- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Аре всеки да прочте, че ми писна !
Изглежда много от вас си нямат и идея, че по време на половият акт дори да не е еякулирал мъжа, понякога изхвърля малка част семенна течност !
И да това значи, че ако имате късмет можете да забременеете даже от ПЕТИНГ !
Спрете да пишете глупости на момичетата, че няма как да забременят когато не са свършлили в тях, естествено че има.
Хайде сега който е учил Биология учил, който не да му мисли...
П.С. Казвам ви го от личен опит, аз лично изхвърлям семенна течност дори когато не съм свършил...по време на акта...
То,ако децата се правеха самo с петинг сега нямаше да имаме демографска криза в България..
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
дете може да стане и с едно намигване, щом сме тръгнали да издребняваме
![]()
Но тази семенна течност, адски рядко има сперматозоиди в нея, които да оплодят яйцеклетката![]()
в нея винаги има но са много малкоПървоначално написано от toshky
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
Никой не казва, че от предеякулационната течност не може да се забременее, но шансът е нищожен. За да настъпи бременност семенната течност трябва да се впръска (което става при еякулацията), в противен случй шансът живи сперматозоиди да стигнат до яйцеклетката е много малък.![]()
Аз предлагам да направим ена тема БРЕМЕННА ЛИ СЪМ и там който смята че е бременен да пише и да му се отговаря а не на всяка страница да има по 5 теми АЗ МАЙ СЪМ БРЕМЕННА![]()
![]()
![]()
![]()
Божее..има възможност,дори когато момчето свърши в момичето-да не хване,пък от толко малко ли???То си е до орагнизъм бе хора!![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Първоначално написано от Анонимко
Доста добре си знам уроците по биология и да, хипотетично си прав. Но на практика - не. Няма как да стане това, т.к. количеството сперма е толкова малко в предеякулационната течност, че е абсурдно да се забременее - всичко измира по пътя.
П.С.
Казвам го и от личен опит. По твоята логика да съм си направила цяла детска градина...
Собственост на Canis_Dirus
i az s1m na s16tooto menie s teb.prosto e n1vzmojnoПървоначално написано от _Cuddly_
![]()
=D> =D> =D> =D>Първоначално написано от swords1010
Ще дойде време да си отмъщавам и ти ще страдаш обещавам! Ще съжаляваш за болката която ми причини и със сълзи на очи ще казваш "Моля те ,прости"!!!
Еми тогава да се направи категоия още в началнта страницаПървоначално написано от swords1010
![]()
ХахаПървоначално написано от petet
Незнам обаче вече ми писна да чета едни и същи теми всеки път
Сякаш няма тестове за бременност
![]()
Стига с тези мнения! Това, че има много теми от сорта на бременна ли съм, не значи, че трябва да се прави 1, в която да се пише. По този логика си има важни теми, в които на дълго и на щироко са обяснени начините и принципът на забременяването, контрацепцията, сексуалността, любовния акт. Ама никой не ги чете! Ако въпросните девойки преди да изпаднат в параноя пмислят ще разберат, че шнсът да забременеят в повечето случаи е нищожен. А и вие допълнително шашката с тази предякулационна течност и спремата седяла по пръстине 3 часа. Бебе се прави трудно и изисква много опити в подходящите за това дни!
аха вярвай сиПървоначално написано от Sm00th`0pEra7oR
явно всеки иска да му се обърне внимание
![]()
Животът е адът описан в Библията!
Точно.Нямаше да има бездетни семейства.Първоначално написано от bEbsI
Ебаваш ли се....Първоначално написано от Анонимко
![]()
Амм...гледах един филм "Джуниър" и въпросът ми е - Дали мога да забременеяАз предлагам да направим ена тема БРЕМЕННА ЛИ СЪМ и там който смята че е бременен да пише и да му се отговаря а не на всяка страница да има по 5 теми АЗ МАЙ СЪМ БРЕМЕННА![]()
Мълчи уа критйен !!!
Първоначално написано от find_m3
![]()