4е 6те сгреша ако му се доверя но какво да правя не знам искам да съм с него но като го знам къф е нз дали 6те издържа и аз си имам граници не мога пове4е писна ми да рева за6тооо за какво,толкова съм тъпа как позволих да хлътна така Господи не мога пове4е :smt010 :smt010 :smt010 А ми кажи му го тва на него. Кво ни занимаваш нас ? И се научете да си пишете годините !!!
казах го ма сяка6 говоря на малоумник подяволите толкова е несериозен говоря му сериозно тои ми се лигави за кфо си говорим просто :smt010
казах го ма сяка6 говоря на малоумник подяволите толкова е несериозен говоря му сериозно тои ми се лигави за кфо си говорим просто :smt010 Разкарай го, бъди зла с него. кажи му какво заслужава и какво не... на колко си ?
казах го ма сяка6 говоря на малоумник подяволите толкова е несериозен говоря му сериозно тои ми се лигави за кфо си говорим просто :smt010 Разкарай го, бъди зла с него. кажи му какво заслужава и какво не... на колко си ?
+1
Кажи край. Пред себе си.
Ти не искаш да си с този човек. Ти си хлътнала по някакъв образ, който в момента преследваш, с когото искаш да бъдеш. А той няма да се промени. На теб вече ти е писнало - сама го каза.
На този свят има много други, които са далеч по-добри от него. Известно време ще ти е тежко, но разбери - това не е човекът, с когото искаш да си! Защо тогава да страдаш по него?
Друг ще се отнася с теб много по-добре. Ти го заслужаваш.
Amor_cho^
09-23-2007, 17:48
izobshto ne se zanimavai !!!
+1
+2
15 :D ne mi se smeite ei :D makar 4e to si e za smqh :D a nai tupoto e 4e nemoga da se razbera s nego koga a se vidim pff moe li e tolkoa zle ma az 6e iz4akam i kak 6e grizne durvoto ne e istina prosto cel den me tormozi naprao nz igrae si s men naprao sum bqsna pr kfo go 4aka :smt013 :smt011 :evil:
MiMcHeToOo
09-23-2007, 21:07
+1
+2
+3
bqsna_teenagerka
09-23-2007, 21:08
и кво се вайкаш? щом искаш отиваш и му казваш каквото трябва!
sasha_90
09-24-2007, 04:34
Това,което каза на нас кажи и на него.
казах ма се 1 на малоумно говоря, пфф даже стената ще ме разбере повече от него ](*,)
опознай го пове4е,ако види6 4е е свестен,му се довери
Тогава го остави!Не се занимавай с него, колкото и да го харесваш.Ще стане по-зле иначе.
sasha_90
09-24-2007, 07:11
казах ма се 1 на малоумно говоря, пфф даже стената ще ме разбере повече от него ](*,)
Тогава го зарежи.Той не заслужава вниманието ти.
so^sweet
09-24-2007, 07:24
6to se zanimava6 s nego kato e tak1v t1pak???
napravi mu gadno i 6te vidi6 kolko dobre 6te ti stane