View Full Version : Аре всеки да прочте, че ми писна !
Изглежда много от вас си нямат и идея, че по време на половият акт дори да не е еякулирал мъжа, понякога изхвърля малка част семенна течност !
И да това значи, че ако имате късмет можете да забременеете даже от ПЕТИНГ !
Спрете да пишете глупости на момичетата, че няма как да забременят когато не са свършлили в тях, естествено че има.
Хайде сега който е учил Биология учил, който не да му мисли...
П.С. Казвам ви го от личен опит, аз лично изхвърлям семенна течност дори когато не съм свършил...по време на акта...
То,ако децата се правеха самo с петинг сега нямаше да имаме демографска криза в България..
То,ако децата се правеха сама с петинг сега нямаше да имаме демографска криза в България..
:lol: :smt023
JoeBanana
09-23-2007, 15:38
дете може да стане и с едно намигване, щом сме тръгнали да издребняваме
http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
Но тази семенна течност, адски рядко има сперматозоиди в нея, които да оплодят яйцеклетката ;)
~BoRn^InLoVe~
09-23-2007, 15:43
Но тази семенна течност, адски рядко има сперматозоиди в нея, които да оплодят яйцеклетката ;) в нея винаги има но са много малко
swords1010
09-23-2007, 15:52
Никой не казва, че от предеякулационната течност не може да се забременее, но шансът е нищожен. За да настъпи бременност семенната течност трябва да се впръска (което става при еякулацията), в противен случй шансът живи сперматозоиди да стигнат до яйцеклетката е много малък. :wink:
Sm00th`0pEra7oR
09-23-2007, 15:58
Аз предлагам да направим ена тема БРЕМЕННА ЛИ СЪМ и там който смята че е бременен да пише и да му се отговаря а не на всяка страница да има по 5 теми АЗ МАЙ СЪМ БРЕМЕННА :shock: :shock: :shock: :shock:
swords1010
09-23-2007, 15:59
Аз предлагам да направим ена тема БРЕМЕННА ЛИ СЪМ и там който смята че е бременен да пише и да му се отговаря а не на всяка страница да има по 5 теми АЗ МАЙ СЪМ БРЕМЕННА :shock: :shock: :shock: :shock:
Не си първият/първата, който го предлага. В подобна тема, би станала голяма бъркотия, идеята не ми допада. :wink:
Божее..има възможност,дори когато момчето свърши в момичето-да не хване,пък от толко малко ли???То си е до орагнизъм бе хора! :-D
RiseGirl
09-23-2007, 16:08
Не си първият/първата, който го предлага. В подобна тема, би станала голяма бъркотия, идеята не ми допада. :wink:
p1rviqt :-D
FelisDirus
09-23-2007, 16:12
Изглежда много от вас си нямат и идея, че по време на половият акт дори да не е еякулирал мъжа, понякога изхвърля малка част семенна течност !
Спрете да пишете глупости на момичетата, че няма как да забременят когато не са свършлили в тях, естествено че има.
П.С. Казвам ви го от личен опит, аз лично изхвърлям семенна течност дори когато не съм свършил...по време на акта...
Доста добре си знам уроците по биология и да, хипотетично си прав. Но на практика - не. Няма как да стане това, т.к. количеството сперма е толкова малко в предеякулационната течност, че е абсурдно да се забременее - всичко измира по пътя.
П.С.
Казвам го и от личен опит. По твоята логика да съм си направила цяла детска градина...
RiseGirl
09-23-2007, 16:18
Доста добре си знам уроците по биология и да, хипотетично си прав. Но на практика - не. Няма как да стане това, т.к. количеството сперма е толкова малко в предеякулационната течност, че е абсурдно да се забременее - всичко измира по пътя.
П.С.
Казвам го и от личен опит. По твоята логика да съм си направила цяла детска градина...
i az s1m na s16tooto menie s teb.prosto e n1vzmojno :smt018
Sladkata_ligla
09-23-2007, 16:29
Никой не казва, че от предеякулационната течност не може да се забременее, но шансът е нищожен. За да настъпи бременност семенната течност трябва да се впръска (което става при еякулацията), в противен случй шансът живи сперматозоиди да стигнат до яйцеклетката е много малък. :wink:
=D> =D> =D> =D>
Еми тогава да се направи категоия още в началнта страница :smt005
Kras4eto_lp
09-23-2007, 20:02
Еми тогава да се направи категоия още в началнта страница :smt005Хаха :smt005 Незнам обаче вече ми писна да чета едни и същи теми всеки път :smt011 Сякаш няма тестове за бременност :smt019
swords1010
09-23-2007, 20:21
Еми тогава да се направи категоия още в началнта страница :smt005Хаха :smt005 Незнам обаче вече ми писна да чета едни и същи теми всеки път :smt011 Сякаш няма тестове за бременност :smt019
koeto me podseshta che mojem da pusnem takov aneshto, samo simptomite shte kazvat da ili ne, shte pishat kolko dni zakysniava, malko danni i sht esmiatame procent i spore dnego sht ekazvame ne si bremenna ili idi na lekar... hmm shte triabva da pomislia.moje i na proizvolen princip da kazva, bremenna si, ot negar, v 6-ti mesec, detoti ti shte stane prezident.
posle test gey li sym, i vinagi otgovora moje da go slojim DA
Да идеята е доста добра, но ще ни трябва специалист (да каже с точност процентите) както и човек който се занимава с PHP/Flash/Java или друг тип програмиране за да го направи. :wink:
:smt005 :smt005 Много добро предложение :smt005
krem4et0
09-23-2007, 20:55
Стига с тези мнения! Това, че има много теми от сорта на бременна ли съм, не значи, че трябва да се прави 1, в която да се пише. По този логика си има важни теми, в които на дълго и на щироко са обяснени начините и принципът на забременяването, контрацепцията, сексуалността, любовния акт. Ама никой не ги чете! Ако въпросните девойки преди да изпаднат в параноя пмислят ще разберат, че шнсът да забременеят в повечето случаи е нищожен. А и вие допълнително шашката с тази предякулационна течност и спремата седяла по пръстине 3 часа. Бебе се прави трудно и изисква много опити в подходящите за това дни!
MiMcHeToOo
09-23-2007, 23:45
аха вярвай си :-D явно всеки иска да му се обърне внимание :-D
sasha_90
09-24-2007, 04:44
То,ако децата се правеха самo с петинг сега нямаше да имаме демографска криза в България..
Точно.Нямаше да има бездетни семейства.
Хайде сега който е учил Биология учил...
Ебаваш ли се.... :|
Аз предлагам да направим ена тема БРЕМЕННА ЛИ СЪМ и там който смята че е бременен да пише и да му се отговаря а не на всяка страница да има по 5 теми АЗ МАЙ СЪМ БРЕМЕННА
Амм...гледах един филм "Джуниър" и въпросът ми е - Дали мога да забременея :-D
То,ако децата се правеха сама с петинг сега нямаше да имаме демографска криза в България..
:lol: :smt023
:lol: